2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Azért mert más a véleményem, mint neked? Rávilágítottam egy-két dologra, ami szerintem máshogy van. Ha ilyen érzékeny vagy, ne gyere Barca fórumra.REMY írta: Kintaro... érdekes, hogy téged nem vágtak még ki innen. Ez a folytonos ellenségeskedés... (igen ez nem rivalizálás) amit csinálsz az valami hihetetlen. És nem lehet egy normális szót váltani veled.
Nem..nem jobb, DE jobban akarták a sikert. Éhesebbek voltak mint bárki más. Hányszor jöttek vissza vesztett állásból? Benfica, Napoli.... Ellenetek. 2-0-ról vissza jönni a meccsbe -1 emberrel... azért az tiszteletre méltó.recrea írta: Bár én meg elvakult vagyok, de nekem senki ne jöjjön azzal, h a Chelsea jobb csapat, mert ők jutottak tovább. Ugyan...orbitális mázlijuk volt.
Látom átjött a mondanivalóm.Kintaro írta:Jah, a Real javára és a Barca ellenZotyaFace írta: A bírokról is kár beszélni,tévedtek eleget ide is oda is,az egész spanyol bíráskodás egy nagy vicc szerintem.
Jah, a Real javára és a Barca ellenZotyaFace írta: A bírokról is kár beszélni,tévedtek eleget ide is oda is,az egész spanyol bíráskodás egy nagy vicc szerintem.
Gondolom a Milanról meg pont elfelejtkeztél.... ejnye. Az, hogy 9 pont jött ki egy dolog, az meg egy másik, hogy nem jobb ennyivel a Real, sőt.....REMY írta:
Leverkusen aztán nagy ellenállást tanúsított. APOEL is kiejtette volna.
Nem tudom miért vagytok fenn akadva a 9 ponton. Ennyi jött ki 38 meccs alatt. Mi az, hogy irreális. lol.....
Ennyi erőből a Valencia 39 pontos lemaradása is irreális, hisz ők is BL-ben vannak..mégis ekkora a szakadék...
A görögök eb győzelme irreális...REMY írta:Leverkusen aztán nagy ellenállást tanúsított. APOEL is kiejtette volna.Kintaro írta:REMY szerinted tehát teljesen mindegy, hogy milyen csapatokon keresztül vezet az út? Ugye viccelsz?
Nem tudom miért vagytok fenn akadva a 9 ponton. Ennyi jött ki 38 meccs alatt. Mi az, hogy irreális. lol.....
Ennyi erőből a Valencia 39 pontos lemaradása is irreális, hisz ők is BL-ben vannak..mégis ekkora a szakadék...
Leverkusen aztán nagy ellenállást tanúsított. APOEL is kiejtette volna.Kintaro írta:REMY szerinted tehát teljesen mindegy, hogy milyen csapatokon keresztül vezet az út? Ugye viccelsz?
Szerintem UEFA meccsek miatt.Castiel írta:Amúgy mi ez a 22:30-as kezdési időpont? megint a televíziós közvetítés miatt? Vagy Ázsia? v mi? délután aludnom kell majd hogy fent tudjak maradni... komolyan!áááá....
szerintem egyértelmű a megfogalmazás. a kiemelt részben nincs olyan,hogy marcelo az eb-n voltVaratrix írta:Marcelo mit keresett az Eb-n?S.Agüero írta:A tavaszi vereségünket nagyban befolyásolta a kezdőnk, szerintem.
Az, meg hogy nektek volt EB+Olimpia Marcelonak...
Marcelo mit keresett az Eb-n?S.Agüero írta:A tavaszi vereségünket nagyban befolyásolta a kezdőnk, szerintem.
Az, meg hogy nektek volt EB+Olimpia Marcelonak...
Nem akarok kötekedni, de a tavalyi kilenc pont egyáltalán nem volt reális. Az igaz, hogy nem voltunk néhány meccsen toppon, főleg idegenben.REMY írta:Ha jobbak vagytok miért nem tudtatok nyerni? 9 pont nem a véletlen műve. Jobbak voltunk. Ez egyértelmű. Nem értem miért kell álom világban élni.kurdt írta: Azért lehetnek borúlátóak a madridisták, mert a Barcelona jobb csapat. Tavaly is jobb volt, de idegenben sokat botlottunk (ezt részben annak tudom be, hogy a szövetség megtiltotta, hogy a mérkőzés napján utazzon a csapat és ezt meg kellett szokni), szokatlanul sok volt a sérülés és kikaptunk itthon a Madridtól (az a meccs egy külön sztori). És emellett a Madrid agyonverte az összes útjába kerülő kiscsapatot, és kifogott egy nevetséges sorsolást a BL egyenes kieséses szakaszában.
Nevetséges BL sorsolás... és? Ugyan ott estünk ki mint ti, tehát annyira lényegtelen volt, hogy APOEL-t kapunk vagy Napolit.
És azért mert mi agyonvertük a kis csapatokat azért ti miért voltatok jobbak? Valaki mondta, hogy ne nyerjetek?
Külön meccs volt a tavaszi Nou Campos győzelmünk? Az utóbbi években az egyik legjobb meccs volt, eredménytől függetlenül. Nem a bírón múlott a meccs. Nem volt színészkedés és darálás.
Szezon első meccse volt a hétvégén. Ebből még ne vonjunk le semmilyen következtetéseket. Sok van még hátra.
Azért Alba nem nagyon tudott szétnézni Londonban, míg Marciék azért csak elporoszkáltak a döntőig.Az, meg hogy nektek volt EB+Olimpia Marcelonak... Nekünk is volt EB+Olimpia Albának.
Nektek minden bizonnyal az utóbbi évek egyik legjobb meccse volt,de pont az eredmény függvényébenREMY írta: Külön meccs volt a tavaszi Nou Campos győzelmünk? Az utóbbi években az egyik legjobb meccs volt, eredménytől függetlenül. Nem a bírón múlott a meccs. Nem volt színészkedés és darálás.
Szezon első meccse volt a hétvégén. Ebből még ne vonjunk le semmilyen következtetéseket. Sok van még hátra.
Örülök nekilorin írta:
ezen csak nevetek.![]()
jó szórakozást.
ezen csak nevetek.Mivel s szövetség részéről minden segítséget megkaptak már madridi részről, így jogos hogy a bíró kapásból az első meccsen legalább az eredményt megmentse és meglegyen az 1 pont. Szerintem sem volt les. Ezt persze biztosan nem állíthatom, mert hogy hogy nem 20on valahány kamerával közvetítik a meccset, de pont 1 sem vette fel ezt a jelenetet érdekes módon. Pedig 2 kamera biztos veszi a leshelyzeteket mert egyébként minden más hasonló szitut meg tudnak mutatni 4 kameraállásból.
a lényeg, hogy sikerült leszűrnöd a mondandómatlorin írta:tavaly nélküle sikerült a kilencet rátok verni, akkor vele sikerülhet a +10 is.visca el barca írta:annyira várjátok mint egy világmegváltó... lemerem fogadni ha megvezitek, egyből jönnek majd a +10 pontot verünk a barcára hsz-ek...![]()
Meg jo hogy ugyanezt irtam le elotted...mess2009 írta:azért nem elég csak posztokról és játékosokról beszélni!MichaaBee írta:Nem sok ertelme van megint posztrol posztra vegigmenni a jatekosokon, hogy hol jobb a minoseg. Messi, Iniesta, Xavi, ilyet nem rak ki semelyik csapat sem, a minoseg itt a jobb osszessegeben, noha van olyan poszt, ahol erosebb a Real. Csak hogy ettol meg nem lett jobb a csapatunk. Pl ha arra megyunk, hogy a legtechnikasabb csapatot osszerakjuk, akkor hozzuk Ronaldinhot es klonozzuk 10-szer, de ettol nem nyero a csapat. A problema ott van, hogy a Real tavaly gyakorlatilag mindig bevagta a helyzeteit CR, Benzema, Higuain reven, mig nalunk csak Messinek ment a goltermeles. Mi lealltunk rendre 1-2 golos elonynel, a Real meg ment elore, amig lehetett, ok voltak sikerehesebbek, ok nyertek. Ugyanigy lesz iden is, hiaba jobb valamennyivel a keretunk, ha nem leszunk sikerehesebbek naluk es nem vagjuk be kimeletlenul a helyzeteinket. Gyakorlatilag minden meccsen eltoketlenkedunk egy rakas helyzetet, amit ha jobban ertekesitenenk, eselye nem lenne a Madridnak. Ha pedig epp nem rontjuk el a helyzeteket, akkor altalaban megy a vedelem korbegurigazasa (alvas a fotelben 22 orai meccsnel), mert ha Messit megfogjak, akkor nincs csatarunk, leven Alexis es Villa kozeprol indulva a leghatekonyabbak.
Summa summarum, nem a keret posztonkenti erossege a lenyeg, hiaba azt elemzi a KS es a goal.com, a lenyeg a sikerehseg, a helyzetkialakitas es a helyzetkihasznalas.
Probalok itt megelozni nehany oldal CR vs Messi vitat.![]()
a tavalyi év végére(sajnos) tisztán kirajzolódott a Madrid hatékonyságának a kulcsa: a gyorsaság, a kreativitás és a személyes adottságok "végzetes" kombinációja!
ha nálunk van a passz és a középpálya csúcsa, náluk van a célzott,hosszú-kiugratások és a villámgyors de kombinált lerohanás kifinomult fegyvere! ez még azzal is analóg, hogy mindkét stílus alkalmazásához különösen kiváló erőállapot, fegyelem és gyakorlás szükségeltetik, sőt abban is össze cseng, hogy mindkét stílus hatástalan, ha elveszíti a sebességet, és a kreativitást!