Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Piqué
Jugador d'estrella

2011.03.10. 21:43:03

Akárkit is kapunk a lényeg az,hogy idegenben nagyon jól kell játszanunk és nyernünk.Mert hazain úgyis beáll bekkelni az ellenfél,és mint tudjuk abból sose jövünk ki jól.
FCB.Gabesz
Jugador del Barça

2011.03.10. 21:40:19

nem értelek titeket,mi ez a nagy tartás egyes csapatoktól,ha blt akarunk nyerni nincs ilyen,hogy jaj csak őket ne. mindekit meg kell verni,és meg is tudunk bárkit.
most abba mi a jó ha kapunk 1 schalkét?a játékos se pörögnének fel annyira ellenünk mint pl 1 manu ellen. bízzatok már a csapat,am is kell 1 kis feszültség,meg izgulás,az ilyen meccsek mint 1 arsenal elleni továbbjutásnak van igazi értéke,ilyenkor vagyok büszke a csapatra,ilyenkor örjöngök egész meccsen,minden mozzanatnál, nem akkor, amikor 1 gyengébb csapatot rommá verünk.
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.03.10. 21:30:09

Lionel85 írta:
hady írta:Puhl Sanyi most mondta a tv.-ben, hogy Van Persiet az első félidőben ki kellett volna állítani.....
Az ő véleményére adok. Volt kiváló játékvezető, egyetértek vele.
Ott nem volt baj a reakcióidővel hogy felmérjük az ellenfél helyezkedését és nekimenjünk. Érdekes..

Jól játszottunk de minden a helyzeteink kihasználásán fog múlni, mert nem ér semmit az ellenfél lejátszása ha a végén bohóc gólt ajándékozunk.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.03.10. 21:26:26

hady írta:Puhl Sanyi most mondta a tv.-ben, hogy Van Persiet az első félidőben ki kellett volna állítani.....
Az ő véleményére adok. Volt kiváló játékvezető, egyetértek vele.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.03.10. 21:14:37

bence-barca írta:Én a Bayern-Inter győztesének örülnék a leginkább, nem lehetne azt mondani, h könnyű az ellenfél, de mégiscsak (gondolom én) nem kéne izgulni nagyon.
Legfőképpen Chelsea-t akarom elkerülni, nem azért mert erősek, hanem mert nem támadnának, de MU-t, meg Sahtar-t se szeretném.

Hát ellenünk a bl-ben a Camp Nouban senki nem fog támadni, az biztos. Alapesetben biztos,hogy nem.

Chelseat én se szívesen kapnám, Mu-t se,mert ők is angolból vannak...
Majd a real vagánykodjon velük :D

Mindenki más jöhet, nem szabad gondot okozni senkinek.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
hady
Director del Fútbol

2011.03.10. 21:07:39

Puhl Sanyi most mondta a tv.-ben, hogy Van Persiet az első félidőben ki kellett volna állítani.....
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.03.10. 20:06:57

Én a Bayern-Inter győztesének örülnék a leginkább, nem lehetne azt mondani, h könnyű az ellenfél, de mégiscsak (gondolom én) nem kéne izgulni nagyon.
Legfőképpen Chelsea-t akarom elkerülni, nem azért mert erősek, hanem mert nem támadnának, de MU-t, meg Sahtar-t se szeretném.
elnino4
Barça B

2011.03.10. 19:59:53

Rem valami jó csapatot kapunk de nincs ellenfél :D megkel nyerni a BL-t
az Arsenali meccs már sztem kilett beszélve már :D
Kép
Rio Ferdinand Tweet : "Messi just flicked it up and over the keeper like he was on Fifa11... "
Visca el Barca :arrow: Best Video :arrow: ESL-profile
sjd
Llegenda del Barça

2011.03.10. 19:38:51

Joee777
Barça B

2011.03.10. 17:42:15

Deus
Boixos Nois

2011.03.10. 12:01:56

Kapura lövések:

Kép

ezek után azt mondják hogy nem érdemeltünk meg a továbbjutást?
KépKép
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.03.10. 11:15:07

Almunia nem a bírót hibáztatja a kiesésért, hanem a társait

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ar ... 42?nocache

Érdemes elolvasni. Ez is csak megerősíti azt, amit eddig is biztosan tudtunk, hogy a kiállításra fogni a kiesést csak egy ürügy volt.
Kép
Kép
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2011.03.10. 10:51:24

igazából nem emlékszek olyan arsenal vereségre, amikor wenger annyit mondott volna, hogy jobbak voltak, el kell gondolkoznunk a hibáinkon és kijavítani őket. rendkívül irritáló pali. talán ha nem egy pez cukor értékéhez hasonló pénzekből vásárolna lehet még a liga kupát is megnyernék a birmingham ellen...

a játékosállomány közti különbséget tökéletesen mutatja, hogy amíg náluk egy Affelay az egekig magasztalt új RonaldinhoPeléZidanePuskásKerekesZsombi lenne akinek wenger naponta 5ször kinyalja a fenekét az nálunk egy tehetséges minőségi csere, akinek keményem kell dolgozni minden percért a pályán..
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2011.03.09. 21:42:50

ab1daL írta:
Bob_Marley írta:Az Arsenalos nyilatkozatok valamilyen szinten érthető, de el kellene viseljék a vereséget, pár nap és higgadtan biztos mást gondolnak az érintettek!
Twitteren Nasri meg Wilshere osztják Busaccat. Nembaj, majd túlteszik magukat ezen. Jól kitwitterezik magukat.
Mik ok 16 eves tini pit(s)ák ? Akik ha nem kapjak talcan amire szukseguk van hisztiznek ossze vissza Twitteren es Facebookon? Ok profi jatekosok, akik rosszul vegeztek a munkajukat es kiestek, azon kellene gondolkozni hogy hogyan nyerjenek kovetkezoleg 5 gollal es nem a birot marni.Ha egy csapat jobb mint a masik, akkor azon nem tud valtoztatni se biro se senki, mert az nyer aki jobb.Erdemes volna megmutatni az elso meccset nekik, hatha elgondolkoznak mielott csiripelnek ossze vissza.
Tiziano Crudeli fan :!:
samy85
Capitá del Barça

2011.03.09. 21:40:43

nem volt kapuralövésük, de a csapatszellemük jo volt és nem védekeztek oly rosszul mint azt sokan képzelték! A nyomás az állandó labdanélküli futásuk volt a győzelmünk kulcsa!!
Ebben nagyon jok vagyunk!! A Legjobbak! ráerőltetni az akaratunkat a másikra!!! a labdatartásunk hihetetlen!!!
nagyon jol játszottunk tegnap!!! kiváncsian várom a következő ellenfelet!
rem a MU lesz!
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
ab1daL
Director del Fútbol

2011.03.09. 21:18:43

Bob_Marley írta:Az Arsenalos nyilatkozatok valamilyen szinten érthető, de el kellene viseljék a vereséget, pár nap és higgadtan biztos mást gondolnak az érintettek!
Twitteren Nasri meg Wilshere osztják Busaccat. Nembaj, majd túlteszik magukat ezen. Jól kitwitterezik magukat.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.09. 21:03:23

Az Arsenalos nyilatkozatok valamilyen szinten érthető, de el kellene viseljék a vereséget, pár nap és higgadtan biztos mást gondolnak az érintettek!
Kép
Kép
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2011.03.09. 20:40:44

Na így jár akinek feleslegesen jár a képe.

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... 05?nocache
Forca Barca!!!!
sjd
Llegenda del Barça

2011.03.09. 20:38:25

Fecooo írta:sjd, az a poén, h mivel sípszó után volt, így az nem tekinthető kapura lövésnek :D
tudom, poénnak is szántam :wink:
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.03.09. 20:09:22

sjd, az a poén, h mivel sípszó után volt, így az nem tekinthető kapura lövésnek :D
amúgy tudom, h volt az, de az nem hivatalos :D
sjd
Llegenda del Barça

2011.03.09. 20:05:35

Fecooo írta: nem gondoltam volna, h a legnehezebb dolgom a következő lesz: mondani egy meccset, ahol az ellenfél nem lőtt kapura... azt meg végképp nem gondoltam volna, h vha azt mondom, h jm intere "támadóbb szellemű" volt, mint az Arsenal... (egyszerűen nonszensz! :D )
Pedig az Arsenalnak volt kapuralövése....
Amiatt állították ki van Persie-t :D
lui1698
Llegenda del Barça

2011.03.09. 20:05:19

Fecooo írta:amit nagyon sajnálok, h a kiállítással kaptak egy lehetőséget, h magukat mentsék... így sose fogják elismerni, h győzött az igazság, azaz az a csapat jutott tovább, amelyik meg is érdemelte volna...
Figyelj, ha minden összejön és bezsebeljük a BL-t (mert ezt mondani nem nagyképűség, jelenleg nekünk van rá legnagyobb esélyünk és ellenfelet se nagyon látok aki gátolhatna benne minket) akkor tőlem még tíz évig is siránkozhat arzén meg a kismackó csoport azon, hogy "jajdenemisérmernemvoltpiros".
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.03.09. 19:59:02

most van alkalmam értékelni a látottakat, de mivel egyféle módon már megtettem(akit érdekel úgyis megtalálja), most csak kiemelendő játékosokról írok:

Abidal: róla sajnos nem tudok mit írni, egyszerűen jelenleg a legjobb védőnk, ha minden szempontot figyelembe veszünk!

Adriano: többé nem szeretném a jobb oldalon látni, annyira fantasztikus védőmunkát végzett tegnap, amit Maxi még csak megközelíteni sem tudott a másfél éve alatt...

Mascherano: az ő esete érdekes, ugyanis az első félidőben a sok eladott labdája, könnyelmű passza miatt káromkodtam rendesen, aztán a végén, amikor másodjára állt le a szívem, akkor "ő volt a defibrillátor", szóval abban a pillanatban mindent megbocsátottam neki!

Messi: írni kell ide vmit? a góljánál konkrétan olyat ordítottunk haverommal, h az egész társasház hallotta :D

Villa: lassú, körülményes, nagyon nincs formában, őt negatívan emelem ki :?

Afellay: sztem ennél többet nem tudott volna tenni ennyi idő alatt, max ha az egyik helyzetét bevágja ;)

másik oldal: szánalmas, nem tudok mit mondani, SZÁ-NAL-MAS! komolyan meg vannak győződve róla, h megérdemelték volna a továbbjutást... :evil:

Busacca: nem véletlenül örültem neki, elképesztő jól fújta a sípot, ehhez nem kell elfogultnak lenni, h ezt mondjam... ugye volt ide-oda egy tévedése, de nem azzal tévedett, amivel az arsenalosok érvelnek, hanem Dani sportszerűtlen akasztása, miután elpöckölte a labdát, a mi kárunkra meg ott a nem megadott büntető... mindent egybevéve ismétlem, nála jobb bíró nincs most a mezőnyben(talán Kassaiban látszik a potenciál, h nagyon jó legyen...)

amit nagyon sajnálok, h a kiállítással kaptak egy lehetőséget, h magukat mentsék... így sose fogják elismerni, h győzött az igazság, azaz az a csapat jutott tovább, amelyik meg is érdemelte volna...

büszke vagyok a csapatra, kimondhatatlanul büszke! (persze a sok kihagyott helyzet dühít, de MOST, pár napig nem fog érdekelni!)

nem gondoltam volna, h a legnehezebb dolgom a következő lesz: mondani egy meccset, ahol az ellenfél nem lőtt kapura... azt meg végképp nem gondoltam volna, h vha azt mondom, h jm intere "támadóbb szellemű" volt, mint az Arsenal... (egyszerűen nonszensz! :D )
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.03.09. 18:54:09

A chelsea-t most mi alapján favorizáljátok? Mert jó angolok, masszívak, de közel sincsenek még olyan formában se mint tavaly.
Én nem várom őket döntőbe.
Magunkat oda várom, illetve nálam most a Real is esélyes. NEm azért mert jól működnek csapatként, hanem egyénileg azért képesek villanni. Ha jó sorsolást kapnak, elkerülik az angolokat,akkor bemehetnek a döntőbe szerintem.
Mi meg magunkat ne kapjuk, és kész:D
Csak valahogy azt a helyzetet kéne elkerülni majd, h az ellennek meg legyen az ilyen mocsok játékra,mint amit az arsenal, meg tavaly az inter csinált.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
maki
Jugador del Barça

2011.03.09. 18:40:06

detabarca írta:
Mindezt tényleg csak azért másoltam be ide, és teljes hsz. is csak azért született, hogy lássátok nem kell foglalkozni az olyan ökörségekkel, mint Wenger vagy RvP nyilatkozata. Aki ért a focihoz, az csak jót mosolyog ezeken.
Ez most egy kicsit úgy jön le, mintha azt mondanád, hogy Wenger és RvP nem ért a focihoz :D
Amúgy tényleg nem kell komolyan venni ezeket a nyilatkozatokat, számomra belefér még a meccs után. Pár nap múlva már ők is biztosan máshogyan nyilatkoznának szerintem és abban is biztos vagyok, hogy fordított esetben (tehát, ha mi esünk ki) nálunk is lettek volna ilyen elhamarkodott nyilatkozatok/vélemények.
Apart from a right foot, Rivaldo had everything.
Válasz küldése