2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Laporta távozása óta valóban sajnos számos rossz döntés született, az évek óta tartó hátvédigazolással kapcsolatos töketlenkedés meg elég elkeserítő. Azonban te se felejtsd el, hogy Pérez is hibázott jó párszor, valamint továbbra is a nevekre ugrik... Az már Ancelotti bravúrja, hogy Bale-t jól építette be, illetve megtalálta Di María posztját is.GonzalezRaul írta:A vezetőség sumákol, rossz döntéseket hoz. Ez van.
Maria milyen poszton játszik? Hova soroljuk,szélső vagy kp?Sanama írta: Oké, hogy Di Maria elmegy, és helyette jön James, de ők mióta játszanak egy poszton?
Oké, hogy Di Maria elmegy, és helyette jön James, de ők mióta játszanak egy poszton?DM helyére hoznak egy Jamest. +10-20 millás ráfizetéssel.
Még megy Khedira (remélhetőleg) és a helyére érkezik valaki,aztán kész is.
DM helyére hoznak egy Jamest. +10-20 millás ráfizetéssel.Sanama írta: Erre hoznak elé (meg Isco elé) egy James-t
Miért,ettől már nem az?És még a mi vezetőségünk a balek.
Tény hogy DM nagyon jó volt a tavaly. Viszont azon a poszton vagy nagyon rossz vagy kiemelkedő meccseket játszott.Barcaman1993 írta:Nekem ezzel a James Rodriguez ügyről egyértelműen a tavalyi Neymar-Bale ügy ugrik be. Válaszolni akarnak a mi Suarez transzferünkre, ennyi. Jó játékos ez kétségtelen, de 5 meccsel ezelőtt annyit tudtunk erről a fiúról, hogy a Monacoban játszik... Azért erre a pár meccsre ennyi pénzt kifizetni elég nagy kockázat. Aminek viszont örülök, hogy ezek szerint Di Maria távozni fog, akinek kulcsszerepe volt a tavalyi csapat érdemeiben.
Meglátjuk mi lesz.
palesz77 írta:Sok mindenben egyetértek Jesével kapcsolatban. Mondjuk ő ugyan akkora "senki" egyelőre Messihez képest, mint Deu Ronaldohoz, de a két fiatal Spanyol közül egyelőre tényleg Jesé tart előrébb egy-két lépcsőfokkal. Bár Deu fölött sem törnék még pálcát, mert azért itt nem Lukaku lesz a legjobb játszótársa elől.. Egy Messi-Neymar-Suárez triónak kicsit nagyobb tekintélye van szerintem még az ő szemében is, őszintén kétlem, hogy az Evertonos énjét fogjuk látni jövőre. Jesé is tudtommal elég önző játékos hírében állt a B csapatban még, aztán amikor felkerült nem lehetett rá panasz, nem arcoskodott, beállt a sorba. Bízok benne, hogy Deu is hasonló lesz.alparka23 írta:...
Hát ha beall a sorban akkor biztos jobb lessz mint valaha volt
beszqrok miwn YouTube videokat találsz))
Viszont ezt muszáj belinkelnem..Jesé, a POP császár!
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=wPsnKbAqCNM
Azért jobb lenne, ha maradna a focizásnál, az jobban megy neki..
őszintén en sem értem hogy miért kell nekünk James. Viszont a tavaly nekünk tényleg kellett egy jo játékos a jobb oldalra.StickyFingaz írta:Mi leigazoltuk a világ legjobb kilencesét 81-ért,ők meg egy taknyos,egyszezonos kölyköt 80-ért.Na melyik vezetőségben vannak a nagyobb barmok?
Xabi szépen, de lassan kiöregedik, bár azért idén még fontos szerepe lesz, Illarramendi sztem kuka, míg Casemiro tuti elmegy és ha jön James, akkor DM is menni fog.S.Agüero írta:Xabi, Isco, Modric, DM(?), Kroos, Illaramendi, Hámesz, Casemiro. Nem lesz ez kicsit sok?
Amúgy hülyék lesztek, ha eladjátok Di Mariát.
3 posztra 8 ember, szerintem 6 is elég, de ti tudjátok.![]()
Kroos/Hámesz egyike tuti padozni fog, hacsak nem Modric lesz a vkp.![]()
Iscot így elherdálni, jöhetne hozzánk...
Nem értem , hogy ezért a gyerekért , hogy miért fizettek ennyit . Ennyire hülyék lennének ?ferninho írta:Morata hivatalosan is a Juventusé, 18-20 millió euró körül.
![]()
még Khedirát kéne elpasszolni 25ért azt minden happy lenne.
James Rodriguez meg sajnos/nem sajnos egyre biztosabbnak tűnik...
Jó eséllyel távozik Casemiro és DM, lehet Illaramendi is megy kölcsönbe. Máris 5 az a 8S.Agüero írta:Xabi, Isco, Modric, DM(?), Kroos, Illaramendi, Hámesz, Casemiro. Nem lesz ez kicsit sok?
Amúgy hülyék lesztek, ha eladjátok Di Mariát.
3 posztra 8 ember, szerintem 6 is elég, de ti tudjátok.![]()
Sok mindenben egyetértek Jesével kapcsolatban. Mondjuk ő ugyan akkora "senki" egyelőre Messihez képest, mint Deu Ronaldohoz, de a két fiatal Spanyol közül egyelőre tényleg Jesé tart előrébb egy-két lépcsőfokkal. Bár Deu fölött sem törnék még pálcát, mert azért itt nem Lukaku lesz a legjobb játszótársa elől.. Egy Messi-Neymar-Suárez triónak kicsit nagyobb tekintélye van szerintem még az ő szemében is, őszintén kétlem, hogy az Evertonos énjét fogjuk látni jövőre. Jesé is tudtommal elég önző játékos hírében állt a B csapatban még, aztán amikor felkerült nem lehetett rá panasz, nem arcoskodott, beállt a sorba. Bízok benne, hogy Deu is hasonló lesz.alparka23 írta:...
Parodizálta CR-t, kamera meg felvette.LG írta:Mit csinált? Lemaradtam róla.Mezner2 írta:Hát ez óriási volt DulifulitólA majmok akik meg ezen megsértődnek nagyobb bohócok, mint a mi fiatal tehetségünk ! Nehogy már a haverjával ne hülyéskedhessen egyet ! Óriási fazon