Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ugyanez jutott nekem is eszembe, ezért is volt számomra mindig is antipatikus az argentin csapat, plusz ha már tegnap szóba került, akkor magyar ember 78 után nem tudom, hogy tud nekik szurkolni.recrea írta:Én, mióta az eszemet tudom, nem volt értelmes csapata Argentínának. Sehol nem indultak esélyesként, jól elvétve játszottak, egy-egy kimagasló meccs mellett a szenvedés. Valaki írta Simeonét...ha tippelnem kellene, sztem több esze van, mint hazafisága.visca el barca írta:pellegrini felszabadultchilei edző, pont jó lenne nekik

Alfa írta:Nagyon felhúzta magam tegnap ezen a meccsen. Nem értem, hogy kaphatott ki az a válogatott aki röhögve végigverte az eddigi ellenfeleit, erre a döntőben lehozza ezt a semmitmondó játékot. Nem fognék mindent a bíróra, de az tény, hogy elrontotta a döntőt a hozzá nem értésével. Teljesen fölöslegesen szította a kedélyeket illetve elérte azt, hogy egyik csapat se merjen kockáztatni.
Szegény Messi pedig végigharcolta ezt a döntőt, de annyira még ő sem jó, hogy egyedül leverjen egy csapatot. Amint megkapta a labdát minimum négyen rámentek ami még így se állította meg sokszor. A többieknek ki kellett volna használni, hogy Messi leköt négy játékost. Erre meg Messitől várták, hogy megoldja, de amikor tényleg megoldotta és átcselezte magát az őrzőin és leadta a labdát a társai kirúgták a stadionból (főleg Agüero jeleskedett ebben). Egyszerűen nem értem, hogy miért blokkol le ez a csapat a döntő szituációkban. A tizik előtt már tudtam, hogy ezt is bukni fogják.

Én, mióta az eszemet tudom, nem volt értelmes csapata Argentínának. Sehol nem indultak esélyesként, jól elvétve játszottak, egy-egy kimagasló meccs mellett a szenvedés. Valaki írta Simeonét...ha tippelnem kellene, sztem több esze van, mint hazafisága.visca el barca írta:pellegrini felszabadultchilei edző, pont jó lenne nekik

Tata a család barátja, állítólag, legalábbis az volt még korábban, azért is került anno a Barcához...visca el barca írta:vagy az egész cécó csak egy burkolt edzőbuktatás. argentin szövetségnek ideje lenne egy európai edzőt odavinni, hátha más szemléletet hozna...
2014-ben. És ott megvolt a szervezettség, nevekre nem túl ütős, de csapatszinten jó védekezés, alig kaptak gólt, ez vezetett a sikerhez. Támadóik ott sem tudták hozni magukat, Messi sem. És most is ezzel volt a gond.visca el barca írta:2012-ben is így indultak neki, aztán csak eljutottak a döntőig.ferninho írta:Most VBt nyerni reális esélye nem lesz
egy jó edző kellene oda nekik európából, aki más szemléletet hoz, nem ilyen kókler martino félék..
2012-ben is így indultak neki, aztán csak eljutottak a döntőig.ferninho írta:Most VBt nyerni reális esélye nem lesz

Most jönnek a hírek, hogy higany, Biglia és Lavezzi is lemondja. Röhögnék ha utána Messi és Masch mondaná, hogy akkor viszont mi maradunk.palesz77 írta:Dybala pont most nyilatkozta, hogy nehéz lesz bekerülnie a válogatottba, hát ezek a gondok 1 meccs alatt megoldódtak ahogy látom..![]()
Elég fura ez nekem, értem én, hogy úgy érzik, hogy nekik nem megy a válogatottal, de akkor inkább még inkább oda kéne rakniuk magukat, profi sportolókról van szó.. A Barcából is elmenne pl Messi, ha 3 évig elbuknánk a BL döntőt?Na mindegy, nekem ez egy érdekes döntés, még ha annak örülök is, hogy több válogatott szünet nem érinti ezek után.

Az érdekes lenne...Nero. írta:Amugy szerintem ha Simeone lesz az edzo akkor ujra visszamegy jatszani.
Habar ez nem válogatott, de nezd vissza hogy kik voltak a Napoliban Maradonan kivul. Csak masodvonalas olasz focisták, akik Higuain szintjetol is messze álltak. Megis nyertek Serie A-t (talan tobbszor is).MessiNeymarSuarez írta: Az biztos, hogy Maradona, Pelé mellett nem ilyen impotens Higuain-Agüerok voltak...
Ha Messi" fail" a válogatottban, akkor Agüero és Higuain mi?