Andris írta:Én meg azt mondom Mihu, hogy a videon sem látszik semmi tisztán.![]()
És még azt is sokadszor: aki így érkezik, akárhogyan, akármilyen körülmények között, akármilyen végeredménnyel éppen, azt ki kell állítani. Mit tudom én hogy hogy van a FIFA szabálykönyvben (lehet hogy nekem ad igazat, lehet hogy nem) és hogy azt amúgy is mennyire lehet rugalmasan értelmezni, de minden ilyet száműzni kell a fociból, és ha egy ilyen nyújtottlábas lendületből rárepülős talp után kiszórnak valakit, az igencsak jót tesz az ember
Ennyi és kész! Ha eltalálta, ha nem, egyértelműen szándékos, durva belépő, ami pirosat érdemel.
Ez a feljelentgetősdi meg olyan nevetséges. Már ne haragudjon senki, de ha minden ilyen esetnél feljelentené egymást két csapat a meccs után, az UEFA-nak annyi albizottságot kellene létrehozni, hogy még Jóska bácsit a mezőről is fel kéne venni mert nem lennének elegen.
Volt már nem egy olyan bírói tévedés, ami sokkal nagyobb dolgot döntött el, (görög EB, franciák a VB-n anno stb.) erre itt ilyen szir-[auto_cenzúra] dolgokon megy a vita. Ha lesz szankció akkor meg legyenek szívesek CR-t bilincsben elvinni.
A tolmács úr pedig egyszer nézzen tükörbe és lássa mennyi mindent tett tönkre pár hónap alatt a spanyol fociban.