Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.05.01. 21:44:26

Szerintem De Bleeckerért marhára nem érdekli, mi volt a tavalyi meccsen. Ő nem egy lelkizős-fajta, mert ha igen, jobban teszi, ha visszavonul... Neki az a dolga, hogy jól lehozza a keddi visszavágót és ha egy Real játékos megint tahó módjára viselkedik, akkor ki kell állítani, ahogy eddig is ki lehetett azt állítani, aki rászolgált.
Kép
Kép
Kép
hölör
Jugador del Barça

2011.05.01. 21:43:46

Mikaos írta:
G.Gabe írta:Kéne csinálni neki egy külön topicot inkább.
"Itt a piros, hol a piros"-címmel :)

más:
Rövid hírre reagálva (bíróval kapcsolatban):
nyilván a madridisták most fel vannak/lesznek háborodva, hogy az a belga bíró vezeti a meccset, aki tavaly kiállította Mottát a Mourinho vezette Interből. Én viszont pont emiatt érzem számunkra rossznak a bírói választást, hiszen most de Bleekere-n nyomás van ilyen szempontból, hogy "nem szabad kiállítanom senkit a Madridból, nehogy Barca-szimpatizánsnak hívjanak". Lényeg a lényeg: nagyon nem örülök ennek.
Ez nem a bíró személye miatt lesz valós veszély, hanem a madrid folyamatos és állandó siránkozása miatt
A meneküléssel az a baj, hogy az éned mindig veled marad.
Mikaos
Director del Fútbol

2011.05.01. 21:24:18

G.Gabe írta:Kéne csinálni neki egy külön topicot inkább.
"Itt a piros, hol a piros"-címmel :)

más:
Rövid hírre reagálva (bíróval kapcsolatban):
nyilván a madridisták most fel vannak/lesznek háborodva, hogy az a belga bíró vezeti a meccset, aki tavaly kiállította Mottát a Mourinho vezette Interből. Én viszont pont emiatt érzem számunkra rossznak a bírói választást, hiszen most de Bleekere-n nyomás van ilyen szempontból, hogy "nem szabad kiállítanom senkit a Madridból, nehogy Barca-szimpatizánsnak hívjanak". Lényeg a lényeg: nagyon nem örülök ennek.
G.Gabe
Capitá del Barça

2011.05.01. 21:19:23

gyerekek....
látom magam előtt, hogy a madridisták ötven év múlva remegő kézzel fogják bepötyögni, hogy "de akkor sem volt piros!"

mi sem nyivákolunk, hogy hány pirosat kellett volna kiosztani a kupadöntőn.
szerintem Di Mariaé felesleges volt. Pont az övé volt a legkevésbé lapot érő.
De mindegy. Vége, elvesztettük a kupát, ennyi.
A BL első meccsét mi nyertük, holnapután visszavágó, azzal foglalkozzunk.
Unalmas már, hogy egy hete ezen megy a csámcsogás.

Kéne csinálni neki egy külön topicot inkább.
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
ferninho
Madridista

2011.05.01. 20:48:10

Albiolé jogos volt, de kaphatott volna mellé még egy jó nagy fenékbe rúgást pluszba...
Di Mariaé is az volt, de az már lényegtelen volt....
Pepéjé meg véleményes attól függ milyen szempontból nézzük.
engem az zavar a legjobban, hogyha Alves nem kezd el színészkedni, akkor biztos vagyok benne, hogy Stark nem ad pirosat.... erröl meg vagyok gyözödve...
szóval ha Alves nem kezd el színészkedni, hogy leszakad a lába és úgy kap egy pirosat azt mondom, hogy oké, de így nehezebb ezt lenyelni.
Nem csoda: a Barca játékosai ugyanis nem orvosok Neked mi a véleményed?

nekem ez így eléggé furcsán jött le.... most nem ecsetelném, nem szeretném itt szítani a tüzet, mert erre máshogy nem tudnék válaszolni.
ez az orvos érv meg eléggé vicces.... :D azért ez nem így müködik
madridista
Mikaos
Director del Fútbol

2011.05.01. 20:38:42

ferninho írta: ja és nem tudom volt-e ez már linkelve, de elég érdekes....
http://barcamadrid.blog.hu/2011/04/30/a ... k_a_tarsai
erröl tényleg érdekelne a véleményetek
Nem csoda: a Barca játékosai ugyanis nem orvosok :)
Neked mi a véleményed?
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.05.01. 20:36:27

ferninho írta: ja és nem tudom volt-e ez már linkelve, de elég érdekes....

Érdekes valóban.
De az is kilátszik a képekből,hogy nem csak a barcások mennek a bíróhoz, hanem madridosok is...6an vannak ott a spori 2 méteres körzetében.

Én már elmondtam meccs után is,hogy nálam ez sárga. De ki nem állítottam volna.
Engem az idegesít fel,hogy jönnek itt néhányan, hogy minden meccsen kiállítanak az ellenből valakit. Ez szép és jó, lehet rá menni a tudatlanoknak.

De látták ezek a kiállításokat? kb erre lehet mondani,hogy véleményes.
A többi mind jogos kiállítás volt.

vagy Te pl madridista szemmel nem így látod?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Zsolti95
Jugador d'estrella

2011.05.01. 20:33:08

Valaki be tudná linkelni azt a részt amikor Mascherano sárgát kap?Szerintem nem volt sárga mert a labdát találta el elősször és a lába csak tovább lendült.
ferninho
Madridista

2011.05.01. 20:26:25

Tocy írta:
De Misi...itt a portugálnak köze nem volt a labdához, messziről odaugorva, talppal, egyértelműen Alves sípcsontjára rúgott. Ha ez nem szándékos hentelés, akkor semmi...márpedig a szándékos hentelés piros lap.
mröl beszélsz? látszott, hogy a fejét akarta lerúgni.....

kérlek nézz meg egy lassított felvétel az esetröl és láthatod, hogy Pepe labdát talált és Alves is, ettöl Alves lába megindult visszafele, Pepéjé meg "felcsúszott" a labdán.... ennyi történt, az hogy ez ért-e pirosat vagy nem egy másik kérdés, de ne magyarázzuk már bele, hogy most Pepe lábat ment törni....

az a idióta kép amit itt beraktak a fórumba egy szép kis összephotoshoppolt cucc.

ja és nem tudom volt-e ez már linkelve, de elég érdekes....
madridista
Boixos
Llegenda del Barça

2011.05.01. 19:47:44

ha ezt az írást elolvassa a zember, megspórol 10-15 oldal visszalapozást ebben a topikban. teljesen rendben van az itteni vélemények kb 99% szerint.

Andris, Miki, bocsánat a "szókimondó szövegekért", csak már kezd tele lenni a tanyeszlim ezzel az egész sztendapkomedivel, inkább néznék a "futball ellensége" nélküli futballt, ezért ragadtattam el magam. :?
PUYOL-XAVI-INIESTA
gergo9
Director del Fútbol

2011.05.01. 19:38:56

Mihu írta: Mivel itt a portugál először a labdát találta el, így én ezért max sárgát adtam volna.
Nah akkor tessék itt egy jó példa pont Alvestől
http://www.youtube.com/watch?v=vSHrAuxSyQQ
Mondjuk ez sárga volt de a asszem lábtörés lett a vége.
Labdát érte el először ? Igen. De itt látható milyen kockázat van a nyújtott lábas belépőkben. Ezt pont azért hoztam mert a madridistáknak 2évig habzott a szájuk hogy ezért nem kapott pirosat. Kétségtelen bőven megérdemelte volna még jó pár meccses eltiltást is.
Pepe meg akkora tahó hogy minden klasszikuson megérdemelt volna egy pirosat.
Az viszont meg külön megér egy misét hogy a videókat manipulálják.
samy85
Capitá del Barça

2011.05.01. 19:23:06

"Érdekes,h kb mindenkinek világos csak a Barcásoknak nem.Arra is meg lehetne kérni az UEFA-t,h legyen igazságos, de gondolom mivel Barcás vagy az nem jutott eszedbe és elviselhetetlen lenne a számodra, mert ugye azt már tudjuk,h a Barca nem olyan ütős, ha azonosak a feltételek!"

ezt egy Madridista írta... Ugye arról volt szó hogy a Barcelona az Uefa Védence akit nyomat állandóan......és ezt írta a gyerek a témában....
csak azért másoltam be, mert ezt már tényként kezelik mindenhol.... a fórumokon... és nem csak a Madridisták...
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
TrogAir
Jugador d'estrella

2011.05.01. 19:20:53

Krisztian91 írta:Annyian leírták már a véleményüket a lapról, hogyha nem zavar én is leírnám.

-Amit tett a Barca az gusztustalan
-Amit tett a Madrid az szintúgy gusztustalan

Mindkettő megérdemelne egy k*rva nagy pofont, ezért nem fogok sipánkodni ha a United nyerné meg a BL-t.

Minden esetre szerintem az a videó ahol nem éri Alves lábát Pepe az kamu, legalábbis szerintem. Ilyen reakció ideje nincsen Alvesnek, sőt úgy hogy rúg Alves elképzelhetetlen, hogy egyik pillanatról a másikra gyorsabban mozgatja el a lábát a másik irányba mint Pepe és képes egy ilyet ugrani.

Biztos vagyok benne, hogy Pepe elérte Alves lábát, efelől számomra nincs kétség, ettől függetlenül pirosnak nem érzem az esetet, max sárgának. Ettől függetlenül pár meccs összeképe alapján ráfért már a kiállítás.

Legalábbis szerintem... :roll:

Én úgy tudom a szándék is kiállítással büntethető! Teljesen nyújtott lábbal érkezett Pepe, megérdemelte a pirosat habár Alves lábát nem, csak a labdát érte el. Szóval teljesen nyugodt lehet mindenki. Te is!
Kép

"The other day I watched him make this goal. They say it was like Maradona. I think he is better. (Salvador Aparicio)
Chino
Llegenda del Barça

2011.05.01. 19:16:54

Andris írta:Én meg azt mondom Mihu, hogy a videon sem látszik semmi tisztán. :)

És még azt is sokadszor: aki így érkezik, akárhogyan, akármilyen körülmények között, akármilyen végeredménnyel éppen, azt ki kell állítani. Mit tudom én hogy hogy van a FIFA szabálykönyvben (lehet hogy nekem ad igazat, lehet hogy nem) és hogy azt amúgy is mennyire lehet rugalmasan értelmezni, de minden ilyet száműzni kell a fociból, és ha egy ilyen nyújtottlábas lendületből rárepülős talp után kiszórnak valakit, az igencsak jót tesz az ember

Ennyi és kész! Ha eltalálta, ha nem, egyértelműen szándékos, durva belépő, ami pirosat érdemel.
Ez a feljelentgetősdi meg olyan nevetséges. Már ne haragudjon senki, de ha minden ilyen esetnél feljelentené egymást két csapat a meccs után, az UEFA-nak annyi albizottságot kellene létrehozni, hogy még Jóska bácsit a mezőről is fel kéne venni mert nem lennének elegen.
Volt már nem egy olyan bírói tévedés, ami sokkal nagyobb dolgot döntött el, (görög EB, franciák a VB-n anno stb.) erre itt ilyen szir-[auto_cenzúra] dolgokon megy a vita. Ha lesz szankció akkor meg legyenek szívesek CR-t bilincsben elvinni.
A tolmács úr pedig egyszer nézzen tükörbe és lássa mennyi mindent tett tönkre pár hónap alatt a spanyol fociban.
Forca Barca!!!!
Facsy
Jugador d'estrella

2011.05.01. 18:56:08

a sokat linkelt video: http://www.youtube.com/watch?v=kcxqa-Xb ... re=related nem is ez a alényeg...de ha meg figyelitek a 20.mp-nél látszik az h mitől esett akkorát,és mitől nem Pepe találta el KÖZVETLEN Alves lábát....a labda a 2 láb közé került és azt rugta meg Pepe LENDÜLETBŐL,ami meg lökte Alves lábát....ha a labda nem pont igy érkezik,pont akkor akkor ugy elviszi a lábát Alvesnek azaz állat ahogy az kell!!!! a szándék sztem nem kérdéses! és már azért jár apiros....itt mázlija volt Alvesnek. a labdán látszik amikor a2 láb közé beszorul h mennyire "meg nyomodik" és Alves lába ahogy vissza hajlik....erről ennyit!! Pepe mehet alevesbe...nemtom mit keres a madridba de ez nem az én dolgom megérteni :D
Andris
Adminisztrátor

2011.05.01. 18:39:16

daffy írta:
Andris írta:
Tekintve hogy most egymást győzködjük, és magunk is instabil állásponton vagyunk ezt vagy azt a részletet illetően, szerintem nyugodtan lehet még róla beszélni.

Pepét legszívesebben örök életére eltiltanám a labdarúgástól, teljesen irreleváns az, hogy meghalt-e Alves.
tudom,4 óránként leírod,ahogy még 10en. a másik 2 pedig nem tiltaná el,de meggyőzni nem fogjátok egymást,ez már látszott 3 napja is :) vagy igen?
Nekem pár soron átalakult és finomodott már a véleményem az esettel kapcsolatban, kizárólag ennek köszönhetően. Ha már így kérded. :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Tocy
Director del Fútbol

2011.05.01. 18:37:01

Mihu írta:
ozsimiki írta:Mihu, te se viccelj már a nem ért pirosat szöveggel.

Egyre válaszolj: Pepe-n múlott, hogy nem érte el Alves lábát? Vedd hozzá a lendületet amivel ment, és a lábtartást. Igen, vagy Nem? Na már most, ha nem, akkor teljesen jogos maga a szándék miatt is kiállítani, hiszen az "elkövető" tőle függetlenül nem okozott sérülést, és nem azért,mert utolsó pillanatban visszahúzta a lábát, vagy hasonló...

Ez olyan mintha valaki láthatóan hátracsap izomból, de nem éri el az arcát a másiknak, ha ezt kiszúrja a bíró, jogosan ad neki pirosat.

Boixos-al meg szokás szerint egyetértek, és már leírtam én is, hogy ez a nagyonnagyedző Jose mit ért el a fene nagy egójával, meg szemétkedéseivel. Undorító, veszíteni nem tudó edző! (és itt és most hidegen hagy, hogy milyen jó fej családapa lehet, ő a focihoz még +t nem adott, csak elvett).
Hát nemtudom Miki...Én továbbra is azt mondom hogy nem ért pirosat. Sárgát igen, de pirosat nem. Hozzáteszem rögtön, hogy Pepe lassan egy szinten van a gyűlölet listámon CR-el. Viszont ezért én akkor sem adtam volna pirosat. Most ez olyan, mint mikor valaki érkezik oldalról 200-al, becsúszik, elrúgja a labdát, majd a csatárt is, aki kettőt fordul a levegőben. Mégsem fújnak ilyenért szabadot, mert először a labdát találta el. Ha csak 1 tizedmásodperccel később indul a védő, vagy annyival késik el, akkor nem rúgja el a labdát, viszont lehet hogy eltöri a támadó lábát. Ez viszont szabálytalan, piros lap, talán még egy eltiltás is belefér. Nagyon keskeny az ösvény a kettő között, de a végeredmény mégis jelentős. Mivel itt a portugál először a labdát találta el, így én ezért max sárgát adtam volna.
De Misi...itt a portugálnak köze nem volt a labdához, messziről odaugorva, talppal, egyértelműen Alves sípcsontjára rúgott. Ha ez nem szándékos hentelés, akkor semmi...márpedig a szándékos hentelés piros lap.
Mihu
Director del Fútbol

2011.05.01. 18:34:40

Andris írta:
Pepét legszívesebben örök életére eltiltanám a labdarúgástól, teljesen irreleváns az, hogy meghalt-e Alves.
Végre valamiben egyet értünk :D :D
daffy
Madridista

2011.05.01. 18:32:01

Andris írta:
Tekintve hogy most egymást győzködjük, és magunk is instabil állásponton vagyunk ezt vagy azt a részletet illetően, szerintem nyugodtan lehet még róla beszélni.

tudom,4 óránként leírod,ahogy még 10en. a másik 2 pedig nem tiltaná el,de meggyőzni nem fogjátok egymást,ez már látszott 3 napja is :) vagy igen?
Krisztian91
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2011.05.01. 18:30:49

Annyian leírták már a véleményüket a lapról, hogyha nem zavar én is leírnám.

-Amit tett a Barca az gusztustalan
-Amit tett a Madrid az szintúgy gusztustalan

Mindkettő megérdemelne egy k*rva nagy pofont, ezért nem fogok sipánkodni ha a United nyerné meg a BL-t.

Minden esetre szerintem az a videó ahol nem éri Alves lábát Pepe az kamu, legalábbis szerintem. Ilyen reakció ideje nincsen Alvesnek, sőt úgy hogy rúg Alves elképzelhetetlen, hogy egyik pillanatról a másikra gyorsabban mozgatja el a lábát a másik irányba mint Pepe és képes egy ilyet ugrani.

Biztos vagyok benne, hogy Pepe elérte Alves lábát, efelől számomra nincs kétség, ettől függetlenül pirosnak nem érzem az esetet, max sárgának. Ettől függetlenül pár meccs összeképe alapján ráfért már a kiállítás.

Legalábbis szerintem... :roll:
Andris
Adminisztrátor

2011.05.01. 18:29:05

daffy írta:egyre több ilyen van,nem tudom miért kell lovagolni rajta. lapot kapott,talán még el is tiltják(ha jogos),de ennyi. senkinek nem lett baja,nem halt meg alves,nevetséges ami itt megy már...
ki fogja meggyőzni a másikat? :roll:

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
FCB.Gabesz
Jugador del Barça

2011.05.01. 18:24:31

ozsimiki írta:Tudjátok akkor is mi a vérciki Madrid részről?

Olyan esetről megy azóta a vita, amelyhez ilyen olyan lassítás, és képkockázás kellett,h mit talált először egy nyújtott lábbal odalép védő....

Szóval alap,h ezt a spori kiszúrta élesben, hogy hozzáért a labdához, az amúgy teljesen szabálytalanul (nyújtott láb) érkező védő :) ? )

DE MÉG HA ki is szúrta, a SZABÁLYKÖNYV által fel van hatalmazva, hogy eldöntse ad e érte pirosat.

nah elérte Mourinho, hogy még is ezen menjen a vita, mintha egy lesgól lenne vagy nem tudom micsoda. De ez egyáltalán nem olyan kaliberű "kétes" dolog.

szerk: azért megléphetné a Barca,hogy a Madrid színészkedős vidijéhez hozzácsapja a Di Marias színészkedéseket is, vagy még biztos találnánk párat odaátról is :lol: így sem röhögnek még eléggé szerintem az UEFAnál.
azon vannak felháborodva hogy alves és a barcások próbálták befolyásolni a bírót,mert végülis a lábát nem érte el,és mivel hempergett 1 sort a bíróban mégjobban megerősítette. am nálam még úgyis piros hogy nem érte el.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.05.01. 18:16:18

Tudjátok akkor is mi a vérciki Madrid részről?

Olyan esetről megy azóta a vita, amelyhez ilyen olyan lassítás, és képkockázás kellett,h mit talált először egy nyújtott lábbal odalép védő....

Szóval alap,h ezt a spori kiszúrta élesben, hogy hozzáért a labdához, az amúgy teljesen szabálytalanul (nyújtott láb) érkező védő :) ? )

DE MÉG HA ki is szúrta, a SZABÁLYKÖNYV által fel van hatalmazva, hogy eldöntse ad e érte pirosat.

nah elérte Mourinho, hogy még is ezen menjen a vita, mintha egy lesgól lenne vagy nem tudom micsoda. De ez egyáltalán nem olyan kaliberű "kétes" dolog.

szerk: azért megléphetné a Barca,hogy a Madrid színészkedős vidijéhez hozzácsapja a Di Marias színészkedéseket is, vagy még biztos találnánk párat odaátról is :lol: így sem röhögnek még eléggé szerintem az UEFAnál.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
daffy
Madridista

2011.05.01. 18:14:39

egyre több ilyen van,nem tudom miért kell lovagolni rajta. lapot kapott,talán még el is tiltják(ha jogos),de ennyi. senkinek nem lett baja,nem halt meg alves,nevetséges ami itt megy már...
ki fogja meggyőzni a másikat? :roll:
Válasz küldése