ozsimiki írta:Mihu, te se viccelj már a nem ért pirosat szöveggel.
Egyre válaszolj: Pepe-n múlott, hogy nem érte el Alves lábát? Vedd hozzá a lendületet amivel ment, és a lábtartást. Igen, vagy Nem? Na már most, ha nem, akkor teljesen jogos maga a szándék miatt is kiállítani, hiszen az "elkövető" tőle függetlenül nem okozott sérülést, és nem azért,mert utolsó pillanatban visszahúzta a lábát, vagy hasonló...
Ez olyan mintha valaki láthatóan hátracsap izomból, de nem éri el az arcát a másiknak, ha ezt kiszúrja a bíró, jogosan ad neki pirosat.
Boixos-al meg szokás szerint egyetértek, és már leírtam én is, hogy ez a nagyonnagyedző Jose mit ért el a fene nagy egójával, meg szemétkedéseivel. Undorító, veszíteni nem tudó edző! (és itt és most hidegen hagy, hogy milyen jó fej családapa lehet, ő a focihoz még +t nem adott, csak elvett).
Hát nemtudom Miki...Én továbbra is azt mondom hogy nem ért pirosat. Sárgát igen, de pirosat nem. Hozzáteszem rögtön, hogy Pepe lassan egy szinten van a gyűlölet listámon CR-el. Viszont ezért én akkor sem adtam volna pirosat. Most ez olyan, mint mikor valaki érkezik oldalról 200-al, becsúszik, elrúgja a labdát, majd a csatárt is, aki kettőt fordul a levegőben. Mégsem fújnak ilyenért szabadot, mert először a labdát találta el. Ha csak 1 tizedmásodperccel később indul a védő, vagy annyival késik el, akkor nem rúgja el a labdát, viszont lehet hogy eltöri a támadó lábát. Ez viszont szabálytalan, piros lap, talán még egy eltiltás is belefér. Nagyon keskeny az ösvény a kettő között, de a végeredmény mégis jelentős. Mivel itt a portugál először a labdát találta el, így én ezért max sárgát adtam volna.