David Villa

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
sjd
Llegenda del Barça

2012.12.25. 12:18:11

visca el barca írta: az a baj, hogy juvétől zsiros ajánlatot te az életben nem látsz. egyrészt. másrészt meg villa gondolom hozzászokott már a szép zsíros fizetéséhez (70k körül), a juvénál sztem a felét nem kapná... ilyenkor már senkinek nem fontos annyira h elmenjen.
Ha a Juve feleannyit tesz csak le az asztalra, mint a Qatar Foundation, Rossel szemgolyója helyén már fel fognak villanni a dollárjelek.
Villa meg ha játszani akar tényleg, akkor nem a fizetés lesz a probléma. Majd elmegy a Juve után Kínába levezetni.
maister6000cm3 írta: Szerintem is jó csatár Villa, de az elmúlt két évben mégis hány meccset döntött ő el? Egyre emlékszem, egy madrid elleni derbin, plusz ő volt a MVP a 2011-es Bl döntőben és kb ennyi.
Végül is ez csak két igen jelentéktelen meccs volt :D
Még jó, hogy itt van nekünk Tello, hogy eldöntse nekünk a Valladolid, Vallecano és hasonló szintű meccseket :D
btw, sztem Te is azért emlékszel csak ezekre a meccsekre, mert ezek voltak a legfontosabbak, azért annyira nem lehet senkinek szelektív a memóriája, hogy a szeptember végi Sevilla elleni utolsó perces gólját elfelejtse, és még kis utánagondolással pár ilyet lehetne találni.
maister6000cm3
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2012.12.25. 11:45:23

noname írta: ... Villa nagyon hasznos a góljai miatt, de a gépezet jobban működik nélküle. Örülnék ha maradna, hiszen kb 3-4 évig is lehetne egy Larsson típusú csatár, akire mindig lehet számítani és meccseket dönt el...
Szerintem is jó csatár Villa, de az elmúlt két évben mégis hány meccset döntött ő el? Egyre emlékszem, egy madrid elleni derbin, plusz ő volt a MVP a 2011-es Bl döntőben és kb ennyi. Ráadásul ebben a szezonban Adriano aki bal-jobb bekk több meccset döntött el egymaga, mint a Villa-Pedro-Sanchez trió. Itt nincs kérdés, jönnie kell mégegy csatárnak és ki kell próbálni mit tud amit ők nem, aztán a három jómadárból 1-2 el is mehet. A végtelenségig Messi sem tudja az összes csatár gólját magára vállalni. Eddig nem akartam, nem is kedveltem Neymart, de mostmár örülnék, ha jönne.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.12.25. 11:38:56

sjd írta:jön egy zsíros ajánlat a Juvétól
humor topicba vele :D az a baj, hogy juvétől zsiros ajánlatot te az életben nem látsz. egyrészt. másrészt meg villa gondolom hozzászokott már a szép zsíros fizetéséhez (70k körül), a juvénál sztem a felét nem kapná... ilyenkor már senkinek nem fontos annyira h elmenjen.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2012.12.25. 10:34:03

looka írta:Zubizarreta:

"Nincs semmi újdonság. Már elmondtam, Villa marad a télen. Gólokat lő, intenzitást ad a csapatnak, hosszú és súlyos sérülés után van, s mint minden jó játékosnál, érthető, ha játszani akar. S, hogy érkeznek-e ajánlatok vele kapcsolatban más kluboktól? Tudják ők, hogy a klub játékosai jól érzik magukat itt."

mundodeportivo.com
v.ö.
Laporta, 2010:
"Nem akarunk senkit sem eladni, viszont ha valamelyik játékos kéri, hogy engedjük el, megnézzük a lehetőségeket, és döntünk."

"Ami Guardiola elképzeléseit illeti, a katalán szakvezető egyáltalán nem szeretné, ha Touré távozna, mert számítana rá a következő szezonban is, ellenben azt a kockázatot nem akarja vállalni, hogy az afrikai boldogtalansága és elégedetlensége rontsa az öltözői hangulatot."

Úgyhogy a precedensek alapján szvsz már csak pár meccs padoztatás, és lehet nyugodt lelkiismerettel mondani Zubizarrétának is, hogy "hát mi nem akarjuk eladni, de ha egyszer el akar menni, akkor nem állunk az útjába"
Sztem ha jön egy zsíros ajánlat a Juvétól, fogja itt még Villa "bomlasztani az öltözői hangulatot", és hirtelen szükségszerű lesz az eladása...
noname
Llegenda del Barça

2012.12.25. 10:31:09

Villa helyzete elég kellemetlen. Pedro és Sanchez bármilyen rossz formában vannak, a csapatjátékban jobban részt tudnak venni. Pedroval a jobbszél erősebb, mert jól kiegészítik egymást egy támadó-szélsővel. Sanchez pedig hiába nem lő gólokat, általában részt vesz a gólt eredményező akciókban, továbbá lefoglal pár embert.
Villa nagyon hasznos a góljai miatt, de a gépezet jobban működik nélküle. Örülnék ha maradna, hiszen kb 3-4 évig is lehetne egy Larsson típusú csatár, akire mindig lehet számítani és meccseket dönt el. Ugyanakkor ez valószínűleg neki nem felelne meg. Remélem végül marad, de ha menni akar, nem kell megakadályozni és azonnal le kell csapni Llorentére. :wink:
A Fifa egy szégyen
c.
Barça B

2012.12.25. 09:59:05

David Villa 40 Goals in FC Barcelona

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... PEpQDkmWpQ
looka
Capitá del Barça

2012.12.24. 13:36:28

Eloszlatva a felesleges pletykákat a 'Senalról vagy Juvéról:

Zubizarreta:

"Nincs semmi újdonság. Már elmondtam, Villa marad a télen. Gólokat lő, intenzitást ad a csapatnak, hosszú és súlyos sérülés után van, s mint minden jó játékosnál, érthető, ha játszani akar. S, hogy érkeznek-e ajánlatok vele kapcsolatban más kluboktól? Tudják ők, hogy a klub játékosai jól érzik magukat itt."

mundodeportivo.com
kristop
Entrenador del Barça

2012.12.24. 01:49:54

connor írta:Visszatérve a BL-meccsekre: a bukás nem sokon múlott, de a döntő tényező a csatársorunk volt, vagyis annak a hiánya. És sajnos úgy érzem, hogy idén is ez lesz a veszte a csapatnak, ha nem is a Milan ellen, majd később.
ne kongassuk a vészharangot, a bl mezőnyben nekünk van a legkevesebb okunk az elégedetlenségre, minden más csapat (talán a bayernen kívül) valós, igen komoly problémákkal küzd. mi meg jó dolgunkban már csak azon tudunk vitázni, hogy azt a mittomén' négy gólt amit lövünk, azt most nagyrészt messi lője, vagy osszuk szét a támadók között? nem rossz probléma :D

egyébként tényleg többet érdemelne villa, valószínűleg a következő idényben máshol ezt meg is kapja. annak az egynek örülök, hogy most szerencsére nem lehet ilyeneket kitalálni, hogy azért nem játszik, mert néger, vagy azért mert külföldi (ja de, mert nem katalán:D), mert nincs jóban a többiekkel, egyszerűen most, ebbe a rendszerbe tényleg nem fér be kezdőként, csak buli meccsekre.
connor
Jugador d'estrella

2012.12.23. 19:26:44

sjd írta: Ez igaz, de alaphelyzetben Messi annyi gólt lő, hogy inkább Sanchez és Pedro munkájára van szüksége a csapatnak, mint Villa helyzetkihasználására. Tito meg Pep-hez hasonlóan szemmel láthatólag nem tartja komoly eshetőségnek azt, hogy Messi gólképtelen legyen egy meccsen.
Az a nagy baj, hogy ez tavaly is gond volt a BL-ben és idén semmit sem tettünk annak érdekében, hogy ezt orvosoljuk. Tavasszal a Milan és a Chelsea is semlegesíteni tudta Messit, olyannyira, hogy a 4 meccsből 3 meccsen képtelen volt gólt szerezni, a Milan ellen is csak büntetőből volt képes betalálni. Ha Tito azzal számol, hogy Messi úgyis majd mindig betalál, akkor kis túlzással el sem kellett volna indulni a BL-ben. Visszatérve a BL-meccsekre: a bukás nem sokon múlott, de a döntő tényező a csatársorunk volt, vagyis annak a hiánya. És sajnos úgy érzem, hogy idén is ez lesz a veszte a csapatnak, ha nem is a Milan ellen, majd később.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.12.23. 14:06:59

remontada írta:A helyzet az,hogy Pedro és Alexis a mezőnyben rengeteget fut és védekezik is. Tulajdonképpen a két szélsőhátvéd és előttük Pedro Alexis ugyanazt játssza: fut fel-alá, plusz Pedroék támadáskor keresztbe is, nyitják a folyosókat. Igaz, gólt nemigen szereznek, de gólpasszokat adogatnak, és amíg így is 3-1 az átlageredményünk, kit érdekel.
Villa klasszikus befejező csatár, hispánia ikonja, de védekezni nem tud. Mivel van már egy sétálgató zseni Messi személyében, még egyet nem bír el a csapat. Sajnos VIllának tényleg nincs helye ebben a kezdőben. Más kérdés, hogy komoly Bl meccsen, vagy Messi pihentetésekor kell egy jó Villa. De szerintem is legkésőbb nyáron eladják, mert a vb-re készülve kell neki a játéklehetőség..
S ebben van minden leírva.
Ezért nem értem az olyan hangokat, akik azt várják el, hogy Pedroék és rugdossanak 20-30 gólokat.
Nem, nekik nem ez a feladatuk, mindkettő elvégzi azt amit Messi "nem hajlandó"....cserébe meg Messi ver 100 gólt.
Persze az valóban gond, hogy ha viszont odakerülnek, akkor illene belebotlani a labdába (mint Tello :D ) és rúgni pár gólt, de amíg Alexis és pedro is maximálisan elvégzi a mezőnymunkáját, s jól zárnak vissza, s az összjátékból is rendesen kiveszik a részüket, addig abszolút megbocsátható bűn, hogy nem rúgnak gólt.Pedro aki ebben nagyon visszaesett, ő orvgyilkosként használt ki minden lehetőséget, de sajna mostanában ő sem képes betalálni.
De meccseket nyerjük, a játék javul, Messi ontja a gólokat, a rendszer maximálisan működik,d e ebbe Villa sajnos nem fér be.
Kicsit valóban lusta, s sajnos lassú is.De szerintem egy amolyan beugró "12ik embernek" remek lenne a továbbiakban is, 15-20-30 perceket játszva, meccs képétől függően, akár előrébb tolva, s akkor hasznára lehetne a csapatnak.
Nekem nincs vele gondom se emberileg se játékilag, azt látni kell jelen pillanatban csereként a leghasznosabb.
Kép
Kép
Kép
remontada
Barça B

2012.12.23. 13:54:04

A helyzet az,hogy Pedro és Alexis a mezőnyben rengeteget fut és védekezik is. Tulajdonképpen a két szélsőhátvéd és előttük Pedro Alexis ugyanazt játssza: fut fel-alá, plusz Pedroék támadáskor keresztbe is, nyitják a folyosókat. Igaz, gólt nemigen szereznek, de gólpasszokat adogatnak, és amíg így is 3-1 az átlageredményünk, kit érdekel.
Villa klasszikus befejező csatár, hispánia ikonja, de védekezni nem tud. Mivel van már egy sétálgató zseni Messi személyében, még egyet nem bír el a csapat. Sajnos VIllának tényleg nincs helye ebben a kezdőben. Más kérdés, hogy komoly Bl meccsen, vagy Messi pihentetésekor kell egy jó Villa. De szerintem is legkésőbb nyáron eladják, mert a vb-re készülve kell neki a játéklehetőség..
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.12.23. 13:41:40

Barcaman14 írta:Azért lehet, hogy valami mégiscsak bűzlik a Villa-ügyben. :roll: Pár nappal ezelőtt ecseteltem a véleményem, miszerint szinte biztosan távozik a nyáron, középszerű teljesítmény képességeihez mérten, többet vártunk stb...
Ezeket továbbra is tartom, viszont: Van egy Pedro aki rendkívül hasznosan játszik, amit én egyébként szeretek is, de el kell ismerni, hogy az utóbbi időben nyújtott formájához képest irreálisan sokat játszik. Van egy Alexis, aki szintén hasznos dolgokat csinál a pályán, de ő sem nyújt éppen kiemelkedőt.
És van egy Villa aki helye közel ugyanezeket legalább megcsinálja, képességeket tekintve sincs elmaradva, sérülése után visszatérve azért rúgott 1-2 gólt. Nem védeni akarom őt a többiekkel szemben, de tény, hogy kb mindhárman középszerűen teljesítenek az utóbbi időben, mégis Villa az aki nagyon kevés lehetőséget kap. És az már nem indok, hogy a sérülése után még idő kell neki szerintem. Mindenesetre érdekes és lehet, hogy nem csak szakmai szempontokból padozik. Bár nyilván ezt nm tudhatjuk, de a leírtak alapján erre tudok következtetni.
Szerintem is az van a levegőben, hogy egyszerűen Tito nem számol vele. Ő a topkategóriás játékosok között van emlékezetem szerint, ami a fizetést illeti. Márpedig egy olyan játékos, aki igazi formájától fényévekre van, rossz formában van, csak foglalja más elől a helyet, nem hiszem, hogy helye van a csapatban. Minél előbb el kell gondolkodni azon, hogy meg kell válni tőle. Már nem tud pluszt jelenteni a csapatnak. Egy-két meccsen talán, de huzamosabban, három versenysorozatban abszolút nem tud húzóember lenni.
Kép
Kép
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2012.12.23. 13:06:53

Barcaman1993 írta: Már egy ideje az a kérdés foglalkoztat, hogy nem érdemes-e nekünk esetleges vonalszélsők beszerzése. Villa egyáltalán nem vált be, Pedro 1,5 éve elfelejtette focizni, Alexissel még várnék egy kicsit. És ha azt nézem, hogy Tello mennyivel többet mutat játékban, mint a többiek...
Tello aztán minden, csak nem vonalszélső :D
Egyébként én azért mondanám, hogy nem kell vonalszélső, mert nekünk már van ilyen, Albának, Alvesnek, Adriano-nak stb. hívják őket. Más csapatokhoz képest ők annyit vannak játékban, hogy felesleges eléjük még egy ember, aki ugyanazt játssza. Ráadásul nekik pont Sanchez/Pedro befelé törésével nyílik meg a terület.
Cuenca meg sztem ahhoz képest jó volt, hogy csak úgy előhúztuk a B-ből, de azért a megváltást tőle (és Tellotól) sem lehet várni. Meg aztán Tello sem mutat olyan baromi nagyot játékban, majd ha Pedrohoz hasonlóan az első gólgazdag szezonja után hirtelen neki sem fog menni a góllövés, sokan meg fogják kérdőjelezni, hogy egyáltalán focizni tud-e.
connor írta: A két variáció közül én az utóbbit támogatnám, mert nem hiszem, hogy jót tesz a csapatnak, ha még inkább Messi-függő lesz góllövés tekintetében. Messi is ember, ha ő gyengébb napot fog ki, vagy éppen olyan az ellenfél, aki meg tudja őt fogni, akkor is kell lennie még egy olyan embernek, aki nem puskázza el a kidolgozott helyzeteket.
Ez igaz, de alaphelyzetben Messi annyi gólt lő, hogy inkább Sanchez és Pedro munkájára van szüksége a csapatnak, mint Villa helyzetkihasználására. Tito meg Pep-hez hasonlóan szemmel láthatólag nem tartja komoly eshetőségnek azt, hogy Messi gólképtelen legyen egy meccsen

Egyébként érdekesen kezeli a csapat a játékosokat, valaki vagy elégedett a játékperceivel, vagy akkor már csak azért sem játszik, hogy takarodjon el minél előbb.
Subinho
Director del Fútbol

2012.12.23. 13:01:30

Villa igenis kell a Barcába és igenis nagyon jó játékos!!! sokkal szívesebben elnézem őt, mint Pedrot, vagy Alexist. a Barca mindíg is 4-3-3-at játszott, vagyis elől 3 csatár, akik képesek gólt lőni!!! Pedro és Alexis több mezőnymunkát végez, így van, de ebben a rendszerben sokszor olyan, mintha 4-5-1-et játszanánk, azaz Pedro és Alexis inkább szélső támadó középpályás... Mivel Messi sem igazi ék, sokat visszalép, igenis kell, hogy legyen elől egy igazi csatár, aki nem még egy paszt akar, hanem bevágni a labdát!!! Villa ilyen, ezért kell ő a csapatba!!! a sérülés utáni padoztatást megértem, de lassan visszavehetné a helyét a kezdőben, pl. Alexis helyett, aki tavaly egész jó szezont futott, pedig kevesebbet játszott. lehet, hogy pont ezért! neki jobban fekszik a csere ember, vagy a 2-3 meccsenkénti pihenők. tavaly a sérülések miatt ez volt és jobban ment neki.
nagyon remélem, hogy jövőre Villát a kezdőben láthatjuk, mert így szezon végén tényleg elveszíthetjük :(
Subinho
Director del Fútbol

2012.12.23. 13:01:30

Villa igenis kell a Barcába és igenis nagyon jó játékos!!! sokkal szívesebben elnézem őt, mint Pedrot, vagy Alexist. a Barca mindíg is 4-3-3-at játszott, vagyis elől 3 csatár, akik képesek gólt lőni!!! Pedro és Alexis több mezőnymunkát végez, így van, de ebben a rendszerben sokszor olyan, mintha 4-5-1-et játszanánk, azaz Pedro és Alexis inkább szélső támadó középpályás... Mivel Messi sem igazi ék, sokat visszalép, igenis kell, hogy legyen elől egy igazi csatár, aki nem még egy paszt akar, hanem bevágni a labdát!!! Villa ilyen, ezért kell ő a csapatba!!! a sérülés utáni padoztatást megértem, de lassan visszavehetné a helyét a kezdőben, pl. Alexis helyett, aki tavaly egész jó szezont futott, pedig kevesebbet játszott. lehet, hogy pont ezért! neki jobban fekszik a csere ember, vagy a 2-3 meccsenkénti pihenők. tavaly a sérülések miatt ez volt és jobban ment neki.
nagyon remélem, hogy jövőre Villát a kezdőben láthatjuk, mert így szezon végén tényleg elveszíthetjük :(
connor
Jugador d'estrella

2012.12.23. 12:50:09

Sajnálnám, ha távozna, még akkor is, ha nem élete formájában van. Mondjuk 10-15 perc meccsenkénti játékidővel nem is várom el, hogy formába lendüljön. :roll:
El kell dönteni a csapatnál, hogy mit akarunk. Szélsőket vagy középcsatárokat Messi mellé.

Ha szélsőket akarunk, mint Sánchez vagy Tello - de én még Pedro-t is ebbe a kategóriába sorolnám - akkor "el kell nézni" nekik a kapu előtti sorozatos bénázást, elvégre nem befejező emberek, de ki kell emelni a mezőnymunkájukat (akinél ki lehet). Megjegyzem, idén Pedro összesen 7 gólpassznál tart, Sánchez 5-nél, Tello 4-nél, a góljaik száma Pedro: 2, Sánchez:1, Tello:4. (Minden tétmeccset figyelembe véve.) Tőlük ilyen játék várható, ha nagyon elkapják a fonalat, akkor esetleg 15 gól körül termelhetnek, de ez a maximum. Pedro-ról tudjuk, hogy ő esetleg kicsit többre is képes lenne. Ez esetben a gólokat Messin kívül a középpályásoktól illetve néha egy felfutó bekktől várhatja a csapat.

Ha viszont középcsatárokat teszünk Messi mellé, akkor először is meg kell értenünk, hogy a mezőnyben ők nem fognak tudni olyan teljesítményt nyújtani, mint a szélsők, viszont a ziccereket sorban be fogják rúgni. Villa statisztikáját lentebb leírtam, nem kell magyaráznom a különbséget: 8 gól, 3 gólpassz idén. Azt láthattuk az első szezonjában, hogy Villa képes 20 gól fölött is termelni ebben a játékrendszerben is, ha megkapja a lehetőséget, ahogy Henry is képes volt 20 gólnál többet lőni 2008/09-ben. Ebben az esetben Messi mellett belép még legalább egy olyan ember, akiben mindig benne van a gól, így nem kell a védőkre vagy a középpályásokra hagyatkozni - ettől függetlenül nyilván lőhet gólt középpályás vagy szélső védő is.

A két variáció közül én az utóbbit támogatnám, mert nem hiszem, hogy jót tesz a csapatnak, ha még inkább Messi-függő lesz góllövés tekintetében. Messi is ember, ha ő gyengébb napot fog ki, vagy éppen olyan az ellenfél, aki meg tudja őt fogni, akkor is kell lennie még egy olyan embernek, aki nem puskázza el a kidolgozott helyzeteket. Ilyen ember pedig előbb lesz Villa mint Sánchez (akinek a képességeit én mondjuk megkérdőjelezném, persze nem ebben a topicban). Én csalódott leszek, ha Villa-t elküldjük, ugyanúgy, ahogy Eto'o elküldésénél is az voltam, illetve úgy hiszem, hogy a kupákban ez döntő tényező lesz, és nem a javunkra.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.12.23. 11:56:49

Mikaos írta:
És idekapcsolnám a hosszútávú kérdést, miszerint: Villa beleillik-e a Barcelonába? Számomra a válasz egyértelmű: nemleges. Sosem illeszkedett tökéletesen a Barcába. Tény, hogy Ibránál jobban működik, de sajnos ki kell mondani, hogy nem nyújtott nálunk világklasszis szintet, csak volt egy időszaka, ami elég erősre sikeredett.
Hogy miért mondom ezt? Nagyon egyszerű: a Barcelonában minden egyes poszton világklasszisok játszanak világklasszis teljesítménnyel: kapusok, védők, középpályások, csatárok.
Már egy ideje az a kérdés foglalkoztat, hogy nem érdemes-e nekünk esetleges vonalszélsők beszerzése. Villa egyáltalán nem vált be, Pedro 1,5 éve elfelejtette focizni, Alexissel még várnék egy kicsit. És ha azt nézem, hogy Tello mennyivel többet mutat játékban, mint a többiek... Cuencára leszek majd kíváncsi, mert egész jól tolta ő is, csak ugye mostanság szegény srác nem játszott. Várom a fejleményeket a szezon végéig és az esetleges átigazolási szezonig.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Mikaos
Director del Fútbol

2012.12.23. 11:49:04

A "Villa-ügyet" szerintem két részre érdemes osztani: rövidtávú és hosszútávú kérdésre.
Rövidtávú esetnek a sérülésétől számított időszakot veszem, hosszútávúnak pedig az egész barcelonai ittlétét.

Egész ősszel nem értettem azokat a hangokat, akik a kezdőbe követelték Villát egy ilyen sérülés után - legyen szó szurkolókról vagy újságírókról. Több, mint fél évet kellett kihagynia, ez nem egy kis izomhúzódás volt. Teljesen érthető, hogy keveset játszott.
Most már talán kicsit más a helyzet, elvégre már kb. 3 hónapja meggyógyult.

És idekapcsolnám a hosszútávú kérdést, miszerint: Villa beleillik-e a Barcelonába? Számomra a válasz egyértelmű: nemleges. Sosem illeszkedett tökéletesen a Barcába. Tény, hogy Ibránál jobban működik, de sajnos ki kell mondani, hogy nem nyújtott nálunk világklasszis szintet, csak volt egy időszaka, ami elég erősre sikeredett.
Hogy miért mondom ezt? Nagyon egyszerű: a Barcelonában minden egyes poszton világklasszisok játszanak világklasszis teljesítménnyel: kapusok, védők, középpályások, csatárok. És igen, a csatároknál Messi-t leszámítva joggal merülnek fel kérdések.
Sokan pedzegették, hogy Messi miatt alakult ki ez a helyzet, de én kötve hiszem, hogy azért nem tud pontosan passzolni / levenni egy labdát valaki (pl. Villa), mert Messi a pályán van.
Ha mégis ez a helyzet, akkor sincs "baj": többet kell dolgozni, futni, szerelni, segíteni a társakat helyezkedésekkel. És itt megint eljutunk a következő problémához: Villa nem mozog! Sanchez legalább annyit csinál, hogy folyamatosan megnyitja a területeket. Villa 5-10percnyi munka után leáll, és így ő egy teljesen felesleges ember a csapatban innentől kezdve. Nézzétek meg legközelebb, ha nem hisztek nekem: álldogál a leshatáron...sőt...újabban már csak lesen.
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.12.23. 11:09:20

Azért lehet, hogy valami mégiscsak bűzlik a Villa-ügyben. :roll: Pár nappal ezelőtt ecseteltem a véleményem, miszerint szinte biztosan távozik a nyáron, középszerű teljesítmény képességeihez mérten, többet vártunk stb...
Ezeket továbbra is tartom, viszont: Van egy Pedro aki rendkívül hasznosan játszik, amit én egyébként szeretek is, de el kell ismerni, hogy az utóbbi időben nyújtott formájához képest irreálisan sokat játszik. Van egy Alexis, aki szintén hasznos dolgokat csinál a pályán, de ő sem nyújt éppen kiemelkedőt.
És van egy Villa aki helye közel ugyanezeket legalább megcsinálja, képességeket tekintve sincs elmaradva, sérülése után visszatérve azért rúgott 1-2 gólt. Nem védeni akarom őt a többiekkel szemben, de tény, hogy kb mindhárman középszerűen teljesítenek az utóbbi időben, mégis Villa az aki nagyon kevés lehetőséget kap. És az már nem indok, hogy a sérülése után még idő kell neki szerintem. Mindenesetre érdekes és lehet, hogy nem csak szakmai szempontokból padozik. Bár nyilván ezt nm tudhatjuk, de a leírtak alapján erre tudok következtetni.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
MatyiG
Adminisztrátor

2012.12.19. 15:50:16

Szerintem ezt ironikusan írta Leomessi14. :wink:
connor
Jugador d'estrella

2012.12.19. 15:28:03

Leomessi14 írta: De Pedro es Sanchez at tudjak venni a labdat.... :roll:

Ezt a képességüket idén is jól leplezik. :D
Komolyra fordítva egyikük sem nyújt kimagaslót a mezőnyben, ahogy Villa sem. Viszont Villa legalább képes gyakrabban gólt lőni. Ami azért fontos,mert egyedül Messire nem lehet hagyatkozni góllövés terén. Sánchezt és Pedrot együtt sajnos nem bírja el a csapat, kell, hogy legyen legalább egy olyan csatár Messi mellett, aki képes gólt szerezni, akire nem elég egy ember, mert bármikor képes kiugrani, gólt szerezni. Villa ilyen.
Villa nem szélső. Nem lehet tőle olyan játékot elvárni,mint egy szélsőtől (Sánchez,Pedro,Tello). Ő másban jó: gólszerzésben. Sáncheznek pl. ez a gyengéje. :roll:
Leomessi14
Entrenador del Barça

2012.12.19. 14:21:42

connor írta:Nem értem Villa körül az elégedetlenséget. Volt egy hosszú sérülése, visszatért, gólokat lőtt. A többi csatárunkhoz képest nem is keveset, erre a kezdő közelébe sem kerül csak alsóbb osztályú ellenfelek ellen. Pedig Messi mögött ő a leggólerősebb csatárunk, játékosunk.
Csak egy kis összehasonlítás. Messi mögött 8 góllal ő a második a házi góllövő listán, úgy, hogy mindössze 836 percet töltött a pályán 19 meccsen, 10szer volt kezdő. Összehasonlítási alapként: Villa után Fabregás áll 7 góllal, ő 22 meccsen játszott 1387 percet és 18szor volt kezdő. A csatárainkat nézve Tello a harmadik :!: 3 góllal, amit csupán 761 perc alatt ért el, 16 meccsen, amik közül 8szor volt csak kezdő. Pedro: 2 gól,1787 perc,23 meccs, 20szor kezdő. Sánchez: 1 gól, 1063 perc, 18 meccs, 11 kezdő.
A bajnokságot nézve: Villa: 5 gól 11 meccs alatt, Tello: 2 gól 8 meccs alatt, Pedro: 1 gól 15 meccs alatt, Sánchez: 0 gól 10 meccs alatt.
Szerintem a számok magukért beszélnek.
De Pedro es Sanchez at tudjak venni a labdat.... :roll:
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
connor
Jugador d'estrella

2012.12.19. 13:36:48

Nem értem Villa körül az elégedetlenséget. Volt egy hosszú sérülése, visszatért, gólokat lőtt. A többi csatárunkhoz képest nem is keveset, erre a kezdő közelébe sem kerül csak alsóbb osztályú ellenfelek ellen. Pedig Messi mögött ő a leggólerősebb csatárunk, játékosunk.
Csak egy kis összehasonlítás. Messi mögött 8 góllal ő a második a házi góllövő listán, úgy, hogy mindössze 836 percet töltött a pályán 19 meccsen, 10szer volt kezdő. Összehasonlítási alapként: Villa után Fabregás áll 7 góllal, ő 22 meccsen játszott 1387 percet és 18szor volt kezdő. A csatárainkat nézve Tello a harmadik :!: 3 góllal, amit csupán 761 perc alatt ért el, 16 meccsen, amik közül 8szor volt csak kezdő. Pedro: 2 gól,1787 perc,23 meccs, 20szor kezdő. Sánchez: 1 gól, 1063 perc, 18 meccs, 11 kezdő.
A bajnokságot nézve: Villa: 5 gól 11 meccs alatt, Tello: 2 gól 8 meccs alatt, Pedro: 1 gól 15 meccs alatt, Sánchez: 0 gól 10 meccs alatt.
Szerintem a számok magukért beszélnek.
Alcantara
Director del Fútbol

2012.12.19. 13:24:07

Ez valószínűleg nem igaz. Az edző szava azért domináns. Megmondta sem távozó, sem érkező nem lesz! Ennyi!
nagyiibarca
Jugador d'estrella

2012.12.19. 13:12:21

Gergolino írta:http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... it-2201427

Nem örülnék neki :(
Nem kell ezeket a híreket annyira komolyan venni. Tito is megmondta hogy
szezon közbe nem megy el senki. Amúgy meg értelmetlen lenne most kölcsön
adni hisz ha valaki/k lesérülnek akkor idén nagyon kell Villa. :)
Kép
"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
Lezárt