2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Majdnem az összes Realosnak az a baja,h piros.daffy írta:szerintem egy realosnak sem az a baja,hogy piros.Ettől függetlenül a nyújtott láb veszélyes játékot jelentett,Alves még tett is rá egy kicsit, a sporit megrohanták a Barcasok(nem először), úgyhogy ezeket ismerve érthető miért adott pirosat a bíro. Mégegyszer mondom, nem feltétlenül volt piros,de meg lehetett adni szerintem.
szerintem egy realosnak sem az a baja,hogy piros. meg lehetett adni. a baj az,hogy többen a gyilkossági szándékot fedezték fel pepe arcán.(sajnos nem túloztam!) ne nevettessük ki magunkat. hentes,barom,de sokan vannak. és pont ebben a szituban nem éreztem rajta a hentelési szándékot,máskor jobban látszik a szándékosság.Ettől függetlenül a nyújtott láb veszélyes játékot jelentett,Alves még tett is rá egy kicsit, a sporit megrohanták a Barcasok(nem először), úgyhogy ezeket ismerve érthető miért adott pirosat a bíro. Mégegyszer mondom, nem feltétlenül volt piros,de meg lehetett adni szerintem.
Én speciel beérem a pirossal (bíró többet nem tehet), és azzal, hogy nem játszhat a visszavágón.daffy írta:senki nem rúgta el alves lábát. egy csúnya belépő volt,mely labdát ért CSAK. pirosat kapott érte,ennyi. hetente látni legalább egy ilyet. fordítva sem lenne nagyobb a felhajtás(kivéve most,mivel ti is ekkora feneket kerítetek neki)rrobbiefcb írta:Sziasztok!
Tudom, hogy már mások is feltették a kérdést - tehát ez most költői...
Ha fordított lett volna a szituáció és Alves rúgja el így Pepe lábát, a madridisták hogyan reagálták volna le a talpalást???
mert itt nem...Minimum gillotine-t követeltek volna.
senki nem rúgta el alves lábát. egy csúnya belépő volt,mely labdát ért CSAK. pirosat kapott érte,ennyi. hetente látni legalább egy ilyet. fordítva sem lenne nagyobb a felhajtás(kivéve most,mivel ti is ekkora feneket kerítetek neki)rrobbiefcb írta:Sziasztok!
Tudom, hogy már mások is feltették a kérdést - tehát ez most költői...
Ha fordított lett volna a szituáció és Alves rúgja el így Pepe lábát, a madridisták hogyan reagálták volna le a talpalást???
mert itt nem...Minimum gillotine-t követeltek volna.
Meg annyi a különbség még,h Anglia az egyetlen hely,ahol ezek hozzátartoznak a játékhoz,sehol máshol nem tolerálják,uh ez nem mérvadó sztemLG írta:Amúgy mostani Arsenal-Mu meccsen is volt ilyen, asszem Fabionak. Annyi volt a különbség, h Fabio egyáltalán nem értem a játékos lábát, de a szándék neki is megvolt. És csak sárgát kapott. Nem azt mondom, h nem lehetett megadni a kiállítás, de a sárga talán itt is jobb döntés lett volna.
Alvesről még mi is tudjuk, h szeret színészkedni, szerintem azok akik ismerik már lassan 3 éve, nálunk is jobban tudták, hogy nem tört el a sípcsontjaferninho írta: ja és nem tudom volt-e ez már linkelve, de elég érdekes....
http://barcamadrid.blog.hu/2011/04/30/a ... k_a_tarsai
erröl tényleg érdekelne a véleményetek
Ez nem a bíró személye miatt lesz valós veszély, hanem a madrid folyamatos és állandó siránkozása miattMikaos írta:"Itt a piros, hol a piros"-címmelG.Gabe írta:Kéne csinálni neki egy külön topicot inkább.
más:
Rövid hírre reagálva (bíróval kapcsolatban):
nyilván a madridisták most fel vannak/lesznek háborodva, hogy az a belga bíró vezeti a meccset, aki tavaly kiállította Mottát a Mourinho vezette Interből. Én viszont pont emiatt érzem számunkra rossznak a bírói választást, hiszen most de Bleekere-n nyomás van ilyen szempontból, hogy "nem szabad kiállítanom senkit a Madridból, nehogy Barca-szimpatizánsnak hívjanak". Lényeg a lényeg: nagyon nem örülök ennek.
"Itt a piros, hol a piros"-címmelG.Gabe írta:Kéne csinálni neki egy külön topicot inkább.
Nem csoda: a Barca játékosai ugyanis nem orvosok Neked mi a véleményed?
Nem csoda: a Barca játékosai ugyanis nem orvosokferninho írta: ja és nem tudom volt-e ez már linkelve, de elég érdekes....
ferninho írta: ja és nem tudom volt-e ez már linkelve, de elég érdekes....
mröl beszélsz? látszott, hogy a fejét akarta lerúgni.....Tocy írta:
De Misi...itt a portugálnak köze nem volt a labdához, messziről odaugorva, talppal, egyértelműen Alves sípcsontjára rúgott. Ha ez nem szándékos hentelés, akkor semmi...márpedig a szándékos hentelés piros lap.
ha ezt az írást elolvassa a zember, megspórol 10-15 oldal visszalapozást ebben a topikban. teljesen rendben van az itteni vélemények kb 99% szerint.chrissjr írta:Az elmúlt három klasszikusról
Nah akkor tessék itt egy jó példa pont AlvestőlMihu írta: Mivel itt a portugál először a labdát találta el, így én ezért max sárgát adtam volna.
Krisztian91 írta:Annyian leírták már a véleményüket a lapról, hogyha nem zavar én is leírnám.
-Amit tett a Barca az gusztustalan
-Amit tett a Madrid az szintúgy gusztustalan
Mindkettő megérdemelne egy k*rva nagy pofont, ezért nem fogok sipánkodni ha a United nyerné meg a BL-t.
Minden esetre szerintem az a videó ahol nem éri Alves lábát Pepe az kamu, legalábbis szerintem. Ilyen reakció ideje nincsen Alvesnek, sőt úgy hogy rúg Alves elképzelhetetlen, hogy egyik pillanatról a másikra gyorsabban mozgatja el a lábát a másik irányba mint Pepe és képes egy ilyet ugrani.
Biztos vagyok benne, hogy Pepe elérte Alves lábát, efelől számomra nincs kétség, ettől függetlenül pirosnak nem érzem az esetet, max sárgának. Ettől függetlenül pár meccs összeképe alapján ráfért már a kiállítás.
Legalábbis szerintem...
Andris írta:Én meg azt mondom Mihu, hogy a videon sem látszik semmi tisztán.![]()
És még azt is sokadszor: aki így érkezik, akárhogyan, akármilyen körülmények között, akármilyen végeredménnyel éppen, azt ki kell állítani. Mit tudom én hogy hogy van a FIFA szabálykönyvben (lehet hogy nekem ad igazat, lehet hogy nem) és hogy azt amúgy is mennyire lehet rugalmasan értelmezni, de minden ilyet száműzni kell a fociból, és ha egy ilyen nyújtottlábas lendületből rárepülős talp után kiszórnak valakit, az igencsak jót tesz az ember