Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2014.07.22. 15:59:31

palesz77 írta:Suárez valamivel kevesebb volt mint 85 Barto szerint,
Nem azt mondta, hogy 75 alatt volt? :-s Lehet, hogy én tudok valamit rosszul, de én tisztán 75-re emlékszek.
Kép
crixus
Entrenador del Barça

2014.07.22. 15:52:43

Mezner2 írta:Sokunknak savanyu lehet a szollo, latva a Real atigazolaspolitikajat, osszehasonlitva azzal, hogy mi egy teljesen kozepszeru csinalt kozephatvedert kapkodunk 1,5 honapja !! Szegyen!!! Zubi, Barto TAKARODJ !!!!!!!!!
Hát igen, én abban reménykedem, hogy Sandro-val együtt lecsukják Barto-t is és akkor végre elhúz ez a bagázs a klub éléről és végre olyan vezetőség lesz, akik a sportszakmai okokat előtérbe helyezik a gyors profitnál.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.07.22. 15:49:54

ZBarca írta:Azért azt mégiscsak jól csinálták, hogy amíg a Real egy VB-n berobbant ígéretért 80 millát fizetett, mi 75 alatt elhoztuk Suarezt.
Suárez valamivel kevesebb volt mint 85 Barto szerint, Hámesz meg 70-80 között van, nincs még hivatalos info róla..
Mezner2
Entrenador del Barça

2014.07.22. 15:49:24

ZBarca írta:
Mezner2 írta:Sokunknak savanyu lehet a szollo, latva a Real atigazolaspolitikajat, osszehasonlitva azzal, hogy mi egy teljesen kozepszeru csinalt kozephatvedert kapkodunk 1,5 honapja !! Szegyen!!! Zubi, Barto TAKARODJ !!!!!!!!!
Azért azt mégiscsak jól csinálták, hogy amíg a Real egy VB-n berobbant ígéretért 80 millát fizetett, mi 75 alatt elhoztuk Suarezt.
Ja, nagy művészet volt egy olyan játékost a kivásárlási àránál 5!!!!!!!!!!! Millióval olcsóbban elhozni aki novemberig még a FIFA-zastol is el van tiltva ..
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2014.07.22. 15:43:16

Azért azt mégiscsak jól csinálták, hogy amíg a Real egy VB-n berobbant ígéretért 80 millát fizetett, mi 75 alatt elhoztuk Suarezt.
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.07.22. 15:42:04

Hát körvinalazódik egy brutálisan erős madrid,nem igazán marad lyukas posztjuk,középpályájuk meg a legerősebb lehet,papíron messze az.
Nem tudom mi most velük akarunk e versenyezni,vagy az atma-val jövőre, de a mi keretünk minőségben és mennyiségben is elmarad az elvárttól,így baromi nehéz lesz.
Edzők közti különbséget meg meg sem említem,ég és föld.
Persze lehet,hogy befürödnek,de ezt kétlem,egyszerűen Kroos tuti beválik, James meg ha fele olyan jó lesz mint a vb-n már megérte.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Mezner2
Entrenador del Barça

2014.07.22. 15:29:52

Sokunknak savanyu lehet a szollo, latva a Real atigazolaspolitikajat, osszehasonlitva azzal, hogy mi egy teljesen kozepszeru csinalt kozephatvedert kapkodunk 1,5 honapja !! Szegyen!!! Zubi, Barto TAKARODJ !!!!!!!!!
roby122
Entrenador del Barça

2014.07.22. 15:16:59

Ilyen alapon Alexist 60 millió Euróért kellett volna eladni. De még midnig többre tartom Alexist , mint Jamest aki a Monacoban sok lófingot nem csinált.
Nem akarok rosszat a a riválisnak , de remélem úgy járnak vele , mint anno az Arsenal Arshavinnal. Az is az EB-n egy felkapott játékos volt , és mire vitte.
jenooo
Madridista

2014.07.22. 14:02:28

Na a hivatalos oldalon már kint is van, James a Real játékosa lett.
daffy
Madridista

2014.07.22. 13:28:36

Sanama írta:
De azt nem hiszem, hogy James átvenné azt a szerepkört, amit DM játszott a mostani szezonban. Annyit ő nem fog melózni, és szélre sem lesz/lehet annyira kitéve, meg nem is az a stílus James szerintem.
Amúgy szerintem ezzel nem jár jól a Real, Di maria volt a szezon legjobbja így barcás szemmel, erre most teszik ki. Még ha tavaly, akkor oké, de most ezt kicsit nem értem.
Mert a megindulásai,szólói maradtak meg benned,nem az,amikor lehajtja a fejét és mást nem ismerve szalad előre. Maria nekem kicsit a jó-rossz meccsek terén olyan,mint Guti volt. Egy jó meccsére jut 3 rossz. Guti képességek terén vezére lehetett volna a Realnak és a válogatottnak is és ugyan gyerek voltam,de nagyon megmaradt bennem az akkori kommentátorok szava,miszerint hozzáállásban nem megfelelő,így nem lett korszakos játékos. Marianál észbeli problémák vannak,nem tudja sokszor mi a jó és mi a rossz. Egy ennyire rapszodikus játékosra pedig nem lehet rábízni a kp-t. Illetve folyton hisztizik a magasabb fizetés miatt.
Ha pedig a 4védő-Kroos-Modric-James-CR-Bale-Benzema felállás lesz, ki fog melózni Khedira/Alonso-Di Maria helyett?
Vicc,de a bajnokságban ez is elég lenne kb 30 meccsen. De ugye ilyen nem lesz. James az első számú csere lehet az első hármasban. De forgatva,rotálva is aranyat érhet,mert nem hoz olyan minőségbeli romlást,mint tavaly Morata,így nyugodtan alkalmazható. Láthatjuk,hogy mit tett Cr-rel a szezon,lépni nem bírt a vb-n.(+sérülés). Ilyen szempontból nem hülyeség a leigazolása. Olyan szempontból pedig az,hogy a kp attól még lyukas. Khedira remélem megy és valaki jön. DM-et 60ért akkor is eladnám,ha nem jönne a helyére James. Viszont a pénzből inkább Vidalt/Pogbát vennék + egy rutinos támadót Benzema mögé.
Isco esetében nem James lesz a probléma elsősorban,hanem hogy a csapatban nincs posztja. Ha minden igaz,akkor most próbálják "átnevelni".
jenooo
Madridista

2014.07.22. 13:25:07

James lutri lesz az tuti, viszont az érkezése még nem vonja maga után rögtön DM távozását, bár elég sok hír szól róla. Viszont ugyanúgy keringenek hírek Khedira távozásáról (MU, Chelsea, Arsenal), Casmerio elment és Xabi is már jóval kevesebbet fog játszani idén (már ha marad, mert az ő távozásáról is volt 1-2 hír, bár szerintem ő még elférne bőven, jó az öreg a háznál), illetve Illara sem biztos, hogy el fogja érni azt a szintet, amire szükség lenne. Vagyis ha mondjuk a Herceg távozik, akkor 3 posztra lesz 6 vagy 7 ember (Modric, Kroos, Illara, Isco, DM, Xabi, (Hámesz)), ami valóban soknak tűnik, ugyanakkor elég sok meccse lesz a Realnak idén és az sem elképzelhetetlen, hogy Carlo a tavalyi sikeres szezon után új taktikát eszel ki, vagy legalábbis új formációt vezet majd be, amelyben bőven elférnek majd ezek a játékosok.

----------------------kapus----------------------
--------------------védelem---------------------
-------------------Xabi/Illara/Kroos--------------------
---------------Modric/Isco------Kroos/DM-----------
---Bale/James-----Benzema/James/Isco----CR/Jesé

Na már eleve CR és Jesé nem lesz bevethető ősszel, így ott akár James, Isco, DM is játszhat a szezon elején, illetve nincsen cserecsatár sem, szóval azt is el lehet képzelni, hogy ha mondjuk nincs Benzema (azért 60-70 meccses szezont nyilván nem fog tudni lehozni egyedül), akkor a helyén egy kicsit visszavontan játszhat James, Isco, vagy akár DM is, akik adogatják a labdát a két futóbolondnak a szélen. De az is lehet, hogy Xabi a 10. után távozik, csak még nem hozták nyilvánosságra, így Kroos az ő helyére érkezett. Szóval szerintem még felesleges pálcát törni a kolumbiai felett, mert még bőven lehetnek távozók, illetve a formáció is változhat. Egyszezonos játékosnak sem mondanám, mert aki jobban követi az eseményeket, az már azért találkozott a nevével a Portóban, vagy Monacóban. Az igaz, hogy a vb-n brutál teljesítményt hozott és valószínűleg ilyen jól nem fog szerepelni Madridban (?), de teljesen flopnak sem mondanám az embert, mert bőven jó játékos még így is. Az ára meg... Tényleg sok, de nem a mi pénzünket költik, állítólag bőven van rá keret, ugyanakkor üzleti szempontok is közrejátszanak a leigazolásában, hiszen például a Barcának sokkal nagyobb a rajongótábora Amerikában (Messi, Masch, Sanchez, Neymar és most Suarez miatt). Többek között Navas is ezért érkezett egyrészt, mondjuk a kapus kérdés még a Hámesz ügynél is érdekesebb, mivel López állítólag marad, viszont Casillas úgy néz ki, hogy távozni fog (amit én rohadtul fogok sajnálni, de be kell látni, hogy ő már túl van a zeniten, talán mindkét félnek jót tenne a váltás). Ha viszont Iker távozik, akkor Lópezt szétszedik a szurkolók Madriban, bár az is lehet, hogy Navas kezdőnek jött és Lópezé a kupa, végül is a padot elviseli az emberünk.
Amúgy szerintem ezzel nem jár jól a Real, Di maria volt a szezon legjobbja így barcás szemmel, erre most teszik ki. Még ha tavaly, akkor oké, de most ezt kicsit nem értem.
Itt nem is szakmai okok vannak, hanem inkább üzleti, mivel DM kb a fizetésének megduplázását szeretné. Mondjuk Carlo marasztalja, szóval szerintem bőven megvan a helye a jövő évi csapatban is, egyedül a szerződés hosszabbítás, ami bekavar.

szerk.: Közben James átment az orvosin, szóval hamarosan jön a hivatalos bejelentés is.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára jenooo 2014.07.22. 13:34:01-kor.
Sanama
Llegenda del Barça

2014.07.22. 13:06:45

daffy írta:
Sanama írta: Oké, hogy Di Maria elmegy, és helyette jön James, de ők mióta játszanak egy poszton?
Maria milyen poszton játszik? Hova soroljuk,szélső vagy kp?
Úgy szerintem James is behúzható bármelyik helyre. Bár igazad lehet abban,hogy csak létszámban érkezik a helyére és James a támadó hármasban fog inkább szerepelni. Így viszont nem Isco látja kárát,hanem a sérült Jesé. Annyiban felesleges James leigazolása,hogy ennyiért a padon kezdi a szezont. Viszont az meg igaz,hogy nincs csere támadó a keretben.
Kroos lehetséges,hogy átveszi DM helyét majd a pályán. Egyelőre elképzelésem sincs,hogy Carlo mit szeretne. Ennek ellenére nagyon örülök a német érkezésének,Modric mellett nagy stabilitást adhat.
Én Vidalt hoznám James helyett és egy csere támadót pluszban,de nem én igazolok.
Hát nem tudom, én amúgy is hadilábon állok a posztokkal, nekem a szélső is csatárnak számít :D

De azt nem hiszem, hogy James átvenné azt a szerepkört, amit DM játszott a mostani szezonban. Annyit ő nem fog melózni, és szélre sem lesz/lehet annyira kitéve, meg nem is az a stílus James szerintem.

Ha pedig a 4védő-Kroos-Modric-James-CR-Bale-Benzema felállás lesz, ki fog melózni Khedira/Alonso-Di Maria helyett?
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.07.22. 13:04:18

Hát nem tudom, hogy az Atletico mivel tett többet a Bl győzelemért, mint a Real.. A 120 percnyi bekkeléssel, és az egy szem talált góljukkal? Szinte semmit nem csináltak abban a döntőben, ha nem a Real lett volna az ellenfelük, hanem mi, és ugyan úgy alakul a meccs képe, akkor ment volna az őrjöngés itt, hogy mekkora undorító bekkelést toltak végig, ez nem foci, stbstb..
Sokakban úgy maradt meg a meccs, hogy az Atletico végigbekkelte az egészet, pedig ez messze nem így volt. A rendes játékidő kb. két harmadában jobbak voltak, a gólon kívül is voltak lehetőségeik, a Real egyértelműen meg volt fogva. Az utolsó harmadra meg teljesen elfáradt az Atletico, ezért szorultak be annyira, és ennek köszönhető az egyenlítés, ami után teljesen szét is estek, így a hosszabbításban könnyen kivégezhette őket a Real.

Tehát megérdemelten nyert a Real, mert a végén sokkal jobban bírták, de ehhez kellett a bajnokság feladása is.
StickyFingaz
Capitá del Barça

2014.07.22. 12:50:44

75-80 milláért hoztak egy gyereket aki egy Moneycobol nem tudott kiemelkedni...Beteg ez a Perez. :lol:
mess2009
Director del Fútbol

2014.07.22. 12:45:11

danianevem írta:Kíváncsi leszek "Hámeszre", most akkor már van Kroos, Modric, Di María, Isco, Rodriguez arra a 2 posztra. Az argentin szinte biztos, hogy távozik majd, de szerintem Isco sem feltétlenül marad padozni.
Durva, mennyire átalakul a Real középpályája egy ilyen szezon után...
GonzalezRaul írta:A vezetőség sumákol, rossz döntéseket hoz. Ez van.
Laporta távozása óta valóban sajnos számos rossz döntés született, az évek óta tartó hátvédigazolással kapcsolatos töketlenkedés meg elég elkeserítő. Azonban te se felejtsd el, hogy Pérez is hibázott jó párszor, valamint továbbra is a nevekre ugrik... Az már Ancelotti bravúrja, hogy Bale-t jól építette be, illetve megtalálta Di María posztját is.
szerintem Rodriguezzel Perez lapot húzott 19-re! Di María elengedése(ha igaz!!) viszont holtbiztos bukta!! aminek én persze örülök...
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.07.22. 12:43:28

csabimo írta:...A tisztelet kijár de ezt a döntőt inkább veszitette el az atletico mint nyerte a Real..
Hát nem tudom, hogy az Atletico mivel tett többet a Bl győzelemért, mint a Real.. A 120 percnyi bekkeléssel, és az egy szem talált góljukkal? Szinte semmit nem csináltak abban a döntőben, ha nem a Real lett volna az ellenfelük, hanem mi, és ugyan úgy alakul a meccs képe, akkor ment volna az őrjöngés itt, hogy mekkora undorító bekkelést toltak végig, ez nem foci, stbstb..

Szép dolog volt az Atleticotol, hogy eljutottak a döntőbe, de az ott mutatott játékuk alapján egyáltalán nem érdemeltek győzelmet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2014.07.22. 12:52:45-kor.
csabimo
Capitá del Barça

2014.07.22. 12:32:11

Zozzy 5 írta:
csabimo írta:Persze nem volt szerencséjuk se a dortmund elleni vissazvágón üres kapuba kapufát rugni amivel kipottyantak volna..a döntőt meg inkább hagyjuk 93.percben a talált gólt..Ramos potya fejesei ez volta a nagy támadófoci..
A kupadöntőn jobbak voltak?lehet!de inkább mi voltunk gyengébbek önmagunkhoz képest etől függetlenül Neymarka berughatta volna a hosszabitásért..
A bajnokságban pedig mögöttünk végeztek és odavissza rugtuk őket, MÉG igy is hogy kinszenvedés volt nézni sokszor a játékunkat!!
Maradjunk annyiban hogy igy voltak partiban hogy gyengélkedtünk és nem volt igazán átütőerő a csapatban de leginkább Messiben, aki az ilyen kupadöntöt meg bajnokságutolsómeccset eldöntögette ha ment neki a játék..
A védelmünk meg évek óta vicc jövőre se lesz rosszabb :D viszont LE jobb lesz mint Martino legalább is remélem!
jó, hagyjuk már ezeket a saját magunk igazolása végett felhozott "mi lett volna ha" dolgokat. ennyi erővel mi is makkoltuk anno a BL-t, mert Iniesta a 658. percben lőtte a gólunkat, előtte meg nem adták a Chelsea-nek a jogos találatot, stb., a végtelenségig lehetne sorolni. sorolják is bőven a szűk látókörű emberek az uefalonát, meg a hasonló elmés megnyilatkozásokat, csak amikor ezután a szánalmas idény után, amikor egy Elche-t nem bírtunk megverni a bajnoki címért, azzal példálózol, hogy előrébb végeztünk, az ugyan olyan izzadtságszagú. persze ha nálad a Barca szurkoló szerep kötelezően együtt jár a Madrid leminősítésével, akkor hiába magyarázok, csak az a baj, hogy amikor meg majd jön a másik oldal, hogy ha nem a Barcának fújnak akkor sehol nincsenek vagy mit tudom én, akkor te leszel a leghangosabban felháborodva...

szerk: ja, azt elfelejtettem, hogy legyalulták a Bayernt, azt a csapatot, akik tavaly feltörölték velünk a padlót, de tudom, ez nem számít, csak hogy szerencséjük volt, mert ha a Dortmund nem kapufát lő...[/quote ] Pont ez a különbség hogy mi belátjuk hogy gyenge szezon volt ennek ellenére alakulhatott volna jobban is,és nem kezdünk el összeesküvés elméleteket gyártani birozni meg mit tudom én.. de had ne essek hasra a madridtól mert a tény attol még tény marad hogy a bajnokságban bármennyire is akarták idén is mögöttünk maradtak a szenzációs Bayernt verő focijukkal :)) a kupa engem nem igazán hoz lázba, persze a döntő attól még döntő és nyerni kellett volna..
A bl-ben meg semmi extrát nem mutattak a Bayern elleni visszavágot kivéve, ez közel sem volt olyan meggyöző mint a mi játékunk amikor BL-eket nyertünk, mégis uefalona birok stb maradt meg sok ellendrukkerben ;)
Az meg egyenesen vicc hogy Atletico madrid Bayern leverkusen meg Valencia az uccso 3 Bl döntöjük :)
Amugy lehet az egyetlen barca szurkoló vagyok aki volt már madridban meg Barca meccsen is a Reálos spanjával :D A tisztelet kijár de ezt a döntőt inkább veszitette el az atletico mint nyerte a Real..
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2014.07.22. 12:07:36

csabimo írta:Persze nem volt szerencséjuk se a dortmund elleni vissazvágón üres kapuba kapufát rugni amivel kipottyantak volna..a döntőt meg inkább hagyjuk 93.percben a talált gólt..Ramos potya fejesei ez volta a nagy támadófoci..
A kupadöntőn jobbak voltak?lehet!de inkább mi voltunk gyengébbek önmagunkhoz képest etől függetlenül Neymarka berughatta volna a hosszabitásért..
A bajnokságban pedig mögöttünk végeztek és odavissza rugtuk őket, MÉG igy is hogy kinszenvedés volt nézni sokszor a játékunkat!!
Maradjunk annyiban hogy igy voltak partiban hogy gyengélkedtünk és nem volt igazán átütőerő a csapatban de leginkább Messiben, aki az ilyen kupadöntöt meg bajnokságutolsómeccset eldöntögette ha ment neki a játék..
A védelmünk meg évek óta vicc jövőre se lesz rosszabb :D viszont LE jobb lesz mint Martino legalább is remélem!
jó, hagyjuk már ezeket a saját magunk igazolása végett felhozott "mi lett volna ha" dolgokat. ennyi erővel mi is makkoltuk anno a BL-t, mert Iniesta a 658. percben lőtte a gólunkat, előtte meg nem fújták le Pique kezezését stb., a végtelenségig lehetne sorolni. sorolják is bőven a szűk látókörű emberek az uefalonát, meg a hasonló elmés megnyilatkozásokat, csak amikor ezután a szánalmas idény után, amikor egy Elche-t nem bírtunk megverni a bajnoki címért, azzal példálózol, hogy előrébb végeztünk, az ugyan olyan izzadtságszagú. persze ha nálad a Barca szurkoló szerep kötelezően együtt jár a Madrid leminősítésével, akkor hiába magyarázok, csak az a baj, hogy amikor meg majd jön a másik oldal, hogy ha nem a Barcának fújnak akkor sehol nincsenek vagy mit tudom én, akkor te leszel a leghangosabban felháborodva...

szerk: ja, azt elfelejtettem, hogy legyalulták a Bayernt, azt a csapatot, akik tavaly feltörölték velünk a padlót, de tudom, ez nem számít, csak hogy szerencséjük volt, mert ha a Dortmund nem kapufát lő...
csabimo
Capitá del Barça

2014.07.22. 11:45:39

Zozzy 5 írta:
csabimo írta:Milyen szezon után? megint mögöttünk végeztek! :)) addig összevehetik a fél világot ;) jaa bemakkoltak egy Bl-t :D biztos idén is sikerül :lol:
#-o

ja, bemakkolták, biztos be lehet makkolni BL-t, azért nem nyerte még meg senki egymás után kétszer...meg ja, a kupadöntőben is zseniálisan játszottunk ellenük, csak nem volt szerencsénk. ja nem...

az űrfocis korszakunkban is indokolatlan lett volna az ekkora pofa, nem hogy most, amikor olyan játékot produkáltunk, amit fizikai fájdalommal járt néha nézni.

meg mielőtt annyira leírnánk bárkit is, azt tegyük hozzá, hogy az edzőnk egyelőre zsákbamacska, a védelem megerősítése pedig bohózatba megy át.
Persze nem volt szerencséjuk se a dortmund elleni vissazvágón üres kapuba kapufát rugni amivel kipottyantak volna..a döntőt meg inkább hagyjuk 93.percben a talált gólt..Ramos potya fejesei ez volta a nagy támadófoci..
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2014.07.22. 11:09:59

csabimo írta:Milyen szezon után? megint mögöttünk végeztek! :)) addig összevehetik a fél világot ;) jaa bemakkoltak egy Bl-t :D biztos idén is sikerül :lol:
#-o

ja, bemakkolták, biztos be lehet makkolni BL-t, azért nem nyerte még meg senki egymás után kétszer...meg ja, a kupadöntőben is zseniálisan játszottunk ellenük, csak nem volt szerencsénk. ja nem...

az űrfocis korszakunkban is indokolatlan lett volna az ekkora pofa, nem hogy most, amikor olyan játékot produkáltunk, amit fizikai fájdalommal járt néha nézni.

meg mielőtt annyira leírnánk bárkit is, azt tegyük hozzá, hogy az edzőnk egyelőre zsákbamacska, a védelem megerősítése pedig bohózatba megy át.
danianevem
Entrenador del Barça

2014.07.22. 11:05:40

csabimo írta: Milyen szezon után? megint mögöttünk végeztek! :)) addig összevehetik a fél világot ;) jaa bemakkoltak egy Bl-t :D biztos idén is sikerül :lol:
Megérdemelték a győzelmet, bár az Atlétinek jobban örültem volna, ha már így alakult. Idén remélhetőleg a Neymar-Suarez-Messi trió már bealáz mindenkit :wink:
GonzalezRaul írta:Még véletlenül sem 2 posztról beszélünk. [-X
A két szélső poszt fix, már ha nincs sérült, centerben vagy védekező kp-ként egyik sem fog játszani, szóval kettő lesz az... Ha áttérnétek 4-2-3-1 -es hadrendre, akkor is fenn áll.
csabimo
Capitá del Barça

2014.07.22. 10:57:42

danianevem írta:Durva, mennyire átalakul a Real középpályája egy ilyen szezon után...
Milyen szezon után? megint mögöttünk végeztek! :)) addig összevehetik a fél világot ;) jaa bemakkoltak egy Bl-t :D biztos idén is sikerül :lol:
GonzalezRaul
Barça B

2014.07.22. 10:53:23

danianevem írta:Kíváncsi leszek "Hámeszre", most akkor már van Kroos, Modric, Di María, Isco, Rodriguez arra a 2 posztra. Az argentin szinte biztos, hogy távozik majd, de szerintem Isco sem feltétlenül marad padozni.
Még véletlenül sem 2 posztról beszélünk. [-X
Kép
danianevem
Entrenador del Barça

2014.07.22. 10:46:01

Kíváncsi leszek "Hámeszre", most akkor már van Kroos, Modric, Di María, Isco, Rodriguez arra a 2 posztra. Az argentin szinte biztos, hogy távozik majd, de szerintem Isco sem feltétlenül marad padozni.
GonzalezRaul írta:A vezetőség sumákol, rossz döntéseket hoz. Ez van.
Laporta távozása óta valóban sajnos számos rossz döntés született, az évek óta tartó hátvédigazolással kapcsolatos töketlenkedés meg elég elkeserítő. Azonban te se felejtsd el, hogy Pérez is hibázott jó párszor, valamint továbbra is a nevekre ugrik... Az már Ancelotti bravúrja, hogy Bale-t jól építette be, illetve megtalálta Di María posztját is.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára danianevem 2014.07.22. 10:57:36-kor.
GonzalezRaul
Barça B

2014.07.22. 10:45:12

Majd meglátjuk, hogy ki hogyan fog muzsikálni. James-nek és Navas-nak Dél-amerikai piacra betörésre volt jelentősége. Jó áron adtunk el játékosokat (Higu!, Özil, Khedira!, Morata!) Ha nem adunk el senkit úgy is lenne 150 misi az igazolásokra még! A Real pénzügyileg, gazdaságilag is sokkal stabilabb. Nektek semmi hátvédsorotok, egy zavaros középpálya, 3 dudás a csatársorban (lehet Suarezt is szélre vettétek :D ) valamint egy nem bizonyított edzőtök van. Én a helyetekben erre koncentrálnék, nem a másik fikázására, a botrányokra valamint arra, hogy az utóbbi időben ti mennyit költötök játékosokra...Neymar, Suarez, Ibra stb. Olcsón adtok el olyan játékosokat, mint Fabre. A vezetőség sumákol, rossz döntéseket hoz. Ez van.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára GonzalezRaul 2014.07.22. 10:47:56-kor.
Kép
Válasz küldése