Barça vs. Real - El Clásico
- shutterisland
- Director del Fútbol
rondaldohoz : szerintem is komolyan gondolta a nyilatkozatát, és abban igaza is van, hogy gazdag, abban is, hogy jól néz ki (hadd ne mondjam, mennyi nő álma) és abban is, hogy jól játszik....szerintem ő a világ legjobbjának tartja magát amúgy, de ez csak feltételezés.
de nem ezekért utálják a legtöbben, hiszen az összes topfocista gazdag, a legtöbb nem ribery és lescott kinézetű, és hát jól is fociznak, ha nem is annyira, mint ronika.
az őt övező közutálat szerintem abból fakad, hogy mindig hisztizet, idegeskedik, dobálta magát (inkább régebben), és egy egoista ember.
amúgy csúnya a bokája, és sajnálom is, hogy szétrúgják mindig, sz.r lehet, de mindig annyit dajkálja a labdát, és sokszor egyedül akar mindent, a nagy számok törvénye alapján többet kap a védőktől, és még ehhez hozzávehetjük, hogy vélhetően a foci világában is elég sok játékosnak antipatikus, jobban odapakolnak.
én amúgy azt mondom, ronaldo nélkül a real madrid nem biztos, hogy gyengébb lenne.
megtévesztő, hogy mennyit gólt termel, de mikor 7-0ból rúg 4-et, meg rengeteg ígéretes helyzet és szituáció megy el az önfejűségén, vagy hogy ráhúzza 35-ről, akkor azért szerintem elgondolkodtató, hogy egy talán gyengébb, de csapatorientáltabb player (silva,aguero,alexis,pato,rooney) javíthatna ronaldo helyett a csapat nagybetűs JÁTÉKÁN. (de ez csak fikció)
de nem ezekért utálják a legtöbben, hiszen az összes topfocista gazdag, a legtöbb nem ribery és lescott kinézetű, és hát jól is fociznak, ha nem is annyira, mint ronika.
az őt övező közutálat szerintem abból fakad, hogy mindig hisztizet, idegeskedik, dobálta magát (inkább régebben), és egy egoista ember.
amúgy csúnya a bokája, és sajnálom is, hogy szétrúgják mindig, sz.r lehet, de mindig annyit dajkálja a labdát, és sokszor egyedül akar mindent, a nagy számok törvénye alapján többet kap a védőktől, és még ehhez hozzávehetjük, hogy vélhetően a foci világában is elég sok játékosnak antipatikus, jobban odapakolnak.
én amúgy azt mondom, ronaldo nélkül a real madrid nem biztos, hogy gyengébb lenne.
megtévesztő, hogy mennyit gólt termel, de mikor 7-0ból rúg 4-et, meg rengeteg ígéretes helyzet és szituáció megy el az önfejűségén, vagy hogy ráhúzza 35-ről, akkor azért szerintem elgondolkodtató, hogy egy talán gyengébb, de csapatorientáltabb player (silva,aguero,alexis,pato,rooney) javíthatna ronaldo helyett a csapat nagybetűs JÁTÉKÁN. (de ez csak fikció)
A Madridot nem láttam játszani, csak a Barcáról tudok nyilatkozni!daffy írta:szerintem az,ha primadonnáskodnak vagy nagyképűen játszanak,hogy "ez már megvan"(mint tegnap a real is),akkor az edzőnek kell rendet tenni. hogy ne menjünk messzire,özil a hétvégén egy percet sem szabadna,hogy játsszon. motiválni kell és szétrúgni a sggüket,ha így viselkednek,játszanak. ez az edző dolga lenne.Sanama írta: edzői hiba? Miért nincsenek ott fejben? Nem értem.
Kedden ment megint a tketlenkedés. 16méterről se lőjük rá, ráfáztunk, ennyi. Ettől függetlenül szerintem ment a játék,persze nem teljesen jól,de én semmi bajt nem látok a csapatban,se fejben se sehogy.
A sérülések zavarnak mert az minden bizonnyal a felkészülés hiánya miatt van.
persze az lenne az alap,hogy ez magától is megy és nem kell edző hozzá
A Barcáról pedig szerintem nem lehet azt mondani,hogy nem akarta eldönteni a Milan elleni meccset egy 3-ik góllal. Elég ha csak azt megnézzük,hogy Messi mennyire akart gólt lőni. Illetve folyamatosan ott volt a csapat a Milan kapuja előtt, csak a már évek óta 16méterről is passzoljunk szisztéma ment.
- Capon
- Llegenda del Barça
ferinho most úgy akarod Cuncit beállítani mintha még sose mondott volna hasonlóakat sem és különben sem lenne jellemző rá ez a stílus. Mintha most látnánk meg hallanánk róla először úgy csinálsz. Ha nem mondott ilyet az majd kiderül, de ne én legyek a hülye mert ilyen előélet után kinézem belőle ezt a nyilatkozatot.
A sérüléseken kívül én nem látok komolyabb problémát a játékunkban. Talán fejben még nincs toppon a csapat ezért kaptuk egy gyors gólt. A koncentráció hiányának tudom be a 2 félidőben kapott góljainkat is az utóbbi 2 meccsen. Remélhetőleg Pep helyre rázza őket hogy nem csak 1 félidőből áll a meccs.
A sérüléseken kívül én nem látok komolyabb problémát a játékunkban. Talán fejben még nincs toppon a csapat ezért kaptuk egy gyors gólt. A koncentráció hiányának tudom be a 2 félidőben kapott góljainkat is az utóbbi 2 meccsen. Remélhetőleg Pep helyre rázza őket hogy nem csak 1 félidőből áll a meccs.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Marcelo sem az iqjárol hires, inkább arrol mekkora barom sajnos.Azt nem értem, hogy pl Messi nem a combjával akad bele az ellenfél combjába, hanem lép eggyet biztos elesik a lábfejében! Vagy ha átjut simánbegyalogol a kapuba. Mindenképp jobb mint így! De ez csak egy ötlet!
Ez most kajak ilyet nyilatkozott
Ú, hogy én mekkorát be tudnék verni ennek a homárnak
Amúgy ez a kép ronci bokájáról csak szerintem hasonlít egy pixeles fifás képre?
De tényleg erről nincs másik kép? Mert nekem egyből a fifa ugrott be. (jó,tudom ott nincsenek női lábak,se vér
)

Ú, hogy én mekkorát be tudnék verni ennek a homárnak

Amúgy ez a kép ronci bokájáról csak szerintem hasonlít egy pixeles fifás képre?

szerintem az,ha primadonnáskodnak vagy nagyképűen játszanak,hogy "ez már megvan"(mint tegnap a real is),akkor az edzőnek kell rendet tenni. hogy ne menjünk messzire,özil a hétvégén egy percet sem szabadna,hogy játsszon. motiválni kell és szétrúgni a sggüket,ha így viselkednek,játszanak. ez az edző dolga lenne.Sanama írta: edzői hiba? Miért nincsenek ott fejben? Nem értem.
Kedden ment megint a tketlenkedés. 16méterről se lőjük rá, ráfáztunk, ennyi. Ettől függetlenül szerintem ment a játék,persze nem teljesen jól,de én semmi bajt nem látok a csapatban,se fejben se sehogy.
persze az lenne az alap,hogy ez magától is megy és nem kell edző hozzá
edzői hiba? Miért nincsenek ott fejben? Nem értem.daffy írta:ez nem igaz. a barca nem pörög,a barca nem akar nyerni és nem hajt? de,el is dönthetnék a meccset,de fejben nincsenek rendben,ez nem a nyári felkészülés,hanem edzői hiba.Subinho írta:az egyik csapat 100%-on pörög, a másik fáradt...
a real kivételesen rossz formában van. hiába a tegnapi győzelem,meg a 6-0,siralmasan gyenge idénykezdet ez és ha nem jön rendbe,nagy bajok lesznek. még szerencse,hogy ilyen a sorsolásunk az elején
ez nem igaz. a barca nem pörög,a barca nem akar nyerni és nem hajt? de,el is dönthetnék a meccset,de fejben nincsenek rendben,ez nem a nyári felkészülés,hanem edzői hiba.Subinho írta:az egyik csapat 100%-on pörög, a másik fáradt...
a real kivételesen rossz formában van. hiába a tegnapi győzelem,meg a 6-0,siralmasan gyenge idénykezdet ez és ha nem jön rendbe,nagy bajok lesznek. még szerencse,hogy ilyen a sorsolásunk az elején
Ronaldo ha komolyan gondolta, akkor inkább nem is mondok semmit.
Ha pedig viccnek szánta, akkor eléggé gyenge lett, az óvodában is kiröhögnek egy ilyen után. 
Tehát így se úgyse jó.

Tehát így se úgyse jó.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- Subinho
- Director del Fútbol
találós kérdés:
ki tudja mi a legnagyobb különbség a mai Real és a Barca között???
a nyári felkészülés!!! az egyik csapat egy elég erős és jó felkészülésen van túl, a másik egy "üzleti" terv megvalósításon!!! az egyik csapat 100%-on pörög, a másik fáradt és ahogy jön a terhelés, jönnek a sérülések!!! a szuperkupán még kijött a tudás beli különbség, de a felkészülés hiánya sajnos meg fog mutatkozni sérülésekben és fáradtságban... jelenleg van kivel pótolni a hiányzókat és remélem lassacskán minden visszaáll a helyes kerékvágásba, de egyenlőre nagyon tartok ezektől a sérülésektől!!!!!! Pep is megmondta, ennek a nyári felkészülésnek inkább financiális okai voltak, mint sem sportszakmai!!!
ki tudja mi a legnagyobb különbség a mai Real és a Barca között???
a nyári felkészülés!!! az egyik csapat egy elég erős és jó felkészülésen van túl, a másik egy "üzleti" terv megvalósításon!!! az egyik csapat 100%-on pörög, a másik fáradt és ahogy jön a terhelés, jönnek a sérülések!!! a szuperkupán még kijött a tudás beli különbség, de a felkészülés hiánya sajnos meg fog mutatkozni sérülésekben és fáradtságban... jelenleg van kivel pótolni a hiányzókat és remélem lassacskán minden visszaáll a helyes kerékvágásba, de egyenlőre nagyon tartok ezektől a sérülésektől!!!!!! Pep is megmondta, ennek a nyári felkészülésnek inkább financiális okai voltak, mint sem sportszakmai!!!
figyelj, Ronaldo [auto_cenzúra] játszott, ezt ő is tudta... most mit nyilatkozzon a szurkolókról_? azt hogy szabják meg magukat? az már egy másik kérdés, hogy nem is biztos, hogy ezt lenyilatkozta... de éljél álom világba, ahol Cuncika lenyilatkozza ezt
és a sporttárs úrról is beszélt, természetesen az UEFA már rá is szállt az ügyre....
élete egyik legszarabb meccse után és komolyan is gondolja..." A szurkolók féltékenyek rám, mert gazdag és szép vagyok, és nagyon jól játszom. Ezért fütyülhetnek, nincs más magyarázatom."
és a sporttárs úrról is beszélt, természetesen az UEFA már rá is szállt az ügyre....

madridista
- Capon
- Llegenda del Barça
Persze hogy nem. Ő nem ilyen. Ha hülyeséget beszél azt nem gondolja komolyan soha. Ne fárasszál.ferninho írta:feltöltöttem a youtube-ra a Coentrao vs Leko esetet...
közelebb volt ez a 2 piroshoz, mint az egy sárgához....
http://www.youtube.com/watch?v=xWz8GLflTrY
és ez a Ronaldos ugyebár
http://www.youtube.com/watch?v=FzMWmAQK-ZY
és ebből lett 1 darab sárga...
Szerinted ezt komolyan gondolta?Jaaaj Cunci már megint... hogy te milyen szép és gazdag vagy.
Egyem a szívét. Biztos Mo ezzel vigasztalta a szünetben meg meccs után.
Ne hallgass a szurkolókra olyan szép vagy te (nyáltenger).
nem hinném...
de hadd szabogassuk "Cuncikát"...
feltöltöttem a youtube-ra a Coentrao vs Leko esetet...
hátulról, szándékosan lábra...
és ez a Ronaldos ugyebár
nem hinném...

és ez a Ronaldos ugyebár
Szerinted ezt komolyan gondolta?Jaaaj Cunci már megint... hogy te milyen szép és gazdag vagy.
nem hinném...
madridista
- Capon
- Llegenda del Barça
Jaaaj Cunci már megint... hogy te milyen szép és gazdag vagy.
Zsuni: Ebben igazad van!zsuni írta:vagy csak megnézte a keddi Barca meccsetmarcelo alakítása azért tetszett, na...valami csak ragadt rá a clasicókról

Azt nem értem, hogy pl Messi nem a combjával akad bele az ellenfél combjába, hanem lép eggyet biztos elesik a lábfejében! Vagy ha átjut simánbegyalogol a kapuba. Mindenképp jobb mint így! De ez csak egy ötlet!

"A játék az nem játék!"-Terence Hill
-
- Llegenda del Barça
Lerúgásánál meg érthetetlen, h miért nem kapta meg a csávó a második sárgáját, ez még több is vt mint sárga, ha nem is piros...ferninho írta:itt a videó Ronaldo "lerúgásáról"
azt megjegyezném, hogy ezt egy sárgalapos emberke csinálta... (Leko)
szerk: beugrott, hogy az első félidőben hátulról kirúgta Coentrao lábát.... azért volt már lapja...
Gazdag és Szép vagyokimádom, amikor mondja a hülyeségeit
ezt vetekszik az Oroszba igazolok nyilatkozatával....
![]()
remélem azért tudjátok, hogy ezeket nem komolyan mondja...
Szerintem az oroszos interjúra kamu. Ugyanúgy, mint amikor nyáron elmondta, h szívsen mene a Citybe v mi...

Más: fura ez a piros mez rajtuk...

itt a videó Ronaldo "lerúgásáról"
szerk: beugrott, hogy az első félidőben hátulról kirúgta Coentrao lábát.... azért volt már lapja...
imádom, amikor mondja a hülyeségeit
ezt vetekszik az Oroszba igazolok nyilatkozatával....
Gazdag és Szép vagyok

madridista
- Deus
- Boixos Nois
Gazdag és Szép vagyok 
ezt meg végképp senkinek nem kívánnám, még ronaldo -nak se:
http://www.hatharom.hu/article/099bfe-c ... -rugdostak
szánalmas, hogy képesek így faragni...

ezt meg végképp senkinek nem kívánnám, még ronaldo -nak se:
http://www.hatharom.hu/article/099bfe-c ... -rugdostak
szánalmas, hogy képesek így faragni...

vagy csak megnézte a keddi Barca meccsetmarcelo alakítása azért tetszett, na...valami csak ragadt rá a clasicókról

csak azt nem mondták neki, hogy BL meccs van és nem lesz spanyol bíró
itt egy rövidke összefoglaló, akit érdekel (sok minden kimaradt belőle...)
http://www.youtube.com/watch?v=bG-feDq6biI
Karimot tessék figyelni 0:14-től

itt egy rövidke összefoglaló, akit érdekel (sok minden kimaradt belőle...)
http://www.youtube.com/watch?v=bG-feDq6biI
Karimot tessék figyelni 0:14-től

madridista
- shutterisland
- Director del Fútbol
marcelo alakítása azért tetszett, na...valami csak ragadt rá a clasicókról 

csak az a baj, hogy a horvátok elég sokat támadtak, túl sokat is, szerencsére mindig odaért egy-egy fej vagy láb de volt jó pár helyzetük...
egy darab gázosabb szituáció volt, amikor Casillassal volt 1v1-be a csatár, de szerencsére nem találta el jól és Iker védte...
egy darab gázosabb szituáció volt, amikor Casillassal volt 1v1-be a csatár, de szerencsére nem találta el jól és Iker védte...
madridista
-
- Jugador d'estrella
ferninho írta:jaj ne kötekedj már, akartam valami frappánsat írni![]()
amúgy miután lerúgták biztos kapott még a bokájára kisebbeket, ami nem tett jót a sebnek![]()
Coentrao megint vkp volt
és ez a meccs... valami eszméletlen gyengék voltunk... nézni rossz volt.
de legalább azt lelehetett szűrni, hogy Lass nem felejtett sokat
meg ugye a 3 pont...
viszont az ellenfél kapusa nagyon jó volt, sokat fogott.
bocsi...

egyébként azzal hogy gyengék voltatok nem értek egyet... én a Barcára sem szeretem mondani hogy gyenge amikor nyerhetne 6-0-ra de csak egyet lő be... ilyen napok vannak. és érthetően nem pörög úgy a csapat egy Zágráb ellen mint pl.: egy Chelsea ellen pörögne. Tudom sok pénzt keresnek kutya kötelességük lenne, de ettől függetlenül a kis lazaság mindig benne lesz a nagyok játékában a kicsik ellen... lásd: Barca-Sociedad
"Mindig aszerint élj amiben hiszel, különben abban fogsz hinni amiben élsz..."
Harcolj velem:D :http://clover880903.mybrute.com
"Legjobbnak lenni nagyobb érdem, mint elsőnek lenni, mert végül a legjobbak lesznek az elsők is." Joan Laporta
"Legjobbnak lenni nagyobb érdem, mint elsőnek lenni, mert végül a legjobbak lesznek az elsők is." Joan Laporta
jaj ne kötekedj már, akartam valami frappánsat írni
amúgy miután lerúgták biztos kapott még a bokájára kisebbeket, ami nem tett jót a sebnek
Coentrao megint vkp volt
meg ugye a 3 pont...

amúgy miután lerúgták biztos kapott még a bokájára kisebbeket, ami nem tett jót a sebnek

Coentrao megint vkp volt

meg ugye a 3 pont...
madridista
-
- Jugador d'estrella
ferninho írta:a horvát csapat játékosait zavarta, hogy CR zoknija fehér és nem passzol a mezhez.
megoldották....
ja erről beszéltek a digi sporton is és a közvetítők közül az egyik mondta hogy Ronaldo összerúgott Lekoval és az ilyen sajnos benne van a fociban... Persze ettől függetlenül egy két belépő durva volt, de ez a seb nem úgy lett hogy 90 percen keresztül rugdosták. egy eset után történt. nem volt szándékos és így a kiemelt rész máris helytelen.
ui.: Coentrao most milyen poszton játszott?
"Mindig aszerint élj amiben hiszel, különben abban fogsz hinni amiben élsz..."