hank1ee írta:Komolyan, ennek a topiknak így mi értelme? Hát az a lenézés meg sárdobálás ami itt megy... kifordul a gyomrom

Visszaolvastam, szerintem nem volt itt semmilyen sárdobálás!
Ha a gyomrod a semmitől is kifordul, mit keresel a túloldalon, azt hogy birod???
mirko1199 írta:Amúgy kajak imádom, mikor a Real megnyeri a kupát. Aztán elindulnak buszozni, mintha BL-t nyertek volna

Pedig előbb-utóbb a BL-t is meg fogják nyerni! Az elmúlt években már-már mániákusan kergették a 10-ediket, szerintem éppen ezért nem sikerült nekik. Idén kevésbé érzem rajtuk ezt a nyomást, akár be is húzhatják.
Cooh írta:Gratulálok a Realnak!
Ezt teszem én is, gratulálok a kupagyőzelemhez.
Gyenge színvonalú mecss volt, ez tény. Mourinho bajnokságot nyert Madridja ízekre szedte volna ezt a Barcát (kb 4-0 oda), ehhez képest két kontrából született góllal vertek meg minket, az első gól szép volt, viszont Bale góljában az ő gyorsaságán kívül nem volt semmi extra, semmi tudatosság, szimplán és kizárólag egyéni képesség döntött. Vicces gól volt, kb megye1-ben látni ekkora sebesség különbséget támadó és védő között, ezen a szinten ilyen gól egyszerűen nem születhet. Ha a védő ismeri a saját korlátait és tudja, hogy az ellenfele ennyivel gyorsabb, faultol. Bartra egyenlített, majd róla kaptunk egy gólt. Ilyen a foci.