Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Okés, jogos.davi10 írta:Csak a korrektség kedvéért, nem a legerősebbet, hanem a legjobbat, annak a függvényében, hogy ki milyen állapotba van.
Csak a korrektség kedvéért, nem a legerősebbet, hanem a legjobbat, annak a függvényében, hogy ki milyen állapotba van.Cestus írta:Tökös Ernőtől, pláne, hogy tegnap azt kamuzta, hogy a legerősebb kezdő fog felmenni
Cestus írta:Tökös Ernőtől, pláne, hogy tegnap azt kamuzta, hogy a legerősebb kezdő fog felmenni
De rotálni sajnos kell valamikor. Szerintem akár Semedo is lehet megint balszélső hátvéd, ha Ernő a Valencia jobb szélét érzi erősebbnek.
Az igazsághoz hozzá tartozik ,hogy azért ez nem a legveretesebb Valencia az elmúlt évekből ,na meg tényleg van jó pár hiányzójuk is ,szerintem itt bőven bele kell férnie a rotálásnak ,én 4-1-et tippelek.Cestus írta:Tökös Ernőtől, pláne, hogy tegnap azt kamuzta, hogy a legerősebb kezdő fog felmenni
De rotálni sajnos kell valamikor. Szerintem akár Semedo is lehet megint balszélső hátvéd, ha Ernő a Valencia jobb szélét érzi erősebbnek.
Igen, meg ők is lejátszották a maguk remontadaját a kupában, szóval ott sem biztos, hogy van most elég kraft.MesQueUnClub írta:reméljük lazára veszi a Valencia, a betis azért a kupában extrán motivált lehet mivel hazai pályán játszhatnák a döntőt. Oda kell az erő a Valencianak szóval itt pihentethetnek nyugodtan
Cestus írta:Remélhetőleg a Valencia nem akar ma megszakadni nálunk, nem hiányzik a Real előtt egy újabb rangadó. Azért a Betis-szel szemben őket mondanám favoritnak a kupában, még ha az andalúzok idén jó szezont is futnak. Komoly esélye van a Valenciának, hogy a kupadöntőbe kerüljön (ahol persze valószínűleg verést kapnak a továbbjutóktól), így én hülyeségnek tartanám ellőni a puskaport most ellenünk.
Semmi. 433,4141,451,4231,41212. Ezek mind számok csak.. Az a kérdés hogy védekezésben hol vagy,hol kezditek meg a letámadást,meddig van visszahúzva a védővonal,mennyit kell segítened a felfutó bekknél,milyen formációban védekeztek,pl most a két 4-es vonal a divat nagyon..MatyiG írta:Nehogy azt mondd már, hogy 4231-ben és 433-ban teljesen más a pozíciója a balszélsőnek. Most sem csatárt játszik, vagy akkor ennyi erővel Messi is az.
Pedig lehet más. Nem ebbe a konkrét vitába szállnék be, de ez a jelzett pozíció nem sokat jelent. Ezeket hőtérképekkel lehet a legjobban kiszúrni.MatyiG írta:Nehogy azt mondd már, hogy 4231-ben és 433-ban teljesen más a pozíciója a balszélsőnek. Most sem csatárt játszik, vagy akkor ennyi erővel Messi is az.
Igen, de nem elsősorban csatárként. Nem azt mondtam,hogy varázsütésre lenne jobb.MatyiG írta:De amúgy úgy csinálunk, mintha középen sokkal jobban ment volna neki itt.
Középre tesszük és varázsütésre jobb lesz.
Meg egyébként, drobika, te mondtad, hogy 4231-et kéne nyomatni, ott is a baloson lenne a helye...
Igen, a Poolban is középen játszott és rendszeresen kaptak miatta egy ötöst.drobika írta:
Majd akkor betesszük a középpályára, és egyből gólgazdag meccseket fogunk játszani. Kapunk egy ötöst, rúgunk nullát. Coutinho nem fog többet szenvedni, szenved majd helyette a csapat.
Igen, a Poolban is középen játszott és rendszeresen kaptak miatta egy ötöst.Cestus írta:Azért remélem nem leszel szomorú, ha sikerül valahogy.drobika írta:Kíváncsi leszek arra a széttépésre:)
Ugyanezzel a csatártrioval fogunk fellépni.Cou ugyanúgy szenvedni fog a bal oldalon csatárként.
Majd akkor betesszük a középpályára, és egyből gólgazdag meccseket fogunk játszani. Kapunk egy ötöst, rúgunk nullát. Coutinho nem fog többet szenvedni, szenved majd helyette a csapat.
Nem unottan játszik, hanem görcsösen. Egyre frusztráltabb a srác. Ezért mondom, hogy lehet, jót tenne neki egy két hetes hazaút, hogy új impulzusokat kapjon, kizökkenjen, elterelje a figyelmét a dologról.nagyatyesz írta: Én továbbra sem mondok le róla, de ideje lenne villantania valamit, ha nem is gólokban, gólpasszokban, de első lépésként ha az akarás látszana rajta én már azzal is beérném.
Azért remélem nem leszel szomorú, ha sikerül valahogy.drobika írta:Kíváncsi leszek arra a széttépésre:)
Ugyanezzel a csatártrioval fogunk fellépni.Cou ugyanúgy szenvedni fog a bal oldalon csatárként.
Szerintem is túlzás ez már. Van a hipotetikus Coutinho-Busquets-Arthur középpálya, amin átmennének, mint kés a vajon, de ez meg már a másik véglet. Most tele van a középpályánk box-to-boxokkal, de így meg a labdát nem tudjuk megtartani. Arthur tényleg kell oda.Stalkyard írta:Nagy meccseken ezt a Rakitic-Busquets-Vidal kp-t remelem elfelejti EV. Egy Girona szetszedte őket, labdát nem tudtak tartani, se kihozni. Cserébe még át is rohantak rajtuk minden gond nélkül. Arthur nélkülözhetetlen ebbe a csapatba, vagy Vidal, vagy Rakitic kárára (és tudjuk Ernőnél ez mit jelent), ha a saját játékunkat akarjuk jatszani.