P.U.Y.O.L. írta:Szerintem is elítélendő az ilyesmi. Sosem szerettem az ehhez hasonló "ügyeskedéseket" semmilyen sportban. Lehet ezt rafkósnak nevezni, az is volt. No problem, meccs lefúj, 0-3 az ellenfélnek, aztán legközelebb nem lesz rafkósság...
Amúgy nekem simán Pinto jutott eszembe, (gondolom nem kell magyarázni) akkor felé sokkal megbocsájtóbb volt a fórum, pedig dettó ugyanez a szituáció...
Nem hinném, hogy egy ember bűnéért az egész csapatot meg kéne ilyen szinten büntetni.
Disznóság volt ez. De mennyivel nagyobb disznóság volt, amikor Eduardo lábát eltörte a birmingham citys állat

Nemcsak a játékos lábában okozott törést, hanem a pályafutásában is, és könnyen lehet, hogy az Arsenal szezonja is másképp alakul az eset nélkül.

És kapott egy nevetséges büntetést a srác...akkor miről beszélünk?
Vagy Maradona isten keze gólja, ami kb. eldöntötte VB címet, ha ott a megadott találat helyett jól megérdemelt piros lap jön, akkor nagy eséllyel az angolok húzzák be a döntőt. Ez is mennyivel nagyobb disznóság volt, mint amit most a honfitársa csinált?
Akik szerint itt fél éves eltiltás, meg hasonló szankciónak kéne lenne, azok mondják már meg, hogy a fent említett két úriember mit érdemelt volna akkor!
Ja, hogy ők játékosok? A játékosoknak akkor szabad lábat, karriert, egy nemzet álmát összetörni, de egy edzőt feszítsünk keresztre egy kis turpisságért.