Azt soha nem felejtem el, ahogy Puyol kifejelte Carlos bombáját. Látszik a kis brazilon, hogy ő sem. Az a tavasz talán a legszebb élményem volt Barça szurkolóként. De gyűlöltem Davidsot, amikor a több pénzért az Interbe ment nyáron. Az a félév meg az Antic-féle tavasz a legnagyszerűbb élményem. Ha választani kell, utóbbit választom. Elképesztő, hogy honnan és hogyan szedte össze a csapatot, akkor még volt értéke az egyes győzelmeknek. (Emlékszem, majdnem sírtam, amikor Zalayeta bevágta a hosszabbításban, csak ültem és azt mondtam, ez nem történhet meg). Nagyon sajnáltam, hogy - igaz, hogy nem érte el a kitűzött célt - elküldték. Akkor elképesztően büszke voltam, hogy egy ilyen csapatnak szurkolhatok. Ma meg már lassan kezdem magam rosszul érezni. Egyedül az vigasztal, hogy ezzel nagyon sokan így vannak, akár akik a fórumon régen aktívak voltak, akár más ismerőseim. Ha megnézzük azt a Barçát meg a mostanit, ég és föld. Ez a csapat talán a világtörténelem legerősebb és legeredményesebb csapata. Akkor viszont a Barça még tényleg "més que un club" volt, ma már csak egy klub. Akkor a Barçát azért szerették az emberek, amit képviselt és nem volt egy olyan divatklub, mint amilyen ma.Szakacs írta:http://www.youtube.com/embed/Vrwv9Cj9-7Q
Most talaltam erre a videora...es muszaly volt megosszam veletek...Ez volt eletem legjobb meccse...elmondhatatlan elmeny, es ellenallhatatlan henger a masodik felidoben...
Jelwaz-nak valamelyik nap volt egy kirohanasa...De egyett kell ertsek vele, ez a csapat(marmint amelyiket linkeltem sokkal szerethetobb volt) Veluk at lehetett elni a felemelkedeset a klubbnak(nem a gazdagsag tesz boldogga, hanem az ut hogy gazdag legyel), sokkal nagyobb volt bennuk a tuz..volt valami elmondhatatlanul vonzo es pimasz dolog a jatekban ami most sajnos nincs meg...Meg ugy amugy az egesz klub amit mutat a vilag fele nem tetszik nekem sem...DE ettol fuggetlenul probalok kielvezni minden gyozelmet, mert ritka pillanatokat elunk meg, azt is elismerem...
Udv. a regi motorosoknak amugy...
Néhány éve felesleges lett volna felhívnom a figyelmet, most viszont elenyésző kisebbségben lehetnek azok, akiknek mond valamit a következő: Barcalona: The Inside Story. Úgyhogy irány a gugli, a torrent, a youtube, vagy bármi egyéb. A lényeg, hogy kötelező!