Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Gergely
Jugador del Barça

2013.07.12. 14:13:41

Na mostmár tényleg friss , fiatal , spanyol szelek fújnak a Bernabeau környékén...
Nagyon jó vétel volt! Ilyen árban ilyen képzett játékost nem tudtak volna venni!
A srác bajnok lett az U21-el és megye 2-ből indulva egy fél év alatt berobbant a világelitbe! Ájjj mi miért nem tudunk ekkora zseniket venni?
Na nem baj beérem Neymarral aki 2 évvel fiatalabb és az ő szele még zsengébb... De legalább vele 15 évre megvan oldva a a bal szél!

Ugyan már drága Madrid kollégák most miért nem magyarázkodtok??
Ez az irigység.... és a szánalom....

Remélem értitek....
shutterisland
Director del Fútbol

2013.07.12. 13:53:24

ügyes kis játékos, szó se róla, szerintem hasznára lesz a madridnak.
de én is sokallom ezt az árat.

a mi vezetőségünk sem a legjobb üzleti érzékkel rendelkező egylet, de egy, a posztján a világelitbe tartozó fabregast vettünk (szinte ugyanennyi idősen) ennyiért.
Replay
Director del Fútbol

2013.07.12. 13:51:37

Nem baj, mi 18 millió eurórért passzolunk el egy sokkal nagyobb tehetséget.
Castiel
Capitá del Barça

2013.07.12. 13:45:43

"Jokin Aperribay (a baszk csapat elnöke) élőben a Real Sociedad sajtótájékoztatójáról: “A Real Madrid letétbe helyezett a Spanyol Labdarúgó Szövetségnél 30 millió eurót és további 8,2 millió járulékos költséget (ÁFA), Illarramendi a következő szezontól a Real Madrid játékosa.”
Sztem is sok amúgy...
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
visca el barca
Presidente del Barça

2013.07.12. 13:39:47

hát elég vicces ez a 38 millio, foleg ugy hogy 12 millio volt a taksált ára. ennyi pénzért nem lehet padoztatni, uhogy isco, özil, modric mellet kiváncsi vagyok mennyit fog játszani.

ennyi pénzért vehettek volna sokkal jobb játékost is... de ez legyen az ő bajuk... :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2013.07.12. 12:59:20

Azt írja az NSO, h a Real és a Sociedad megegyezett a vételárban, ennek alapján Illarramendi 36 M euróért igazol a habfehér lelkűekhez. Izmos ár ez, na! Valamiért azt érzem, h támadó is fog még érkezni hozzájuk (Suarez, Cavani, Rudolf :D).

Lesz feladata Carlonak, kíváncsi vagyok, mikor kezdik meg a kiárusítást és hogyan rakja össze a csapatot.
Deus
Boixos Nois

2013.07.12. 10:07:14

C. Ronaldo: Le Meeting
júl. 12.

A francia Le10Sport nagy terjedelemben foglalkozik Cristiano Ronaldo múlt heti monacói nyaralásával, a lap azt állítja, a Real Madrid sztárja nemcsak pihent a hercegségben, hanem tárgyalt is a Monaco orosz milliárdos tulajdonosával, Dmitrij Ribolovljev.

A találkozóra állítólag elkísérte ügynöke, Jorge Mendes is, az orosz klubtulajdonos arról akarta meggyőzni őket, hogy Ronaldo töltse ki jelenlegi Real-szerződését, aztán 2015-ben, már szabadon igazolható játékosként csatlakozzon a Monacóhoz, amely addigra már a BL-be szerepelhet.

Ronaldo napokban adott nyilatkozata nagyjából rímel is erre, azt mondta, jól érzi magát a Realnál, mindent meg akar nyerni, de nem zárja ki, hogy egyszer a Monacóban futballozzon.

Az nem lenne a gyenge Monaco számára, ha Ronaldo odaigazol :shock: de 2015... az még baromi messze van, bármi történhet 2 év alatt.
KépKép
mess2009
Director del Fútbol

2013.07.10. 08:38:58

baromi nehéz téma ez valóban....., kevés a valós infó a médiumok torz tükrén át láthatunk csak tény-morzsákat azt is többnyire utólag. mégis: ha összevetem a Madrid és a mi játékos(edző)piaci munkánkat, valahogy a sajátunk gyengébbnek tűnik. nézzük mindjárt azt, hogy a fejétől büdösödik...., szóval az Ancelotti - Titó összehasonlításból - számomra - nem vitásan a Madrid felé billen a mérteg. itt akár abba is hagyhatnám! a többire ugyanis ha eltérő módon de az aktuális edző behatása nyomja rá a bélyegét. csak egy aktuális példa: Barca- T.Silva-Tito. még nem tudjuk mi lesz a megoldás, de hogy Tito keze mozgatja az aligha tagadható. de az edző nem csak ez természetesen, az edző Neymar- Messi is , az edző a változásért kiáltó stílus(!?), az edző a rugalmas és korszerű taktika, az edző a megfelelő mentális és fizikai állapot, az edző a KELLŐEN SÚLYOS EGYÉNISÉG akinek van karakteres elképzelése és képes arra rámozdítani a csapatát és ami a lényeg : eredményes. nos mivel e sok mindenből én nem tudok sok mindent máskép ítélek: mi a piaci értéke a két említett prominensnek? hát ez alapján útaltam a mérleg nyelvére.
recrea
Llegenda del Barça

2013.07.09. 20:34:47

sjd írta:...Elismerem, hogy komplexebb a téma, mint hogy kivonunk X összegből Y-t, és akkor ennyit vesztett a csapat, de tekintve, hogy ezeknek a tételeknek a 90%-áról semmi fogalmunk nincs (meg arról sem, hogy pontosan hány dolgot is kéne belekalkulálni az egészbe), szerintem nem fogunk reális képet kapni így , maximum csak bűvészkedni lehet a számokkal, hogy "ennyi és ennyi lett volna a következő két évben a fizetése, de biztos sok mezt adtak el, meg marketingérték meg minden." Főleg úgy, hogy a legtöbb esetben csak valamilyen állítás bizonyítására szolgál az egész, és ennek megfelelően meglehetősen egyoldalúan vannak a különböző kiadási és bevételi tételek kiválogatva. (Pl. az most meg sincs említve, hogy Kaká reklámbevételeinek a felét le kell, hogy tegye a Madridnak, azért az sem kis pénz)...
Nem beszélve arról, h szerintem egy-egy igazolásnál elég sok pénz cserél gazdát feketén, zsebből zsebbe, kenőpénzként...játékosoknak, menedzsereknek, döntéshozóknak. Egyébként van a kluboknak akármilyen bejelentési kötelezettségük az igazolások összegéről(?), természetesen azon felül, h bekerül a könyvelésbe, de ennek egyes tételei nem publikusak. Szóval hogyan történik ez? Kiáll a média elé a klubelnök vagy a sportigazgató és elárulja mennyibe került az adott játékos. Hihető.... :roll:
sjd
Llegenda del Barça

2013.07.09. 19:43:13

visca el barca írta:kakát is ide lehet venni

65 millioért vették, 4 éve ott van évi nem tudom, kb 8-10 millios fizetéssel, az eddig cirka 100 milla. ha még hozzá teszed h az istennek nem tudnak tőle megszabadulni, akkor még két évig ott marad, az megint egy 15-20 milla
(Nem feltétlenül csak neked)

Újabban eléggé elharapózott ez a fórumon, hogy akkor számoljunk bele jövőbeni fizetést, amortizációt, adót, vámot stb. és akkor mindenkiről kijön, hogy 150 milliós bukás.
De akit meg nyereségesnek akarunk kihozni, annál számoljuk bele a marketingértéket, a televíziós jogokat, a szponzori szerződéseket, mezeladást, a játékos arcképével díszített WC-papír eladását stb. és akkor ő meg tuti nyereséges lesz.

Elismerem, hogy komplexebb a téma, mint hogy kivonunk X összegből Y-t, és akkor ennyit vesztett a csapat, de tekintve, hogy ezeknek a tételeknek a 90%-áról semmi fogalmunk nincs (meg arról sem, hogy pontosan hány dolgot is kéne belekalkulálni az egészbe), szerintem nem fogunk reális képet kapni így , maximum csak bűvészkedni lehet a számokkal, hogy "ennyi és ennyi lett volna a következő két évben a fizetése, de biztos sok mezt adtak el, meg marketingérték meg minden." Főleg úgy, hogy a legtöbb esetben csak valamilyen állítás bizonyítására szolgál az egész, és ennek megfelelően meglehetősen egyoldalúan vannak a különböző kiadási és bevételi tételek kiválogatva. (Pl. az most meg sincs említve, hogy Kaká reklámbevételeinek a felét le kell, hogy tegye a Madridnak, azért az sem kis pénz)

Szóval én azt mondom, hogy még mindig az adja a legjobb közelítést, hogy vesszük a vételárat, kivonjuk belőle az eladást, és megnézzük a különbséget, nem kell ezt semmilyen irányba felnagyítani.
shutterisland
Director del Fútbol

2013.07.09. 14:32:33

júj de globális lett ez a téma. :lol:

szerintem ez nem mérvadó egyébként, mi sem tudunk jó áron játékosokat eladni, ahogy ők sem.
az ilyen részletekbe (lásd villa szerződése) meg senki sem lát bele a fórumokról.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.07.09. 14:21:44

kakát is ide lehet venni

65 millioért vették, 4 éve ott van évi nem tudom, kb 8-10 millios fizetéssel, az eddig cirka 100 milla. ha még hozzá teszed h az istennek nem tudnak tőle megszabadulni, akkor még két évig ott marad, az megint egy 15-20 milla

120 milla.

jó biztos jött be mezeladásból, meg marketingből, de akkor is hatalmas blama, mert lőtt kb 20 gólt 80 meccsen és ennyi.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2013.07.09. 14:00:50

Initom írta:nagyon kíváncsi lennék hogy nálunk az utóbbi 5-6 évben mekkora szám :lol:

olyan 200 felett lehet. Pedro Leon,Canales,Robben,Sneijder,Van der Vaart,Huntelaar,Drenthe, stb stb

De ha a témafolytatására van igény akkor azt a barca vs realba...
Én kíváncsi lettem, és a hatásvadászat érdekében 07/08-tól számoltam össze:
Heinze -10,5
Drenthe -14
Robben -12
Sneijder -12
Lass -15
Huntelaar -12
VdV -5
Garay -4,5
Pedro Leon -4
Carvalho -8

Ez így 97 millió. (De lesz még ebből egy szép nagy összeg, ha pl. Kaká vagy Di Maria megy idén nyáron, előbbinél egy 50-60 milliós bukta simán befigyel.)

amúgy 06/07-ig visszamenve még meg jön ehhez:
Diarra -26
Gago -17
van Nistelrooy -15
Cannavaro -11,5
Emerson -6,5
Ami összesen 76 millió. Azért az nem csúnya, hogy a Capello-"éra" igazolásain buktak közel annyit, mint a következő 6 évben összesen...
salas9
Entrenador del Barça

2013.07.09. 13:12:30

Október 26-án vagy 27-én lesz a Barcelona-Real Madrid mérkőzés. A tavaszi találkozó március 22-23-i hétvégén lesz Madridban.

Az első forduló:
Barcelona - Levante
Real Madrid - Betis

Az utolsó forduló:
Barcelona - Atletico Madrid
Real Madrid - Espanyol
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2013.07.08. 12:04:35

kamcore írta:Eddig az volt a baj, hogy zsoldos banda, innen-onnan, mindegy, hogy kit de a legdrágábbat hozzák, most meg az a bajotok, hogy spanyolosítanak? Nem bírom a Madrid-ot, nem tisztem védeni, sőt, távol álljon tőlem, de azért ez nevetséges, már megbocsássatok.
Lehet, hogy félreérthető volt a mondanivalóm. Nekem semmi bajom ezzel, csak SZEMÉLY SZERINT úgy érzem, ez a nagy fiatalítás, nem egy olyan tudatos igazolási politika, mint azt itt vagy odaát sokan látják/akarják látni.
Az is lehet, hogy beválnak, ki tudja! Lehetséges, hogy 1-2 év múlva egy real-hegemónia következik. Nem látok erre olyan nagy esélyt, de nem lehetetlen.
Viszont az is biztos, hogy nem így tervezték ezt az igazolási szezont.
ÉÉn csak azon lepődöm meg, hogy odaát ezeket az embereket 2-3 hete még a csapat közelében sem akarták látni, még Isco-ról is igen megoszlottak a vélemények. Most pedig el vannak ájulva tőlük.
Sose szídtam azért a Realt, mert csak zsoldosokat igazolnak fejetlenül, mi is sok pénzt költöttünk egyes játékosokra, ez minden top-csapatnál így megy. Csak ez a hatalmas pál-fordulat SZERINTEM nem feltétlenül tudatos.
Forca Barca!!!!
kamcore
Jugador del Barça

2013.07.07. 21:33:06

Rinku írta: Tudod itt nem az a baj, hogy spanyolokat vagy más ibériaiakat vesznek, hanem, hogy tök rendszertelenül kapkodnak a sémák között, egyikből a másikra. Egyik végletből a másikba. Semmi arany középút, higgadtság és türelem, hanem ott a zabszem a hátsó fertályban. 80-90 milliókat adott volna külön-külön Bale-ért meg Neymarért is, aztán most eljátsza a jófiút, hogy na, akkor nézzünk szét a saját hazánk/házunk táján. Nem őszinte dolog, kapuzárási pánik az egész, ahogy én látom. Ezek megfontolatlan és hamari döntések, nem átgondolt, hirtelen ötletek, kapkodás össze-vissza, minden nap egy újabb rémálom, ami lepereg az átigazolási szezonból...

De Isco még nem is lenne rossz vétel...

+1: Ibrát még a nyáron viszi a Real, egy sörben fogadnék. De valahogy mernék többet is tenni erre...
Hát meglátásom szerint bepróbálkoztak Neymar/Bale/Suarez trióval, ebből eddig 2/3 nem jött össze, Suarez ki tudja. Viszont így maradtak a B lehetőségek, amik konkrétan spanyolok, és egész jók. Az, hogy most te úgygondolod, hogy "játszák a jófiút", az egy dolog, szerintem ez csak felesleges kakaskodás. Rendszertelennek nem nevezném személy szerint, mert azoknak a helyére igazolnak, akik nem igazán váltak be, vagy lassan kiöregednek. Bale igazolása inkább tűnne gázabbnak, őt pl én nem tudnám ott elképzelni, szóval lehet, hogy ezzel a "B" lehetőséggel jobban is jártak. Angolok meg nem igazán tudnak meghonosodni itt a La Liga-ban.

Isco lehet, hogy jó vétel, lehet, hogy flop lesz, majd az idő eldönti. Mondjuk én Thiago-ban sem láttam túl sok fantáziát (ebben a játékrendszeben), aztán lehet az idő múlásával rám cáfol. Csak nekem az bvssza a csőröm, hogy az összes U21-es jó teljesítményt nyújtó játékost kikiáltják az új Messi/Iniesta/Raúl-nak, aztán nagyrészük marhára nem válik be. Lásd szegény Bojan-unk esete, de van még csillió egy példa erre. Sajnos...

+1: Ibra szerintem akkor megy, ha nem lesz Suarez. Nem tudom melyik majom illene bele jobban a játékukba. Ibra nem egy hosszú távú megoldás, szóval remélem ő megy. :D
Kép
Sipi24
Jugador del Barça

2013.07.07. 21:06:02

Azért nem biztos az, hogy ezekkel a fiatal spanyolokkal rosszul járnak.
Nem biztos az, hogy egy Pogbával, Vidallal, Verratival meg mit tudom én kikkel jártak volna jobban, attól mert nagyobb csapatokban játszanak és drágábbak még nem biztos, hogy jobbak vagy sokkal jobbak ezek a Pogbáék.
Ha a 13-14-es szezonban nem is, de a 14-15-ös szezonban szerintem elég ütős csapat lesz a Madrid
Rinku
Director del Fútbol

2013.07.07. 20:44:43

kamcore írta:Eddig az volt a baj, hogy zsoldos banda, innen-onnan, mindegy, hogy kit de a legdrágábbat hozzák, most meg az a bajotok, hogy spanyolosítanak? Nem bírom a Madrid-ot, nem tisztem védeni, sőt, távol álljon tőlem, de azért ez nevetséges, már megbocsássatok.
Tudod itt nem az a baj, hogy spanyolokat vagy más ibériaiakat vesznek, hanem, hogy tök rendszertelenül kapkodnak a sémák között, egyikből a másikra. Egyik végletből a másikba. Semmi arany középút, higgadtság és türelem, hanem ott a zabszem a hátsó fertályban. 80-90 milliókat adott volna külön-külön Bale-ért meg Neymarért is, aztán most eljátsza a jófiút, hogy na, akkor nézzünk szét a saját hazánk/házunk táján. Nem őszinte dolog, kapuzárási pánik az egész, ahogy én látom. Ezek megfontolatlan és hamari döntések, nem átgondolt, hirtelen ötletek, kapkodás össze-vissza, minden nap egy újabb rémálom, ami lepereg az átigazolási szezonból...

De Isco még nem is lenne rossz vétel. Tehetséges, ügyes kölyök, Jó 4 év és stabil válogatott kezdő lehet, ha tartja a fejlődési ütemet és valóban tehetséges, tartós játékos lesz. A többiek is forintos srácok lehetnek, én ugyan nem néztem utána egyikőjüknek sem, hogy ki mekkora spíler vagy nem az, de ugye egy Pérez vezérletű klubnál már azonnal, egyből és semmikor máskor kell minden kupát nyerni. A Realnál nem az van, hogy jaj de jó, nyertünk egy kupát, hanem francba, már megint kiestünk, lemaradtunk egyről. Így nem lehet fejlődni, nyugodtan dolgozni, alakítgatni a csapatot. Ez a hirtelen invesztáljunk mindent bárkibe, aki megtetszik, hátha megváltja majd a világot, mindegy, hogy egy dolgos néger, egy ügyeskedő északi, vagy egy szép szemű spanyol legény, a lényeg, hogy költsünk pénzt, mert még a rossz nyelvek a szájukra vesznek mindent. Rendszertelen és elhamarkodott az egész politika, ez a baj vele. Mert szép dolog lenne, hogy hazaikkal operálna, de Perezt ismerve nem erről van szó. Ez is csak egy köpönyeg, amivel lehet takarózni.

+1: Ibrát még a nyáron viszi a Real, egy sörben fogadnék. De valahogy mernék többet is tenni erre...
Football, bloody hell. /SAF/
Robcsyy
Entrenador del Barça

2013.07.07. 20:29:17

Callejónt gyorsan el is kellett adni, mert sok lesz a spanyol :lol:
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
Gergely
Jugador del Barça

2013.07.07. 20:09:07

Egyszer már eljátszották a NAGY spanyolosítást!Nem működött , most sem fog! Egyszerűen ez nem erről szól most , hogy megvesszük a fél Under21-et és ülünk mint a tökök az eredmények meg jönnek!
A másik , hogy Ancelottinak még fogalma sincs , mit kezdjen az újakkal!
Ez egy meglátás de , hogy nem ezek lesznek a Butrageno-s 5- fogat reinkarnációja az is 1000%!

Aztán kitudja...
visca el barca
Presidente del Barça

2013.07.07. 19:04:05

Gareth Tello írta: Számomra sokkal szimpatikusabb ez a spanyolosítási politika, mint az a hozzáállás, hogy "igazoljunk egy aktuális top5 játékost".
kényszer. top 5-ös játékost nem nagyon tudnak igazolni. :D
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.07.07. 18:47:25

Sajnálom, hogy Isco után minden bizonnyal Illarramendit is elviszi a Madrid, ő is egy rendkívül tehetséges játékos, engem valamiért kicsit Busquetsre emlékeztet, szerintem simán lehet belőle egy Busi-kaliberű futballista majd.

Számomra sokkal szimpatikusabb ez a spanyolosítási politika, mint az a hozzáállás, hogy "igazoljunk egy aktuális top5 játékost". Isco, Illarra, Jesé, Carvajal... Ők szvsz a jövő Madridjának alappillérjei lesznek majd. (Morata és Nacho viszont szerintem kevés lesz.)

Kíváncsi leszek, fognak-e még igazolni valakit a továbbiakban, egy jó középpályásra és egy csatárra szüksége van még a Madridnak.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.07.07. 18:26:51

Neymar7 írta:Abszolút egyetértek veled, viszont abban vitatkozék hogy Arbeloa Carvajal előtt van. Sztem minden madridinak borsódzik a háta mikor játszik. KK-döntőjében is elég gyengén muzsikált, de én örülnék ha továbbra is ő játszana mert Neymar oda-vissza megforgatta... :twisted:
Láttam pár meccsét Carvajalnak, nem nagy tehetség, SZERINTEM. Montoya jobb...
Azért abban nem lennék biztos, hogy Carvajalt nem forgatná ugyanúgy be. Sőt... Igazából azért utálja mindenki Arbeloát, mert egy favágó és a támadás közben a teljes fogalmatlanság rí le róla. Védekezésben viszont nem nevezném egyáltalán gyengének, meglepődnék, ha Carvajal bármennyivel is jobban védekezne. Bár végülis ha azt nézzük, hogy Montoya mögött van/volt a rangsorban utánpótlás szinten, felnőtt szinten pedig Montoya eddig max. a lelátón koptatta a helyeket, akkor biztos, hogy kiszorítja a gyerek a spanyol válogatott fix tagját. :wink: Egyszerű logika...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
kamcore
Jugador del Barça

2013.07.07. 15:58:51

Eddig az volt a baj, hogy zsoldos banda, innen-onnan, mindegy, hogy kit de a legdrágábbat hozzák, most meg az a bajotok, hogy spanyolosítanak? Nem bírom a Madrid-ot, nem tisztem védeni, sőt, távol álljon tőlem, de azért ez nevetséges, már megbocsássatok.
Kép
Neymar7
Barça B

2013.07.07. 14:13:41

[quote="Chino"]Én nem igazán vagyok elájulva a Real igazolási politikájától. Akiket most igazolnak nem feltétlenül a tudatos fiatalítás és "spanyolosítás" eredményei. Úgy vettem észre, hogy ezek ilyen B-megoldások. Korábban ilyen Moratákat, Casemirokat, Nachokat, Illaramendiket még a Bernabeu közelébe sem engedtek volna. Sőt még Iscot sem tartották sokra. Miután Vidalt, Verrattit Pogbat, Balet stb. esélyük sem lett megszerezni, ezekből top-játékosok lettek. Kondogbiat is lehordták mindennek, legnagyobb favágó, szóba se kerüljön stb., most pedig vágyakoznak rá és mekkora igazolás lenne. Szóval nem kell ettől hanyatt dobni magunkati, nem olyan tudatos ez mint gondolják. Jesé is ügyes, de még semmit sem bizonyított, majdnem(?) gólkirály a másodosztályban (ha jól tudom Deulofeu-nak jobb a gól/perc átlaga), most ő a király ott, ahogy Carvajal is megváltó, pedig a (U-21) válogatottban Montoya cseréje. Viszont itt úgy kezelik, mint aki bejátsza az egész jobboldalt, védekezik, támad a legmagasabb szinten, mindenkinél kezdő stb. (Arbeloa szerintem szinte biztos hogy előtte lesz)

Szóval nem kell ettől besz...ni, nem olyan tudatos és jól átgondolt ez mint gondolják. Megvannak ők szorulva, különben nem adnának egy olyan Illaramendiért kapásból 30 milliót, akinek 23 évesen egy jó szezonja volt és nem is egy szupertehetség.[/quote]

Abszolút egyetértek veled, viszont abban vitatkozék hogy Arbeloa Carvajal előtt van. Sztem minden madridinak borsódzik a háta mikor játszik. KK-döntőjében is elég gyengén muzsikált, de én örülnék ha továbbra is ő játszana mert Neymar oda-vissza megforgatta... :twisted:
Láttam pár meccsét Carvajalnak, nem nagy tehetség, SZERINTEM. Montoya jobb...
„Gratulálok a játékosnak, amiért arra a projektre szavazott, ami szakmailag számára a leginkább előnyös lehet, és nem a pénz motiválta."

Tito Vilanova Neymar leigazolásánál
Válasz küldése