ozsimiki írta:Amivel mindig is a Madrid előtt leszünk az lehet,h nem a játék szintje, de a normális hozzáállás vereségek,kiesések után az igen. Illetve mi nem vagyunk rest elismerni, hogy az ellenfél megérdemel 1-1továbbjutást, győzelmet, ha az úgy van.
Madridéktól mikor lehetett egy fájó vereség után ilyesmit olvasni? Pláne a Barca ellen esetleg? (és itt nem az utolsó bajnokira gondolok....)
Nem szoktam hozzátok írni, inkább csak álláspontokat olvasok, de ennél a hozzászólásnál kivételt tennék. Szögezzük le, egyik oldalt sem érzem jobbnak a másiknál.
Ha a Real javára tévednek, akkor is megszólal egy Barca játékos (mint mikor Ramos csalózik), hogy ez, meg ez történt. Ha a Barca javára, akkor jön egy Piqué féle "ne is foglalkozzunk" a bíróval. Ez egy ördögi kör, nem kell Barca vagy Real szurkolónak lenni ahhoz, hogy észrevegyük, mindkét oldalon baromi ostoba dolgokat tudnak néha mondani a játékosok.
Hirtelen most az ugrik be, hogy Piqué sem gratulált a tavalyi 2:1-es vereség után, Perez Lasa meccsbe "nyúlásáról" beszélt... Másik oldalról is tudnék ilyet felhozni jó pár ilyet, nem ezen van a hangsúly. Inkább csak erős túlzásnak érzem, hogy az egyik fél szerinted kifogást keres (nem tud veszíteni), a másik meg "szent". Az idei szezonra még hatványozottabban vonatkoztatható ez. A mostani klasszikus után ismét egyedül a fafejű Ramos volt kiakadva, Ancelotti állást sem foglalt bíró ügyben, és a hibákra fogta a vereséget. CR pedig a szövetségnek fricskázott oda, általánosságban beszélve, még ha nem is a legjobb időzítéssel (nem a 2 szóból összerakott szennylapos mondatot kell nézni). Megértem, ha az ő szájából nem tetszik valakinek, de valljuk be, ami hétről-hétre "játékvezetés" címen folyik... Az első klasszikus után Ramos "bírózott" a két véleményes büntetővel kapcsolatban. Minap a Dortmund ellen, de a Sevilla-i buktánál is önkritikát fogalmaztak meg, nem a játékvezetőre (esőre, szélre, páratartalomra) fogva a vereséget. Modric oda is bökte, hogy a Real sose tanul a hibáiból...
Azzal fejezném be amivel kezdtem, ok, nyilván egy nyilatkozat-háború másolgatás viccesebb lenne, de fogjuk rövidre, egyik fél sem nagy szent.... (van aki az ???).
Üdv!