Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bármilyen hihetetlen a kisszöglet van egy statisztika, hogy több gólt kapnak abból a szögletet végző csapatok ( kontra ), mint amennyi gól születik belőle! Másik sokkal jobb szögből tudod beadni, ha kicsiben csinálod meg. Focizok (NB3), konkrétan mi nem vagyok óriások, ezért arra használjuk 90%, hogy támadó harmadban tartsuk a labdát, ne kontra legyen, illetve megpróbáljuk a szöglet után kifele mozgó védelmet kijátszani ( ellentétes mozgások miatt, könnyebb kis távolságban is nagy előnyt szerezni esetleges rövidpassz bejátszásával ). Szóval szerintem ezek a dolgok azok! Amúgy meg az edző Guardiola fan, szóval….
Tudom. Szerintem ha az EV csapatból kivesszük Messi-t, az is egy spanyol középcsapat benyomását keltette.LG írta: ↑2021.10.17. 16:33:00Tudom, hogy gúnyolódsz, pedig bőven van igazság benne. A hollanddal abszolút középcsapat benyomását keltjük, pedig a keretünk spanyol szinten még mindig nagyon erős. Szerencsére LE megmutatta a válogatottal, hogy messze többet tudnak a játékosaink, mint amennyit RK kihoz belőlük.
Erre utalt a 'jelenlegi helyzetben' a mondatomban, amit Lg kolléga fentebb ki is fejtett. A keretünk hiába áll jobb nevekből, ha ez sem az eredményekben, sem a mutatott játékban nem mutatkozik meg. Ergo azonos erősségű jelenleg a két csapat:)
Tudom, hogy gúnyolódsz, pedig bőven van igazság benne. A hollanddal abszolút középcsapat benyomását keltjük, pedig a keretünk spanyol szinten még mindig nagyon erős. Szerencsére LE megmutatta a válogatottal, hogy messze többet tudnak a játékosaink, mint amennyit RK kihoz belőlük.
Ez meg a többi amit írtál is nagyon jó meglátás, én is erre utaltam amikor nem értettem miért van hogy felhoz 1 jó embert végre, de egy másik helyére, vagy éppen felhoz 1 jót de felhoz az eddig játszó jó helyére egy 0-t. Tartja az egyensúlyt
Depay beszürkülése hasonlít néhány igazolásra az utóbbi időbőldrobika írta: ↑2021.10.04. 13:19:51Ezen a legutolsó meccsen Nico tényleg gyenge volt, de mikor szerezze meg a meccsrutint mint most? Kénytelenek vagyunk játszatni őket és nem is ezzel van a baj, hanem abban, hogy nincs taktika , teljesen ad-hoc jellegű a játékunk.Persze elöl nagyon kevés Depay, és ahogy mennek a meccsek, egyre csak ő is gyengül a többihez. Ne feljtsük el, hogy amikor ide szerződött még Messi, Aguero, társakkal számolt...Most meg egyedül van, mert LDJ minden csak nem minőségi játékos, kiadja a 11. embert ennyi. Ennyi rúgott ( 11 ) gól, még a történelemben nem volt, amióta szerintem játszunk... És akkor ne felejltsük a BL 0 !!! rúgott gólt. A csatársor impotens.
A hátsó sorban vannak továbbra is a még nagyobb problémák, ha lehet ilyesmit mondani. Nem látom Garcia jogosságát sem. Nem vele lesz úgy néz ki stabilabb a védekezés. Úgy nagyjából azt látom, hogy Mingu és Ara az, akire lehet építeni, és ennyi! A többi hátvéd az nagyon tré! És akkor rendre mindenki az ellenfél térfelén van, és mindenki lekontráz bennünket és rugdossák a gólokat! Teljesen röhej, még a vak is látja, hogy így nem lehet játszani.
Ezt érdeklődve olvastam, a kezdőcsapatból Araujon és a hajtó, de labda hiányában nem sokat érő Depay mellett szerintem meccsről meccsre a 3 legjobb játékosunkat soroltad fel. Ha irónia volt, akkor pardon, ha nem, érdekelne az érv a hozzászólásod mellett, mikor például Piqué, SR, Busi csigaként szántják fel a pályát, Dest nem igazán elég, de posztidegen helyen szegény pláne nem nagy durranás, LDJ ott álldogál valahol elöl, Pedri szép nyugodt tempóban végigkocogja a meccset 1 érdemi megmozdulással, DJ meg... oké, ő jó, de valahogy nem illik a képbe.
Depay egyedül van...Depay nem ott játszik...(hol is?) Depay egy bivalyerős ürge, egy tucat 9-es aki sokkal többet gondol magáról mint amit ér és ez egyelőre itt is bejön neki úgy látom.Barcaforever írta: ↑2021.10.03. 17:57:31A szakmai hozzáértését mutatja Depay meg LDJ kezelése is. Depay-t nem bírja 5/3x olyan szerepkörbe rakni ahol játszania kéne. Ahhoz képest, hogy ő akarta LDJ-t kemény 1 hónap után meg Koeman is rájött, h az a ***** egyenlő a nullával, nem is illik a taktikába.
Totális 0.
Nektek is dupla munka így, de hátha beáll.
LDJ nem azért jött,hogy alapember legyen és nem is kívánság,hanem egy utolsó pillanatos lehetőség. Kicsi a fizuja és csatár és hátha Depay mellett mutat valamit, ennyi. De a sevilla játékosa,aki ott sem fér a kezdőbe,pontosan tudtuk mire számíthatunk. Elment Grizes, Messi, Trincao, sérült MB, Dembele, Fati. Kb hetedikszámú csatár,arra pont jó is lenne. De ha hat nem elérhető,akkor nem kell vele próbálkozni? Az a baj,hogy a középpályánkról senki nem egy nagy góllövő, egymilliópercet is tologathatja a labdát Pedri, Gavi és a többi, náluk még LDJnek is nagyobb esélye van a gólra. De még egyszer, hetedik számú csatárunk, Sevillába se fért be. Ennek ellenére én is kértem volna valakit Grizes helyett az utolsó utáni pillanatban.Barcaforever írta: ↑2021.10.03. 17:57:31. Ahhoz képest, hogy ő akarta LDJ-t kemény 1 hónap után meg Koeman is rájött, h az a ***** egyenlő a nullával, nem is illik a taktikába.
Totális 0.
Előbb gólokat kellene rúgni, aztán jön a nyerés. De mindegy is viszont, a régi játékosok szerintem túl kényelmesek, egy Depay jobban ki van készülve egy meccs alatt, mint mondjuk Pique aki odaáll a meccs végén nyilatkozni, nem is látszik rajta, hogy lejátszott 90 percet és nem azért, mert jobb az erőnléte. Vidal is sokkal jobban kihajtotta magát, mint a régi Barcelona mag. Szóval a fiataloknak nem a régi bútordarabok szokásait kellene átvenni, hanem azt a küzdő mentalitást, amit Depayban látni jelenleg.barcami írta: ↑2021.10.03. 13:05:18Nézzük az objektív dolgokat:
Az Atletico 1 nappal többet pihent, készült erre a meccsre mint a Barca.
Nem értem hogy miért nem tehető ilyenkor ez a rangadó vasárnapra!, hogy egyenlőbb feltételek legyenek.
Miközben a Real a keddi meccse után vasárnap játszik!
Másodszor visszanézve egy bővebb összefoglalót is és szigorúan a statisztikára pillantva, inkább döntetlen közeli meccs volt ez.
Harmadszor nincs csatársorunk, csak egy Depay (9 meccs, 3 gól). Egyelőre ő sem meggyőző, mivel a helyében (ha már nem ér oda időben mellé értelmes player) inkább szélesíteném a támadásokat illetve gyors kényszerítőkkel, esetleg azonnali lövésekkel próbálkoznék, nem pedig a belefordulásokkal, botladozásokkal.
Szerintem erőnléti problémák különösebben nem voltak, az hogy az Atletico időként legyalult - Gavi mintájára - 1-2 embert, az nem fizikális különbség.
Mindezt nem Koeman vagy bármelyik csapatrész védelmében írom le.
Koeman nyilatkozata pedig, hogy a szünet utáni 3 meccset meg kell nyerni egészen vad.