2016.06.27. 10:41:47
Először is szeretném leszögezni az aranylabdával kapcsolatban, hogy mindenkinek világos legye,:
Az aranylabdát Ronaldo fogja kapni. Miért? Megnyerte a BL döntőt. Mivel a mai foci világában Ronaldo és Messin kívül nincs mégegy másik hozzájuk hasonló futbalista, az fogja kapni, aki a BL-t is megnyeri.
ON:
Rettentően sajnálom az Argentinokat, szurkoltam nekik a 10-es VB-n, a 11-es Copa-n, a 14-es VB-n, 15-ös Copa-n és most is...Nem gondoltam volna, hogy végigverve 3+ gólátlaggal fél délamerikát, majd pont a döntőben fognak kikapni...Nem néztem a meccset, mert eléggé fáradt voltam, de rossz azt olvasni, hogy megint a csapattársai miatt történt ez. Tény, kihagyta a tizenegyest, de abban is 100%-ig biztos vagyok, hogy egész meccsen God mode-ban tolta és nem 1 szép, gólt érő labdát osztott ki. Gratulálok Bravo-nak, de én mindig is mondtam, hogy inkább Stegen-t preferálom, jobban is kedvelem, így sajna nem tudok tiszta szívből örülni a kupájának.
Messi meg jól tette, hogy lemondta a válogatottságot, már a 14-es VB után meg kellett volna tennie, ahogyan Agüeronak, Higuainnak, Biglianak és még egy pár játékosnak, de ők nem azért, amiért Messi, hanem mert csapnivaló, botlábú betli "focisták".