Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.12.08. 22:26:04

Ezt a meccset gyönyörűen leadta a Valladolid. A Real megint gyenge volt (legalábbis magához képest), de a Valladolid még gyengébb. Kaptak 2 kabaréba illő gólt, a 3. gól pedig nem volt szabadrúgás. Mondjuk azt is meg kell említeni, hogy egy szabályos gólt nem kaptak meg. Röviden, tömören ennyi. De, a Barcelona a színészcsapat?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Barcaman1993 2012.12.08. 22:26:35-kor.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
REMY
Madridista

2012.12.08. 22:26:04

recrea írta:
REMY írta: DM, Khedira, Carvalho,

Hoznám Neymart vagy Hazardot, Jesét felhoznám a nagycsapatba.

Esetleg a Higu - Falcao cserén elgondolkodnék még.
Remy, nálatok évről évre ez megy. Az aktuálisak mindig gyengék, aztán jön a lista, h kiket szeretne a köznép, aztán az elnök megveszi őket, aztán nem jönnek az eredmények, akkor ugye az aktuálisak gyengék. Körforgás 10 éve, pedig boldog-boldogtalant leigazolt a Real, súlyos pénzekért, mozdíthatatlannak hitt játékosokat. Bárki megtehető, ha [auto_cenzúra], mehet a levesbe. Ahelyett, h próbálna a mindenkori edző CSAPATOT csinálni.
Tudom, könnyen beszélünk mi, hiszen utánozhatatlan generáció jött össze, elismerem, irigylésre méltó, lesz ennél sokkal rosszabb, nem is várom.
elhiheted, hogy én az mellett voltam, hogy inkább maradjon az adott csapat, és ők érjenek össze, minthogy igazoljunk ismét 10 embert.... DE DM, Khedira, Carvalho annyira kevés és annyira fekete fol a csapatban, hogy már csak hátráltatják az egészet. Valami nem okés... és így nehéz.

Igen. Nektek nagyon összejött most a dolog, és sok barcás ezt nem érti meg. Kíváncsi vagyok mi lesz akkor amikor elmúlik ez a generáció, mert az biztos, hogy ilyen minőséget nem fogtok kinevelni a közeljövőben.
recrea
Llegenda del Barça

2012.12.08. 22:22:52

REMY írta: DM, Khedira, Carvalho,

Remy, nálatok évről évre ez megy. Az aktuálisak mindig gyengék, aztán jön a lista, h kiket szeretne a köznép, aztán az elnök megveszi őket, aztán nem jönnek az eredmények, akkor ugye az aktuálisak gyengék. Körforgás 10 éve, pedig boldog-boldogtalant leigazolt a Real, súlyos pénzekért, mozdíthatatlannak hitt játékosokat. Bárki megvehető, ha [auto_cenzúra], mehet a levesbe. Ahelyett, h próbálna a mindenkori edző CSAPATOT csinálni.
Tudom, könnyen beszélünk mi, hiszen utánozhatatlan generáció jött össze, elismerem, irigylésre méltó, lesz ennél sokkal rosszabb, nem is várom.
REMY
Madridista

2012.12.08. 22:22:35

lui1698 írta:
REMY írta:Esetleg a Higu - Falcao cserén elgondolkodnék még.
A matracosok meg majd lesznek olyan hülyék és bele is mennek egy ilyenbe. :D
Hazard szintén esélytelen szerintem, mert kétlem, hogy a cselzi elengedné, Neymar meg már írtam, hogy nálunk lesz az új "hetes".

Amúgy Di María tényleg nem ügyetlen, sőt kifejezetten technikás, de mint már írtam hülye szegényke, mint a tarkón lőtt medve.
nem feltétlen cserére kellet gondolni :D Higut elpasszolni, majd Falcaot megvenni :D
Hazard vágom, hogy esélytelen, de nagyon szeretném, ahogy Neymart is. Bár az a Reus gyerek sem rossz. Talán még őt hoznám.

Altintopot ingyé hoztuk, majd eladtuk asszem 2 milláért.

amúgy jelenlegi helyzetben Dzsudzsákot is szívesebben nézném a csapatba DM helyén. Bár Balázst mindenképp elnézegetném. Cserének amúgy tökéletes lenne.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára REMY 2012.12.08. 22:23:46-kor.
lui1698
Llegenda del Barça

2012.12.08. 22:20:41

REMY írta:Esetleg a Higu - Falcao cserén elgondolkodnék még.
A matracosok meg majd lesznek olyan hülyék és bele is mennek egy ilyenbe. :D
Hazard szintén esélytelen szerintem, mert kétlem, hogy a cselzi elengedné, Neymar meg már írtam, hogy nálunk lesz az új "hetes".

Amúgy Di María tényleg nem ügyetlen, sőt kifejezetten technikás, de mint már írtam hülye szegényke, mint a tarkón lőtt medve.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Rinku
Director del Fútbol

2012.12.08. 22:19:53

Carvalho még a Madridnál van? Azt hittem már rég nyugdíjas... Ez esetben megvan a Real Militoja. Altintopot amúgy csak kölcsönbe vitték oda? :)
Football, bloody hell. /SAF/
REMY
Madridista

2012.12.08. 22:16:03

lui1698 írta:
shutterisland írta:
Telloért oda adjuk
deal.
Még szerencse, hogy nem rajtad múlik. Tello se egy atomfizikus, de a lerágott bőrkeményedésében több értelem van, mint Maria-nak.

Amúgy, tegyük fel, hogy idén kupa nélkül maradtok, és ugye jönnek az elnökválasztások.
Egy estleges leltározásnál kiket pattintanátok a csapattól azonnal?
DM, Khedira, Carvalho,

Azért emlékszem olyanra is,hogy Di María volt a világ legjobb szélsője...
szóval, gyorsan változnak a vélemények ott.
Az a baj, hogy a képességei megvannak, de olyan hullámzó teljesítményt mutat, hogy az elképesztő. Vagy MOM, vagy OMFG..... köztes állapot nincs. És ez idegesítő, hogy nem kiegyensúlyozott.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.12.08. 22:15:03

Azért emlékszem olyanra is,hogy Di María volt a világ legjobb szélsője... :roll:
szóval, gyorsan változnak a vélemények ott.

Khedira-t biztos elzavarná mindenki, ellenvetés nélkül.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
recrea
Llegenda del Barça

2012.12.08. 22:14:32

lui1698 írta:Özil a statisztikusok kedvence lehet, minden második meccsére jut egy értelmes megmozdulása, amiből szerencséjére gól születik.
Mondjuk ez tényleg jó stat. Alexisnél, Villanál a felével bőven beérném...holott jobb focistának tartom őket, egy jobb csapatban.
lui1698
Llegenda del Barça

2012.12.08. 22:13:03

shutterisland írta:
Telloért oda adjuk
deal.
Még szerencse, hogy nem rajtad múlik. Tello se egy atomfizikus, de a lerágott bőrkeményedésében több értelem van, mint Maria-nak.

Amúgy, tegyük fel, hogy idén kupa nélkül maradtok, és ugye jönnek az elnökválasztások.
Egy estleges leltározásnál kiket pattintanátok a csapattól azonnal?
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
sjd
Llegenda del Barça

2012.12.08. 22:12:43

REMY írta:Nem akarjátok leigazolni? :lol: Telloért oda adjuk :lol:
Inkább megkapjátok Tello-t ingyen, csak ne kelljen idehozni azt az embert. :P :D
shutterisland
Director del Fútbol

2012.12.08. 22:07:16

Telloért oda adjuk
deal.
mess2009
Director del Fútbol

2012.12.08. 22:05:55

bárhogy szerettem volna a Vall. győzelmét el kell ismerni, hogy a Madrid erősebb csapat. erősebb a játékos állománya ami olyan minőségi fölényt nyújt, hogy egy gyenge csapatjátékkal is győzni tud.
FarkasN. szokásos ömlengésével ellentétben a nagy Murinho semmi zseniálisat nem húzott, de minden becserélt játékosa jobb mint akit a hazaiak be tudtak küldeni. bár az első góljuk szerencsés volt mégsem lehet azt mondani, hogy ez volt a döntő, mert a Vallaloid góljaira is illik ez a jelző.
ez van, a Madrid magához tért, csak mi tudjuk legyőzni őket.
REMY
Madridista

2012.12.08. 22:05:22

recrea írta: Nézhetetlen, amit a Real művel, ez a véleményem összefoglalva.
ezzel sajnos egyet kell értenem... egyszerűen nem értem, hogy miért van ez :cry:

De leginkább az idegesít, hogy Di María ott van a pályán..... komolyan mondom. Nem akarjátok leigazolni? :lol: Telloért oda adjuk :lol:
sjd
Llegenda del Barça

2012.12.08. 22:04:38

lui1698 írta:Özil a statisztikusok kedvence lehet, minden második meccsére jut egy értelmes megmozdulása, amiből szerencséjére gól születik.
Az még csak hagyján, de tavaly adott 20 gólpasszt a bajnokságban, tavalyelőtt meg 19-et. :shock: (Messinek volt 20, ill. 21)
recrea
Llegenda del Barça

2012.12.08. 21:50:16

Szerintem csak "vakokkal" játszik. Válogatottban kifejezetten jó, pedig van ott verseny.

Nézhetetlen, amit a Real művel, ez a véleményem összefoglalva.
lui1698
Llegenda del Barça

2012.12.08. 21:46:32

Özil a statisztikusok kedvence lehet, minden második meccsére jut egy értelmes megmozdulása, amiből szerencséjére gól születik.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.12.08. 21:45:06

özil egy nokedli. minden 10 meccsére jut egy jó. egy dortmundban biztos sztár lenne, de ide kevés.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2012.12.08. 21:35:35

Élvezetes, ötletes focit játszik a Real. :lol:

Özil nagyon megosztó személyiség a madridisták körében, szerintem csak rossz spanyol csapatban játszik.
Deus
Boixos Nois

2012.12.08. 21:27:14

BritishKnight írta: :shock: zil
Meg is van az év kommentje! D:

ON:

Sztem meglesz Realnak a győzelme. Bedarálják őket. Csak figyeljétek meg.

Szerk: ott is van a 2. :shock: zil gól.
KépKép
Sanama
Llegenda del Barça

2012.12.08. 21:15:50

4perce nézem, és mintha a Valladolid lenne a nagy csapat... Real annyira ért labdába,hogy kirúgják oldalra...
bár így is befogják húzni, de azért jó ezt látni.
daffy
Madridista

2012.12.08. 21:11:37

megszakítva a hallgatásom...:
josé felépített egy olyan csapatot,amely tökéletes ellentéte és ellenfele a barcának. rátok lett kihegyezve,felépítve a taktika,a játékosállomány,minden és ezt akarja minden meccsen(szinte minden meccsen) ráhúzni az ellenfélre. vagy bejön vagy nem. nekem egy tökéletes kupacsapatnak tűnik,amely egy barca elleni párharcra lett kitalálva és egyéni képességeinek köszönhetően mással is fel tudja venni a kesztyűt. elméletben. a gond az,hogy a real madridnak nem ez az alapvető feladata,hanem a szórakoztatás és a játszva nyerés. ez a meccsek 95%-ban nincs így. a bajnokság kuka. marad a bl,mert a kupa ezek után a kutyát nem érdekli. mindent feltenni a világ legnehezebben megszerezhető serlegére nem okos döntés,de nincs is választás és ha nem jön be,akkor tisztítani kell madridban,akár edzőt,akár játékosokat.visszatekintve a mourinho-érára nem sok jó jut eszembe. elhódított egy kupát,melyet egy teljes aktív generációnak nem sikerült. szép. kialakított egy olyan bukó szériát a barca ellen,amelyre régen volt(volt-e egyáltalán) példa és ünnepeljük meg,hogy megszakította? hát,puszi érte. cserébe mit kapott az egyszerű szurkoló? egy a részben a média,részben az edző,részben a játékosok viselkedése miatt kreált "gonoszt". egy nézhetetlen focit. egy khedira-özil-pipita,pepe tengelyt,amelynek hallatán öcsi bácsi forog a sírjában. nekem ez nem jön be,a meccsek kisebb hányadát nézem ezáltal,elfog az undorral vegyített kényszerű mosoly a nyilatkozatokat olvasva. nem baj,erre mondják azt,hogy nem kell nézni,olvasni. de a mozgolódásokból és a hírekből,melyek kizárt hogy 100%-ban média általi koholmányok,érezni lehet,hogy mások is látják így,akár perez is. az a perez,aki látott már fehér balettet focizni is,remélem még uralkodása alatt újra lát.
a jövőről úgy gondolom,hogy mou mentes lesz. ha megnyeri a bl-t,akkor lép,mert megtette,amit kő,de erre senkinek nincs szüksége tovább. ha nem nyeri meg,akkor is lép,mert roppant kínos egy tejhatalmat kierőszakoló és mindent kézhez kapó edzőnek évek alatt egy helyben toporogni. mehet angliába a mu-city-chelsea valamelyikéhez,amelyiket előtte nem pep választja,mert szerintem ő dönt előbb.
ez egy egyéni vélemény,ha kérdés,észrevétel születik,melyre választ vár az illető,privátban szépen fel lehet tenni. ez csak úgy kikívánkozott.
...hallgatás folyt.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.12.08. 21:11:35

Mondjuk aki 2szer vezet bármilyen csapat ellen,és nem tud nyerni,az meg is érdemli a vereséget...
kár érte,mert főleg az első gól,egy tipikus real elleni baki gól volt.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Stalkyard
Director del Fútbol

2012.12.08. 21:07:14

BritishKnight írta: :shock: zil
Ez mekkora :lol:

Egyébként nyugalom, innentől úgyis behúzzák. Pedig mondtam is magamban, hogy ha a Valladolid kihúzza a szünetig, lehet valami keresnivalójuk, erre nem gólt rúg a Real az utolsó percben? :lol:
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
lui1698
Llegenda del Barça

2012.12.08. 21:07:08

Teljesen mindegy ez a mai, este, de azért látszik, hogy nagyon érdekli őket a bajnokság...

Takarózni meg lehet a "tizedikkel", hogy majd azzal teszi fel a koronát speckó5 a madridi pályafutására, csak azért idén pokoli erős a mezőny a BL-ben, még magunkat se mondanám egyértelmű esélyesnek, és azért ott se nyújtottak eddig olyan hű de félelmetes produkciót, hogy azt lehetne feltételezni, hogy van esélyük a végső győzelemre.

És bizony, ha az is úszik, akkor pár ember baromi nagyon fog bukfencezni azon a vidéken.
Kép
Válasz küldése