Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
TripleH
Entrenador del Barça

2016.03.22. 09:29:40

Viszont Kane úgy látszik, mégsem egyszezonos csoda volt tavaly, nagyon erősen kétlem, hogy nyáron a Spurs megfogja tudni tartani, ugyan ez van a Leicester oldalon is, szét lesznek szedve teljesen, onnan sztem akit vihetnek, az Kanté, Mahrez, Vardy, Huth, Drinkwater ez azért eléggé sok ember, de talán még Schmeichelnek is lesz kérője.

De maradjunk ennél a szezonnál, ha tudják magukat tartani és a végéig szoros lesz a különbség, akkor épp a tavalyi bajnokok ellen, válhatnak bajnokká. :D
noname
Llegenda del Barça

2016.03.22. 07:24:51

Nézegettem itt a sorsolást. Ugye mindenki várja a Leicester összeomlását(már 31 forduló óta :lol: ), de a Spurs se olyan veszett erős, a sorsolás pedig kimondottan nehéz mindkét csapatnak. Az Arsenallal nem számolok. Ők akkor se lennének bajnokok, ha 8 fordulóval a vége előtt vezetnének 23 ponttal. Tipikusan olyan meccsei lesznek mind2 csapatnak, amik háromesélyesek. Kaotikus eredményeket várok mind2 csapat részéről, viszont a káosz általában igazságos. Az az 5 pont előny pedig nagyon sok ezen a ponton. Ranieri stílusa miatt is bírhatják idegileg. Őt nem érdekli. Remek szezont futott a csapata és ez akkor is úgy marad ha minden meccsen kikapnak mostantól. Látszólag a játékosok is ezt a mentalitást vallják. Ilyen kevéssel a vége előtt nem görcsösek.
A Fifa egy szégyen
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.22. 02:38:40

Nagy eredmény lenne, de én úgy gondolom, hogy egész egyszerűen nem olyan érett ez a csapat, hogy ne roppanjon össze. Egy Tottenham sem feltétlen, de legalább válogatott focisták nemzetközi kupákat megélt focisták. Szerintem itt Ranierin sok múlhat. :D Ő lenne az angol Csank és a Leicester pedig az angol Vác, megtiszteltetés. :lol:

Szerintem is innen Leicester vagy Tottenham lesz már a befutó.
Kép
Kép
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2016.03.22. 00:38:05

recrea írta:Amikor ennyire "fent" van egy csapat, akkor általában be is húzza, fáradtság, nevek, sérülés, semmi nem számít, Leicester meg fogja nyerni.
NAGYON szorítok nekik, de félek attól, hogy becsúszik egy olyan meccs/eredmény ami összezavarja a fejeket és kicsúszik a bajnoki cím a kezükből.
Ha nagy csapatról lenne szó akkor nem félnék ettől, de szerintem pillanatnyilag ők sem hiszik el hogy minek a küszöbén állnak jelenleg.
Nem nézek angol focid, de ha összejönne nekik a győzelem arra még évtizedek után is emlékeznék.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
PCsabi
aka Game90

2016.03.21. 23:45:10

recrea írta:Szép dolog a remény, de ugye senki nem gondolja, h az Arsenal innen behúzza? :) Márhogy a matematikai esélyen kívül semmilyen érv nem szól mellettük.
1:55-től:
https://youtu.be/ofl2XZ8VNx0" target="_blank
:D
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kanty
Llegenda del Barça

2016.03.21. 22:45:48

Leicesternek az utolsó három forduló azért elég húzós lesz, de szerintem is behúzzák, max. a Spursben érzem, hogy lehet még esélye, az Arsenal szerintem teljesen sansztalan.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
recrea
Llegenda del Barça

2016.03.21. 22:42:52

Amikor ennyire "fent" van egy csapat, akkor általában be is húzza, fáradtság, nevek, sérülés, semmi nem számít, Leicester meg fogja nyerni.

Szép dolog a remény, de ugye senki nem gondolja, h az Arsenal innen behúzza? :) Márhogy a matematikai esélyen kívül semmilyen érv nem szól mellettük.

Liverpoolt sajnálom a hétvége miatt, elérhető közelségben lett volna a BL, jó lenne őket bucira verni mondjuk a csoportkörben :D
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.03.21. 20:29:46

Tromort77 írta:Visszakérdeznék, Clasie-Romelu tengely milyen volt?
Az a baj, hogy olyan durván 30 percet láttam én is, elment a streamem, emg meg is zavartak közben. :? Miután leírtam a hsz-t, kb semmit nem láttam.. Addig jókó voltak, pontos passzok, sokat güriztek, szerelgettek ahogy tudtak, nem volt velük gond. Nem egy Bl szinten tolták azért, de egy ilyen csapatba több mint jók szerintem.
PCsabi
aka Game90

2016.03.21. 20:25:24

Minimum 20 pont kell és akkor reménykedjünk, hogy a Leicester és a Tottenham párszor botlani fognak...

Leicester:
Southampton H
Sunderland A
West Ham H
Swansea H
ManUnited A
Everton H
Chelsea A

Tottenham:
Liverpool A
ManUnited H
Stoke A
West Brom H
Chelsea A
Southampton H
Newcastle A

Arsenal:
Watford H
West Ham A
Crystal Palace H
West Brom H
Sunderland A
Norwich H
ManCity A
Aston Villa H
Tromort77

2016.03.21. 18:34:42

palesz77 írta:Ismét elsült a lába Coutinhonak.. =D> Kicsit hátrébb van, jobban is tolja szerintem. De lehet csak elfogult vagyok, majd Tromort te is írd le hogy láttad légyszi. :)
Tromort77 írta:...
Na most talán kicsit hátrébb lesz, Sturridge és Origi is kezd. És közbe nézem, hogy a Southampton ellen lesz a meccs, Clasiet is megnézhetem végre.. :D

Henderson hogyhogy padon kezd? Meg Milner eltiltott, vagy sérült? Tudom, hogy utánanézhetnék, de lusta vagyok, te meg hátha tudod.. :mrgreen:
Kicsit megkésve, de vagyok. Sajnos nem láttam a meccset most, csak az összefoglalót. Sajnos nem tudok segíteni. Viszont azt tudom, hogy Henderson betegség miatt nem kezdett míg Milner-t még a Palace ellen állították ki és azért volt eltiltott.

15 - Liverpool have dropped the most points from leading positions in the Premier League this season (15). Careless.

Dúrva statisztika. Mignolet meg megint alkotott.

Visszakérdeznék, Clasie-Romelu tengely milyen volt?

City...
Egészen hihetetlen hány pontot buktak el csak idén a szerencsétlen Demichelisen. Falra mászok, hogy ilyen emberek még a PL-ben lehetnek. Nem elég, hogy rendszeresen hibázik, mostmég Hart-ot is sikeressen lesérítette egy hónapra a béna hazaadásával. Nem hiszem el, hogy a City agyonvásárolt akadémiáján nincs egy ifi akit belehetne tenni, vagy éppen Fernandinho-t ne lehetne kipróbálni CB-nek mert ez vicc.
Sőt, ott van Zabaleta meg Kolarov is, hamarabb raknám be őket.

Ha még mindig azt mondja valaki, hogy ez a szerencsétlenkedés nem annak a hatása, hogy kiderült Pellegrini lelép akkor tökön szúrom magam. Azóta látványosan szétestek. Persze egy-két sérülés is közre játszott, de azóta vannak a lejtőn.

Manchester City since announcement of Pep Guardiola to become new City manager: 11 games, 4 wins, 2 draws, 5 losses.

A MU-al kapcsolatban pedig eddig egyértelműnek tűnt, hogy Mou érkezik akivel előszerződést kötöttek, de most olyanokat lehet olvasni, hogy a MU már nem őt akarja és inkább kifizeti a 15 millió fontos záradékot neki. Az még szép baleset lenne ha ez valóban igaz. :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.20. 19:32:24

Na csak nyert a United, a suhanc gyerek szép gólt lőtt. Hart és Sterling is lesérült, ki tudja mennyit hagynak ki. A City a legnagyobb csalódás, talán még nagyobb is mint a Chelsea. Ők legalább valamennyire összekapták magukat, de a City gyönyörű lefelé mutató görbét mutat. Ez a csapat úgy kezdte, hogy 5/5 kapott gól nélkül....
Kép
Kép
Kép
palesz77

2016.03.20. 14:01:51

Ismét elsült a lába Coutinhonak.. =D> Kicsit hátrébb van, jobban is tolja szerintem. De lehet csak elfogult vagyok, majd Tromort te is írd le hogy láttad légyszi. :)
Tromort77 írta:...
Na most talán kicsit hátrébb lesz, Sturridge és Origi is kezd. És közbe nézem, hogy a Southampton ellen lesz a meccs, Clasiet is megnézhetem végre.. :D

Henderson hogyhogy padon kezd? Meg Milner eltiltott, vagy sérült? Tudom, hogy utánanézhetnék, de lusta vagyok, te meg hátha tudod.. :mrgreen:
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.03.20. 10:55:23

Bob_Marley írta:
Barcaforever írta:A MU van olyan hektikus, ha ma megverje a Cityt?
A City annyira szét van esve fejben, hogy a hektikus jelző rájuk talán még inkább igaz. :D

BL-ben is csak a nevük miatt mondom hogy érdekes lesz, de ez a Pelle-Pep váltás megzavarta őket.
Én x-et gyanítok.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.20. 10:34:02

Barcaforever írta:A MU van olyan hektikus, ha ma megverje a Cityt?
A City annyira szét van esve fejben, hogy a hektikus jelző rájuk talán még inkább igaz. :D

BL-ben is csak a nevük miatt mondom hogy érdekes lesz, de ez a Pelle-Pep váltás megzavarta őket.
Kép
Kép
Kép
Barcaforever
Director del Fútbol

2016.03.20. 10:31:58

A MU van olyan hektikus, ha ma megverje a Cityt?
Kép
PCsabi
aka Game90

2016.03.19. 18:05:57

Most, hogy nincsen tét, sikerült jól játszani és nyerni az Everton ellen. Iwobi MOM =D>

Leicester meg szépen 1-0-ra nyeri a meccseit mostanában...
rhuni
Jugador del Barça

2016.03.19. 17:54:08

Mit úszott meg megint a Leicester, de megvan a 3 pont. :D
Remélem még kitartnak ezek az 1-0-ak. :mrgreen:
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.03.19. 15:44:32

...Ekközben Sánchez megunta a mérkőzést, inkább kényelembe helyezte magát a közönség között.... :mrgreen:

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=578A6EA8

video:
https://www.facebook.com/Troll.Football ... 9515675257" target="_blank
Tromort77

2016.03.19. 15:02:00

palesz77 írta: Szerinted ő amúgy a posztján játszik egyáltalán ezzel a balszélső szerepkörrel? Én simán középpályásként játszatnám, olyasmi poszton, mint ahol Ini tolta anno. Sokkal többet lehetne játékban, több kiugratással próbálkozhatna - mert lennének előtte elegen -, kapura ígyis-úgyis veszélyes 40-ről, szóval ez nem hátráltatná.. :D Most is sokszor visszalép, csak annyi a különbség, hogy így a helyén nincs kiugrásra kész támadó. Nyilván most a keret minősége miatt ez kivitelezhetetlen lenne, de jövőre én eggyel hátrébb vinném Klopp helyében.

Amúgy tényleg elég hektikus, bár szerintem Klopp óta fegyelmezettebb lett kicsit, már nem lő kapura minden helyzetből, volt is pár jó meccse az utóbbi időben - előző MU ellenin is jól tolta például -, szerintem ennél többre is viheti még, mint amit eddig elért. De bennem folyton az van, hogy valami nem az igazi.. Nem egy szint a két játékos, de olyan érzés, mint amikor Ini volt szélen. Jó-jó, de mégsem tud kiadni magából mindent..
Van benne ráció de stílusából adódóan szereti cipelni a labdát, így amikor középen volt akkor is a szélek felé vette az irányt, ha fogyott a területe. Iniesta alájátszik bárkinek, viszont benne nincs meg ez az alázat. Ő inkább szereti vezetni a támadásokat. Rámennek és nem tud cselezni nem passzol hanem kivezeti onnan a labdát. Neki az kellene, hogy néha beérje kevesebbel. Zseniális dolgokra képes de azt látom, hogy az idő telik és ugyanott tart mint 2-3 éve. Remélem Klopp kineveli ezeket a rossz beidegződéseket mert akkor tényleg sokra viheti akár középen akár szélen. De egyetértek, hogy középen lehet a jövője.
palesz77

2016.03.19. 14:40:54

Tromort77 írta:Coutinho 20 meccsenként csinál egy lenyűgöző dolgot és sajna utána megint semmi.
Szerinted ő amúgy a posztján játszik egyáltalán ezzel a balszélső szerepkörrel? Én simán középpályásként játszatnám, olyasmi poszton, mint ahol Ini tolta anno. Sokkal többet lehetne játékban, több kiugratással próbálkozhatna - mert lennének előtte elegen -, kapura ígyis-úgyis veszélyes 40-ről, szóval ez nem hátráltatná.. :D Most is sokszor visszalép, csak annyi a különbség, hogy így a helyén nincs kiugrásra kész támadó. Nyilván most a keret minősége miatt ez kivitelezhetetlen lenne, de jövőre én eggyel hátrébb vinném Klopp helyében.

Amúgy tényleg elég hektikus, bár szerintem Klopp óta fegyelmezettebb lett kicsit, már nem lő kapura minden helyzetből, volt is pár jó meccse az utóbbi időben - előző MU ellenin is jól tolta például -, szerintem ennél többre is viheti még, mint amit eddig elért. De bennem folyton az van, hogy valami nem az igazi.. Nem egy szint a két játékos, de olyan érzés, mint amikor Ini volt szélen. Jó-jó, de mégsem tud kiadni magából mindent..
Tromort77 írta:A mai gól: https://streamable.com/t42k
Ez meg elég pofásra sikeredett.
Tromort77

2016.03.19. 14:28:34

Barcaforever írta:Welbeck pont gólt lőtt, de am Giroud miért is került ki a kezdőből? :roll:

Más: Coutinho hatalmas játékos lesz. Remélem már összeál egy normális brazil csapat végre. Azért Marcelo, Thiago Silva, David Luiz, Neymar, Coutinho, Willian, Dougles Costa féle bandával illene nyerni vmit. :roll:
A mai gól: https://streamable.com/t42k

Mert Giroud bűn gyenge. Welbeck pedig a gyorsaságával jobban passzol a gépezetbe.

Coutinho 20 meccsenként csinál egy lenyűgöző dolgot és sajna utána megint semmi.
Akiket leírtál nevekben egy a közös -persze a két védőn kívül- kicsik és nem tudnak védekezni. Technikában kiemelkednek, de ez önmagában kevés.
Barcaforever
Director del Fútbol

2016.03.19. 14:01:42

Welbeck pont gólt lőtt, de am Giroud miért is került ki a kezdőből? :roll:

Más: Coutinho hatalmas játékos lesz. Remélem már összeál egy normális brazil csapat végre. Azért Marcelo, Thiago Silva, David Luiz, Neymar, Coutinho, Willian, Dougles Costa féle bandával illene nyerni vmit. :roll:
Kép
palesz77

2016.03.17. 21:26:47

szerk.: Coutinho ismét kis gólt lőtt.. :shock:
Ez meg egy gyengébb megindulás.
PCsabi írta:Köszi :)

Ahogy látom, viszonylag sokat játszik, nem is rosszul ill. több poszton is bevethető. Ingyen szerintem nem lenne rossz, Flamini - Arteta helyett bőven jó lenne.
Hát nincs mit, majd írok azért érdemben is hamarosan. :D De ingyen tényleg nem lehet mellényúlás..
Tromort77 írta:Milner ma LB lesz a MU ellen, vagy RB és akkor Clyne vált oldalt. Kíváncsi leszek. :D
Hát eddig parádés a meccs, szerintem 5 jó passz egymás után még nem volt.. :D
Tromort77

2016.03.17. 20:31:54

Milner ma LB lesz a MU ellen, vagy RB és akkor Clyne vált oldalt. Kíváncsi leszek. :D
PCsabi
aka Game90

2016.03.17. 19:15:54

palesz77 írta:Hat, igazabol csak annyit, hogy altalaban jo megoldasa van. :D En ilyenkor total Dahoudra es Xhakara fokuszalok, Hazard es Raffael maradt meg meg onnan a tamadok kozul, de az bennem van, hogy ha a 6-oshoz kerul a laszti, akkor altalaban jo helyre megy tovabb. Es vedekezni is eleg jol tud emlekeim szerint, de a kovetkezo hetekben majd figyelek ra is, aztan irok normalisabban is rola..:D
Köszi :)

Ahogy látom, viszonylag sokat játszik, nem is rosszul ill. több poszton is bevethető. Ingyen szerintem nem lenne rossz, Flamini - Arteta helyett bőven jó lenne.
palesz77 írta:5 olyan kiugratasa, amibol ziccer lett - vagy lehetett volna -, csak a csatarok rendre elszerencsetlenkedtek
Na, ez itt se lenne másképp... :D
messideco írta:nincs egy vérbeli labdaszerző játékos
Idei statom nincsen, de tavaly Coquelin az egyik legjobb DM volt a PL-ben.
messideco írta:Wenger már nem tudja a fiatal tehetségeket ide csábítani, mint lásd anno Fabre, Rosicky vagy épp Nasri.
Szerintem most pont jó az egyensúly a fiatal és a tapasztalt játékosok között, szóval én nem hiányolom a 17 éves csodagyerekeket.

Angol keret Németország és Hollandia ellen:

GK: Butland, Hart, Forster
DEF: Bertrand, Cahill, Clyne, Rose, Jagielka, Walker, Stones, Smalling
MID: Barkley, Alli, Dier, Drinkwater, Milner, Lallana, Henderson
ST: Kane, Sturridge, Welbeck, Walcott, Vardy
Válasz küldése