Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
danianevem
Entrenador del Barça

2014.07.22. 10:46:01

Kíváncsi leszek "Hámeszre", most akkor már van Kroos, Modric, Di María, Isco, Rodriguez arra a 2 posztra. Az argentin szinte biztos, hogy távozik majd, de szerintem Isco sem feltétlenül marad padozni.
Durva, mennyire átalakul a Real középpályája egy ilyen szezon után...
GonzalezRaul írta:A vezetőség sumákol, rossz döntéseket hoz. Ez van.
Laporta távozása óta valóban sajnos számos rossz döntés született, az évek óta tartó hátvédigazolással kapcsolatos töketlenkedés meg elég elkeserítő. Azonban te se felejtsd el, hogy Pérez is hibázott jó párszor, valamint továbbra is a nevekre ugrik... Az már Ancelotti bravúrja, hogy Bale-t jól építette be, illetve megtalálta Di María posztját is.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára danianevem 2014.07.22. 10:57:36-kor.
GonzalezRaul
Barça B

2014.07.22. 10:45:12

Majd meglátjuk, hogy ki hogyan fog muzsikálni. James-nek és Navas-nak Dél-amerikai piacra betörésre volt jelentősége. Jó áron adtunk el játékosokat (Higu!, Özil, Khedira!, Morata!) Ha nem adunk el senkit úgy is lenne 150 misi az igazolásokra még! A Real pénzügyileg, gazdaságilag is sokkal stabilabb. Nektek semmi hátvédsorotok, egy zavaros középpálya, 3 dudás a csatársorban (lehet Suarezt is szélre vettétek :D ) valamint egy nem bizonyított edzőtök van. Én a helyetekben erre koncentrálnék, nem a másik fikázására, a botrányokra valamint arra, hogy az utóbbi időben ti mennyit költötök játékosokra...Neymar, Suarez, Ibra stb. Olcsón adtok el olyan játékosokat, mint Fabre. A vezetőség sumákol, rossz döntéseket hoz. Ez van.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára GonzalezRaul 2014.07.22. 10:47:56-kor.
Kép
Mezner2
Entrenador del Barça

2014.07.22. 10:39:03

Azért ha jön hozzájuk még egy Pogba, akkor elég durva, hogy 2!!!! év alatt eszméletlen áron továbbadtak a hulladékon (Higu,Özil, Khedira, DM (a tavalyelőtti teljesítmény alapján), és minimális ráfizetéssel hoztak egy James, Bale, Kroos, Pogba 4-est ! Rohadt jól igazolnak, és sajnos tavaly az idő őket igazolta Bale-lel is ....Tartani kell tőlük, nem is kicsit ! Abba meg bele sem merek gondolni, mikor a Clássicon egy kontránál jön lendületből CR, Bale, meg James a frenetikus Piqué, Matyiő párosra .... Nagyon várom már.... Ja, nem #-o #-o
daffy
Madridista

2014.07.22. 10:33:04

Sanama írta: Oké, hogy Di Maria elmegy, és helyette jön James, de ők mióta játszanak egy poszton?
Maria milyen poszton játszik? Hova soroljuk,szélső vagy kp?
Úgy szerintem James is behúzható bármelyik helyre. Bár igazad lehet abban,hogy csak létszámban érkezik a helyére és James a támadó hármasban fog inkább szerepelni. Így viszont nem Isco látja kárát,hanem a sérült Jesé. Annyiban felesleges James leigazolása,hogy ennyiért a padon kezdi a szezont. Viszont az meg igaz,hogy nincs csere támadó a keretben.
Kroos lehetséges,hogy átveszi DM helyét majd a pályán. Egyelőre elképzelésem sincs,hogy Carlo mit szeretne. Ennek ellenére nagyon örülök a német érkezésének,Modric mellett nagy stabilitást adhat.
Én Vidalt hoznám James helyett és egy csere támadót pluszban,de nem én igazolok.
Leon
Director del Fútbol

2014.07.22. 10:30:47

Én nem sajnálom a Realtól ezt az a nagyjából egyszezonos gyereket,a 80 millió meg abszolút közröhely tárgya! :lol:
Bale meg Ronaldo 100 milliója sem volt semmi de ők azért a Real előtt a világ legerősebb bajnokságában éveikig bizonyították,hogy legjobbak között vannak.
Minden esetre gondoltam,hogy miután a Barca megszerezte Suarezt,nyílik a csekkfüzet és Pereznek gyorsan villantania kell egy 80-100 milliós igazolást! :mrgreen:
A Realt csak azért irigylem mert nekik van hátvédsoruk! :evil:
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Sanama
Llegenda del Barça

2014.07.22. 10:27:41

DM helyére hoznak egy Jamest. +10-20 millás ráfizetéssel.
Még megy Khedira (remélhetőleg) és a helyére érkezik valaki,aztán kész is.
Oké, hogy Di Maria elmegy, és helyette jön James, de ők mióta játszanak egy poszton?
daffy
Madridista

2014.07.22. 10:26:37

Sanama írta: Erre hoznak elé (meg Isco elé) egy James-t :D
DM helyére hoznak egy Jamest. +10-20 millás ráfizetéssel.
Még megy Khedira (remélhetőleg) és a helyére érkezik valaki,aztán kész is.
És még a mi vezetőségünk a balek.
Miért,ettől már nem az?
Sanama
Llegenda del Barça

2014.07.22. 10:19:30

Bírom, hogy az elmúlt szezonban az volt, hogy Jesé mekkora király, és ő lesz CR2, meg 15 aranylabdát fog kapni, meg örüljünk, hogy szezon végén megsérült, mert azért nem nyert meg mindent a Real,stb.
Erre hoznak elé (meg Isco elé) egy James-t :D
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2014.07.22. 10:09:11

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... be-2351727

80 millió? És még a mi vezetőségünk a balek. :lol:
Kép
Jester
Barça B

2014.07.19. 13:39:32

Di Maria esetében tisztán emlékszem, hogy rengeteget hibázik , de az a kevés amit jól csinált, azok trófeákat érő megmozdulások voltak. pl: Copa del Rey 2011, és a legutóbbi BL döntő...

A gyorsaságával, és a jó soloival nem egy fontos meccset eldöntőtt a Real javára. Nagy hiba lenne eladni őt mert CR-ben én már nagyon régóta nem látom ezt a faktort.
100% pure awesomeness
alparka23
Barça C

2014.07.19. 12:13:05

Barcaman1993 írta:Nekem ezzel a James Rodriguez ügyről egyértelműen a tavalyi Neymar-Bale ügy ugrik be. Válaszolni akarnak a mi Suarez transzferünkre, ennyi. Jó játékos ez kétségtelen, de 5 meccsel ezelőtt annyit tudtunk erről a fiúról, hogy a Monacoban játszik... Azért erre a pár meccsre ennyi pénzt kifizetni elég nagy kockázat. Aminek viszont örülök, hogy ezek szerint Di Maria távozni fog, akinek kulcsszerepe volt a tavalyi csapat érdemeiben.

Meglátjuk mi lesz.
Tény hogy DM nagyon jó volt a tavaly. Viszont azon a poszton vagy nagyon rossz vagy kiemelkedő meccseket játszott.
Ha arra a posztra hozunk egy jatekost az biztos védekezni jol fog viszont támadni valószínű hogy nem megy előre annyit.
ossze vetve en örülnék ha maradna de kétlem meg egy ilyen szezont lehoz ott. Remelem khedira es illqra megy igy minden poszt a középpályán dupla lessz es minőségi. Igaz hogy védekező kp nem lessz tulsulyban de ez carlo gobdja legyen. Bar en azt hiszem elmegy es rwmelem jon egy Vidal a helyére. Ez a james meg elől is fog játszani cr sérült jese szinten...tudja carlo mit csinal szerintem.
alparka23
Barça C

2014.07.19. 12:08:37

palesz77 írta:
alparka23 írta:...
Sok mindenben egyetértek Jesével kapcsolatban. Mondjuk ő ugyan akkora "senki" egyelőre Messihez képest, mint Deu Ronaldohoz, de a két fiatal Spanyol közül egyelőre tényleg Jesé tart előrébb egy-két lépcsőfokkal. Bár Deu fölött sem törnék még pálcát, mert azért itt nem Lukaku lesz a legjobb játszótársa elől.. Egy Messi-Neymar-Suárez triónak kicsit nagyobb tekintélye van szerintem még az ő szemében is, őszintén kétlem, hogy az Evertonos énjét fogjuk látni jövőre. Jesé is tudtommal elég önző játékos hírében állt a B csapatban még, aztán amikor felkerült nem lehetett rá panasz, nem arcoskodott, beállt a sorba. Bízok benne, hogy Deu is hasonló lesz.

Hát ha beall a sorban akkor biztos jobb lessz mint valaha volt
beszqrok miwn YouTube videokat találsz :)))

Viszont ezt muszáj belinkelnem.. :lol: Jesé, a POP császár! :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=wPsnKbAqCNM

Azért jobb lenne, ha maradna a focizásnál, az jobban megy neki.. :lol:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2014.07.19. 12:03:10

Nagyon nagyon remélem, hogy elviszi a madrid a kolumbiait. Egyrészt ott nincs posztja, másrészt egyelőre erősen kérdéses hogy hosszabb távon mi lesz belőle, harmadrészt így nem kell attól tartani, hogy elviszik esetleg Reust.
Rivaldo-A Legnagyobb.
alparka23
Barça C

2014.07.19. 12:01:22

StickyFingaz írta:Mi leigazoltuk a világ legjobb kilencesét 81-ért,ők meg egy taknyos,egyszezonos kölyköt 80-ért.Na melyik vezetőségben vannak a nagyobb barmok?
őszintén en sem értem hogy miért kell nekünk James. Viszont a tavaly nekünk tényleg kellett egy jo játékos a jobb oldalra.
Hogy mennyire toketlen barmok a vezetőink azt nem tudom de annyiban reménykedek hogy ha tényleg james a mienk lessz legalább annyira jol fog teljesíteni mint Bale es minimum annyi cimet nyer is.
StickyFingaz
Capitá del Barça

2014.07.19. 10:38:14

Mi leigazoltuk a világ legjobb kilencesét 81-ért,ők meg egy taknyos,egyszezonos kölyköt 80-ért.Na melyik vezetőségben vannak a nagyobb barmok?
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.07.19. 10:00:51

ferninho írta:...
És szerinted Isco sorsa mi lesz, ha James érkezik? Nem fogja előle elvenni a perceket..?
(Van rá esély, hogy hozzánk jöjjön? :mrgreen: :lol: )
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.07.19. 09:53:01

Nekem ezzel a James Rodriguez ügyről egyértelműen a tavalyi Neymar-Bale ügy ugrik be. Válaszolni akarnak a mi Suarez transzferünkre, ennyi. Jó játékos ez kétségtelen, de 5 meccsel ezelőtt annyit tudtunk erről a fiúról, hogy a Monacoban játszik... Azért erre a pár meccsre ennyi pénzt kifizetni elég nagy kockázat. Aminek viszont örülök, hogy ezek szerint Di Maria távozni fog, akinek kulcsszerepe volt a tavalyi csapat érdemeiben.

Meglátjuk mi lesz.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
ferninho
Madridista

2014.07.19. 02:44:50

S.Agüero írta:Xabi, Isco, Modric, DM(?), Kroos, Illaramendi, Hámesz, Casemiro. Nem lesz ez kicsit sok?
Amúgy hülyék lesztek, ha eladjátok Di Mariát.
3 posztra 8 ember, szerintem 6 is elég, de ti tudjátok. :mrgreen:

Kroos/Hámesz egyike tuti padozni fog, hacsak nem Modric lesz a vkp. :lol:

Iscot így elherdálni, jöhetne hozzánk... :roll:
Xabi szépen, de lassan kiöregedik, bár azért idén még fontos szerepe lesz, Illarramendi sztem kuka, míg Casemiro tuti elmegy és ha jön James, akkor DM is menni fog.

Xabi, Isco, Modric, Kroos, Illaramendi, Hámesz és Illarrával én nem foglalkoznék érdemben (persze azért fog játszani), jobb lenne helyette egy védekezőbb arc, pl Gustavo... és lesz idén mindenféle kupa, amiket régóta nem láttam :D szóval hosszú idény lesz...

és Hámesz tuti fog sokat is az elülső 3asban is játszani, mert jelenleg nincs szélsőcsere, mert Jesé is sérült... és CR is lábadozik és idén már nem kéne ennyit játszania, bár úgy is fog....és Hámesz lesz hozva "cserecsatárnak" is sztem, mert kétlem, hogy jönne ezután csatár... bár Morata után tény előrelépés :lol:

ez a DM téma meg egy nagyon bonyolult kérdés, én azt szeretném, ha maradna, de olyan hírek vannak már, hogy a Real vízumot akar szerezni Jamesnek a cardiffi Sevilla elleni meccs miatt... ezek már nem lehetnek véletlenek és naponta jönnek ilyenek...

DMre áttérve meg... jó szezonja volt, nagyon, én még 1 évre megtartanám, de után mindenképp megválnék tőle.
nagyon látványos amit csinál, ez marad meg az emberekben főleg és a Real lesz megint a hülye, ha eladja, pont úgy, mint Higu meg Özil esetében (láthattuk mindkét esetben, hogy mennyire jó húzás is volt őket eladni)...

de DMnek a jó megoldásai mellé folyamatosan társult még több rossz is, mert folyamatosan rizikót vállalt és elképesztő mennyire képes lebutulni 1-2 szituban... de van amikor olyan passzokat ad, amit a legnagyobbak is megirigyelnének... viszont elképesztő futómennyiségre képes, még az utolsó percekben is, ami sokat segített a védekezésben...
de Di Maria egy hullámvasút, talán ez a legjobb szó rá...
BL döntőn is a 2. gólnál átment jó pár védőn, aztán Courtois védte a lövését, szerencséjére pont Bale elé pattant, de ha nem... [-X

csodákra képes, sokszor ő a kulcs 1-1 győzelemnél, de nem elég stabil, hogy rá lehessen középen építeni egy Real Madridot hosszabb távon, most épp bejött, de erre nem lehet alapozni... ezt nem tudják sokan felfogni...

én 1 évre mindenféleképpen itt hagynám, ahogy már írtam, mert pl szélen is szükség lenne rá idén és James helyét se látom eddig hol is lenne...

Remélem ebből a James bizniszből idén valami csoda folytán nem lesz semmi és majd 1 év múlva elhozza a Real és Di Maria marad, de valahogy nem erre felé haladnak a dolgok...

a lényeg, hogy Khedira menjen el végre minél előbb és máris sokkal boldogabb leszek, történjen bármi...
és egy Keylor Navas bejelentésnek is nagyon örülnék.
madridista
Alfa
Entrenador del Barça

2014.07.19. 02:37:37

ferninho írta:Morata hivatalosan is a Juventusé, 18-20 millió euró körül.

:mrgreen:
még Khedirát kéne elpasszolni 25ért azt minden happy lenne.
James Rodriguez meg sajnos/nem sajnos egyre biztosabbnak tűnik...
Nem értem , hogy ezért a gyerekért , hogy miért fizettek ennyit . Ennyire hülyék lennének ?
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
MatyiG
Adminisztrátor

2014.07.19. 02:29:35

Illaramendi akkor nagy fogás volt 30-ért, ha egy évre rá kölcsönbe adjátok. :D
volt1
Barça C

2014.07.19. 02:20:45

S.Agüero írta:Xabi, Isco, Modric, DM(?), Kroos, Illaramendi, Hámesz, Casemiro. Nem lesz ez kicsit sok?
Jó eséllyel távozik Casemiro és DM, lehet Illaramendi is megy kölcsönbe. Máris 5 az a 8 :wink:
Modric,Kroos,Xabi,Isco(?*),Hámesz(?*) és ugye meg Khedira is itt van, vele nem tudom mi lesz.
*- velük lehet egy sorral feljebb is fognak számolni, fogalmam sincs mit akarnak ebből kihozni. :oops: Nem tudom így ki fog védekezni. Modricnak alapnak kell lennie, Kroosnak is ha már megvettük és ha hozzuk Hámeszt 80 millióért ( [-X ) akkor neki is muszáj lesz játszania.

Kroosról meg nem tudom miért olyan nehéz elhinni ,h Madridba akart jönni (ugye ezt ő le is nyilatkozta, h ahogy megtudta ,h érdeklődik iránta a Madrid, már döntött is). Az meg ,h a Barca visszadobta őt :lol: csak a katalán lapok találtak ki ,h a Barcelona szimpatizánsok jobban érezzék magukat ,h bezzeg nekik nem kellett a Madrid meg elviszi a szemetet. Bezzeg Rakitic, na ő kellett a Realnak, de a Barcelona leigazolta őt előlük, ahogy Suarezt is.
MADRIDISTA
MatyiG
Adminisztrátor

2014.07.19. 02:00:14

Xabi, Isco, Modric, DM(?), Kroos, Illaramendi, Hámesz, Casemiro. Nem lesz ez kicsit sok?

Kroos/Hámesz egyike tuti padozni fog, hacsak nem Modric lesz a vkp. :lol:

Iscot így elherdálni, jöhetne hozzánk... :roll:
ferninho
Madridista

2014.07.19. 01:54:20

Morata hivatalosan is a Juventusé, 18-20 millió euró körül.

:mrgreen:
még Khedirát kéne elpasszolni 25ért azt minden happy lenne.
James Rodriguez meg sajnos/nem sajnos egyre biztosabbnak tűnik...
madridista
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.07.18. 23:28:24

alparka23 írta:...
Sok mindenben egyetértek Jesével kapcsolatban. Mondjuk ő ugyan akkora "senki" egyelőre Messihez képest, mint Deu Ronaldohoz, de a két fiatal Spanyol közül egyelőre tényleg Jesé tart előrébb egy-két lépcsőfokkal. Bár Deu fölött sem törnék még pálcát, mert azért itt nem Lukaku lesz a legjobb játszótársa elől.. Egy Messi-Neymar-Suárez triónak kicsit nagyobb tekintélye van szerintem még az ő szemében is, őszintén kétlem, hogy az Evertonos énjét fogjuk látni jövőre. Jesé is tudtommal elég önző játékos hírében állt a B csapatban még, aztán amikor felkerült nem lehetett rá panasz, nem arcoskodott, beállt a sorba. Bízok benne, hogy Deu is hasonló lesz.

Viszont ezt muszáj belinkelnem.. :lol: Jesé, a POP császár! :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=wPsnKbAqCNM

Azért jobb lenne, ha maradna a focizásnál, az jobban megy neki.. :lol:
Sanama
Llegenda del Barça

2014.07.18. 22:41:20

LG írta:
Mezner2 írta:Hát ez óriási volt Dulifulitól :mrgreen: A majmok akik meg ezen megsértődnek nagyobb bohócok, mint a mi fiatal tehetségünk ! Nehogy már a haverjával ne hülyéskedhessen egyet ! Óriási fazon :wink:
Mit csinált? Lemaradtam róla.
Parodizálta CR-t, kamera meg felvette.
Válasz küldése