Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ott nem volt baj a reakcióidővel hogy felmérjük az ellenfél helyezkedését és nekimenjünk. Érdekes..Lionel85 írta:Az ő véleményére adok. Volt kiváló játékvezető, egyetértek vele.hady írta:Puhl Sanyi most mondta a tv.-ben, hogy Van Persiet az első félidőben ki kellett volna állítani.....
Az ő véleményére adok. Volt kiváló játékvezető, egyetértek vele.hady írta:Puhl Sanyi most mondta a tv.-ben, hogy Van Persiet az első félidőben ki kellett volna állítani.....
bence-barca írta:Én a Bayern-Inter győztesének örülnék a leginkább, nem lehetne azt mondani, h könnyű az ellenfél, de mégiscsak (gondolom én) nem kéne izgulni nagyon.
Legfőképpen Chelsea-t akarom elkerülni, nem azért mert erősek, hanem mert nem támadnának, de MU-t, meg Sahtar-t se szeretném.
Mik ok 16 eves tini pit(s)ák ? Akik ha nem kapjak talcan amire szukseguk van hisztiznek ossze vissza Twitteren es Facebookon? Ok profi jatekosok, akik rosszul vegeztek a munkajukat es kiestek, azon kellene gondolkozni hogy hogyan nyerjenek kovetkezoleg 5 gollal es nem a birot marni.Ha egy csapat jobb mint a masik, akkor azon nem tud valtoztatni se biro se senki, mert az nyer aki jobb.Erdemes volna megmutatni az elso meccset nekik, hatha elgondolkoznak mielott csiripelnek ossze vissza.ab1daL írta:Twitteren Nasri meg Wilshere osztják Busaccat. Nembaj, majd túlteszik magukat ezen. Jól kitwitterezik magukat.Bob_Marley írta:Az Arsenalos nyilatkozatok valamilyen szinten érthető, de el kellene viseljék a vereséget, pár nap és higgadtan biztos mást gondolnak az érintettek!
Twitteren Nasri meg Wilshere osztják Busaccat. Nembaj, majd túlteszik magukat ezen. Jól kitwitterezik magukat.Bob_Marley írta:Az Arsenalos nyilatkozatok valamilyen szinten érthető, de el kellene viseljék a vereséget, pár nap és higgadtan biztos mást gondolnak az érintettek!
tudom, poénnak is szántamFecooo írta:sjd, az a poén, h mivel sípszó után volt, így az nem tekinthető kapura lövésnek
Pedig az Arsenalnak volt kapuralövése....Fecooo írta: nem gondoltam volna, h a legnehezebb dolgom a következő lesz: mondani egy meccset, ahol az ellenfél nem lőtt kapura... azt meg végképp nem gondoltam volna, h vha azt mondom, h jm intere "támadóbb szellemű" volt, mint az Arsenal... (egyszerűen nonszensz!)
Figyelj, ha minden összejön és bezsebeljük a BL-t (mert ezt mondani nem nagyképűség, jelenleg nekünk van rá legnagyobb esélyünk és ellenfelet se nagyon látok aki gátolhatna benne minket) akkor tőlem még tíz évig is siránkozhat arzén meg a kismackó csoport azon, hogy "jajdenemisérmernemvoltpiros".Fecooo írta:amit nagyon sajnálok, h a kiállítással kaptak egy lehetőséget, h magukat mentsék... így sose fogják elismerni, h győzött az igazság, azaz az a csapat jutott tovább, amelyik meg is érdemelte volna...
Ez most egy kicsit úgy jön le, mintha azt mondanád, hogy Wenger és RvP nem ért a focihozdetabarca írta:
Mindezt tényleg csak azért másoltam be ide, és teljes hsz. is csak azért született, hogy lássátok nem kell foglalkozni az olyan ökörségekkel, mint Wenger vagy RvP nyilatkozata. Aki ért a focihoz, az csak jót mosolyog ezeken.