davi10 írta:Mindegy kit kapunk a döntőben (ha bejutunk), mindegy hogy indulunk a visszavágóra, EZ lesz a legfontosabb meccs a szezonban. Idegenben jó az X is, csak a védelemmel kezdeni kéne tényleg valamit. Bízok Tito-ban, de ötletem sincs milyen hátvédsorral állunk majd fel.
Nem akarok bunkerfocit látni a csapatomtól, de a Bayern támadósora az egyik, ha nem a legjobb idén. Inkább legyünk alárendeltek egész meccsen, ne is menjünk át a félpályán, csak ne kapjunk ki idegenben, márpedig sosem jó hátrányból indulni.
Régóta nem izgultam így Barca meccsért, és sajnálom is, mert szurkoltam, hogy a bajorok ellen játsszuk a finálét, de hát ez van.
Sajnos valószínűleg az első negyed-félóráról lemaradok, de szurkoljatok addig is, nem szabad az elején bealudni jó szokásunkhoz híven.
Miért kéne beállni? Ez a csapat sose állt be és remélem nem is fog. Mi támadni tudunk, ezzel is megakadályozva az ellenfél akcióit. Ha ilyen mentalitással megyünk fel, akkor nem hogy kikapunk, de csúnyán meg fogunk égni. Nekünk uralni és irányítani a játékot. Főleg úgy, hogy legalább 2 gólt kell lőnünk, mert anélkül nem hiszem, hogy továbbmennénk.