2013.04.23. 14:10:09
Én is azok táborát erősítem, akik szerint sok év után nem mi vagyunk egy párharc, jelen esetben egy BL elődöntő esélyesei. No nem azért, mert a Bayern annyira jó (mondjuk tényleg jók), hanem sokkal inkább magunk miatt. Nem tudhatjuk előre, hogy a lötyögős, ide-oda tili-toli alibi passzos játékunkat játszunk, amit valljuk be, idén jó pár meccset láttunk, vagy egy Milan elleni visszavágót megközelítő szinten fogják tolni a fiúk. Nagyon, nagyon remélem, hogy az utóbbi fog megvalósulni, mert akkor bizony piszok nehéz dolga lesz a bőrgatyásoknak, bomba forma ide vagy oda. A védelmük nagyon erős, de azért sokan elfelejtik, hogy van Messink, aki ma tuti, hogy játszani fog, csak szerintem edzőbáék a sajtót hülyitik, hogy meglátjuk, meg az orvosok engedélyt adnak-e, blablabla...
Azt szeretném, ha mai nap a nagybetűs FOCIRÓL szólna (nem a Kecskemét-Eto meccsre gondolok) és megmutatnák a fiúk a világnak, hogyha nem is lehet minden meccset megnyerni a fociban, de trónon még mindig a Barcelona csücsül!