Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Deus
Boixos Nois

2012.03.11. 12:50:13

Laudrup írta:Ez egy hozzászólás egy lelkes MU szurkolótól a sportfórumon és ez a majom állítólag egy egyetemi tanár Szegeden :lol:
Savanyú neki a szőlő, mert 2x vettünk el tőle a BL címet? :)
KépKép
krumplibogár
Barça B

2012.03.11. 12:41:23

Na itt aztán van élet!
Nem olvastam el minden hozzászólást csak egy párat és gondoltam én is megosztom a véleményem mégha nem feltétlenül leszek népszerű miatta.
Azt én is úgy gondolom hogy Mourinho elérte a célját azzal hogy a tavalyi évet végig sírta.Azért egy bíróban szerintem benne van az egy real meccsen hogyha nem biztos benne 1000%-ig akkor inkább nem fújja be a realt sújtó ítéletet.
Sokan azt mondják hogy jó jó vezetne a real de nem ennyivel.Lehet hogy kicsit szorosabb lenne a bajnokság és nagyobb eredménykényszerben lennének nagyobb lenne az esélyünk de attól még ugyanúgy nyerhetnék a bajnokságot és utólag engem baromira nem érdekelne hogy mennyivel lett bajnok a madrid.
Én pont a múltheti meccsünk óta tartom feleslegesnek a bírózást, mert szerintem idén ez volt a legrosszabb játékvezetés mégis nyetünk.Innentől kezdve ha mindig így játszottunk volna akkor nem lenne miről beszélni és akkor kit érdekelne hogy hogy és mennyit nyer a real.
Szerintem így is vannak a Real kárára ítélt kétes dolgok főleg lesen állítják meg a játékosaikat amikor nem kéne de ez senkit nem érdekel ha úgyis nyertek.Fújnak ezek a bírók összevissza de erősen kétlem hogy szándékosan segíteni vagy hátráltatni akarnák bármelyik csapatot.
Nagy igazság hogy a győztesnek nem kell magyarázkodnia a vesztesnek meg felesleges.
Laudrup
Barça C

2012.03.11. 12:21:48

Svenskasport2012 március. 11, vasárnap 11:27 Válasz a hozzászólásra

sport

Svenska
A csabijét nem kellett befújni, nem volt teljesen szándékos, furán pattant fel a labda, na a rámoszé az már totál szándékos volt, bár elsőre úgy tűnt a combjára pattant, de nem, szándékosan úgy vetődött, hogy kézzel elüsse! Nem volt normális ramos, mert iker fogta volna és egy tökös bíró meg jogosan befújja a büntit és vsz 3-3!
Nem baj, nem bánkódom, a cél szentesíti az eszközt, sz*pjon a bárka!

Ez egy hozzászólás egy lelkes MU szurkolótól a sportfórumon és ez a majom állítólag egy egyetemi tanár Szegeden :lol:
Messi-Ini
Capitá del Barça

2012.03.11. 12:19:29

lluisllach89 írta:
ferninho írta: amit még mindig mondok, teljesen ugyanez volt a történet nem is olyan rég csak fordítva, ugyanígy vergődtünk mi is minden kis sza.on... ugyanez volt és tény, jobb a hímvessző másik oldalán állni, nagyon is.
Mekkora bohóc vagy :mrgreen:

A mííítikus Jo5é második évében megnyerjük ellenetek a szuperkupát, a kupából kiejtünk titeket, mellé behúztuk az európai szuperkupát, meg a klub-vb-t. Úgy, hogy közben nyerni jártunk Madridba. Soha rosszabb sz*pást :lol:

Az meg hogy tévedtek a ti károtokra is... Miénkre többet, mi a reakció? Illett volna megnyerni a meccset. Egyértelmű hogy kiszúrja az ember szemét ugyanannyi tévedés esetében ha az a csórót sújtja, nem így, mert közel sincs egyensúly.

Jogos lesz a madrid 1. helye de nem ennyivel.
Ferninho,egész vicces vagy komolyan mondom :D Én lemaradtam valamiről esetleg? :D
A szuperkupát nyertük,kupából kivertünk titeket,a bajnokságban otthon sz*ptatok tőlünk egy sima meccsen,és ilyeneket írsz?Én még mindig ott tartok hogy jobb csapat vagyunk mint mi,csak nekünk most éppen gyengébben megy a kicsik ellen,és ezért mentek 10 ponttal,de amúgy hozzánk képest szerintem még mindig levagytok maradva...Na de mind1,kerüljünk csak össze a Bl-be... :twisted:
Kép
lluisllach89
Director del Fútbol

2012.03.11. 12:01:16

ferninho írta: amit még mindig mondok, teljesen ugyanez volt a történet nem is olyan rég csak fordítva, ugyanígy vergődtünk mi is minden kis sza.on... ugyanez volt és tény, jobb a hímvessző másik oldalán állni, nagyon is.
Mekkora bohóc vagy :mrgreen:

A mííítikus Jo5é második évében megnyerjük ellenetek a szuperkupát, a kupából kiejtünk titeket, mellé behúztuk az európai szuperkupát, meg a klub-vb-t. Úgy, hogy közben nyerni jártunk Madridba. Soha rosszabb sz*pást :lol:

Az meg hogy tévedtek a ti károtokra is... Miénkre többet, mi a reakció? Illett volna megnyerni a meccset. Egyértelmű hogy kiszúrja az ember szemét ugyanannyi tévedés esetében ha az a csórót sújtja, nem így, mert közel sincs egyensúly.

Jogos lesz a madrid 1. helye de nem ennyivel.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Tobias88
Entrenador del Barça

2012.03.11. 11:54:41

Számomra már unalmas a bírózás, de még unalmasabbak a bírók. Folyamatosan nézem a Real és Barca meccseket, és a játékvezetésben valamennyi különbség van, de nem csalás szinten vagy hasonlók, az nevetséges kijelentés bárkitől. A Madrid idegenben valamivel jobb, de akár a Betis ellen akár a Valencia ellen ha nincs a vak bíró, nem nyertek volna.

Nem azzal van a baj hogy a Madrid vezeti a bajnokságot, mert az jogos, hanem az hogy valamivel többet néznek el számára a bírók így már idő előtt eldöntve a bajnokságot. Ez legfőképpen Ramos és Pepe 4-5 ámokfutására vonatkozik, amiért nem kaptak még sárgát se. Nem hiszem hogy ha Ramos előző 2 meccsen könyököl-odarúg valakinek, a 3. meccsen sem koncentrál rá szögletnél a bíró
94:39 6 - 1
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2012.03.11. 11:41:48

Tételmondat: A Real Madrid jogosan vezet a bajnokságban. Ez tiszta sor.

Számomra azonban az a fajta képmutatás elviselhetetlen, amit Mourinho képvisel. Amikor vereséget szenved, úgy jön le a pályáról, mint a durcás kisgyerek, akit megfosztottak az álmától, holott ő mindent jól csinált, és ehhez társakat is talált, Casillas is elküldi már a játékvezetőt partizni a Barcelonával. Amikor viszont esetleg ők nyernek véleményes szituációkkal, akkor csupán azt nyilatkozza, hogy nem tudom, hogy tizenegyes volt-e vagy piros lap, de a játékvezető jól vezette a mérkőzést.

Én nem hiszek abban az elméletben, hogy a Madridot segítik célzottan a játékvezetők, abban viszont nagyon is, hogy ez a másfél év sírás-rívás amit Mourinho itt lerendez - meg amúgy is, csupán 2 európai szinten jegyzett játékvezetőt vonultatott már vissza az elmúlt években - oly mértékben hatással van a bírókra, hogy a kétes esetekben rendre a Madrid javára ítélkeznek. Nem is emlékszem olyanra, hogy egy kétes tizenegyest befújtak volna a Madrid ellen, olyanra meg pláne nem, amikor Pepe/S. Ramos esetleg megkapta volna a jogos piros lapját a sorra elkövetett durvaságaiért.

Ha José állandóan a játékvezetőkre fogja a Barcelona elleni vagy akármilyen vereséget, akkor illene azt is beismerni, amikor őket segítik az ítéletek. Így viszont nagyon átlátszó a történet, és csupán arra megy ki, hogy a Special One mese tovább folytatódjon.
.
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.03.11. 11:38:20

ferninho írta:Real Madrid meccsei:

az itt a baj, hogy teljesen egyoldalúan van ez az egész megközelítve.
tegnap is az első gól előtt kezelt a Betis játékosa, de ez már el is lesz felejtve 1 hét múlva, mert nyertünk.
és volt már nekünk bőven meg nem adott gól, téves les, nem befújt 11-es és a többi.
csak erről nem beszél senki, mert megnyertük még így is a meccset.
Ez itt a lényeg.
Ha nem nyer a Real, akkor meg a Betises dolgok lennének felemlegetve. Mindig a vesztes csapat szemszögéből "sírnak" a meccs után. Ha most Betis nyert vna a szabálytalan góllal, akkor meg az lett vna téma sokáig.
Ez mindenhol így és mindig is így volt, ezen nincs mit vitatni. :?
Nálunk is, nálatok is, mindenhol.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.03.11. 11:28:58

Ekkora kritikán aluli szennyoldalt... :roll: Ronaldóék megszenvedtek Valenciában (hatharom.hu)
Továbbolvasás után: "A spanyol bajnokság 27. fordulójában a listavezető Real Madrid csak nagy nehézségek árán tudott nyerni a Betis otthonában."
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Sanama
Llegenda del Barça

2012.03.11. 11:21:22

Először és utoljára leírom erről a véleményemet.

Mourinho 1,5éves szellemi hadviselése bejött. Akármit volt, szidta a bírókat, ez akaratlanul ahhoz vezetett,hogy másképp állnak hozzá a dologhoz. Lehet ezt tagadni,vagy sem,de így van. Főleg,hogy azért minden meccsen vannak olyan apró hibák,amiket amúgy meg lehet jegyezni,csak persze nem Mourinho által kifejtett stílusban és mennyiségben.

Idén egyértelmű, hogy a Barcanak nem úgy jönnek a büntetők,ítéletek, ahogy kellene, a Realnak meg szintén kb. annyi kérdéses szituja van,csak ott a javukra dőlt a mérleg.

Viszont...
Nem emiatt áll a Real 10ponttal az élen. Hanem azért,mert akármi van,akkora lendületük van és úgy fel vannak szívva,hogy ha kell 11en fogják és nyomják le a csapatot a pályáról és gyalogolnak be a labdával a kapuba, és igen, IDEGENBEN is.

Lehet,hogy ha normálisabb bíráskodás lenne,akkor 3pont lenne a különbség,de én fogadni mernék rá,hogyha mindent, amit kellett volna befújnak ide is meg oda is, akkor sem vezetné a Barca a tabellát.

Ennyi részemről.
dak900
Jugador del Barça

2012.03.11. 11:17:52

ferninho írta:Real Madrid meccsei:

tegnap is az első gól előtt kezelt a Betis játékosa, de ez már el is lesz felejtve 1 hét múlva, mert nyertünk.
és volt már nekünk bőven meg nem adott gól, téves les, nem befújt 11-es és a többi.
tény, van jó pár olyan ítélet, ami nekünk kedvez, de olyan is van ami ellenünk, nem is kevés. tény, valamelyest tényleg több az előbbi eset, de közel se olyan vészes, mint itt páran mondják.
gondolom itt sokan meg se nézték a meccseket, csak meccs után megnéztek pár videót és fel vannak háborodva.

most például ha nem adják meg az első Betises gólt, az egész meccs LEHET teljesen máshogy alakul és közük nem lett volna az X-hez se, de ezt nem lehet tudni.

Barcelona meccsei:
a Barca meccseiről meg felesleges beszélni, azt gondolom látja mindenki, de kétlem, hogy az előző hétvégén is azért lett kiállítva Piqué, mert Mourinho befenyítette az egész bírói kart... és még sorolhatnám a többit, tényleg volt nagyon-nagyon sok érdekes eset a ti meccseiteken, de kétlem, hogy Mourinhonak sok köze lenne hozzá. a Real meccsein lehet ,hogy benne van ez a bírókban, de szinte kizártnak tartom, hogy a Barca meccsein is előfordulna ez.

amit még mindig mondok, teljesen ugyanez volt a történet nem is olyan rég csak fordítva, ugyanígy vergődtünk mi is minden kis sza.on... ugyanez volt és tény, jobb a hímvessző másik oldalán állni, nagyon is.
Én személy szerint a második félidőt láttam, ahol teljesen egyenrangú ellenfele volt a Reálnak a Betis!! Xabi Alonso kezezése egyértelmű volt, ugyanakkor, erre szerintem sok bíró nem ad tizit...Ramos esetét nem tudom milyen szögből, és hogy látta a bíró, de kár is ezen rágódni. Egyébként nekem nem is az a gondom, hogy a Reálnak nem fújják, be a dolgokat, vagy esetleg éppen befújják, hanem az böki a szemem, hogy ugyanezek a bírók, nálunk mindent észrevesznek, vagy éppen nem látják meg ezeket az eseteket... Ferninho tavaly nektek volt ennyi kétes eset, ami miatt okotok lett volna panaszkodni? Kíváncsi vagyok a véleményedre!! :)
Stalkyard
Director del Fútbol

2012.03.11. 11:13:10

ferninho írta: Barcelona meccsei:
a Barca meccseiről meg felesleges beszélni, azt gondolom látja mindenki, de kétlem, hogy az előző hétvégén is azért lett kiállítva Piqué, mert Mourinho befenyítette az egész bírói kart... és még sorolhatnám a többit, tényleg volt nagyon-nagyon sok érdekes eset a ti meccseiteken, de kétlem, hogy Mourinhonak sok köze lenne hozzá.
Itt a többség szerintem nem Mourinhot teszi felelőssé a kárunkra elkövetett bírói tévedések miatt, hanem a Szövetséget, a bírói kart. Az már más kérdés, hogy ebből Mourinho és a Real profitál, ráadásul az ottani megnyilvánulások rendre válasz a retorzió nélkül maradnak.
amit még mindig mondok, teljesen ugyanez volt a történet nem is olyan rég csak fordítva, ugyanígy vergődtünk mi is minden kis sza.on... ugyanez volt és tény, jobb a hímvessző másik oldalán állni, nagyon is.
Ez meg EPIC! Egyem a kis szíveteket, de rossz dolgotok volt nektek spanyolhonban az elmúlt években. Kár, hogy én pont az ellenkezőjére emlékszem, csak akkor a bírói segítség még nem volt elég a bajnoki címhez. Most már igen.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
ferninho
Madridista

2012.03.11. 11:07:33

Real Madrid meccsei:

tény, van jó pár olyan ítélet, ami nekünk kedvez, de olyan is van ami ellenünk, nem is kevés. tény, valamelyest tényleg több az előbbi eset, de közel se olyan vészes, mint itt páran mondják.
gondolom itt sokan meg se nézték a meccseket, csak meccs után megnéztek pár videót és fel vannak háborodva.

most például ha nem adják meg az első Betises gólt, az egész meccs LEHET teljesen máshogy alakul és közük nem lett volna az X-hez se, de ezt nem lehet tudni.

Barcelona meccsei:
a Barca meccseiről meg felesleges beszélni, azt gondolom látja mindenki, de kétlem, hogy az előző hétvégén is azért lett kiállítva Piqué, mert Mourinho befenyítette az egész bírói kart... és még sorolhatnám a többit, tényleg volt nagyon-nagyon sok érdekes eset a ti meccseiteken, de kétlem, hogy Mourinhonak sok köze lenne hozzá. a Real meccsein lehet ,hogy benne van ez a bírókban, de szinte kizártnak tartom, hogy a Barca meccsein is előfordulna ez.

madridista
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.03.11. 11:06:06

#David Villa# írta:Nekem már elég lenne az is, ha nekünk befújnák a jogos tizenegyeseket. A múltkori háromból is egy meccsen nem fújtak be egyet se. Kiélezett helyzetben ezek elmaradnak.
Valaki nem tud dobni egy statisztikát a két nagynak megítélt büntetőkről, illetve a kiharcolt piros lapokról???
Fölösleges. Csak nagyjából tudom a számokat, ha jól emlékszem nekünk 3-4 megítélt tizi volt, abból 2 gól. Nekik 10/10. Piros lapokra nem igazán emlékszem. Az tuti, hogy a Sevillából 2-őt kiküldtek, de sokkal több nem lehet. A Madridnál olyan 10 körül van, ha nem több...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Subinho
Director del Fútbol

2012.03.11. 10:59:56

bence-barca írta:
sjd írta:
Bob_Marley írta: Lehet az én figyelmemet kerülte el, de idén teljesen konszolidált Mourinho a nyilatkozataiban!
...
1. Van egy kicsi igazság tartalma.
2. Örüljünk, h eddig megúsztuk. Ezen kívül én nem emlékszem tőle szúrkáló nyilatkozatokra.
nem igazán mer támadólag fellépni, mert sztem ő is látja, hogy a bírók mit művelnek... tegnap is láthattuk... azért odaszúrt Pepnek, hogy ha nem beszélünk róla, akkor meg minek emlegeti mindíg, hogy nem beszélünk róla, úgyis mindenki látja... így van, láttuk tegnap, ettől nagyobb szándékos kezezés és 11-es nincs!!! ma este 8 pont lehetet volna a hátrány, de Pep nem véletlenül mondta, hogy elment a Liga, mert ő is látja ezeket a szitukat!!! ez csak 2 pont, de legalább még 2x ennyi + nekünk ennyivel kevesebb ilyen szitukban... ez nálam legalább 6-8 pont összesen, vagyis a klasszikus döntene, de sajnos nem az fog.....
#David Villa#
Capitá del Barça

2012.03.11. 10:55:45

Nekem már elég lenne az is, ha nekünk befújnák a jogos tizenegyeseket. A múltkori háromból is egy meccsen nem fújtak be egyet se. Kiélezett helyzetben ezek elmaradnak.
Valaki nem tud dobni egy statisztikát a két nagynak megítélt büntetőkről, illetve a kiharcolt piros lapokról???
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.03.11. 10:27:00

sjd írta:
Bob_Marley írta: Lehet az én figyelmemet kerülte el, de idén teljesen konszolidált Mourinho a nyilatkozataiban!
...
1. Van egy kicsi igazság tartalma.
2. Örüljünk, h eddig megúsztuk. Ezen kívül én nem emlékszem tőle szúrkáló nyilatkozatokra.
sjd
Llegenda del Barça

2012.03.11. 10:22:22

Ezt pont ma hozták le:
"A Real vezetőedzője a két klub közötti legutóbbi vitatéma miatt is - a barcelonai Piqué Sporting Gijón elleni kiállításáról van szó - ironikusan beszélt Guardioláról, anélkül, hogy név szerint említette volna.

„Az az érdekes ebben az ügyben, hogy vannak emberek, akik sokkal intelligensebbek, mint én, akiknek sikerül az enyémtől teljesen eltérő imázst kialakítani magukról, pedig ugyanolyanok, mint én. Úgy gondoltam, hogy a Barcelonánál nem beszélnek játékvezetőkről, aztán kiderült, hogy mégis" - utalt arra, hogy a katalán klub fellebbezett az illetékes bizottságnál Piqué kiállítása miatt."
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.03.11. 10:12:40

Sándor_is írta:
TBone írta:http://www.youtube.com/watch?v=X20Nn_1ospM

26. másodperctől látható a comb.

több comb is látható, ettől még a labda kézre pattant.
Nézd meg az eredeti kameraállást, a labda hátracsapja SR kezét.

Na, mindegy, tiszta tizi volt, de az ilyenen már a Barcásoknak nem illik fennakadni, mert még a végén azt mondja JM, hogy olyanok vagyunk, mint ő... (huhh, csak azt ne...) :lol:
Csak mi teljesen egyértelmű szituációkat rólunk fel a bírónak, míg Mourinho olyan eseteket hozott fel, amiben egyáltalán nem volt igaza, vagy legalább is nagyon véleményes. Ezek a szituk viszont teljesen egyértelműek... Igazából ezeken a bakikon már föl sem húzom magam, mert ebben az idényben már túlságosan is megszoktam, hogy az ítéleteknek rendre mi látjuk a kárát...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
MessiFan91
Jugador d'estrella

2012.03.11. 10:11:46

http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... -es-a.html

Menjetek lejjebb, és ott van alonso kezezése...
Ezt hogy lehetett nem befújni???
dak900
Jugador del Barça

2012.03.11. 09:59:29

Raul#7 írta:
Egyértelmű számomra is hogy comb-térd...de attól függetlenül még ott van hogy nem adta meg Alonso kezezését. De ha azt nem fújta be, akkor vegyük a következőt, hogy Khedira egyértelműen lesen volt, és attól még hogy nem ért labdába, zavarta a kapust, tehát indirekt módon de játékba avatkozott. Általában olyankor szokták elengedni az ilyen leseket, ha a játékos szemmel látható módon nem szeretne játékba avatkozni. Felteszi a kezét, megáll, nem tesz semmilyen mozdulatot a labda megjátszására, stb stb. Itt viszont erről szó sem volt...
Khedira nem volt lesen, Ramos esetét még most sem tudom eldönteni. Alonso kezezése pedig teljesen vétlen volt sehol nem fúják ezt le. A gond azzal van, hogy nekünk két ilyen kezezés után 11-est adtak, emiatt teljesen jogosan fel lehettek háborodva.
Nem gondolom, hogy a bírok szándékosan tolnák a csapatot, voltak tévedéseik amik nekünk kedveztek, de emlékszek olyanokra is amikor a hibáikkal minket sújtottak (lesek, meg nem adott 11-esek). Ezeket itt elfelejtik, és közben próbálják hitegetni magukat hogy a 10 pont csak a bírók miatt van.
Korrekt hozzászólás!! :D Én személy szerint nem a bíróra fogom a 10 pontos hátrányt, DE mindenki láthatja, hogy nélkülük nem behozhatatlan előnyben lenne a Madrid... :?
Rezi Torres
Jugador d'estrella

2012.03.11. 09:58:44

Raul#7 írta:
Egyértelmű számomra is hogy comb-térd...de attól függetlenül még ott van hogy nem adta meg Alonso kezezését. De ha azt nem fújta be, akkor vegyük a következőt, hogy Khedira egyértelműen lesen volt, és attól még hogy nem ért labdába, zavarta a kapust, tehát indirekt módon de játékba avatkozott. Általában olyankor szokták elengedni az ilyen leseket, ha a játékos szemmel látható módon nem szeretne játékba avatkozni. Felteszi a kezét, megáll, nem tesz semmilyen mozdulatot a labda megjátszására, stb stb. Itt viszont erről szó sem volt...
Khedira nem volt lesen, Ramos esetét még most sem tudom eldönteni. Alonso kezezése pedig teljesen vétlen volt sehol nem fúják ezt le. A gond azzal van, hogy nekünk két ilyen kezezés után 11-est adtak, emiatt teljesen jogosan fel lehettek háborodva.
Nem gondolom, hogy a bírok szándékosan tolnák a csapatot, voltak tévedéseik amik nekünk kedveztek, de emlékszek olyanokra is amikor a hibáikkal minket sújtottak (lesek, meg nem adott 11-esek). Ezeket itt elfelejtik, és közben próbálják hitegetni magukat hogy a 10 pont csak a bírók miatt van.
Nem nem a 10 pont nem a bírók miatt van!! nem a bírok Xelnek le 2:0ról meg stb stb Csak tudod az a vicc hogy kb fele ennyi sőt tévedés után az elmúlt évekbe ment a Por que uefa unicef senor villar meg az hogy josér reméli hogy egyszer Pep tud normálisan is Blt nyerni!!ezzel szembe itt mi van???azért van a 10 pont mert valamit nem csináltunk jól és a real jobban végezte a feladatát illetve azért úszott el a liga mert ez a real van olyan jó hogy 10pontot nem szórakozik el!!!! Pep-Úriember Tolmács-patkány pedig ti vagytok az Úri Klub nem????
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
Raul#7
Barça B

2012.03.11. 09:49:53

G.Gabe
Capitá del Barça

2012.03.11. 09:07:47

Azért kiváncsi lennék, hogy mi lenne abból, ha ezek a kis csapatok is megunnák ezt, és elkezdenének bírózni?
Azért az ő kárukra tévedni sem szép dolog.
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
K900
Jugador d'estrella

2012.03.11. 07:25:17

Válasz küldése