Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Pedro szerintem már kezd kilábalni a rossz formájából, ráadásul nagyon jól mozog ő. Hasznos a csapatnak. Bár egy támadóbb Arsenal ellen talán nem lenne erre annyira szükség. Majd meglátjuk.Leomessi14 írta:szerintem meg epp,hogy kell Pedro,ilyenkor nagyon fel szokott porogni es o legalabb nem hagyja ki a ziccereit.Iniesta kell a kp-ra,nem szabad megbontani oket.gergo9 írta:Maxwell-Milito alias Dumb és Dumber duót elfelejteném a visszavágóra.
Egyébként nem zárták ki Puyol visszatérését csak nem túl sok esélyt látnak rá.
Adriano-Abidal-Busqets-Alves sor kellene vissza-vissza lépő Masch-al.
Adriano-Masch nagyon jó formát mutattak én bízok bennük.
Egyébként megemlítem hogy nem zárható ki a védelem gyengesége és Pedro borzasztó formája miatt egy Xavi-Masch-Keita kezdő sem ahol Iniesta inkább a támadóharmadban kap szerepet nem teljesen Pedro szerepkörében hanem ahhoz hasonlóan mint amit tavaly előtt játszott az Inter ellen 2-0ra megnyert meccsen.
szerintem meg epp,hogy kell Pedro,ilyenkor nagyon fel szokott porogni es o legalabb nem hagyja ki a ziccereit.Iniesta kell a kp-ra,nem szabad megbontani oket.gergo9 írta:Maxwell-Milito alias Dumb és Dumber duót elfelejteném a visszavágóra.
Egyébként nem zárták ki Puyol visszatérését csak nem túl sok esélyt látnak rá.
Adriano-Abidal-Busqets-Alves sor kellene vissza-vissza lépő Masch-al.
Adriano-Masch nagyon jó formát mutattak én bízok bennük.
Egyébként megemlítem hogy nem zárható ki a védelem gyengesége és Pedro borzasztó formája miatt egy Xavi-Masch-Keita kezdő sem ahol Iniesta inkább a támadóharmadban kap szerepet nem teljesen Pedro szerepkörében hanem ahhoz hasonlóan mint amit tavaly előtt játszott az Inter ellen 2-0ra megnyert meccsen.
őt szeressükab1daL írta:A keddi meccset Massimo Busacca fogja vezetni.
Sebezhetőbb? Úgy gondolom hogy ezt az Arsenalt szét kell szedni, nálunk kell hogy legyen a labda, és Mascherano rászolgált hogy bízzunk benne, de kötve hiszem hogy amúgy is rajta menne el a meccs, minden a helyzetek kihasználásán fog múlni.Fecooo írta:az a baj, h így a középpályánk lesz sebezhetőbb...Sanama írta:Fogadjunk,hogy Milito nem fog kezdeni...
Alves-Sergi-Abi-Maxwell
ez lesz a védősor,mernék rá fogadni
az a baj, h így a középpályánk lesz sebezhetőbb...Sanama írta:Fogadjunk,hogy Milito nem fog kezdeni...
Alves-Sergi-Abi-Maxwell
Jaja, tuti ez lesz.Sanama írta:Fogadjunk,hogy Milito nem fog kezdeni...
Alves-Sergi-Abi-Maxwell
Jobb is Milito szegeny mar olyan lassu,hogy rossz nezni, az Arsenal megenne ot kontrabol.Sergi jo lesz es Mascherano teljesitmenye is biztato.Sanama írta:Fogadjunk,hogy Milito nem fog kezdeni...
Alves-Sergi-Abi-Maxwell
Áhh... Militot nem lépi meg Pep egy Arsenal ellen. Már az is nagy szó hogy tegnap kezdett. Mellesleg Puyol hiányában a legjobb megoldás a Busi-Abidal kettős. Mascheranoval sem lesz gond. Annyi hogy az Arsenal gyors kontráit (ha lesznek) akkor finoman kell majd megállítani. Magyarul ne állítassa ki magát!messideco írta:A védelemtől nagyon félek, főleg a Busquets-Abidal párosról. Az tartom a legvalószínűbbnek, hogy Milito-Abidal középhátvédsorunk lesz...
Ha Maxvell hasonló produkciót készül bemutatni mint tegnap, akkor lehet hogy jobb lenne Adriano.LM10 írta:Mivel Puyol biztosan kihagyja a meccset, ezt a kezdőt küldeném ki:
Valdés-Alves-Busquets-Abidal-Maxwell-Mascherano-Xavi-Iniesta-Villa-Messi-Pedro
Szerintem ezzel nem lesz gond, Busquets hátul is megszokta oldani jól a feladatát, és szvsz nem lesz sok dolga a meccsen(remélem)