2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nekem pár soron átalakult és finomodott már a véleményem az esettel kapcsolatban, kizárólag ennek köszönhetően. Ha már így kérded.daffy írta:tudom,4 óránként leírod,ahogy még 10en. a másik 2 pedig nem tiltaná el,de meggyőzni nem fogjátok egymást,ez már látszott 3 napja isAndris írta:
Tekintve hogy most egymást győzködjük, és magunk is instabil állásponton vagyunk ezt vagy azt a részletet illetően, szerintem nyugodtan lehet még róla beszélni.
Pepét legszívesebben örök életére eltiltanám a labdarúgástól, teljesen irreleváns az, hogy meghalt-e Alves.vagy igen?
De Misi...itt a portugálnak köze nem volt a labdához, messziről odaugorva, talppal, egyértelműen Alves sípcsontjára rúgott. Ha ez nem szándékos hentelés, akkor semmi...márpedig a szándékos hentelés piros lap.Mihu írta:Hát nemtudom Miki...Én továbbra is azt mondom hogy nem ért pirosat. Sárgát igen, de pirosat nem. Hozzáteszem rögtön, hogy Pepe lassan egy szinten van a gyűlölet listámon CR-el. Viszont ezért én akkor sem adtam volna pirosat. Most ez olyan, mint mikor valaki érkezik oldalról 200-al, becsúszik, elrúgja a labdát, majd a csatárt is, aki kettőt fordul a levegőben. Mégsem fújnak ilyenért szabadot, mert először a labdát találta el. Ha csak 1 tizedmásodperccel később indul a védő, vagy annyival késik el, akkor nem rúgja el a labdát, viszont lehet hogy eltöri a támadó lábát. Ez viszont szabálytalan, piros lap, talán még egy eltiltás is belefér. Nagyon keskeny az ösvény a kettő között, de a végeredmény mégis jelentős. Mivel itt a portugál először a labdát találta el, így én ezért max sárgát adtam volna.ozsimiki írta:Mihu, te se viccelj már a nem ért pirosat szöveggel.
Egyre válaszolj: Pepe-n múlott, hogy nem érte el Alves lábát? Vedd hozzá a lendületet amivel ment, és a lábtartást. Igen, vagy Nem? Na már most, ha nem, akkor teljesen jogos maga a szándék miatt is kiállítani, hiszen az "elkövető" tőle függetlenül nem okozott sérülést, és nem azért,mert utolsó pillanatban visszahúzta a lábát, vagy hasonló...
Ez olyan mintha valaki láthatóan hátracsap izomból, de nem éri el az arcát a másiknak, ha ezt kiszúrja a bíró, jogosan ad neki pirosat.
Boixos-al meg szokás szerint egyetértek, és már leírtam én is, hogy ez a nagyonnagyedző Jose mit ért el a fene nagy egójával, meg szemétkedéseivel. Undorító, veszíteni nem tudó edző! (és itt és most hidegen hagy, hogy milyen jó fej családapa lehet, ő a focihoz még +t nem adott, csak elvett).
tudom,4 óránként leírod,ahogy még 10en. a másik 2 pedig nem tiltaná el,de meggyőzni nem fogjátok egymást,ez már látszott 3 napja isAndris írta:
Tekintve hogy most egymást győzködjük, és magunk is instabil állásponton vagyunk ezt vagy azt a részletet illetően, szerintem nyugodtan lehet még róla beszélni.
Pepét legszívesebben örök életére eltiltanám a labdarúgástól, teljesen irreleváns az, hogy meghalt-e Alves.
Tekintve hogy most egymást győzködjük, és magunk is instabil állásponton vagyunk ezt vagy azt a részletet illetően, szerintem nyugodtan lehet még róla beszélni.daffy írta:egyre több ilyen van,nem tudom miért kell lovagolni rajta. lapot kapott,talán még el is tiltják(ha jogos),de ennyi. senkinek nem lett baja,nem halt meg alves,nevetséges ami itt megy már...
ki fogja meggyőzni a másikat?
azon vannak felháborodva hogy alves és a barcások próbálták befolyásolni a bírót,mert végülis a lábát nem érte el,és mivel hempergett 1 sort a bíróban mégjobban megerősítette. am nálam még úgyis piros hogy nem érte el.ozsimiki írta:Tudjátok akkor is mi a vérciki Madrid részről?
Olyan esetről megy azóta a vita, amelyhez ilyen olyan lassítás, és képkockázás kellett,h mit talált először egy nyújtott lábbal odalép védő....
Szóval alap,h ezt a spori kiszúrta élesben, hogy hozzáért a labdához, az amúgy teljesen szabálytalanul (nyújtott láb) érkező védő? )
DE MÉG HA ki is szúrta, a SZABÁLYKÖNYV által fel van hatalmazva, hogy eldöntse ad e érte pirosat.
nah elérte Mourinho, hogy még is ezen menjen a vita, mintha egy lesgól lenne vagy nem tudom micsoda. De ez egyáltalán nem olyan kaliberű "kétes" dolog.
szerk: azért megléphetné a Barca,hogy a Madrid színészkedős vidijéhez hozzácsapja a Di Marias színészkedéseket is, vagy még biztos találnánk párat odaátról isígy sem röhögnek még eléggé szerintem az UEFAnál.
Hát nemtudom Miki...Én továbbra is azt mondom hogy nem ért pirosat. Sárgát igen, de pirosat nem. Hozzáteszem rögtön, hogy Pepe lassan egy szinten van a gyűlölet listámon CR-el. Viszont ezért én akkor sem adtam volna pirosat. Most ez olyan, mint mikor valaki érkezik oldalról 200-al, becsúszik, elrúgja a labdát, majd a csatárt is, aki kettőt fordul a levegőben. Mégsem fújnak ilyenért szabadot, mert először a labdát találta el. Ha csak 1 tizedmásodperccel később indul a védő, vagy annyival késik el, akkor nem rúgja el a labdát, viszont lehet hogy eltöri a támadó lábát. Ez viszont szabálytalan, piros lap, talán még egy eltiltás is belefér. Nagyon keskeny az ösvény a kettő között, de a végeredmény mégis jelentős. Mivel itt a portugál először a labdát találta el, így én ezért max sárgát adtam volna.ozsimiki írta:Mihu, te se viccelj már a nem ért pirosat szöveggel.
Egyre válaszolj: Pepe-n múlott, hogy nem érte el Alves lábát? Vedd hozzá a lendületet amivel ment, és a lábtartást. Igen, vagy Nem? Na már most, ha nem, akkor teljesen jogos maga a szándék miatt is kiállítani, hiszen az "elkövető" tőle függetlenül nem okozott sérülést, és nem azért,mert utolsó pillanatban visszahúzta a lábát, vagy hasonló...
Ez olyan mintha valaki láthatóan hátracsap izomból, de nem éri el az arcát a másiknak, ha ezt kiszúrja a bíró, jogosan ad neki pirosat.
Boixos-al meg szokás szerint egyetértek, és már leírtam én is, hogy ez a nagyonnagyedző Jose mit ért el a fene nagy egójával, meg szemétkedéseivel. Undorító, veszíteni nem tudó edző! (és itt és most hidegen hagy, hogy milyen jó fej családapa lehet, ő a focihoz még +t nem adott, csak elvett).
Amúgy mostani Arsenal-Mu meccsen is volt ilyen, asszem Fabionak. Annyi volt a különbség, h Fabio egyáltalán nem értem a játékos lábát, de a szándék neki is megvolt. És csak sárgát kapott. Nem azt mondom, h nem lehetett megadni a kiállítás, de a sárga talán itt is jobb döntés lett volna.ozsimiki írta:Mihu, te se viccelj már a nem ért pirosat szöveggel.
Még ha nem is ér hozzá a lábához, mégis hogy a francba lehet így odalépni, labdaszerzés céljából? Még ha visszahúzta volna azt mondom, de nem igazán törekedett rá.torrestoni írta:Ez meg a kép...mindorokke_barca írta: ...
Eddig ez a legjobb videó...
És ahogy Mourinho mondta, "egy kép többet mond minden szónál".
Ha megnézed a videót, akkor láthatod, hogy ez a kép nagyon csalóka. Ugyanis ezen a képen tényleg úgy látszik, mintha a sípcsontját ütné telibe Pepe, viszont a videón tisztán látszik, hogy talán hozzá se ért. 1-2 centin múlott a dolog, de pont nem érte el a sípcsontját. Tisztán látható a videón hogy a labdát találta el Pepe, és utána ahogy ment tovább a lába, nem ért hozzá Alves-hez, vagy ha hozzá is ért, max annyit ért el vele hogy kihúzott 1-2 szálat a sportszárából Pepe stoplija.torrestoni írta: Ez meg a kép...
És ahogy Mourinho mondta, "egy kép többet mond minden szónál".
Azért ez nem egészen így van.Bob_Marley írta:Teljesen más a 2 dolog!Stalkyard írta: Egyet mondjon meg valaki. Ha a Real Madrid ezért a négy, átlagosnak mondható momentum miatt feljelenti a másik klubot, akkor a Barcelonának mit kellett volna csinálni Ramos őszi ámokfutása után?? Gondolom mindenki emlékszik az 5-0-ás meccs végére.
Ezzel magát teszi nevetségessé és szánalmassá ez az egykoron Real Madridnak nevezett valami....
Amit a RM beterjesztett az a 4pont állításuk szerint őket sújtották!
Mi miért kellett volna feljelentsük Ramost, vagy a Madridot?
Ocsmány belépő után megkapta megérdemelt piros lapját, mi semmilyen hátrányt nem élveztünk ebből!
Ez meg a kép...mindorokke_barca írta: ...
Eddig ez a legjobb videó...
Amikor kinevezték Starkot, vagy arról volt szó, hogy a portugál lesz a bíró, itt is már előre ment az anyázás.Messi-Ini írta:A belga De Bleeckere fogja vezetni a Barcelona - Real Madrid visszavágóját. Ő volt az a bíró, aki tavalyi Barcelona - Inter Milan elődöntő visszavágóján a 27. percben jogtalanul kiállította Mottát. A Real Madridnak eddig 5 mérkőzést vezetett. Mérlege: 1 győzelem, 2 döntetlen, 2 vereség.
nevetségesek ezek a Realosok,azért egyből odatették hogy ő volt az aki....!!!
komolyan mondom nem veszik észre h ezekkel mgukat égetik...szánalom!!!!
Teljesen más a 2 dolog!Stalkyard írta: Egyet mondjon meg valaki. Ha a Real Madrid ezért a négy, átlagosnak mondható momentum miatt feljelenti a másik klubot, akkor a Barcelonának mit kellett volna csinálni Ramos őszi ámokfutása után?? Gondolom mindenki emlékszik az 5-0-ás meccs végére.
Ezzel magát teszi nevetségessé és szánalmassá ez az egykoron Real Madridnak nevezett valami....
Egyet mondjon meg valaki. Ha a Real Madrid ezért a négy, átlagosnak mondható momentum miatt feljelenti a másik klubot, akkor a Barcelonának mit kellett volna csinálni Ramos őszi ámokfutása után?? Gondolom mindenki emlékszik az 5-0-ás meccs végére.torrestoni írta:
Holnap ugye az UEFA kivizsgálja a Madrid és a Barça feljelentéseit. A Real négy jelenetet vizsgáltat, köztük Alves esetét. Megvan kikockázva, lejjebb majd a link, volt kontaktus, de labdát is ért. Piros...
ezt láttam, semmire sem jó. egyetlen mozzanatot sem lehet belőle kivenni, mert nem lassítás hanem kockázás. darabos és épp ezért egyetlen ritmust sem lehet kivenni rajta.mindorokke_barca írta:http://www.youtube.com/watch?v=kcxqa-Xb ... re=relatedhttp://youtu.be/ATCdVve85GU
most néztem meg ezt a videot véletlenül.
a kulcs az, ahogyan Alves elesik. ugrik fel, és egy teljes fordulatot tesz a levegőben. Lehet így esni, ha nem találják el a lábát erősen ? Komolyan kérdezem. Furcsa eset.
Nem a vita szempontjából kérdezem, piroslap akárhogy, irreleváns az ilyennél h akár picit is eltalálta-e.
Eddig ez a legjobb videó az esetről. Ebből tökéletesen látszik, hogy Pepe nem ért hozzá Alveshez. Viszont Alves nyilván nem pördülhetett meg így magától. Attól forgott meg, hogy egyszerre értek a labdába, a lendület és Pepe labdába talpalása miatt repült ekkorát.
http://www.youtube.com/watch?v=kcxqa-Xb ... re=relatedhttp://youtu.be/ATCdVve85GU
most néztem meg ezt a videot véletlenül.
a kulcs az, ahogyan Alves elesik. ugrik fel, és egy teljes fordulatot tesz a levegőben. Lehet így esni, ha nem találják el a lábát erősen ? Komolyan kérdezem. Furcsa eset.
Nem a vita szempontjából kérdezem, piroslap akárhogy, irreleváns az ilyennél h akár picit is eltalálta-e.