2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ne..!Bányász írta: Majdnem az összes Realosnak az a baja,h piros.
Majdnem az összes Realosnak az a baja,h piros.daffy írta:szerintem egy realosnak sem az a baja,hogy piros.Ettől függetlenül a nyújtott láb veszélyes játékot jelentett,Alves még tett is rá egy kicsit, a sporit megrohanták a Barcasok(nem először), úgyhogy ezeket ismerve érthető miért adott pirosat a bíro. Mégegyszer mondom, nem feltétlenül volt piros,de meg lehetett adni szerintem.
szerintem egy realosnak sem az a baja,hogy piros. meg lehetett adni. a baj az,hogy többen a gyilkossági szándékot fedezték fel pepe arcán.(sajnos nem túloztam!) ne nevettessük ki magunkat. hentes,barom,de sokan vannak. és pont ebben a szituban nem éreztem rajta a hentelési szándékot,máskor jobban látszik a szándékosság.Ettől függetlenül a nyújtott láb veszélyes játékot jelentett,Alves még tett is rá egy kicsit, a sporit megrohanták a Barcasok(nem először), úgyhogy ezeket ismerve érthető miért adott pirosat a bíro. Mégegyszer mondom, nem feltétlenül volt piros,de meg lehetett adni szerintem.
Én speciel beérem a pirossal (bíró többet nem tehet), és azzal, hogy nem játszhat a visszavágón.daffy írta:senki nem rúgta el alves lábát. egy csúnya belépő volt,mely labdát ért CSAK. pirosat kapott érte,ennyi. hetente látni legalább egy ilyet. fordítva sem lenne nagyobb a felhajtás(kivéve most,mivel ti is ekkora feneket kerítetek neki)rrobbiefcb írta:Sziasztok!
Tudom, hogy már mások is feltették a kérdést - tehát ez most költői...
Ha fordított lett volna a szituáció és Alves rúgja el így Pepe lábát, a madridisták hogyan reagálták volna le a talpalást???
mert itt nem...Minimum gillotine-t követeltek volna.
senki nem rúgta el alves lábát. egy csúnya belépő volt,mely labdát ért CSAK. pirosat kapott érte,ennyi. hetente látni legalább egy ilyet. fordítva sem lenne nagyobb a felhajtás(kivéve most,mivel ti is ekkora feneket kerítetek neki)rrobbiefcb írta:Sziasztok!
Tudom, hogy már mások is feltették a kérdést - tehát ez most költői...
Ha fordított lett volna a szituáció és Alves rúgja el így Pepe lábát, a madridisták hogyan reagálták volna le a talpalást???
mert itt nem...Minimum gillotine-t követeltek volna.
Meg annyi a különbség még,h Anglia az egyetlen hely,ahol ezek hozzátartoznak a játékhoz,sehol máshol nem tolerálják,uh ez nem mérvadó sztemLG írta:Amúgy mostani Arsenal-Mu meccsen is volt ilyen, asszem Fabionak. Annyi volt a különbség, h Fabio egyáltalán nem értem a játékos lábát, de a szándék neki is megvolt. És csak sárgát kapott. Nem azt mondom, h nem lehetett megadni a kiállítás, de a sárga talán itt is jobb döntés lett volna.
Alvesről még mi is tudjuk, h szeret színészkedni, szerintem azok akik ismerik már lassan 3 éve, nálunk is jobban tudták, hogy nem tört el a sípcsontjaferninho írta: ja és nem tudom volt-e ez már linkelve, de elég érdekes....
http://barcamadrid.blog.hu/2011/04/30/a ... k_a_tarsai
erröl tényleg érdekelne a véleményetek
Ez nem a bíró személye miatt lesz valós veszély, hanem a madrid folyamatos és állandó siránkozása miattMikaos írta:"Itt a piros, hol a piros"-címmelG.Gabe írta:Kéne csinálni neki egy külön topicot inkább.
más:
Rövid hírre reagálva (bíróval kapcsolatban):
nyilván a madridisták most fel vannak/lesznek háborodva, hogy az a belga bíró vezeti a meccset, aki tavaly kiállította Mottát a Mourinho vezette Interből. Én viszont pont emiatt érzem számunkra rossznak a bírói választást, hiszen most de Bleekere-n nyomás van ilyen szempontból, hogy "nem szabad kiállítanom senkit a Madridból, nehogy Barca-szimpatizánsnak hívjanak". Lényeg a lényeg: nagyon nem örülök ennek.
"Itt a piros, hol a piros"-címmelG.Gabe írta:Kéne csinálni neki egy külön topicot inkább.
Nem csoda: a Barca játékosai ugyanis nem orvosok Neked mi a véleményed?
Nem csoda: a Barca játékosai ugyanis nem orvosokferninho írta: ja és nem tudom volt-e ez már linkelve, de elég érdekes....
ferninho írta: ja és nem tudom volt-e ez már linkelve, de elég érdekes....
mröl beszélsz? látszott, hogy a fejét akarta lerúgni.....Tocy írta:
De Misi...itt a portugálnak köze nem volt a labdához, messziről odaugorva, talppal, egyértelműen Alves sípcsontjára rúgott. Ha ez nem szándékos hentelés, akkor semmi...márpedig a szándékos hentelés piros lap.
ha ezt az írást elolvassa a zember, megspórol 10-15 oldal visszalapozást ebben a topikban. teljesen rendben van az itteni vélemények kb 99% szerint.chrissjr írta:Az elmúlt három klasszikusról
Nah akkor tessék itt egy jó példa pont AlvestőlMihu írta: Mivel itt a portugál először a labdát találta el, így én ezért max sárgát adtam volna.