2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
+1!basketking írta:Ez lesz az új felület, ahol posztolni fogok, próbálok majd több élvezetes elemzést írni, emellett pedig izgalmas, bulvárszennytől mentes cikkeket írni.Barni, a saját blogod most talonba lett téve?
Ez lesz az új felület, ahol posztolni fogok, próbálok majd több élvezetes elemzést írni, emellett pedig izgalmas, bulvárszennytől mentes cikkeket írni.Barni, a saját blogod most talonba lett téve?
Köszönöm, majd igyekszünk.MQuCsabi írta:ISten éltessen danianevem!Elég jó, hogy péntekre esik, így méltőképp meg lehet téged ünnepelni. Hajrá!
S.Agüero írta:Rohadt nehéz, leginkább szerencse kell hozzá.
https://geoguessr.com/world/play" target="_blank
5500 a rekord.
Nem szeretnék hülyeséget mondani, de sztem elsősorban az impedancia határozza ezt meg, ill. hát az adó és a vevő kapcsolata, érdemes ajánlottat venni, mert hallottam olyat haveromtól, h egy egyszerű random füles 1 óra alatt lehúzta a telóját, miközben gyárival 10+ órán át ment a zene és más egyéb is közben:) bár ott kontakt hibát is sejtenék, csúnya lenne ekkora különbséget összehozni egy többnyire 32-64 Ohmos közötti különbséggel:)shutterisland írta:vettem egy fejhallgatót, ami a gép hangszórójába dugva már 70%-os hangerőn is nagyon jó, kellően hangos, tiszta és a basszus is frankó, tehát nem lenne gond vele.
de telóra vagy az mp4-emre ha rádugom, ahhoz képest iszonyatosan halk.
mit kell figyelni egy mp3/mp4 lejátszónál, ha arra vágyom, hogy jó hangos legyen ?
így még a teremben szóló zene is behallatszódik...
ne privátozzon, tolja ide, én is váromPetr írta:Ha valakinek van egy jó minőségű Xavi-Pirlo képe a döntő végéről ne sajnálja, szívesen fogadom privátban. A kép amit FB-on láttam elég elmosódott volt.
Ez a játék meg.. Túl addiktív, pedig semmi extra, sőt, de nem tudtam leállni vele..MessiFan írta:http://www.agar.io aki esetleg unatkozik
Olyan házakat mutatott, utcával együtt, mint amilyenek a Breaking Badben vannak. Tipikus széles, újépítésű lakás, tipikus széles amerikai sáv nélküli utcácskákkal. Be is nyomtam valahova Új-Mexikó-Nevada közé a gombot, kidobta Ausztráliát. A következő egy aranyos kis lengyel-német falu benyomását keltette, valahova a határra benyomtam, Új-Zélandon volt a hely.defender3 írta:Ha tudod, hogy melyik területnek milyen a jellegzetes tája akkor annyira vészes.