S.Agüero írta:Xabi, Isco, Modric, DM(?), Kroos, Illaramendi, Hámesz, Casemiro. Nem lesz ez kicsit sok?
Amúgy hülyék lesztek, ha eladjátok Di Mariát.
3 posztra 8 ember, szerintem 6 is elég, de ti tudjátok.
Kroos/Hámesz egyike tuti padozni fog, hacsak nem Modric lesz a vkp.
Iscot így elherdálni, jöhetne hozzánk...

Xabi szépen, de lassan kiöregedik, bár azért idén még fontos szerepe lesz, Illarramendi sztem kuka, míg Casemiro tuti elmegy és ha jön James, akkor DM is menni fog.
Xabi, Isco, Modric, Kroos, Illaramendi, Hámesz és Illarrával én nem foglalkoznék érdemben (persze azért fog játszani), jobb lenne helyette egy védekezőbb arc, pl Gustavo... és lesz idén mindenféle kupa, amiket régóta nem láttam

szóval hosszú idény lesz...
és Hámesz tuti fog sokat is az elülső 3asban is játszani, mert jelenleg nincs szélsőcsere, mert Jesé is sérült... és CR is lábadozik és idén már nem kéne ennyit játszania, bár úgy is fog....és Hámesz lesz hozva "cserecsatárnak" is sztem, mert kétlem, hogy jönne ezután csatár... bár Morata után tény előrelépés
ez a DM téma meg egy nagyon bonyolult kérdés, én azt szeretném, ha maradna, de olyan hírek vannak már, hogy a Real vízumot akar szerezni Jamesnek a cardiffi Sevilla elleni meccs miatt... ezek már nem lehetnek véletlenek és naponta jönnek ilyenek...
DMre áttérve meg... jó szezonja volt, nagyon, én még 1 évre megtartanám, de után mindenképp megválnék tőle.
nagyon látványos amit csinál, ez marad meg az emberekben főleg és a Real lesz megint a hülye, ha eladja, pont úgy, mint Higu meg Özil esetében (láthattuk mindkét esetben, hogy mennyire jó húzás is volt őket eladni)...
de DMnek a jó megoldásai mellé folyamatosan társult még több rossz is, mert folyamatosan rizikót vállalt és elképesztő mennyire képes lebutulni 1-2 szituban... de van amikor olyan passzokat ad, amit a legnagyobbak is megirigyelnének... viszont elképesztő futómennyiségre képes, még az utolsó percekben is, ami sokat segített a védekezésben...
de Di Maria egy hullámvasút, talán ez a legjobb szó rá...
BL döntőn is a 2. gólnál átment jó pár védőn, aztán Courtois védte a lövését, szerencséjére pont Bale elé pattant, de ha nem...
csodákra képes, sokszor ő a kulcs 1-1 győzelemnél, de nem elég stabil, hogy rá lehessen középen építeni egy Real Madridot hosszabb távon, most épp bejött, de erre nem lehet alapozni... ezt nem tudják sokan felfogni...
én 1 évre mindenféleképpen itt hagynám, ahogy már írtam, mert pl szélen is szükség lenne rá idén és James helyét se látom eddig hol is lenne...
Remélem ebből a James bizniszből idén valami csoda folytán nem lesz semmi és majd 1 év múlva elhozza a Real és Di Maria marad, de valahogy nem erre felé haladnak a dolgok...
a lényeg, hogy Khedira menjen el végre minél előbb és máris sokkal boldogabb leszek, történjen bármi...
és egy Keylor Navas bejelentésnek is nagyon örülnék.