REMY írta:Na látod... És akkor most képzeld magad a helyükbe. Focizol... és egy kisebb érintéstől is a földre huppan az ellenfél... 1x oké.. 2x is.... de amikor sorozatosan??? Te nem lennél rohadt ideges??
De komolyan. Tegye a szívére az ember a kezét és tegye fel a kérdést.
A színészkedésre adott reakció egy értékmérő volt. A jelenlegi Madridnál úgy néz ki, ez az érték. Ha ellenem akárhányszor színészkedett valaki, nem tapostam meg, és ezt csak azért merem felhozni példának, mert ebben a szituban nem számít, hogy a BL-ről van szó vagy egy kispályás sörmeccsről. [én a BL-ben játszom

]
A színészkedés is egy reakció volt, el lehet ítélni, nem sportszerű, de közel sem annyira negatív jelenség, mint az odamegyek, megtaposom a kezét, a lábát, netán belenyúlok a szemébe. Sőt, azzal meg vigyáznék, hogy színészgárdának titulálják a Barcelonát, főleg Madridban, hiszen olyan játékosok kergetik a bogyót ott is, akik bőven szeretnek rájátszani a dolgokra, gondolok itt Di Maríára, C. Ronaldóra, Pepére, aki mindkét stílusban egyedülálló.
Ha a fair play szellemét nézzük, mindkét csapat hibás, a mértékéről pedig sosem lesz egyezség az óriási rivalizálás miatt. Ha egy szurkoló már csak azért utálja Messit, mert ennyi gólt lő és mindezt itt, vagy fordítva azért valakit, mert a Madridba igazolt, akkor már érezhető, hogy az objektív vita lehetősége kihúzva.
ui.: Mezner2-vel értek egyébként egyet, a kupadöntőn kezdődött, sőt, az 5-0-nál már ugye Sergio Ramosnál is elszakadt a cérna. Néhol olvastam, hogy az dühítette fel őket, hogy 5-0-át szimbolizálva mutatták ki a kézfejüket Piquéék a szurkolóknak. Szerintem ez nonszensz, mivel nem őket cukkolták ezzel, csak örültek 97 ezer barcelonaival egy nagy győzelemnek.
.