mess2009 írta:
egyetértek,azzal egészíteném ki, hogy én (nyilván alkati okokból) a második félidőt nem láttam annyira kézben lévőnek és veszélytelennek, elsősorban azért mert legalább három olyan helyzetük volt amikor már nem rajtunk múlott a gól és szépítés után ugye egész más lett volna a helyzet....(ez persze kissé most +sevilla-szindróma")
tudván, hogy emberekről, pillanatnyi szenvedélyről, netán idegi rövidzárlatról van szó Alba felelőségét nem degradálnám az eset kapcsán, bíró ide, bíró oda! és még egy: nem tudom megállni, hogy ne tegyem szóvá Busquets pocsék teljesítményét.....
Az az érdekes, hogy a kiállítás után ios inkább nekünk voltak helyzeteink. Neymarnak is volt két lehetősége, Messinek egy kapufája, az Espanolnak gyakorlatilag egy ziccere volt a meccsen úgy, hogy szinte egy egész félidőt emberelőnyben játszott.
Neymar mellett akit kiemelnék az Iniesta. Végre kezd visszarázódni, ami ebben a szakaszban a legfontosabb. Ha úgy folytatná, mint tegnap vagy a PSG ellen nagy erősítés lenne a csapatnak.
Az meg, hogy félidőben elnézést kér a bíró a játékosoktól vicc. Ilyet nem lehet megtenni, nem tudom, hogy van-e erre szabály, de egy ilyenért simán kivághatná a szövetség.