2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Első évében is jól kezdett, tavaly viszont tényleg gyenge volt, főleg mentálisan. Én benne továbbra is látok bőven lehetőségeket. Piszok gyors, erős, remek fizikai felépítése, labdával is jól bánik. Ilyen emberrel meccseket lehet nyerni.palesz77 írta:Ma tenyleg jo volt, iden egesz turheto alapbol is. De amit irsz az tavalyra nagyon nem volt igaz, Messi 13/14-es mezonymunkajaval vetekedett az ove, csak melle negyede akkora focista..roby122 írta:Ezt csak a Real Madrid drukkerek nem fogják soha észrevenni. Hatalmasat melózik, odateszi magát ahogy kell.
Ma tenyleg jo volt, iden egesz turheto alapbol is. De amit irsz az tavalyra nagyon nem volt igaz, Messi 13/14-es mezonymunkajaval vetekedett az ove, csak melle negyede akkora focista..roby122 írta:Ezt csak a Real Madrid drukkerek nem fogják soha észrevenni. Hatalmasat melózik, odateszi magát ahogy kell.
Ezt csak a Real Madrid drukkerek nem fogják soha észrevenni. Hatalmasat melózik, odateszi magát ahogy kell.Bob_Marley írta:Én ezt a két gólt láttam, Baleben továbbra is nagy lehetőségek vannak, aki ilyen fizikai tulajdonságokkal bír azt mindig lehet használni (mint a lift úgy ment fel). Kérdés megtalálják-e a helyét.
Na, ez szuper! Éppen itt az ideje már egy kis anyagi előrelépésnek mindenki számára, legyen varázsa a ligának.noname írta:Már kész az új szerződés. Hasonló lesz az új rendszer 2016-tól, mint a többi országban. Továbbá a teljes összeg is nőtt valamelyest. Úgy emlékszem következő szezontól lép életbe az új szerződés. A Barca/Real duó majd kb 100-120-at keres, a többi klub pedig feljön. Nem lesz annyira egyenlő a terep, mint Angliában(ez nem is lenne indokolt, hiszen túl nagy a nézettségbeli különbség a csapatok között), de a kisebb csapatok is kapnak egy bő 10 millió extrát. Valaki beadhat egy linket, mert nem találtam.
Nagyon nem szép meccseket játszanak, de a szezon végén nyilván nem fogják tőlük megkérdezni, hogy milyen játékkal érték el az adott helyezést. Ettől függetlenül szépen gyűjtögetik a pontokat. Én láttam a tegnapi meccsüket, a játék nagyon semmilyen volt. Jackson Martinez szerintem gyors távozó lesz majd, nagyon nem megy neki. Griezmann is lapos volt tegnap. Az a védelem sem volt olyan acélos.BarcafanTomee írta:Nagyon csendben jön megint az Atletico, sokan leírják őket, pedig megmutatták már a bajnoki évükben, hogy bírják végig is. Meccseiket nem nagyon nézem, de durva, hogy nem lehet nekik gólt lőni. 18 meccsen 8 bekapott gól![]()
De azért mázli is kell ahhoz, hogy sorozatban 1-0ra nyernek, és egyre inkább a hajrában szerezve a győztes gólt. Minden esetre nagyon egyben vannak most, és mivel elszórtuk az előnyünket a január végi derbi ellenük nagyon fontos lesz. Össze kell kapni kicsit magunkat mert könnyelmű lett a brigád.
Ez tényleg nagyon jó blog. Andalúzia és Valencia tartomány csapatai elég ütőképesnek tűnnek papíron.messideco írta:Tartományi tizenegyek
Vannak érdekes csapatok. Nagyon jó amúgy a blog, érdemes követni
Ha így nézzük, akkor már arányaiban el is léptünk.Bob_Marley írta: Persze, de nekünk eggyel kevesebb meccsünk van. Így értettem hogy ha pontokban nem is feltétlenül, de arányaiban elléphetünk.
Persze, de nekünk eggyel kevesebb meccsünk van. Így értettem hogy ha pontokban nem is feltétlenül, de arányaiban elléphetünk.Messias2 írta:Nem csak mi játszunk, hanem forduló lesz.Bob_Marley írta: Így viszont egy Betis elleni győzelemmel eltudunk lépni három ponttal tőlük és meseszépen zárhatjuk az évet.
Nem csak mi játszunk, hanem forduló lesz.Bob_Marley írta: Így viszont egy Betis elleni győzelemmel eltudunk lépni három ponttal tőlük és meseszépen zárhatjuk az évet.