Azért ez egy kicsit erős. Ebben mi a zsarolgatás. Egyszerűen szeretne egy kedvezőbb szerződést kötni, azt se lehet tudni Moyes miket ígérgetett neki, nem hiszem, hogy azt mondta leszel 2.-3. számú csere XY mögött. Ha ez így történik csöbörből-vödörbe. Lehet mondani, hogy még nem tett le semmit(?) az asztalra, de az MU-t se kell sajnálni. Megszerezték relatíve aprópénzért a spanyol labdarúgás talán legnagyobb tehetségét.Stalkyard írta:Nem azzal va na baj, hogy focizni akar, de így, hogy még semmit se tett le az asztalra, top klubokat "zsarolgatni" , hogy minél többet játsszon, mert aztán neki nem elég 22 évesen egy Barcelonában vagy egy Manchesterben rendszeresen lehetőséghez jutni, ő többet akar. Kérdem én, miben más ő, mint a többi játékos, aki nem zsarolgat, csak próbál kemény munkával minél többet kihozni magából, a pályafutásából? Emiatt a pökhendi, pénzéhes magatartás miatt kívánom neki, hogy essen pofára egy jó nagyot, és értékelje át magába a dolgokat. Már ha igazak a hírek, de szerintem negyon is igazak.shutterisland írta:
mintha ő lenne a szemét, amiért focizni akar, nem a padon ülni.
legyen az barcelona, vagy ha megy, akkor mu.
Abba már bele sem megyek, hogy úgy pattog, hogy a világ talán legerősebb középpályás sora van előtte, és még így sem játszott keveset, sőt... Ellenben sokkal inkább a felelőtlen, csapatra hátrányos megoldásai jutnak eszembe, mintsem a hasznos megmozdulásai az elmúlt idényt figyelembe véve... Egyszerűen nem bírom, hogy ha valaki még semmit sem bizonyított, de úgy gondolja, ő az Isten, és a s.ggéből kel fel a nap.
Majd minden focista (vagy a klubja) tesz a szerződésébe valamilyen záradékot kitételt, legfeljebb nem teszik közhírré.
Néhány emberben már komoly gyűlölet van és mindenbe megpróbálnak belekapaszkodni, hogy lehessen szídni Thiago-t. Én mondjuk nem nagyon hallottam szezon közben olyan nyilatkozatot tőle, hogy sírna a játékpercekért, az egekig magasztalt (általam is kedvelt) Montoya-tól igen, pedig ő még annyit se tett le asztalra mint Thiago.