Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Szabika69
Barça B

2008.06.01. 20:11:12

Matyi 02 de sztem sza* do santos el kell adni!!!ENNYI
Szabika69
matyi02
Entrenador del Barça

2008.06.01. 20:08:57

Szabika69 írta:nemtom mi a [auto_cenzúra]ér kellett eladni Zambit 8.5 ér???és kit veszünk a helyére???!!!Alvest abban az ügyben még semmi sem biztos h idejön és akkor milesz ha nem ide fog igazolni akkor meg Zambrotta helyett lesz 1 full [auto_cenzúra] játékos?!Ez itt a nem mindegy.Megkéne venni Kün Agüerot és Eto'o meg mehet a Elton favágóstílusú Inetrbe!Do Santos is elkéne adni a [auto_cenzúra] semmit se ér Bojan 1000szer jobb és még fiatalabb is!Ronaldinho meg maradjon nem kéne eladni mert hátha ebbe az évbe alkot valamit és megjön a kedve!
Giovannit eladni hol élsz ???
Azéert nem sokkal jobb Bojan meg nem is ugyan olyan poszton játszanak :twisted: :lol:
Kép
Karashu
Jugador d'estrella

2008.06.01. 20:08:01

Szabika69 írta:nemtom mi a [auto_cenzúra]ér kellett eladni Zambit 8.5 ér???és kit veszünk a helyére???!!!Alvest abban az ügyben még semmi sem biztos h idejön és akkor milesz ha nem ide fog igazolni akkor meg Zambrotta helyett lesz 1 full [auto_cenzúra] játékos?!Ez itt a nem mindegy.Megkéne venni Kün Agüerot és Eto'o meg mehet a Elton favágóstílusú Inetrbe!Do Santos is elkéne adni a [auto_cenzúra] semmit se ér Bojan 1000szer jobb és még fiatalabb is!Ronaldinho meg maradjon nem kéne eladni mert hátha ebbe az évbe alkot valamit és megjön a kedve!
Hasonló gondolatok kavarognak bennem, mint benned is! Agüero tényleg nagyon jó játékos, és olcsóbb is mint Benzema! Ibrahimovics menjen a túróba, nekem nem kell! És sztem a klubnak sem! Ha már Eto'o-nak menni kell, akkor mondjuk Agüero jöjjön.
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
Szabika69
Barça B

2008.06.01. 20:07:39

Hallode Messifan ha jön Tuoré akkor sincs szélső nem azis kh
Szabika69
$dudu$
Barça B

2008.06.01. 20:07:35

Volt már rola szó h Mu-Alves
De ha nem cselekszünk ez is lesz :cry: :cry: =D> #-o
Forca Barca!

EGY OLYAN CSAPAT MINT BARÇA, NEM KERESHET KIFOGÁSOKAT! (Carles Puyol)
A játékosok jönnek-mennek,de 1 biztos a BARCA ÖRÖK!
Balinho
Entrenador del Barça

2008.06.01. 20:07:24

MessiFan írta:van alves helyett más is.. pl leigazolhatnák tourét az arsenalbol...
vagyha csatár kéne walcott is jöhetne. de nemhiszem hogy eladnák...
Touré mint szélsőhátvéd és Walcott mint középcsatár? Csodás lenne annyi szent...
MessiFan
Llegenda del Barça

2008.06.01. 20:04:41

van alves helyett más is.. pl leigazolhatnák tourét az arsenalbol...
vagyha csatár kéne walcott is jöhetne. de nemhiszem hogy eladnák...
mrlevy
Jugador del Barça

2008.06.01. 20:01:49

Most olvastam a foci24.com-on hogy állítólag alves a manchesterbe megy :shock: :shock: :shock: Remélem nem igaz a hír :!: :!: :!: :!: :!:
Szabika69
Barça B

2008.06.01. 19:58:38

nemtom mi a [auto_cenzúra] kellett eladni Zambit 8.5 ér???és kit veszünk a helyére???!!!Alvest abban az ügyben még semmi sem biztos h idejön és akkor milesz ha nem ide fog igazolni akkor meg Zambrotta helyett lesz 1 full [auto_cenzúra] játékos?!Ez itt a nem mindegy.Megkéne venni Kün Agüerot és Eto'o meg mehet a Elton favágóstílusú Inetrbe!Do Santos is elkéne adni a [auto_cenzúra] semmit se ér Bojan 1000szer jobb és még fiatalabb is!Ronaldinho meg maradjon nem kéne eladni mert hátha ebbe az évbe alkot valamit és megjön a kedve!
Szabika69
MessiFan
Llegenda del Barça

2008.06.01. 19:56:06

inkább kik mennek
matyi02
Entrenador del Barça

2008.06.01. 19:52:21

Tőlem kérded ???

ha igen akkor megérzés meg látok jó jeleket silva alves piqé keita jók ezek a nevek ja persze hleb és még kik jöhetnek ???
Kép
Balinho
Entrenador del Barça

2008.06.01. 19:49:09

matyi02 írta:
Karashu írta:Nem akarok pesszimista lenni, de az átigazolások kudarccal fognak végződni! El fognak b*szni mindent Laportáék (ha maradnak), és veszünk drágán egy ugyanilyen csapatoto, mint ami most van nekünk!
Tegnap óta megválozott a véleméynem, Laportáékat le kell cserélni, egy értelmes elnök kell!
És én sem tudom, hogy miért nincs Alvesnek egy alternatívája, én szeretném, ha idejönne, de nem hülyülnék meg, ha nem rá esne a választás! Nyílván az egész világ msot ellenünk van, de nem igaz, hogy Laportának és híres-nevezetes túlokos bandájának nincs sütnivalója! Na nálam ez vágja ki a biztosítékot! :evil:
Szerintem ép forditva jövöre ütös lesz a barca én azt mondom hogy a BL-is megnyerhetjük :D
Ezt mire alapozod?
Karashu
Jugador d'estrella

2008.06.01. 19:47:10

Mostantól ha még 1 trágár szót megláttok bármelyik hsz-edben, megkapod a bant. Elégszer szóltak már emiatt.
S.
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
MessiFan
Llegenda del Barça

2008.06.01. 19:45:48

jövőre megkell nyerni a bajnokságot vagy a bl-t vagy akrámit!
nemszámít marad roni vagy megy vele se voltunk jobbak, igaz roni meccseket döntött el a agoljaiva...
matyi02
Entrenador del Barça

2008.06.01. 19:37:22

Karashu írta:Nem akarok pesszimista lenni, de az átigazolások kudarccal fognak végződni! El fognak b*szni mindent Laportáék (ha maradnak), és veszünk drágán egy ugyanilyen csapatoto, mint ami most van nekünk!
Tegnap óta megválozott a véleméynem, Laportáékat le kell cserélni, egy értelmes elnök kell!
És én sem tudom, hogy miért nincs Alvesnek egy alternatívája, én szeretném, ha idejönne, de nem hülyülnék meg, ha nem rá esne a választás! Nyílván az egész világ msot ellenünk van, de nem igaz, hogy Laportának és híres-nevezetes túlokos bandájának nincs sütnivalója! Na nálam ez vágja ki a biztosítékot! :evil:
Szerintem ép forditva jövöre ütös lesz a barca én azt mondom hogy a BL-is megnyerhetjük :D
Kép
Karashu
Jugador d'estrella

2008.06.01. 19:34:25

Nem akarok pesszimista lenni, de az átigazolások kudarccal fognak végződni! El fognak b*szni mindent Laportáék (ha maradnak), és veszünk drágán egy ugyanilyen csapatoto, mint ami most van nekünk!
maxilopez
Jugador d'estrella

2008.06.01. 19:23:01

matyi02 írta:Én se decot se ronit se eto'o nem engedném el :D
Szerintem jövöre ütösek leszünk Guardiola meg fogja csinálni :D remélem !!!
hát dinho nemisbiztos hogy leszvalaha játékos ha nemáll itt talpra vagy nemmegy a man citybe deco hát nagyongyenge szezonjavolt meg nem is játszot jól egy idejeszóval szerintem menjen az interbe:D
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.06.01. 19:23:01

Na a Goal.com szerint Ibra aláír egy interes megaszerződést évi 12 mill euroért, ezek szerint mégsem jön, így talán megtartjuk Eto'o-t. ( Amúgy ki is írta hogy gyenge a fejjáéka? Most rácáfolt :lol: )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dr. Mezey 2008.06.01. 19:23:33-kor.
matyi02
Entrenador del Barça

2008.06.01. 19:06:37

Én se decot se ronit se eto'o nem engedném el :D
Szerintem jövöre ütösek leszünk Guardiola meg fogja csinálni :D remélem !!!
Kép
Grege
Capitá del Barça

2008.06.01. 19:04:25

Ejejej, jó volt tavaly röhögni a Realon, h mindenki lehúzza őket, mert mindenki tudt, h neveket akarnak vinni Madridba, ezért felmentek az árak, ahol megjelentek egy játékosért...
Sajnos idén velünk van ez így. Caceresnél most olvasom, h visszadobta a Villareal a 15 millás ajánlatunkat, és várják a következőt, Alves sagaról nem kell senkinek meséljek, Hlebet sem hiszem, h megússzuk 17-18 alatt, Silvánál is sztm kisajtolják belőlünk a 23-24-t.
Eladásoknál meg jól lenyomják az árainkat, tudva, h kell a pénz nekünk az igazolásokhoz, lásd Zambi, v most Gio... Gaol.com-n azt írják 8-ban megegyeztünk a Spurs-szel, ami felkúszhat az eredményeik hatására 11-ig.
Remélem azért ezek között a körülmények között is sikerül egy versenyképes csapatot összehozni köv. évre, de könnyen el tudom képzelni, h nem lesz akkora mozgás, mint amekkorát a vezetőség szeretett volna, és Deco, Ronnie, Eto'o közül többen is itt töltik a köv. évet... (még lehet, h jól is járunk vele...)

OFF
Spursből egy nagyon komoly csapat alakul köv. évre, hihetetlen ahogy Ramos bárhol megjelenik, ilyen komoly szakmai munkát végez se perc alatt
matyi02
Entrenador del Barça

2008.06.01. 19:03:00

vv nem jó kapus véleményem szertint a tavalyi bajnoki címet rajta buktuk el dos santos percei megvannak számlálva a barcelonába a kérdőjel eto'o neve mellet helyes :D oleguer a soproni ligába az mtk-ba tán beférnede sztem nem barca szintű játékos millitora nenagyon számícs egy ideig 9 hónap.. bojan talán idén mégtöbbször verekszi be magát a kezdőbe de ez mind guardiola tól függ h kit alkalmazna alvesért rem mindent megteszünk de nemhiszem h gond lesz silvaról kijelentették h nem elado hülyeség szerintem ő is érkezhet legalábbis bízom benne ibrahimovic :!: :? hát tán az eto'o csere de nemhiszem h samu szívesen dolgozna murinho keze alatt de persze ezek csak az én gondolataim...[/quote]

Oleguerer egyet értek de nem akarják eladni ugy tudom militot is tudom de ahogy vissza tér kezdő lesz :D eto'o remélem hogy marad de főleg dos santos maradjon !!
Kép
maxilopez
Jugador d'estrella

2008.06.01. 19:00:09

matyi02 írta:Szerintetek mi lesz ronaldinho sorsa ???
Szerintem ha megy akkor helyette jöjjön Silva
Cserét nem nagyon tudok silva helyére aki olyan jó lenne ott talán nem azért mert a hazát szertem de szerintem dzsudzsák oda ülhetne a padra :D Hogyha esetleg Silva kiesik akkor szerintem Balázs meg álná a helyét én nekem már van egy kezdő 11-em abá ami nem biztos oda ? teszek :D Ami elég rizigos oda két ? jelet tezsek :D

Valdés?

Alves ? -----Puyol-----Milito-----Abidal

Xavi-----Touré-----Iniesta

Messi-----Eto'o??-----Silva??

És a cserék :D

Pinto

???-----Piqé-----Oleguer-----Silvynho

Dos santos-----Keita-----Hleb

???-----Bojan-----Henry

Szerintem így kesz Kb persze még tuti lesz 2-3helyen változás mek ugye az igazolások :D
vv nem jó kapus véleményem szertint a tavalyi bajnoki címet rajta buktuk el dos santos percei megvannak számlálva a barcelonába a kérdőjel eto'o neve mellet helyes :D oleguer a soproni ligába az mtk-ba tán beférnede sztem nem barca szintű játékos millitora nenagyon számícs egy ideig 9 hónap.. bojan talán idén mégtöbbször verekszi be magát a kezdőbe de ez mind guardiola tól függ h kit alkalmazna alvesért rem mindent megteszünk de nemhiszem h gond lesz silvaról kijelentették h nem elado hülyeség szerintem ő is érkezhet legalábbis bízom benne ibrahimovic :!: :? hát tán az eto'o csere de nemhiszem h samu szívesen dolgozna murinho keze alatt de persze ezek csak az én gondolataim...

matyi02 használd az idézetet és ugy akk nem kell másolgatni :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maxilopez 2008.06.01. 19:09:01-kor.
matyi02
Entrenador del Barça

2008.06.01. 18:56:37

Valaki tud arrol hogy van der vaart azt nyilatkozta hogy szivesen menne a barcához ?? É ki tudja mi a helyzet colocchinivel mert én azt halotam hogy a real kiszemelte :S
Kép
barca0417
Entrenador del Barça

2008.06.01. 18:52:18

albicelesteX írta:Na egy nevet ki lehet húzni a fórumozók kívánságlistájáról!van der Vaart valszeg Chelsea!
na ettól féltem. pedig épp most ajánlgattam, remélem nem oda megy.
Kép
Balinho
Entrenador del Barça

2008.06.01. 18:51:04

Fernando írta:Szerintem Eto'o is érzi hogy nem bízik benne annyira a vezetőség és már ő sem nagyonr agaszkodik a Barca mezhez. Szerintem helyette (ha tényleg eligazol), igenis kell egy sztár, egy klasszis, egy bevált támadó.
Eto'o azt nyilatkozta, hogy idén nyerni akar valamit vagy lécel. Namost Samu olyan amilyen, ami a szívén az a száján. Nyilvánvaló, hogy a vezetőség töketlenségét látva + az idei évet tapasztalva ez mindannyiunkban minimum elvárás, hogy jövőre nyerjünk valamit. Benne is. Én ezt pozitívumként értékelem szembeállítva a csapat idei munkamoráljával és 'sikeréhségével' (persze nem a fenyegetésről beszélek)

Namost hogy a vezetőség ebből kihozta azt, hogy akkor Samu sem érinthetetlen mehet amerre lát, csak azért, hogy ebből tőkét kovácsolva minden nap újabb sztártámadót dobhasson be, az számomra bántó. Ha lelép nyilván extraklasszis kell helyette, de miért hozzuk magunkat ilyen buta helyzetbe? Eto'o hozzállására jellemző hogy címeket akar nyerni, jellemző, hogy a sz*rt is kihajtja magából, jellemző, hogy félszezon alatt is a házi gólkirályunk lett kis híján, jellemző, hogy a gól/perc mutatója messze a legjobb a Ligában.

A helyzet az hogy Laporta saját bizalmi emberével is összeveszik Eto'o csak, hogy dobálhassa a sztárneveket. A csatárposzton lehet a legnagyobbat villantani. Ugyanaz megy mint ami Henryval. Bármiről beszéljenek csak ne a kritikán aluli szezonról és a vezetőség elbalátázott döntéseiről (mert az biza sok volt - kezdve a kínai-amcsi-arab luxusprosti-körutaktól, R10 lezülledéséig, az Edmilson-ügy eltusolásától Deco-Ronnie elkülönítéséig - ugye ott is elhallgattatták a fecsegő alelnököt, Rijkaard helyén tartásán át folytatva Neeskens másodedzővé tételével etc...)
albicelesteX írta:Na egy nevet ki lehet húzni a fórumozók kívánságlistájáról!van der Vaart valszeg Chelsea!
Túl sok nem is maradt: Diego-Kaka (mission impossible) Lucho Gonzalez (egyre elsikkad az ügy Hleb miatt) Nasri (Arsenal) Moutinho (ő még ott van de szerintem fiatalka ahhoz hogy irányítsa a Barcát) Ben Arfa (személyes kedvencem: irányítani is tud, szélen is remek, sajnos nem merült föl pedig viszonylag olcsó volna (Wenger vinné 15-18ért)) És azt hiszem ezzel ki is fogytunk a Barcához méltó klasszis irányítókból...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Balinho 2008.06.01. 18:55:45-kor.
Lezárt