2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez nem a bíró személye miatt lesz valós veszély, hanem a madrid folyamatos és állandó siránkozása miattMikaos írta:"Itt a piros, hol a piros"-címmelG.Gabe írta:Kéne csinálni neki egy külön topicot inkább.
más:
Rövid hírre reagálva (bíróval kapcsolatban):
nyilván a madridisták most fel vannak/lesznek háborodva, hogy az a belga bíró vezeti a meccset, aki tavaly kiállította Mottát a Mourinho vezette Interből. Én viszont pont emiatt érzem számunkra rossznak a bírói választást, hiszen most de Bleekere-n nyomás van ilyen szempontból, hogy "nem szabad kiállítanom senkit a Madridból, nehogy Barca-szimpatizánsnak hívjanak". Lényeg a lényeg: nagyon nem örülök ennek.
"Itt a piros, hol a piros"-címmelG.Gabe írta:Kéne csinálni neki egy külön topicot inkább.
Nem csoda: a Barca játékosai ugyanis nem orvosok Neked mi a véleményed?
Nem csoda: a Barca játékosai ugyanis nem orvosokferninho írta: ja és nem tudom volt-e ez már linkelve, de elég érdekes....
http://barcamadrid.blog.hu/2011/04/30/a ... k_a_tarsai
erröl tényleg érdekelne a véleményetek
ferninho írta: ja és nem tudom volt-e ez már linkelve, de elég érdekes....
http://barcamadrid.blog.hu/2011/04/30/a ... k_a_tarsai
erröl tényleg érdekelne a véleményetek
mröl beszélsz? látszott, hogy a fejét akarta lerúgni.....Tocy írta:
De Misi...itt a portugálnak köze nem volt a labdához, messziről odaugorva, talppal, egyértelműen Alves sípcsontjára rúgott. Ha ez nem szándékos hentelés, akkor semmi...márpedig a szándékos hentelés piros lap.
ha ezt az írást elolvassa a zember, megspórol 10-15 oldal visszalapozást ebben a topikban. teljesen rendben van az itteni vélemények kb 99% szerint.chrissjr írta:Az elmúlt három klasszikusról
Nah akkor tessék itt egy jó példa pont AlvestőlMihu írta: Mivel itt a portugál először a labdát találta el, így én ezért max sárgát adtam volna.
Krisztian91 írta:Annyian leírták már a véleményüket a lapról, hogyha nem zavar én is leírnám.
-Amit tett a Barca az gusztustalan
-Amit tett a Madrid az szintúgy gusztustalan
Mindkettő megérdemelne egy k*rva nagy pofont, ezért nem fogok sipánkodni ha a United nyerné meg a BL-t.
Minden esetre szerintem az a videó ahol nem éri Alves lábát Pepe az kamu, legalábbis szerintem. Ilyen reakció ideje nincsen Alvesnek, sőt úgy hogy rúg Alves elképzelhetetlen, hogy egyik pillanatról a másikra gyorsabban mozgatja el a lábát a másik irányba mint Pepe és képes egy ilyet ugrani.
Biztos vagyok benne, hogy Pepe elérte Alves lábát, efelől számomra nincs kétség, ettől függetlenül pirosnak nem érzem az esetet, max sárgának. Ettől függetlenül pár meccs összeképe alapján ráfért már a kiállítás.
Legalábbis szerintem...
Andris írta:Én meg azt mondom Mihu, hogy a videon sem látszik semmi tisztán.![]()
És még azt is sokadszor: aki így érkezik, akárhogyan, akármilyen körülmények között, akármilyen végeredménnyel éppen, azt ki kell állítani. Mit tudom én hogy hogy van a FIFA szabálykönyvben (lehet hogy nekem ad igazat, lehet hogy nem) és hogy azt amúgy is mennyire lehet rugalmasan értelmezni, de minden ilyet száműzni kell a fociból, és ha egy ilyen nyújtottlábas lendületből rárepülős talp után kiszórnak valakit, az igencsak jót tesz az ember
Nekem pár soron átalakult és finomodott már a véleményem az esettel kapcsolatban, kizárólag ennek köszönhetően. Ha már így kérded.daffy írta:tudom,4 óránként leírod,ahogy még 10en. a másik 2 pedig nem tiltaná el,de meggyőzni nem fogjátok egymást,ez már látszott 3 napja isAndris írta:
Tekintve hogy most egymást győzködjük, és magunk is instabil állásponton vagyunk ezt vagy azt a részletet illetően, szerintem nyugodtan lehet még róla beszélni.
Pepét legszívesebben örök életére eltiltanám a labdarúgástól, teljesen irreleváns az, hogy meghalt-e Alves.vagy igen?
De Misi...itt a portugálnak köze nem volt a labdához, messziről odaugorva, talppal, egyértelműen Alves sípcsontjára rúgott. Ha ez nem szándékos hentelés, akkor semmi...márpedig a szándékos hentelés piros lap.Mihu írta:Hát nemtudom Miki...Én továbbra is azt mondom hogy nem ért pirosat. Sárgát igen, de pirosat nem. Hozzáteszem rögtön, hogy Pepe lassan egy szinten van a gyűlölet listámon CR-el. Viszont ezért én akkor sem adtam volna pirosat. Most ez olyan, mint mikor valaki érkezik oldalról 200-al, becsúszik, elrúgja a labdát, majd a csatárt is, aki kettőt fordul a levegőben. Mégsem fújnak ilyenért szabadot, mert először a labdát találta el. Ha csak 1 tizedmásodperccel később indul a védő, vagy annyival késik el, akkor nem rúgja el a labdát, viszont lehet hogy eltöri a támadó lábát. Ez viszont szabálytalan, piros lap, talán még egy eltiltás is belefér. Nagyon keskeny az ösvény a kettő között, de a végeredmény mégis jelentős. Mivel itt a portugál először a labdát találta el, így én ezért max sárgát adtam volna.ozsimiki írta:Mihu, te se viccelj már a nem ért pirosat szöveggel.
Egyre válaszolj: Pepe-n múlott, hogy nem érte el Alves lábát? Vedd hozzá a lendületet amivel ment, és a lábtartást. Igen, vagy Nem? Na már most, ha nem, akkor teljesen jogos maga a szándék miatt is kiállítani, hiszen az "elkövető" tőle függetlenül nem okozott sérülést, és nem azért,mert utolsó pillanatban visszahúzta a lábát, vagy hasonló...
Ez olyan mintha valaki láthatóan hátracsap izomból, de nem éri el az arcát a másiknak, ha ezt kiszúrja a bíró, jogosan ad neki pirosat.
Boixos-al meg szokás szerint egyetértek, és már leírtam én is, hogy ez a nagyonnagyedző Jose mit ért el a fene nagy egójával, meg szemétkedéseivel. Undorító, veszíteni nem tudó edző! (és itt és most hidegen hagy, hogy milyen jó fej családapa lehet, ő a focihoz még +t nem adott, csak elvett).
tudom,4 óránként leírod,ahogy még 10en. a másik 2 pedig nem tiltaná el,de meggyőzni nem fogjátok egymást,ez már látszott 3 napja isAndris írta:
Tekintve hogy most egymást győzködjük, és magunk is instabil állásponton vagyunk ezt vagy azt a részletet illetően, szerintem nyugodtan lehet még róla beszélni.
Pepét legszívesebben örök életére eltiltanám a labdarúgástól, teljesen irreleváns az, hogy meghalt-e Alves.
Tekintve hogy most egymást győzködjük, és magunk is instabil állásponton vagyunk ezt vagy azt a részletet illetően, szerintem nyugodtan lehet még róla beszélni.daffy írta:egyre több ilyen van,nem tudom miért kell lovagolni rajta. lapot kapott,talán még el is tiltják(ha jogos),de ennyi. senkinek nem lett baja,nem halt meg alves,nevetséges ami itt megy már...
ki fogja meggyőzni a másikat?
azon vannak felháborodva hogy alves és a barcások próbálták befolyásolni a bírót,mert végülis a lábát nem érte el,és mivel hempergett 1 sort a bíróban mégjobban megerősítette. am nálam még úgyis piros hogy nem érte el.ozsimiki írta:Tudjátok akkor is mi a vérciki Madrid részről?
Olyan esetről megy azóta a vita, amelyhez ilyen olyan lassítás, és képkockázás kellett,h mit talált először egy nyújtott lábbal odalép védő....
Szóval alap,h ezt a spori kiszúrta élesben, hogy hozzáért a labdához, az amúgy teljesen szabálytalanul (nyújtott láb) érkező védő? )
DE MÉG HA ki is szúrta, a SZABÁLYKÖNYV által fel van hatalmazva, hogy eldöntse ad e érte pirosat.
nah elérte Mourinho, hogy még is ezen menjen a vita, mintha egy lesgól lenne vagy nem tudom micsoda. De ez egyáltalán nem olyan kaliberű "kétes" dolog.
szerk: azért megléphetné a Barca,hogy a Madrid színészkedős vidijéhez hozzácsapja a Di Marias színészkedéseket is, vagy még biztos találnánk párat odaátról isígy sem röhögnek még eléggé szerintem az UEFAnál.