Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
egyszer az életben csak összejön nekik is valamilui1698 írta:Hát, legalább te félsz tőlük, mert más nem hinném, hogy tartana ettől a párostól.Gareth Tello írta:az Alexis-Pedro kettőstől kicsit félek, a többi rendben van.
Hát, legalább te félsz tőlük, mert más nem hinném, hogy tartana ettől a párostól.Gareth Tello írta:az Alexis-Pedro kettőstől kicsit félek, a többi rendben van.
I seevisca el barca írta:elnéztem, mert egy masik összeallitasban abidal is szerepelt, de az nem hivatalos kezdo 11 volt
Hol van itt Abidal?visca el barca írta:ha minden igaz meg van a hivatalos kezdő és abidal játszik.
Valdés; Alves, Piqué, Bartra, Alba; Busquets, Xavi, Iniesta; Pedro, Messi y Alexis
nem lehetne már most kinyitni az élőt?
Miért kéne beállni? Ez a csapat sose állt be és remélem nem is fog. Mi támadni tudunk, ezzel is megakadályozva az ellenfél akcióit. Ha ilyen mentalitással megyünk fel, akkor nem hogy kikapunk, de csúnyán meg fogunk égni. Nekünk uralni és irányítani a játékot. Főleg úgy, hogy legalább 2 gólt kell lőnünk, mert anélkül nem hiszem, hogy továbbmennénk.davi10 írta:Mindegy kit kapunk a döntőben (ha bejutunk), mindegy hogy indulunk a visszavágóra, EZ lesz a legfontosabb meccs a szezonban. Idegenben jó az X is, csak a védelemmel kezdeni kéne tényleg valamit. Bízok Tito-ban, de ötletem sincs milyen hátvédsorral állunk majd fel.
Nem akarok bunkerfocit látni a csapatomtól, de a Bayern támadósora az egyik, ha nem a legjobb idén. Inkább legyünk alárendeltek egész meccsen, ne is menjünk át a félpályán, csak ne kapjunk ki idegenben, márpedig sosem jó hátrányból indulni.
Régóta nem izgultam így Barca meccsért, és sajnálom is, mert szurkoltam, hogy a bajorok ellen játsszuk a finálét, de hát ez van.
Sajnos valószínűleg az első negyed-félóráról lemaradok, de szurkoljatok addig is, nem szabad az elején bealudni jó szokásunkhoz híven.
Peppel a nekimegyünk mindenkinek taktikával hülyére vertük a világot. Sokkal látványosabb, élvezhetőbb és eredményesebb meccsek voltak. Hogy is szokták mondani: " a legjobb védekezés a támadás." Kétlem, hogy nekik mennénk, pedig úgy lenne a legtöbb esélyünk. Ha lazázunk, ahogy mostanában szoktunk, úgy mindenképpen már az első meccs után ki fogunk pottyanni.visca el barca írta:
egy biztos. amíg nem vagyunk hátrányban, nem fogunk menni mint a mérgezett egér. ez nagyon jol megfigyelheto amiota tito itt van, nem lesz ez másként ma sem. senki ne várja h olyan elánnal megyünk nekik mint a milan ellen, otthon.
Ezt el tudom képzelni én is, szóval rúgjon minél hamarabb egy gólt a Bayern, hogy aztán beindítsuk a rakétákat.visca el barca írta:márpedig figyeld meg h az lesz, h 0-0ig lötyögünk, aztán ha megszerezzük a vezetést megy tovabb a a lötyögés, ha meg a bájern lő egy gólt, egyból felkapcsolunk...
azért gondolom ők sem akarnak fejjel a falnak menni, nem hulyék annyira.lui1698 írta:Márpedig, ha nem pörög rendesen a csapat az elejétől, akkor puszipá, mert a németeket ismerve ők tuti mennek majd, mint a hülye végig.visca el barca írta:egy biztos. amíg nem vagyunk hátrányban, nem fogunk menni mint a mérgezett egér. ez nagyon jol megfigyelheto amiota tito itt van, nem lesz ez másként ma sem. senki ne várja h olyan elánnal megyünk nekik mint a milan ellen, otthon.
Ott van példának a tavalyi madridi meccsük is, ott se volt gyenge az a hajtás amit lenyomtak.
Ezért nem is tudom elképzelni, hogy egy unalmas, passzolgatós 0-0 lesz ebből ma este.
Márpedig, ha nem pörög rendesen a csapat az elejétől, akkor puszipá, mert a németeket ismerve ők tuti mennek majd, mint a hülye végig.visca el barca írta:egy biztos. amíg nem vagyunk hátrányban, nem fogunk menni mint a mérgezett egér. ez nagyon jol megfigyelheto amiota tito itt van, nem lesz ez másként ma sem. senki ne várja h olyan elánnal megyünk nekik mint a milan ellen, otthon.