most van alkalmam értékelni a látottakat, de mivel egyféle módon már megtettem(akit érdekel úgyis megtalálja), most csak kiemelendő játékosokról írok:
Abidal: róla sajnos nem tudok mit írni, egyszerűen jelenleg a legjobb védőnk, ha minden szempontot figyelembe veszünk!
Adriano: többé nem szeretném a jobb oldalon látni, annyira fantasztikus védőmunkát végzett tegnap, amit Maxi még csak megközelíteni sem tudott a másfél éve alatt...
Mascherano: az ő esete érdekes, ugyanis az első félidőben a sok eladott labdája, könnyelmű passza miatt káromkodtam rendesen, aztán a végén, amikor másodjára állt le a szívem, akkor "ő volt a defibrillátor", szóval abban a pillanatban mindent megbocsátottam neki!
Messi: írni kell ide vmit? a góljánál konkrétan olyat ordítottunk haverommal, h az egész társasház hallotta
Villa: lassú, körülményes, nagyon nincs formában, őt negatívan emelem ki
Afellay: sztem ennél többet nem tudott volna tenni ennyi idő alatt, max ha az egyik helyzetét bevágja
másik oldal: szánalmas, nem tudok mit mondani, SZÁ-NAL-MAS! komolyan meg vannak győződve róla, h megérdemelték volna a továbbjutást...
Busacca: nem véletlenül örültem neki, elképesztő jól fújta a sípot, ehhez nem kell elfogultnak lenni, h ezt mondjam... ugye volt ide-oda egy tévedése, de nem azzal tévedett, amivel az arsenalosok érvelnek, hanem Dani sportszerűtlen akasztása, miután elpöckölte a labdát, a mi kárunkra meg ott a nem megadott büntető... mindent egybevéve ismétlem, nála jobb bíró nincs most a mezőnyben(talán Kassaiban látszik a potenciál, h nagyon jó legyen...)
amit nagyon sajnálok, h a kiállítással kaptak egy lehetőséget, h magukat mentsék... így sose fogják elismerni, h győzött az igazság, azaz az a csapat jutott tovább, amelyik meg is érdemelte volna...
büszke vagyok a csapatra, kimondhatatlanul büszke! (persze a sok kihagyott helyzet dühít, de MOST, pár napig nem fog érdekelni!)
nem gondoltam volna, h a legnehezebb dolgom a következő lesz: mondani egy meccset, ahol az ellenfél nem lőtt kapura... azt meg végképp nem gondoltam volna, h vha azt mondom, h jm intere "támadóbb szellemű" volt, mint az Arsenal... (egyszerűen nonszensz!
)