Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én arról sem tudok semmit, hogy Blancot esetleg kirúgtak volna. Azt hittem biztos a helye. Egyébként nem nagyon látok sehol hivatalos bejelentést.palesz77 írta:Emery nem a PSG uj edzoje?En azt hittem az mar hivatalos, de akkor ugylatszik megse.
Akkor viszont szinte biztos, hogy Emery veszi át VDB-től a válogatottat.palesz77 írta:Sampaoli lett a Sevilla edzoje.
Watford vezetősége nem akarta vele folytatni, ő szeretett volna hosszabbítani. A hivatalos közlemény az volt, hogy mások voltak a nézetek a következő szezonra.roby122 írta:BREAKING: Quique Sánchez Flores az Espanyol új vezetőedzője! A spanyol szakember 2019-ig írt alá.
Favágásnak ezennel vége.Igazából nem értem miért jött el a Watfordtól, jól ment ott neki, egész szépet is játszottak, érdekes húzás ez, de kíváncsian várom, mit fog alkotni az Espanyollal.
A legdurvább az egészében az az, hogy majdnem fullos kezdővel nyomtákS.Agüero írta:A spanyolok épp most kaptak ki otthon 1-0-ra a grúzoktól.
Gondolom vakok között a félszemű a király alapon nyerték meg, szóval velük is csak többen lesznek a La Ligában, jobban nem. Az utolsó első ligás éveikben ráadásul kifejezetten durva stílusban játszottak. Mikor felhoztuk Messit, a Sociedaddal keröltve (plusz volt még 1 csapat azt hiszem, ők nem jutnak az eszembe) feljelentettek minket a Szövetségnél (a baszk-katalán szolidaritás ugyezola8787 írta:Alaves: 48 rúgott, 34 kapott gól, így megnyerni a másodosztályt azért az komoly
Hali.Baggio2001 írta:Köszönöm a válaszokat!
Gondoltam, hogy nem mostanában sorsolnak, így nem lesz könnyű belőni egy meccset, de majd augusztus végére tervezem az utat és ha szerencsém lesz, akkor pont lesz egy hazai meccs amikor ott leszünk.
Olimpia miatt valószínűleg legkorábban 20-án kezdődik.Baggio2001 írta:Sziasztok!
Tudom, még korai lehet a kérdés, de hátha tudja valaki a választ:
Mikor lesz a 2016-2017-es szezon sorsolása?
Illetve lehet-e tudni, hogy kb. mikor kezdődik az új szezon?
Azért lenne érdekes, mert tervezünk egy barcelonai utat és ha már eljutok odáig, csak megnéznék egy meccset élőben.
Úgy tudom júli 21-én mondják meg,hogy mi mikor merre és augusztus 20-21 lesz a kezdő dátum.Baggio2001 írta:Sziasztok!
Tudom, még korai lehet a kérdés, de hátha tudja valaki a választ:
Mikor lesz a 2016-2017-es szezon sorsolása?
Illetve lehet-e tudni, hogy kb. mikor kezdődik az új szezon?
Azért lenne érdekes, mert tervezünk egy barcelonai utat és ha már eljutok odáig, csak megnéznék egy meccset élőben.
Erős bajnokságok vannak, jelenleg a spanyol a legerősebb. De ez azért van, mert 3 csapat a JELENLEGI top 4-5 csapatból itt játszik. A francia, olasz, német bajnokság tulajdonképpen 1 csapatos. Mindegyikből 1 csapat tartozik csak a szűk elithez. Az, hogy a Juve korán kiesett az nem azért volt, mert az olasz bajnokság rosszabb, mint pl. a német vagy a spanyol, hanem azért mert a Bayern-t kapták. Top3-as (4-es) csapatot.csababarca írta: ilyen alapon akkor nincsen erős bajnokság,és soha nem is volt.
Angolok kanyarban nem voltak a BL-ben, City eljutott a 4ig legalább,ahol kapura sem lőttek.
Olaszoknak is a 16 jelentette a végét.
senkinek nincs megtiltva hogy komolyan vegyen egy EL-t, ott a Dortmund azért nekem nem úgy tűnt hogy leszarják.
Bár már nem tudom honnan indult a vita, de az alapja onnan ered hogy a spanyol bajnokságot tartjuk a legerősebbnek.
Erre még mindig nem érkezett ellenérv, mert az,hogy a Sevilla kipottyant a csoportkörben nem bizonyít semmit. Mert a többi bajnokság többi csapata is kipottyant, a spanyolok bírták a legtovább.
Mindegy, parttalan a vita, de itt kivételesen Bob pártján vagyok.
ilyen alapon akkor nincsen erős bajnokság,és soha nem is volt.crixus írta: Az igazi két "erőmérő" a BL és a bajnokság teljesen más képet mutat. Idén a Valencia és a Sevilla is tükör simán pottyant ki a BL-ből, a bajnokságban sem javultak semmit az előző évekhez képest. Tavaly a Bilbao is kipottyant egy elég könnyű BL-csoportból ahogy azt megelőzően a Real Sociedad is. Hol van itt az általad említett tendenciózusan jó teljesítmény?