Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A magamutogató, uszító, felvonuló melegeket lelőném kérdés nélkül, viszont a melegházasságot támogatom. Mi köze van bárkinek is, hogy melyik EMBERHEZ megyek hozzá? (persze ha a másik személy is akarja) Ez a probléma is a vallás miatt van, bravó nekik ismét (elnézést ha valakit ezzel megbántottam, de a nagyobb problémák 99%-a a vallásnak köszönhető).
én leszbikus hölgyeket szívesen elnézegetempalesz77 írta:még ha nézni nem is szeretném, ahogy nyalják falják egymást az utcán, de ez a hetero párokra is vonatkozik..
Nem értem miért kellett ennyit várni rá, házasodjon mindenki azzal akivel akar szerintem. Én támogatom, még ha nézni nem is szeretném, ahogy nyalják falják egymást az utcán, de ez a hetero párokra is vonatkozik..
Akkor pedig főleg, ha Busival életre szóló szerződést íratnak és ő lesz a csk.palesz77 írta:Jó utat, és jó szórakozást! Ha leigazoljuk Gündogant, Verratit vagy Thiagot - esetleg Iscot -, majd örülök nekik helyetted is!csababarca írta:
Jó utat, és jó szórakozást! Ha leigazoljuk Gündogant, Verratit vagy Thiagot - esetleg Iscot -, majd örülök nekik helyetted is!csababarca írta:holnap kiutazom USA-ba nyári melózni, úgyhogy nem tuti hogy tudok aktívan fórumozni,de figyelem az eseményeket azért.
Mindenkinek jó nyarat, kellemes pihenést,nyaralásokat!!
Az király, jó utat. Ha sikerül megint eljutnod 1-2 sportmekkába (MSG, Boston Garden, Femway Park vagy ha NY-i part akkor Frisco, Staples center vagy valami), akkor lőj képeket és ne habozz ide betenni.csababarca írta:holnap kiutazom USA-ba nyári melózni, úgyhogy nem tuti hogy tudok aktívan fórumozni,de figyelem az eseményeket azért.
Mindenkinek jó nyarat, kellemes pihenést,nyaralásokat!!
üdv!Victor_Valdes írta:Üdv!
Véleményeket kérnék, azoktól, akik esetleg használják jelenleg bármelyiket, vagy van bármilyen tapasztalatuk Iphone 5s-el és Iphone 6-al kapcsolatban.
Tervben van, hogy valamelyiket megveszem. Csak éppen több dilemma is fent áll, például, hogy jelenleg le vagyok égve, de kb másfél hónap múlva meg lesz rá a keret. Szóval:
Iphone 5s, 32 gb, független - 155 000 (külföldi teló) - használtan 110 000
Iphone 6 16 gb, független - 170 000 (külföldi teló) - 150 000
iphone 6 64 gb, független - 188 000 (külföldi teló) - 170 000
Igazából én hajlanék az Iphone 6, 16 gb-os verziójára, pár hónapos, használt készüléket még élő garanciával, 150 körül lehet venni. Ellenben eddig nem nagyon használtam ilyen kis tárhelyű telót. Ez a kb 10 gb mennyire használható a való életben? Megéri a plusz pénzt a 64 gigás verzió, vagy ellehet azért férni viszonylag kevés kompromisszummal a 16-os változaton is? Iphone 5s egyedül az ára miatt maradt benne a pakliban, nem igazán jön be a hosszú és keskeny kijelzője.
Igazából én se tudom mi akar lenni a konkrét kérdés, véleményeket és tapasztalatokat várnék.Az tuti, hogy ezek közül választok, más teló nem jön szóba jelenleg.
ui: Innen rendelném a telót: http://www.gsmvonal.hu/mobiltelefon/424 ... 6gb-akcios" target="_blank tudtok véleményt írni róla? (a külföldi változatot, mert IOS esetében minden nyelv benne van alapból bármelyik régiós telefonba, a garancia meg nem lényeg, ismerősöm javítaná úgy is, ha esetleg problémája van.)
Victor_Valdes írta:JJelenleg úgy érzem leginkább a pénztárcám vastagságának függvénye lesz, hogy melyik változat lesz a képt 6-os közül. Volt vele bármilyen egyéb problémád? A gomb beragadt, kiesett, vagy mi lett vele?
6-ost használok fél éve, most pont bekrepált a bekapcs gomb rajta,úgyhogy leadtam cserére.Victor_Valdes írta:Üdv!
Véleményeket kérnék, azoktól, akik esetleg használják jelenleg bármelyiket, vagy van bármilyen tapasztalatuk Iphone 5s-el és Iphone 6-al kapcsolatban.
+1!basketking írta:Ez lesz az új felület, ahol posztolni fogok, próbálok majd több élvezetes elemzést írni, emellett pedig izgalmas, bulvárszennytől mentes cikkeket írni.Barni, a saját blogod most talonba lett téve?
Ez lesz az új felület, ahol posztolni fogok, próbálok majd több élvezetes elemzést írni, emellett pedig izgalmas, bulvárszennytől mentes cikkeket írni.Barni, a saját blogod most talonba lett téve?
Köszönöm, majd igyekszünk.MQuCsabi írta:ISten éltessen danianevem!Elég jó, hogy péntekre esik, így méltőképp meg lehet téged ünnepelni. Hajrá!
S.Agüero írta:Rohadt nehéz, leginkább szerencse kell hozzá.
https://geoguessr.com/world/play" target="_blank
5500 a rekord.