tehát marad a kérdés, hogy a 11-es + piros kombóval, vagy a góllal járt jobban a sociedad ? valószínűleg berúgták volna a tizit is, de ha nem, akkor mivan ? szóval szerintem tök felesleges belekötni.
A gól, vagy piros + tizenegyes hibás megközelítés. A gólt nem a bíró adta az ellenfélnek, hanem az előnyszabály (ha máshova pattan akkor tizenegyes) következménye. Tehát a pályán az előnyszabály esetét láthattuk, ami továbbra sem azt jelenti, hogy a szabálytalanságot nem kell büntetnie a bírónak.
A tegnapi esetnél el kell vonatkoztatni attól, hogy az előnyszabályt értékesítette a Sociedad, mert emiatt tévesen értékeli a szituációt az ember. Az előnyszabály lényegében a tizenegyest helyettesítette tegnap, ami mellé a piros járt volna a szabálytalanság súlyáért. A gól az nem ajándék volt tegnap a Sociedad felé, azt hátráltató körülmény során szerezték, és a szabálytalanul hátráltató tényező lapot érdemelt volna.
Na, ennyi lettem volna, többet nem írok ezügyben, szerintem aki megakarta érteni, megértette, mások véleményét pedig szintén elfogadom.
Üdv!