Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én, mióta az eszemet tudom, nem volt értelmes csapata Argentínának. Sehol nem indultak esélyesként, jól elvétve játszottak, egy-egy kimagasló meccs mellett a szenvedés. Valaki írta Simeonét...ha tippelnem kellene, sztem több esze van, mint hazafisága.visca el barca írta:pellegrini felszabadultchilei edző, pont jó lenne nekik
Tata a család barátja, állítólag, legalábbis az volt még korábban, azért is került anno a Barcához...visca el barca írta:vagy az egész cécó csak egy burkolt edzőbuktatás. argentin szövetségnek ideje lenne egy európai edzőt odavinni, hátha más szemléletet hozna...
2014-ben. És ott megvolt a szervezettség, nevekre nem túl ütős, de csapatszinten jó védekezés, alig kaptak gólt, ez vezetett a sikerhez. Támadóik ott sem tudták hozni magukat, Messi sem. És most is ezzel volt a gond.visca el barca írta:2012-ben is így indultak neki, aztán csak eljutottak a döntőig.ferninho írta:Most VBt nyerni reális esélye nem lesz
egy jó edző kellene oda nekik európából, aki más szemléletet hoz, nem ilyen kókler martino félék..
2012-ben is így indultak neki, aztán csak eljutottak a döntőig.ferninho írta:Most VBt nyerni reális esélye nem lesz
Most jönnek a hírek, hogy higany, Biglia és Lavezzi is lemondja. Röhögnék ha utána Messi és Masch mondaná, hogy akkor viszont mi maradunk.palesz77 írta:Dybala pont most nyilatkozta, hogy nehéz lesz bekerülnie a válogatottba, hát ezek a gondok 1 meccs alatt megoldódtak ahogy látom..![]()
Elég fura ez nekem, értem én, hogy úgy érzik, hogy nekik nem megy a válogatottal, de akkor inkább még inkább oda kéne rakniuk magukat, profi sportolókról van szó.. A Barcából is elmenne pl Messi, ha 3 évig elbuknánk a BL döntőt?Na mindegy, nekem ez egy érdekes döntés, még ha annak örülök is, hogy több válogatott szünet nem érinti ezek után.
Az érdekes lenne...Nero. írta:Amugy szerintem ha Simeone lesz az edzo akkor ujra visszamegy jatszani.
Habar ez nem válogatott, de nezd vissza hogy kik voltak a Napoliban Maradonan kivul. Csak masodvonalas olasz focisták, akik Higuain szintjetol is messze álltak. Megis nyertek Serie A-t (talan tobbszor is).MessiNeymarSuarez írta: Az biztos, hogy Maradona, Pelé mellett nem ilyen impotens Higuain-Agüerok voltak...
Ha Messi" fail" a válogatottban, akkor Agüero és Higuain mi?