Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.05.02. 09:03:37

http://www.independent.ie/sport/soccer/ ... 34460.html

érzelgős és egyben objektív írás, aminek természetesen a vége a lényeg ;) (aki tud angolul feltétlenül olvassa el!)

amíg van egy Messi a fociban, addig van remény ;)
Livia Drusilla
Jugador d'estrella

2011.05.02. 03:15:41

Ezt a részt a végéről külön kiemelném, mennyire igaz.. :wink:

To me it was amazing that the Madrid crowd actually accepted the passive style of their team!

'That proved that for the clash between Madrid and Catalonia there are now different rules. It was fantastic how Barcelona ­handled the situation.

'At one point in the match the entire Barca team just stood still in their own half, because 11 Madrid players were just defending in their own half. They did not want to play football. It was obvious this was Mourinho’s choice to play the game like this. Tough. Barcelona did not fall for the trap.'
Kép
XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2011.05.02. 00:21:29

daffy írta:
Bányász írta: Majdnem az összes Realosnak az a baja,h piros. :D
ne..! :D
akkor csak én beszélek rossz emberekkel. :)
Ezek szerint igen. :D

Én akár hány madridistával beszélek vagy madridista véleményt olvasok mind a kiállítást vitatja.Mind a piros miatt "sír" :D
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Sanama
Llegenda del Barça

2011.05.02. 00:20:44

daffy írta:
Realos-akivel személyesen beszéltem- csak a piros miatt károg :P
Deus
Boixos Nois

2011.05.02. 00:13:07

Na, Hiddink is odacsapott egyet a trágyaarcúnak 8)
KépKép
daffy
Madridista

2011.05.02. 00:12:26

Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2011.05.02. 00:06:51

daffy írta:
Ettől függetlenül a nyújtott láb veszélyes játékot jelentett,Alves még tett is rá egy kicsit, a sporit megrohanták a Barcasok(nem először), úgyhogy ezeket ismerve érthető miért adott pirosat a bíro. Mégegyszer mondom, nem feltétlenül volt piros,de meg lehetett adni szerintem.
szerintem egy realosnak sem az a baja,hogy piros.
Majdnem az összes Realosnak az a baja,h piros. :D
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
daffy
Madridista

2011.05.02. 00:02:11

Ettől függetlenül a nyújtott láb veszélyes játékot jelentett,Alves még tett is rá egy kicsit, a sporit megrohanták a Barcasok(nem először), úgyhogy ezeket ismerve érthető miért adott pirosat a bíro. Mégegyszer mondom, nem feltétlenül volt piros,de meg lehetett adni szerintem.
szerintem egy realosnak sem az a baja,hogy piros. meg lehetett adni. a baj az,hogy többen a gyilkossági szándékot fedezték fel pepe arcán.(sajnos nem túloztam!) ne nevettessük ki magunkat. hentes,barom,de sokan vannak. és pont ebben a szituban nem éreztem rajta a hentelési szándékot,máskor jobban látszik a szándékosság.
G.Gabe
Capitá del Barça

2011.05.01. 23:57:32

daffy írta:
rrobbiefcb írta:Sziasztok!
Tudom, hogy már mások is feltették a kérdést - tehát ez most költői...
Ha fordított lett volna a szituáció és Alves rúgja el így Pepe lábát, a madridisták hogyan reagálták volna le a talpalást???
senki nem rúgta el alves lábát. egy csúnya belépő volt,mely labdát ért CSAK. pirosat kapott érte,ennyi. hetente látni legalább egy ilyet. fordítva sem lenne nagyobb a felhajtás(kivéve most,mivel ti is ekkora feneket kerítetek neki)
Minimum gillotine-t követeltek volna.
mert itt nem...
Én speciel beérem a pirossal (bíró többet nem tehet), és azzal, hogy nem játszhat a visszavágón.

Egyébként tegnap ezen a téren elég visszafogottan játszott. Nem nagyon vagdalkozott így....
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
Sanama
Llegenda del Barça

2011.05.01. 23:55:32

Akkor a Pepe piroslap témához.

Szerintem nem feltétlen volt piros,de megadható...

Amiért szerintem a Barca szurkolók egyértelmű pirosnak titulálják(vagyis legtöbbjük) az azért van,mert Pepe az emúlt meccseken azért megúszott 1-2 szitut,és ebben azt látják/látjuk,hogy visszakapta azt amit eddig megúszott.

A Realosok meg természetesen hivatkoznak arra,hogy ilyenért nem mindig adnak pirosat,ami igaz.

daffy
Madridista

2011.05.01. 23:33:36

rrobbiefcb írta:Sziasztok!
Ha fordított lett volna a szituáció és Alves rúgja el így Pepe lábát, a madridisták hogyan reagálták volna le a talpalást???
senki nem rúgta el alves lábát. egy csúnya belépő volt,mely labdát ért CSAK. pirosat kapott érte,ennyi. hetente látni legalább egy ilyet. fordítva sem lenne nagyobb a felhajtás(kivéve most,mivel ti is ekkora feneket kerítetek neki)
mert itt nem...
miihii
KHAL

2011.05.01. 23:29:48

LG írta:Amúgy mostani Arsenal-Mu meccsen is volt ilyen, asszem Fabionak. Annyi volt a különbség, h Fabio egyáltalán nem értem a játékos lábát, de a szándék neki is megvolt. És csak sárgát kapott. Nem azt mondom, h nem lehetett megadni a kiállítás, de a sárga talán itt is jobb döntés lett volna.
Meg annyi a különbség még,h Anglia az egyetlen hely,ahol ezek hozzátartoznak a játékhoz,sehol máshol nem tolerálják,uh ez nem mérvadó sztem :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
G.Gabe
Capitá del Barça

2011.05.01. 23:24:03

rrobbiefcb
Jugador d'estrella

2011.05.01. 23:18:01

Sziasztok!
sjd
Llegenda del Barça

2011.05.01. 21:57:10

ferninho írta: ja és nem tudom volt-e ez már linkelve, de elég érdekes....
http://barcamadrid.blog.hu/2011/04/30/a ... k_a_tarsai
erröl tényleg érdekelne a véleményetek
Alvesről még mi is tudjuk, h szeret színészkedni, szerintem azok akik ismerik már lassan 3 éve, nálunk is jobban tudták, hogy nem tört el a sípcsontja

egyébként nekem azt volt az érzésem az eset utáni első másodpercekben, hogy minimális kontaktus volt, Alvesnek semmi baja, és Pepe mehet zuhanyozni, gyakorlatilag nem lehetett látni az adásban a pirosat, de én már tudtam h az lesz
RonaldinhoX
Jugador del Barça

2011.05.01. 21:45:40

Tényleg unalmas hogy nem a fociról szól a madridi edények miatt!!!!!!!!!!
Régen legalább elismerték hogy jobbak vagyunk....
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.05.01. 21:44:26

Szerintem De Bleeckerért marhára nem érdekli, mi volt a tavalyi meccsen. Ő nem egy lelkizős-fajta, mert ha igen, jobban teszi, ha visszavonul... Neki az a dolga, hogy jól lehozza a keddi visszavágót és ha egy Real játékos megint tahó módjára viselkedik, akkor ki kell állítani, ahogy eddig is ki lehetett azt állítani, aki rászolgált.
Kép
Kép
Kép
hölör
Jugador del Barça

2011.05.01. 21:43:46

Mikaos írta:
G.Gabe írta:Kéne csinálni neki egy külön topicot inkább.
"Itt a piros, hol a piros"-címmel :)

más:
Rövid hírre reagálva (bíróval kapcsolatban):
nyilván a madridisták most fel vannak/lesznek háborodva, hogy az a belga bíró vezeti a meccset, aki tavaly kiállította Mottát a Mourinho vezette Interből. Én viszont pont emiatt érzem számunkra rossznak a bírói választást, hiszen most de Bleekere-n nyomás van ilyen szempontból, hogy "nem szabad kiállítanom senkit a Madridból, nehogy Barca-szimpatizánsnak hívjanak". Lényeg a lényeg: nagyon nem örülök ennek.
Ez nem a bíró személye miatt lesz valós veszély, hanem a madrid folyamatos és állandó siránkozása miatt
A meneküléssel az a baj, hogy az éned mindig veled marad.
Mikaos
Director del Fútbol

2011.05.01. 21:24:18

G.Gabe írta:Kéne csinálni neki egy külön topicot inkább.
"Itt a piros, hol a piros"-címmel :)

más:
Rövid hírre reagálva (bíróval kapcsolatban):
nyilván a madridisták most fel vannak/lesznek háborodva, hogy az a belga bíró vezeti a meccset, aki tavaly kiállította Mottát a Mourinho vezette Interből. Én viszont pont emiatt érzem számunkra rossznak a bírói választást, hiszen most de Bleekere-n nyomás van ilyen szempontból, hogy "nem szabad kiállítanom senkit a Madridból, nehogy Barca-szimpatizánsnak hívjanak". Lényeg a lényeg: nagyon nem örülök ennek.
G.Gabe
Capitá del Barça

2011.05.01. 21:19:23

gyerekek....
látom magam előtt, hogy a madridisták ötven év múlva remegő kézzel fogják bepötyögni, hogy "de akkor sem volt piros!"

mi sem nyivákolunk, hogy hány pirosat kellett volna kiosztani a kupadöntőn.
szerintem Di Mariaé felesleges volt. Pont az övé volt a legkevésbé lapot érő.
De mindegy. Vége, elvesztettük a kupát, ennyi.
A BL első meccsét mi nyertük, holnapután visszavágó, azzal foglalkozzunk.
Unalmas már, hogy egy hete ezen megy a csámcsogás.

Kéne csinálni neki egy külön topicot inkább.
ferninho
Madridista

2011.05.01. 20:48:10

Albiolé jogos volt, de kaphatott volna mellé még egy jó nagy fenékbe rúgást pluszba...
Di Mariaé is az volt, de az már lényegtelen volt....
Pepéjé meg véleményes attól függ milyen szempontból nézzük.
engem az zavar a legjobban, hogyha Alves nem kezd el színészkedni, akkor biztos vagyok benne, hogy Stark nem ad pirosat.... erröl meg vagyok gyözödve...
szóval ha Alves nem kezd el színészkedni, hogy leszakad a lába és úgy kap egy pirosat azt mondom, hogy oké, de így nehezebb ezt lenyelni.
Nem csoda: a Barca játékosai ugyanis nem orvosok Neked mi a véleményed?

nekem ez így eléggé furcsán jött le.... most nem ecsetelném, nem szeretném itt szítani a tüzet, mert erre máshogy nem tudnék válaszolni.
ez az orvos érv meg eléggé vicces.... :D azért ez nem így müködik
madridista
Mikaos
Director del Fútbol

2011.05.01. 20:38:42

Nem csoda: a Barca játékosai ugyanis nem orvosok :)
Neked mi a véleményed?
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.05.01. 20:36:27

Érdekes valóban.
De az is kilátszik a képekből,hogy nem csak a barcások mennek a bíróhoz, hanem madridosok is...6an vannak ott a spori 2 méteres körzetében.

Én már elmondtam meccs után is,hogy nálam ez sárga. De ki nem állítottam volna.
Engem az idegesít fel,hogy jönnek itt néhányan, hogy minden meccsen kiállítanak az ellenből valakit. Ez szép és jó, lehet rá menni a tudatlanoknak.

De látták ezek a kiállításokat? kb erre lehet mondani,hogy véleményes.
A többi mind jogos kiállítás volt.

vagy Te pl madridista szemmel nem így látod?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Zsolti95
Jugador d'estrella

2011.05.01. 20:33:08

Valaki be tudná linkelni azt a részt amikor Mascherano sárgát kap?Szerintem nem volt sárga mert a labdát találta el elősször és a lába csak tovább lendült.
Válasz küldése