2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
jajj, bocsánat, szegény eric
Christensen minimum olyan jó a labdakihozatalokban. Felcipelésekben még tán jobb is. Csak még gyors, erős is hozzá, és tud védekezni. Még a mi mezünkben sem vétett hibát amúgy.
Vagy kivehetné a fejét... és De Jong-ot berakhatná a kezdőbe. Egész tavasszal egyértelmű volt, és már idén is, hogy a Pedri-Busquets-Gavi nem működik. De csak azért is ezt kell nyomni, hihetetlen.
Van Araujo-Koundén kívül egy 3. nagyon magas szintű védőnk, aki már több meccsen húzta ki a kakiból Garciát idén. Remélem, hogy azért ő is Eric elé kerül a sorrendben, 3. számú belső védőnek, főleg, hogy ő is nagyon jó a labdával.
Alonso és Bellerin most biztos nem fog játszani. Alba persze lehet, de az interjúban Xavi úgy fogalmazott, hogy lesznek percei, mert úgyis lesznek sérülések...drobika írta: ↑2022.09.03. 10:03:36Valami ilyesmi kezdőt várok én is. Viszont félek, hogy Balde-t egy ilyen meccsen nem fogja bedobni, és Alonso lesz rögvest helyette, vagy Alba. Pedig, teher alatt nő a pálma.visca el barca írta: ↑2022.09.02. 21:09:00Holnapra egy ts balde eg araujo kounde pedri busi gavi dembele lewy raphinha kezdot varok. Jo lenne a sevillat utni, eléggé padlón vannak.
Valami ilyesmi kezdőt várok én is. Viszont félek, hogy Balde-t egy ilyen meccsen nem fogja bedobni, és Alonso lesz rögvest helyette, vagy Alba. Pedig, teher alatt nő a pálma.visca el barca írta: ↑2022.09.02. 21:09:00Holnapra egy ts balde eg araujo kounde pedri busi gavi dembele lewy raphinha kezdot varok. Jo lenne a sevillat utni, eléggé padlón vannak.
Szerintem különösebben senkinek, hasonlóakat mondott már interjúiban is, illetve Piquével is folytatott egy külön beszélgetést, amiben elmagyarázta neki, mik a tervei, ő pedig tudomásul vette.
Ott a cikk végén is, meg már hónapok óta nyílt titok, hogy majd Gavié lesz, ha kap felnőtt szerződést.
Ezzel az üzenettel is talán rácáfol, hogy "nem meri/akarja kirakni a ex csapatársakat" toposzra. Egyelőre úgy tűnik Busi van becsípődve nála, de ilyen ragaszkodásai szinte minden edzőnek van. A kérdés költői, de hol van ez a karakánság Valverdéhez, Setienhez vagy éppen Koemanhoz képest?