Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Persze, lehet kukacoskodni. De szerintem Te is érted, hogy mire gondoltam. Azt, meg hogy az nso hogyan kerül ide, abszolút nem értem. Ez a szabály, kész.lluisllach89 írta:Ez paraphrase volt nem quote, szerintem. Nevet nem mondtam, nso-t idézve 6-szor nagyobb vitát lehet gerjeszteni - ez így téves, mert itt 0 vita volt emiatt - de ha szabályt szegtem akkor sry, és várom a szankciót.
nem a gyúrásnak van értelme, hanem a felesleges személyeskedésnek..Nazario írta:Shutterisland, remélem nem fog az egészséged rovására menni a Messi vs. C. Ronaldo dolog. Inkább csak gyúrjál, annak van értelme.
Végülis amit elmondott Kaká, az alapján Ronaldo a jobb játékos. A focit viszont nem arra játszák, hogy vki hogyan képes gólt lőni. Ha ez lenne a mérce, akkor talán Ibrát (vagy Gomezt:D) neveznék a legjobbnak. Viszont Ronaldo hiába tud minden hogyan gólt szerezni, ha minden 3. gólja büntető, vagy pár méterről begurítják neki a labdát. Ez a Ronaldinhos és Zidane-os hasonlítás meg egyszerűen nevetséges. R10 és Zizu a futball nagymenői voltak, a gyönyörű cselek, a káprázatos labdák, míg Ronaldo ezek közül semmit nem csillogtat meg. A gólokat kiló számra lövi, de se több, se kevesebb.salas9 írta:„Messi rendkívüli – mondta Kaká egy brazil tévéműsorban. – Azonban az, hogy ki a világ legjobbja, relatív. A futball csapatjáték, sok múlik azon is, mennyire segítenek a csapattársak. Ő és Cristiano a világ két legjobbja jelenleg, de a mai modern futballban Cristiano számít a legkomplettebb játékosnak. Képes gólt szerezni ballal, jobbal, fejjel és szabadrúgásból is. Messi kitűnő képességekkel rendelkezik, ám Cristiano sokoldalúbb nála.”
Teljesen érhető, h ezt mondja. Hogy nézne ki, ha azt mondaná, h Messi a legjobb? Egyszer a Real drukkerek kezdenék szapulni, aztán otthon a brazilok, h azt mondta, h egy argentin a legjobb.salas9 írta:„Messi rendkívüli – mondta Kaká egy brazil tévéműsorban. – Azonban az, hogy ki a világ legjobbja, relatív. A futball csapatjáték, sok múlik azon is, mennyire segítenek a csapattársak. Ő és Cristiano a világ két legjobbja jelenleg, de a mai modern futballban Cristiano számít a legkomplettebb játékosnak. Képes gólt szerezni ballal, jobbal, fejjel és szabadrúgásból is. Messi kitűnő képességekkel rendelkezik, ám Cristiano sokoldalúbb nála.”
Ez utalás akart lenni SuperMario-ra?Fecooo írta:ennyi erővel aki csak lábbal szerez gólt az kevésbé értékes, mint aki a p.csével is betalált már?
ettől megyek amúgy a falnak...salas9 írta:„Messi rendkívüli – mondta Kaká egy brazil tévéműsorban. – Azonban az, hogy ki a világ legjobbja, relatív. A futball csapatjáték, sok múlik azon is, mennyire segítenek a csapattársak. Ő és Cristiano a világ két legjobbja jelenleg, de a mai modern futballban Cristiano számít a legkomplettebb játékosnak. Képes gólt szerezni ballal, jobbal, fejjel és szabadrúgásból is. Messi kitűnő képességekkel rendelkezik, ám Cristiano sokoldalúbb nála.”
Nyilvánvaló, hogy mindenki szerint más a legjobb. Az, hogy Kaká azt mondja komplettebb Cristiano, mert jobbal-ballal rúg, és fejel is és jók a szabadrúgásai, ez elég gyenge érv szerintem. Messinek ugyanúgy vannak jobbal-ballal elért góljai a fejesről ne is beszéljünk, nemrég volt a Pelés "beszólás" amire rácáfoltak egyből egy videóval, hogy Messi használja a fejét. Szabadrúgásoknál is odaáll a bolha de sokszor nagyot véd a kapus. Nem kötekedni, de szerintem mindegyik ugyanolyan lábbal, fejjel talán Cristiano jobb bár Messi is mutatta, hogy nem törpe. Lényeg a lényeg neki Cristiano, nekem Messi. Mindenkinek más...