Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
samy85
Capitá del Barça

2011.03.09. 21:40:43

nem volt kapuralövésük, de a csapatszellemük jo volt és nem védekeztek oly rosszul mint azt sokan képzelték! A nyomás az állandó labdanélküli futásuk volt a győzelmünk kulcsa!!
Ebben nagyon jok vagyunk!! A Legjobbak! ráerőltetni az akaratunkat a másikra!!! a labdatartásunk hihetetlen!!!
nagyon jol játszottunk tegnap!!! kiváncsian várom a következő ellenfelet!
rem a MU lesz!
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
ab1daL
Director del Fútbol

2011.03.09. 21:18:43

Bob_Marley írta:Az Arsenalos nyilatkozatok valamilyen szinten érthető, de el kellene viseljék a vereséget, pár nap és higgadtan biztos mást gondolnak az érintettek!
Twitteren Nasri meg Wilshere osztják Busaccat. Nembaj, majd túlteszik magukat ezen. Jól kitwitterezik magukat.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.09. 21:03:23

Az Arsenalos nyilatkozatok valamilyen szinten érthető, de el kellene viseljék a vereséget, pár nap és higgadtan biztos mást gondolnak az érintettek!
Kép
Kép
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2011.03.09. 20:40:44

Na így jár akinek feleslegesen jár a képe.

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... 05?nocache
Forca Barca!!!!
sjd
Llegenda del Barça

2011.03.09. 20:38:25

Fecooo írta:sjd, az a poén, h mivel sípszó után volt, így az nem tekinthető kapura lövésnek :D
tudom, poénnak is szántam :wink:
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.03.09. 20:09:22

sjd, az a poén, h mivel sípszó után volt, így az nem tekinthető kapura lövésnek :D
amúgy tudom, h volt az, de az nem hivatalos :D
sjd
Llegenda del Barça

2011.03.09. 20:05:35

Fecooo írta: nem gondoltam volna, h a legnehezebb dolgom a következő lesz: mondani egy meccset, ahol az ellenfél nem lőtt kapura... azt meg végképp nem gondoltam volna, h vha azt mondom, h jm intere "támadóbb szellemű" volt, mint az Arsenal... (egyszerűen nonszensz! :D )
Pedig az Arsenalnak volt kapuralövése....
Amiatt állították ki van Persie-t :D
lui1698
Llegenda del Barça

2011.03.09. 20:05:19

Fecooo írta:amit nagyon sajnálok, h a kiállítással kaptak egy lehetőséget, h magukat mentsék... így sose fogják elismerni, h győzött az igazság, azaz az a csapat jutott tovább, amelyik meg is érdemelte volna...
Figyelj, ha minden összejön és bezsebeljük a BL-t (mert ezt mondani nem nagyképűség, jelenleg nekünk van rá legnagyobb esélyünk és ellenfelet se nagyon látok aki gátolhatna benne minket) akkor tőlem még tíz évig is siránkozhat arzén meg a kismackó csoport azon, hogy "jajdenemisérmernemvoltpiros".
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.03.09. 19:59:02

most van alkalmam értékelni a látottakat, de mivel egyféle módon már megtettem(akit érdekel úgyis megtalálja), most csak kiemelendő játékosokról írok:

Abidal: róla sajnos nem tudok mit írni, egyszerűen jelenleg a legjobb védőnk, ha minden szempontot figyelembe veszünk!

Adriano: többé nem szeretném a jobb oldalon látni, annyira fantasztikus védőmunkát végzett tegnap, amit Maxi még csak megközelíteni sem tudott a másfél éve alatt...

Mascherano: az ő esete érdekes, ugyanis az első félidőben a sok eladott labdája, könnyelmű passza miatt káromkodtam rendesen, aztán a végén, amikor másodjára állt le a szívem, akkor "ő volt a defibrillátor", szóval abban a pillanatban mindent megbocsátottam neki!

Messi: írni kell ide vmit? a góljánál konkrétan olyat ordítottunk haverommal, h az egész társasház hallotta :D

Villa: lassú, körülményes, nagyon nincs formában, őt negatívan emelem ki :?

Afellay: sztem ennél többet nem tudott volna tenni ennyi idő alatt, max ha az egyik helyzetét bevágja ;)

másik oldal: szánalmas, nem tudok mit mondani, SZÁ-NAL-MAS! komolyan meg vannak győződve róla, h megérdemelték volna a továbbjutást... :evil:

Busacca: nem véletlenül örültem neki, elképesztő jól fújta a sípot, ehhez nem kell elfogultnak lenni, h ezt mondjam... ugye volt ide-oda egy tévedése, de nem azzal tévedett, amivel az arsenalosok érvelnek, hanem Dani sportszerűtlen akasztása, miután elpöckölte a labdát, a mi kárunkra meg ott a nem megadott büntető... mindent egybevéve ismétlem, nála jobb bíró nincs most a mezőnyben(talán Kassaiban látszik a potenciál, h nagyon jó legyen...)

amit nagyon sajnálok, h a kiállítással kaptak egy lehetőséget, h magukat mentsék... így sose fogják elismerni, h győzött az igazság, azaz az a csapat jutott tovább, amelyik meg is érdemelte volna...

büszke vagyok a csapatra, kimondhatatlanul büszke! (persze a sok kihagyott helyzet dühít, de MOST, pár napig nem fog érdekelni!)

nem gondoltam volna, h a legnehezebb dolgom a következő lesz: mondani egy meccset, ahol az ellenfél nem lőtt kapura... azt meg végképp nem gondoltam volna, h vha azt mondom, h jm intere "támadóbb szellemű" volt, mint az Arsenal... (egyszerűen nonszensz! :D )
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.03.09. 18:54:09

A chelsea-t most mi alapján favorizáljátok? Mert jó angolok, masszívak, de közel sincsenek még olyan formában se mint tavaly.
Én nem várom őket döntőbe.
Magunkat oda várom, illetve nálam most a Real is esélyes. NEm azért mert jól működnek csapatként, hanem egyénileg azért képesek villanni. Ha jó sorsolást kapnak, elkerülik az angolokat,akkor bemehetnek a döntőbe szerintem.
Mi meg magunkat ne kapjuk, és kész:D
Csak valahogy azt a helyzetet kéne elkerülni majd, h az ellennek meg legyen az ilyen mocsok játékra,mint amit az arsenal, meg tavaly az inter csinált.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
maki
Jugador del Barça

2011.03.09. 18:40:06

detabarca írta:
Mindezt tényleg csak azért másoltam be ide, és teljes hsz. is csak azért született, hogy lássátok nem kell foglalkozni az olyan ökörségekkel, mint Wenger vagy RvP nyilatkozata. Aki ért a focihoz, az csak jót mosolyog ezeken.
Ez most egy kicsit úgy jön le, mintha azt mondanád, hogy Wenger és RvP nem ért a focihoz :D
Amúgy tényleg nem kell komolyan venni ezeket a nyilatkozatokat, számomra belefér még a meccs után. Pár nap múlva már ők is biztosan máshogyan nyilatkoznának szerintem és abban is biztos vagyok, hogy fordított esetben (tehát, ha mi esünk ki) nálunk is lettek volna ilyen elhamarkodott nyilatkozatok/vélemények.
Apart from a right foot, Rivaldo had everything.
daffy
Madridista

2011.03.09. 18:33:57

zsoltman írta:Nekem is az a véleményem hogy idegenben kell jó eredmény elérni mert itthon mindig beállnak a csapatok sündisznó állásba ellenunk!!!!!!
Ha Alves,Puyol Pique,Adriano ,Abidal-ék egésszségesek nem lehet baj idegenben!
Szerintem Maxvel már nem tud olyan magas szinten játszani ebben a védelemben lás az Inter ellen és most is baj volt vele Londonban vélemény?
vele volt a legkisebb baj. ha belövitek a helyzetek felét,akkor 6-2vel utaztok haza...
zsoltman
Jugador d'estrella

2011.03.09. 18:32:25

Nekem is az a véleményem hogy idegenben kell jó eredmény elérni mert itthon mindig beállnak a csapatok sündisznó állásba ellenunk!!!!!!
Ha Alves,Puyol Pique,Adriano ,Abidal-ék egésszségesek nem lehet baj idegenben!
Szerintem Maxvel már nem tud olyan magas szinten játszani ebben a védelemben lás az Inter ellen és most is baj volt vele Londonban vélemény?
socio66

2011.03.09. 18:23:42

fcbarca0827 írta: Ha a Chelsea-vel nem kerülünk egy ágra, akkor szerintem mindkét csapatnak biztos BL döntő.
azért én még a manchesterről is óvatosan beszélnék,hasonlóan jól meg tudják ők is szervezni a védekezésüket,mint az arsenal tegnap,sőt.
ráadásul náluk nem bendtnerek szaladgálnak elöl,hanem klasszisok.
nem tudom hogy alakul majd a sorsolás,egyikükkel tutira összefutunk a későbbiekben, nem bánnám ha előtte lerendeznék egymással hogy ki lesz az.
neobarca
Director del Fútbol

2011.03.09. 18:13:11

Ajánlom figyelmetekbe: http://nepstadion.blog.nepsport.hu/arch ... zalagutak/
Baromi jó az összefoglalás és a Van Persie és a piros lap rész pontosan és okosan kielemzi a történteket, valamint a jogosságot!
Csak ajánlani tudom :!:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
messideco
Presidente del Barça

2011.03.09. 18:07:27

Leomessi14 írta:Nagyon kene mar egy idegenbeli gyozelem,szerintem nagyon feldobna a fiukat.Mert a Chelsea ellen pld veszelyes egy 0-0-rol jatszani otthon.
Tudjuk :(
A Guardiola-érában sajnos nem igazán tudunk a Bl-ben idegenben győzni...
Kép
"And my heart will leave you never."
Leomessi14
Entrenador del Barça

2011.03.09. 18:05:00

Nagyon kene mar egy idegenbeli gyozelem,szerintem nagyon feldobna a fiukat.Mert a Chelsea ellen pld veszelyes egy 0-0-rol jatszani otthon.
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.03.09. 18:00:43

messideco írta:Jöjjön a Shaktar ellenfélnek. Kicsi lazítás nem árt... :D
Ez esetben egy Bayern ; Inter ; Milan ; Schalke ; Valencia szerintem jobb lenne. :P Donetskbe ne kelljen menniük. :? A Reallal meg vagy döntő vagy semmi, már így is túl sokat találkozunk velük. :D
Én speciel a nyugdíjas klubnak örülnék legjobban, de ők valószínűleg, már ma kiesnek. :roll:
Ha a Chelsea-vel nem kerülünk egy ágra, akkor szerintem mindkét csapatnak biztos BL döntő. Remélhetőleg nem olyan eredménnyel, amit már októberben megírtam az aláírásomba. :P
Bob_Marley írta:Soha senki nem szokott visszaolvasni egy adott topikban?
De, vagyunk egy páran. :P
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2011.03.09. 18:14:15-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
detabarca
Capitá del Barça

2011.03.09. 18:00:33

Csak a nagyon fanatikus drukkerek, de azok közül is csak a vakok nem látták tegnap a fától az erdőt. Kiváncsiságból elolvastam az Arsenal szurkolói oldalon írt cikket a tegnapi meccsről és nagy örömömre szolgált, hogy aki ért is a focihoz az objektívan képes szemlélni az eseményeket. Egy részletet bemásolok ide remélem nem veszitek zokon:

"Külön kell foglalkozni Fabregas és v.Persie teljesítményével. Nos ez a két játékos olyan erőállapotban lépett pályára, hogy a látottak alapján talán jó ha egy edzésen részt vettek az elmúlt héten. Kinek a hibája ez? Részben saját magukban kell keresni a hibát, mert eltitkolták a sérülésük utáni erőállapotukat és mindenáron játszani akartak! A másik "ludas" maga Wenger! Milyen edző az, aki szinte éjjel-nappal ott van a játékosok között és nem látja, hogy ez a két játékos a kihagyott edzések hatására milyen mentális és erőállapotban van egy BL. mérkőzés előtt! Az Ő vergődésük is nagyban hozzájárult a csapat vereségéhez."

Mindezt tényleg csak azért másoltam be ide, és teljes hsz. is csak azért született, hogy lássátok nem kell foglalkozni az olyan ökörségekkel, mint Wenger vagy RvP nyilatkozata. Aki ért a focihoz, az csak jót mosolyog ezeken.
(Többet nem is foglalkozok se a tegnapi meccsel, se a nyilatkozatokkal)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
barcadv7
Barça B

2011.03.09. 17:58:31

[quote="messideco"][quote="barcadv7"]Na a humorizálás már szimpatikusabb :) Amúgy mi lett az Arsenal kapusával? Az ujját fájlalta?[/quote]

Kificamodott az ujja szegénynek :( , elég szerencsétlenül jött Dani lövése :wink:[/quote]

Uhhh... hát jobbulást neki. Bár szerintem több sérülés is lehetett volna a meccsen de nekünk is lehet néha szerencsénk.
Leomessi14
Entrenador del Barça

2011.03.09. 17:58:13

En nem szeretnem,mert Csiga megmutatna a valodi enjet.... Aztan megint megvennenk 30 millioert. :twisted:

Amugy meg en a Valencia Schalke meccs gyozteset szeretnem ellenfelnek, vagy a Bayernt.
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
TiTiHenry
Jugador del Barça

2011.03.09. 17:57:57

Ha lazitas akkor Shalke,az Ukran brazilok nem olyan egyszeruek.
messideco
Presidente del Barça

2011.03.09. 17:55:37

Jöjjön a Shaktar ellenfélnek. Kicsi lazítás nem árt... :D
Kép
"And my heart will leave you never."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.09. 17:52:06

Zsolti{Barca} írta:Lehet már tudni a következő ellenfelet? vagy sorsolás lessz megint?
köszi
Március 18 sorsolás, akkor alakul ki minden ág!

Soha senki nem szokott visszaolvasni egy adott topikban?
Kép
Kép
Kép
Zsolti{Barca}
Barça C

2011.03.09. 17:50:43

Lehet már tudni a következő ellenfelet? vagy sorsolás lessz megint?
köszi
Válasz küldése