2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Így van, pezsgőt azért nem kell bontani. Nyertünk meg király, de túlzott jelentősége nincsen hiszen csak a 12-ik forduló volt.Chino írta:Egy kicsit lehigggadva és újra nézve a meccset. Iszonyatosan boldog vagyok és nagyon jól játszott a csapat kiemelkedő egyéni teljesítményekkel.
DE. Én nem temetném ezt a Madridot 6 pont ide vagy oda. Azért vegyük fegyelembe, hogy még 26 (!) forduló hátravan, bármi lehetséges. Jöhet egy tavaszi formahanyatlás, ami tavaly ugyan pont fordítva volt, de a január, február rendre gyötrelmes szokott lenni. Azon kívül lesz még egy Clásicó, ami még messze van, ki tudja mi lesz addigra, lehet, hogy úgy összekapják magukat az úriemberek, hogy pár forduló alatt leolvad ez az előny. Ezt a tavalyi év megmutatta. Ősszel szárnyaltak, aztán tavasszal minden storno. Egy kicsit más a helyzet persze, mert nagyon szét van esve az a csapat, az utóbbi négy meccsüket figyelembe véve reálisan 1 vagy max. 2 pontot "érdemeltek volna. A sorsolás kb. ugyanolyan erős a bajnokságban, mondjuk ők mennek még a Villarrealhoz (mi meg Valenciaba), de ott van még az egész tavasz.
Csupán annyit mondanék, hogy korai még pezsgőt bontani és leírni őket, mert 100%, hogy ott lesznek a végelszámolásnál és még nagyon sok minden történhet.
Amellett, hiába vagyok nagyon boldog, voltak nálunk is hibák, szerintem nem most játszottuk a legjobb meccsünket, inkább volt pár ember aki a legjobbját hozta. (Ini, SR, Alves, Bravo) Nem vagyok egyáltalán elégedetlen, sőt, de azért maradjunk két lábbal a földön.
Én is jó párszor megnéztem, már előtte látta, hogy folyosó van és az megmaradt két ütemmel később is...mess2009 írta:csak annyit, hogy (többször is megnéztem!) Messi fel sem nézett!! úgy tolta oda - döbbenet!!MessiNeymarSuarez írta:Félelmetes..Még mindig nem tudom elhinni....![]()
Ma délután épp megnéztem az 5-0-s mecset, ámulva-bámulva ahogy szoktam, és úgy voltam vele hogy bárcsak egy gyenge 0-1-re nyernénk,vagy akár döntetlen is jólenne..
https://www.facebook.com/culedefcbarcel ... =2&theater" target="_blank
ZSENIÁLIS!!!!!
Mivel csak félszemmel figyelted, ezért kissé kijavítanálak. A Realnak nem voltak helyzetei 3-0 ig, amikortól kezdve a mieink fő célja már az volt h Messi és/vagy Pique gólt lőjenek. Ameddig számított nagyon stabilan állt a lábán a védelmünk. Addig a Realnak veszélyes lövése nem is volt. Az is látványos volt h ameddig számított, a mieink mennyivel többet futottak. A Barca egy passzolós csapat, ez azt is jelenti h a legtöbb rangadón az ellenfél pár km-el többet fut. Ehhez képest most a dominanciánk ellenére is a 60. percig kb 6-7 km-el többet futottunk a Realnál.MyShadow írta:Sajnos csak félszemmel tudtam követni a meccset, de több fontos momentumot + összefoglalót sikerült megtekintenem.
A Realnak is voltak helyzetei és védelmi hibáink is bőven, de ők sokkal jobban szét voltak esve.
Grat a fiúknak, jól és hatékonyan játszottak.
csak annyit, hogy (többször is megnéztem!) Messi fel sem nézett!! úgy tolta oda - döbbenet!!MessiNeymarSuarez írta:Félelmetes..Még mindig nem tudom elhinni....![]()
Ma délután épp megnéztem az 5-0-s mecset, ámulva-bámulva ahogy szoktam, és úgy voltam vele hogy bárcsak egy gyenge 0-1-re nyernénk,vagy akár döntetlen is jólenne..
https://www.facebook.com/culedefcbarcel ... =2&theater" target="_blank
ZSENIÁLIS!!!!!
A Real Madrid edzője Florentino Perez. Amíg ez így van,addig kuka az egész. Kell egy új elnök. Utána pedig el kell adni Ronaldot és Balet. Azután lehet gondolkozni azon,hogy maradjon-e Benitez vagy most jöjjön Zidane. És minden máson szép sorban. Nincs itt semmi új baj,csak továbbra is fennáll az a helyzet,miszerint Flo papa azt hiszi,hogy ez a Fifa manager.noname írta:Remélem Benitez annyit marad a Realnál mint SAF az MU-nál. Most szezon közbe nem fogják kirúgni. Saját nevelésű edző, ami kutyánk kölyke
Amikor Munir utoljára gólt lőtt, tavaly augusztus voltPavel írta:Egy pár gondolat a mai meccshez.
1. Én nem sajnálom a madridistákat.![]()
2. Rafa maradj velünk ebben az évben.![]()
3. Amikor utoljára vertük néggyel a madridot Madridban. Tripláztunk.
+1. Amikor utoljára tapsoltak egy Barcásnak Madridban, akkor megvolt a dupla.
Én is sajnálom őket, de Madridban egy gond van, nincs szisztematikus munka és koncepció. Egyszer volt Mourinho alatt, őt meg megfúrta pár játékos. Az hogy nyertek egy BL-t az nálam nem szint. Tehetségben ott vannak, 1-1 meccsre kilehet úgy futni hogy na akkor hajrá és nyernek, továbbjutnak (nem hiába hányszor volt olyan, hogy nyert pl valaki úgy BL-t, hogy közben köze nem volt a hazája bajnoki címéhez) de az igazi szintfelmérő a bajnokság és azt utoljára Mourinhoval jött össze. Három tényezős nálam a siker. Edző-elnök-játékos. Ha mindenki csinálja a dolgát akkor van eredmény is. Madridban pedig egész egyszerűen nincs meg ez a kohézió, mint nálunk (Cruyff lefektette a szakmai alapokat azt követjük pl). Nem RM szint, meg ez nem RM futball. Példák, hogy nem a közönséggel kell foglalkozni és ha csinálja mindenki a dolgát siker van. Pep úgy kezdte kirakta az általa renitensnek vélt embereket, Lucho többek között a sokak által nem Barca szintű Mathieuért harcolt egy egész nyáron keresztül és megkapta. Pep vígan használja Xabi Alonsot aki már nem RM szint....bullshit az egész. Egy elnöknek a financiális dolgokat kell kialakítania, s kiválasztani a szakmai munkáért felelős személyeket, de onnantól slussz passz. Ő nem szurkoló meg miegymás, hanem elnök. Többek között pl ezért nem szerettem Laportat se, mert olyan nincs hogy megvesz egy Henryt mert neki a kedvence (Vagy hozta Zlatant válaszolva Ronaldo igazolására...). Na de ez más téma. És maradnak a játékosok akiknek tudni kell a feladatot és azt végrehajtani. A RM-ban vannak kiváló focisták, de klasszikus példája annak hogy nem csapat. Itt van a szerencsétlen Benitez, de őt se hagyják dolgozni. Egy ember volt az utóbbi időben aki ott rendet tett, mert olyan egoista barom hogy mindenkivel szembeszállt és ez Mourinho volt. Volt egy koncepciójuk, ahhoz kerestek játékosokat, jöttek a sikerek, az elnök meg nem mert neki beszólni. De amíg az van, hogy nincs teljes elkötelezettség egy edző felé mind a játékosok oldaláról mind az elnök oldaláról, s nem mindenki a saját portáját söprögeti, addig csak tehetségből nem lehet sikert elérni. Nálunk se volt mindig kolbászból a kerítés, de pl Lucho-Messi vitában (ha volt ilyen egyáltalán? ) is mondtam, hogy ha egy játékos többnek gondolja magát mint ami, akkor cseszhetjük. A játékosnak kuss a neve és a foglalkozása az hogy megcsinálja amit kérnek tőle, Xavi kellett hozzá hogy elsimítsa a dolgokat és miután mindenki azzal foglalkozott ami a dolga, lám Messi élete egyik legjobb tavaszát hozta és eredmények is voltak. RM-nek is elölről kell kezdenie majd lassan mindent, mert Ronaldo megy kifelé és a kérdés, hogy milyen útra térnek rá, ha továbbra is valamiféle ideologizált világban élnek, hogy RM-nek ezt meg ezt kell játszani meg itt a legértékesebb játékosok vannak akkor 1-2 eredmény kijöhet, de hosszútávon szisztematikus munka nélkül nincs eredmény.Nero. írta:Kicsit sajnalom a madridistakat amugy. Gyakorlatilag mar nem tudnak jonni semmilyen kifogassal. A mai tortenelmi eredmenyt Messi nelkul ertuk el, es meg mindig hozunk a La Masiabol arcokat (Roberto, Munir). Ahogy odaat olvasom, teljesen maguk alatt vannak. Meg is ertem oket, ha anno nincs az a franya Ramos szoglet a 985645645. percben, akkor elmondhatnank hogy az elmult 10 evuk egy nagy nagy nulla.