Ligue 1 - Franciaország

Foci a Barçán kívül
recrea
Llegenda del Barça

2016.06.27. 13:38:54

visca el barca írta:pellegrini felszabadult :mrgreen: chilei edző, pont jó lenne nekik :mrgreen:
Én, mióta az eszemet tudom, nem volt értelmes csapata Argentínának. Sehol nem indultak esélyesként, jól elvétve játszottak, egy-egy kimagasló meccs mellett a szenvedés. Valaki írta Simeonét...ha tippelnem kellene, sztem több esze van, mint hazafisága.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.27. 13:14:56

pellegrini felszabadult :mrgreen: chilei edző, pont jó lenne nekik :mrgreen:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Argyelus
Barça B

2016.06.27. 13:02:47

Sajnos azt kell mondani, hogy az Argentinoknak egy karizmatikus edző kellene, aki leveszi a médiát erről a csapatról. A csapat gerince főleg a középpálya, és a csatársor kb. meg van, védelem és egy jó (és a csapatában folyamatosan játszó) kapus kellene.
Nem sok ilyen argentin edzőt ismerek, de Simeone ilyen. Viszont neki hiányozna a napi meló a játékosokkal.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.27. 12:39:29

Egyébként megértem, hogy az argentin játékosok csalódottak, de ezt a nagy visszavonulási hullámot nem. 2 év múlva megint jó eséllyel lehet egy jó VB-jük, akár a győzelem is összejöhet, butaságnak tartanám, ha a legjobbak nem mennének. Egy kis szünet talán jó tenne 1-2 játékosnak, de a végleges visszavonulást nem érteném.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.27. 12:09:08

oh szóri, 2014, nem 2012 :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
kfranky
Jugador del Barça

2016.06.27. 12:01:40

visca el barca írta:vagy az egész cécó csak egy burkolt edzőbuktatás. argentin szövetségnek ideje lenne egy európai edzőt odavinni, hátha más szemléletet hozna...
Tata a család barátja, állítólag, legalábbis az volt még korábban, azért is került anno a Barcához...
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.27. 11:59:18

visca el barca írta:
ferninho írta:Most VBt nyerni reális esélye nem lesz
2012-ben is így indultak neki, aztán csak eljutottak a döntőig.

egy jó edző kellene oda nekik európából, aki más szemléletet hoz, nem ilyen kókler martino félék..
2014-ben. És ott megvolt a szervezettség, nevekre nem túl ütős, de csapatszinten jó védekezés, alig kaptak gólt, ez vezetett a sikerhez. Támadóik ott sem tudták hozni magukat, Messi sem. És most is ezzel volt a gond.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.27. 11:45:59

ferninho írta:Most VBt nyerni reális esélye nem lesz
2012-ben is így indultak neki, aztán csak eljutottak a döntőig.

egy jó edző kellene oda nekik európából, aki más szemléletet hoz, nem ilyen kókler martino félék..
Kép
ferninho
Madridista

2016.06.27. 11:41:44

Messi 29 már.
Most VBt nyerni reális esélye nem lesz, ez a Döntő is egy kisebb csoda volt a VBn.
Ezen kívül amire még várhatna 2019ben a Copa...
3 évig legyen válogatott azért, hogy hátha leesik neki egy Copa majd 32 évesen... Utána a kövi alkalomkor meg 36 éves lesz már.

Most ha összegezzük, hogy mennyit tudna pihenni év közben (felesleges bari meccsek) meg szezon végén... Messi is öregedik, a Barcának nagyon jól jönne, ha lemondaná, kitolhatná a pályafutását 1-2 évvel is a Barcában ezzel
madridista
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.27. 11:40:23

vagy az egész cécó csak egy burkolt edzőbuktatás. argentin szövetségnek ideje lenne egy európai edzőt odavinni, hátha más szemléletet hozna...
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.06.27. 11:35:39

Biglia elvesztését mondjuk nem tudom hogy bírja majd ki a válogatott.. :lol:
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.27. 11:30:31

Igazi lúzer csapat ez az argentin. Rendezzenek fél évente Copat, vagy havonta, akkor talán leesik nekik egy. :lol: Pedig szerintem rajtuk kívül már más nem is veszi komolyan.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.27. 11:14:01

argentinoknál indul a buli

mascherano is bejelentette h nem akar többet játszani a válogatottban, majd jött agüero is:
„Talán eljött az idő, hogy átadjuk a helyünket más játékosoknak”

Egybehangzó sajtóhírek szerint a következő napokban Messin, Mascheranón és Agüerón kívül több argentin labdarúgó is visszavonulhat a válogatottságtól. Úgy tudják, Gonzalo Higuaín, Ángel Di María, Ezequiel Lavezzi, Lucas Biglia és Éver Banega is azon gondolkozik, hogy befejezi pályafutását a nemzeti csapatban – az említett játékosok napokon belül be is jelenthetik döntésüket.

én még ilyet nem láttam :D
Kép
Tromort77

2016.06.27. 11:09:58

palesz77 írta:Dybala pont most nyilatkozta, hogy nehéz lesz bekerülnie a válogatottba, hát ezek a gondok 1 meccs alatt megoldódtak ahogy látom.. :lol:

Elég fura ez nekem, értem én, hogy úgy érzik, hogy nekik nem megy a válogatottal, de akkor inkább még inkább oda kéne rakniuk magukat, profi sportolókról van szó.. A Barcából is elmenne pl Messi, ha 3 évig elbuknánk a BL döntőt? :-k Na mindegy, nekem ez egy érdekes döntés, még ha annak örülök is, hogy több válogatott szünet nem érinti ezek után.
Most jönnek a hírek, hogy higany, Biglia és Lavezzi is lemondja. Röhögnék ha utána Messi és Masch mondaná, hogy akkor viszont mi maradunk. :lol:

Komolyra fordítva. Messi megtört. Hajtott, próbálkozott de látszott rajta, hogy mennyire nem oké a dolog. Ezt nem lehet feldolgozni egy olyan közegben mint ami Argentínában van. Számtalanszor megpróbálta, közel voltak, de egyszerűen nem tud nyerni amitől magában tört meg valami. Hiába profi, látható mennyire megviseli ez és nem csodálom, ha már elege van ebből az egészből. Nem csak maga a pályán történtekből, hanem maga a szövetségből és az egész hangulatból.

https://www.youtube.com/watch?v=YKy_PmT_EFQ

Egyébként nem fogalamz konkrétan, arról beszél, hogy most úgy néz ki, ez a legjobb döntés. Símán visszatérhet a VB-re.

Nagyon remélem fel tud állni innen és nem esik össze és msot nem csak a válogatott szintre gondolok. :roll:
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.06.27. 10:46:50

Dybala pont most nyilatkozta, hogy nehéz lesz bekerülnie a válogatottba, hát ezek a gondok 1 meccs alatt megoldódtak ahogy látom.. :lol:

Elég fura ez nekem, értem én, hogy úgy érzik, hogy nekik nem megy a válogatottal, de akkor inkább még inkább oda kéne rakniuk magukat, profi sportolókról van szó.. A Barcából is elmenne pl Messi, ha 3 évig elbuknánk a BL döntőt? :-k Na mindegy, nekem ez egy érdekes döntés, még ha annak örülök is, hogy több válogatott szünet nem érinti ezek után.
Kash
Entrenador del Barça

2016.06.27. 10:41:47

Először is szeretném leszögezni az aranylabdával kapcsolatban, hogy mindenkinek világos legye,:
Az aranylabdát Ronaldo fogja kapni. Miért? Megnyerte a BL döntőt. Mivel a mai foci világában Ronaldo és Messin kívül nincs mégegy másik hozzájuk hasonló futbalista, az fogja kapni, aki a BL-t is megnyeri.

ON:
Rettentően sajnálom az Argentinokat, szurkoltam nekik a 10-es VB-n, a 11-es Copa-n, a 14-es VB-n, 15-ös Copa-n és most is...Nem gondoltam volna, hogy végigverve 3+ gólátlaggal fél délamerikát, majd pont a döntőben fognak kikapni...Nem néztem a meccset, mert eléggé fáradt voltam, de rossz azt olvasni, hogy megint a csapattársai miatt történt ez. Tény, kihagyta a tizenegyest, de abban is 100%-ig biztos vagyok, hogy egész meccsen God mode-ban tolta és nem 1 szép, gólt érő labdát osztott ki. Gratulálok Bravo-nak, de én mindig is mondtam, hogy inkább Stegen-t preferálom, jobban is kedvelem, így sajna nem tudok tiszta szívből örülni a kupájának.

Messi meg jól tette, hogy lemondta a válogatottságot, már a 14-es VB után meg kellett volna tennie, ahogyan Agüeronak, Higuainnak, Biglianak és még egy pár játékosnak, de ők nem azért, amiért Messi, hanem mert csapnivaló, botlábú betli "focisták".
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2016.06.27. 10:26:24

Nero. írta:Amugy szerintem ha Simeone lesz az edzo akkor ujra visszamegy jatszani.
Az érdekes lenne...
Ha már lemondja, mert megvan sértődve saját magukra, akkor tartsa is magát hozzá.

Veidt...a focit még mindig nem nevekben, hanem csapatban mérik. Az a Napoli lehetett egy sokkal jobb csapat ennél a válogatottnál, ettől még lehetett Maradona jobb focista, mert sajnos tét alatt nem sok meccset hozott Messi Argentínának, pedig szerintem is elvárható lett volna.
Veidt_madridista
Madridista

2016.06.27. 10:21:46

MessiNeymarSuarez írta: Az biztos, hogy Maradona, Pelé mellett nem ilyen impotens Higuain-Agüerok voltak...
Ha Messi" fail" a válogatottban, akkor Agüero és Higuain mi?
Habar ez nem válogatott, de nezd vissza hogy kik voltak a Napoliban Maradonan kivul. Csak masodvonalas olasz focisták, akik Higuain szintjetol is messze álltak. Megis nyertek Serie A-t (talan tobbszor is).
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2016.06.27. 10:02:55

Amugy szerintem ha Simeone lesz az edzo akkor ujra visszamegy jatszani.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
recrea
Llegenda del Barça

2016.06.27. 09:34:38

Ezeknek az argentinoknak nem lehet szurkolni komolyan mondom. Sosem volt, sosem lesz csapat, Chile százszor inkább az. Véletlenre már nehezen fogom a dolgot.

Tizi kimaradt, de ő legalább elmeri vállalni az elsőt, nem az utolsót, amikor már vagy mindegy vagy "hős" leszel.

Sztem köze nincs az Aranylabdához, h itt mi lett az eredmény, úgyis az dönti el, h melyikük tud több lájkot összeszedni majd.

Bravo még Királynál is nagyobbat védett a hosszabbításban, hihetetlen az ürge, nagyon szeretem, meg is érdemli Chile, szerények, melóznak, foci is van.
mess2009
Director del Fútbol

2016.06.27. 09:31:47

én Messinek szurkoltam, de sajna bukta lett a dolog. ezen a meccsen kifejezetten a "sok lúd disznót győz" zajlott, ráadásul az is ismert, ha ennyire keményen ütik vágják egy idő után kedvét szegi.amikor Agüerot behozta már azt gondoltam ez sok lesz, ennyi "aligmozgó"t nem bír el ez a csapat. Di Maria is a hamvába dőlt, Higuain ?! nem tudom hogy a francba tudott ez olaszországban úgy hasítani....
a tizenegyesek? mit lehet erre mondani? mindig van és lesz is aki kihagyja....lutri és kész.
Nero.
Llegenda del Barça

2016.06.27. 09:23:59

Na ezzel oda az aranylabda, hiaba a legjobb jatekos a foldon.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
TripleH
Entrenador del Barça

2016.06.27. 08:30:31

Azért legyünk őszinték, jobban meg is érdemelte Chile ezt a győzelmet, az Argentin válogatottban a támadó soron kívül, a KP/Védelem/kapus egy darab értékelhető játékost tud felmutatni Mascerano személyében. Esküszöm az Argentínok az inverzei a német/spanyoloknak, ott a másik 3 csapat rész bitang erős, de a támadósor, kissé lightosabb.
ferninho
Madridista

2016.06.27. 07:47:59

Ahogy várható volt mindenki balkuki volt Messi mellett, amit ő is megsínylett.Sajna egyedül nehéz focizni...
Higuain meg.... Pont mint amit írtam Messi topikjában.... Igazi örök vesztes, pont emiatt nem volt soha elêg a Realba... Pedig amúgy egy szerethető jàtékos...
Emiatt is örülten, hogy inkâbb Suarez vitte el az Aranycipőt, mint Higu... Suarez legalább nem felejti el belőni a helyzeteket, ha van egy kis tét....
madridista
na0421
Barça B

2016.06.27. 06:04:46

Megnéztem a meccset, mert reménykedtem benne, hogy látok egy kis támadófocit végre (tegnap ugyanis nagyon felhúzott a portugál-horvát, ráadásul a Copán ettől a két csapattól eddig élvezetes meccseket és örömfocit láttam, reménykedtem hát egy kis fociélményben).
Így is indult az egész. Örömfoci. Legalábbis az EB színvonala mellett. Mintha gyorsított felvételről ment volna a meccs.
És aztán jött a bíró. Bocsánat, hogy ezt írom, de ha ez egy mezei argentin vagy kolumbiai bajnoki, nem jut ki élve a stadionból. Sok rossz bírót láttam már életemben, de ez…Ok, a chilei gyerek pirosa még jogosnak volt mondható. De aztán mi a francért kezdett el kompenzálni ez az ökör? Messi sárgája is vicc volt, de Rojo konkrétan arra kapta a pirosat, hogy elrúgta a labdát. Nevetséges. Argentína sok döntőt elbukott már, de véleményem szerint a mostani ezúttal nem Higany ziccerhibázásán ment el elsősorban, vagy a tizipárbajon, hanem ezen a farok bírón. Mert a második félidőre úgy jöttek ki az argentinok, hogy nem akartak támadni, és a hosszabbítást is biztonsági alibi focival tolták. Feladták azt a focit, ami eddig eljuttatta őket. Eddig minden ellenfelüket lefutották szinte, minden labdáért küzdöttek, most meg azért sem, ami 1 méterrel mellettük ment el. És ez nem a fáradtság miatt volt (persze a végén amiatt is), de nekem az volt az érzésem, hogy beijedtek attól, hogy megint tizipárbaj lehet, és ha elfáradnak, megint veszítenek. Így is elfáradtak, csak más miatt. Kinyírták magukat rendesen. És ez egyértelműen a bíró ámokfutásának volt véleményem szerint köszönhető. Ha nincs az első félidei őrület, Argentína sztem ezt behúzta volna. Így viszont megzavarodtak, elvesztették a koncentrációt, és kivégezték magukat gyakorlatilag.

Messit meg sajnálom, de ha berúgja a tizit, akkor is elment volna ez a tizipárbaj. És akkor is ő lenne a hibás, ez van, mindig a legnagyobbak viszik el a balhét. Tavaly is ő vittel el, pedig akkor csak ő rúgta be a tizit. Ettől függetlenül ennek a Copának a legjobbja volt, még így sérüléssel küzdve is. Itt a döntőben jól láthatóan elfáradt, de hát ez érthető, három éve szó szerint megállás nélkül tolja. Nem nagyon vagyok képben azzal, hogy jövőre lesz-e valami argentin válogatott dolog megint, igazából még mindig nem értem, miért rendezték meg egyáltalán idén ezt a Copát, hiszen pont tavaly volt (jó tudom, mert 100 éves évforduló, de ne szórakozzunk már, ha minden tornát megrendeznének akkor is, amikor van valami évforduló, sosem pihenne egy profi játékos sem.) Habár tudom, a Copa egy túl fontos trófea ahhoz, hogy ne találjanak indokot mindig arra, hogy megrendezhessék. :D
Szóval remélem, jövőre most már lesz neki egy kis pihi nyáron, mert ez így nagyon nem normális dolog. Az viszont elképesztő volt, hogy ezen a meccsen a második félidőtől a többiek bénázása és inaktivitása miatt szó szerint nem merte lepasszolni a labdát, de amikor megtette, a mozdulatán látszott, hogy kételkedik a kísérlet eredményességében. Én a helyében már tavaly lemondtam volna a válogatottságot egyébként, a meccs végén az ő arcán is azt láttam, hogy lehet, hogy így lenne mindenkinek a legjobb. Argentína visszaváltozna a Messi előtti középszerré, izgulnának megint azon, hogy továbbmennek-e a csoportból, neki minden nyara nyugodt lenne, argentin szurkolók meg elmondhatnák, hogy de legalább ez a béna aranylabdás nem rontja a levegőt. :D
Válasz küldése