Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
TripleH írta:Most, hogy végre Simeone nem MMA-t játszat a csapatával, nem kell újra egy olyan edző.visca el barca írta:nem persze. bár ha úgyanúgy megfirkáljuk mint az utóbbi időkben tőlem jöhetLegjobbakat kívánom neki, de tényleg nem szeretném soha többet élcsapat élén látni, ez mondjuk LvG-re is igaz meg Benítezre ez a 3as valami elképesztő szinten gyilkolja a foci szépségét.

Most, hogy végre Simeone nem MMA-t játszat a csapatával, nem kell újra egy olyan edző.visca el barca írta:nem persze. bár ha úgyanúgy megfirkáljuk mint az utóbbi időkben tőlem jöhet

Te se gondolod, komolyan, hogy ez az arrogáns egoista újra Spanyolba menjen ugye?visca el barca írta:mekkora só lenne ha perec visszavinné madridba

Juande Ramos-t is szóba hozták, aki többet között volt spanyol csapatok edzője, Spurs, Real, CSKA Moszkva, Dnipro.Messias2 írta:Lehet tudni már hivatalosan, ki lesz az utódja?
Olvastam olyat, h Hiddink a szezon végéig.
Mondjuk akkor megnéznék egy Bar-Che elődöntőt a BL-ben.

Nagyon remélem, hogy elmegy "pihenni" (bár az eredmények alapján eddig is nyaralni volt), de ha nem, akkor valamelyik válogatottat veszi át, úgy legalább kevesebbet látnánk.noname írta:Bukás a Real-al, hatalmas bukás a Cselzivel. Kíváncsi vagyok ki alkalmazza legközelebb.
Igen, csak épp most az Inter jól el van nélküle. Semmi baj, a Porto tárt karokkal várja. Még ott a Leiria is.visca el barca írta:majd megy az interbe macsini helyérenoname írta:Bukás a Real-al, hatalmas bukás a Cselzivel. Kíváncsi vagyok ki alkalmazza legközelebb.
majd megy az interbe macsini helyérenoname írta:Bukás a Real-al, hatalmas bukás a Cselzivel. Kíváncsi vagyok ki alkalmazza legközelebb.

En speciel Twitteren olvastam ami konkretan tele van vele, de hivatalos megerosites meg valoban nincs.visca el barca írta:madridistán írtak, sehol máshol a világon nem szerepel ilyen hír
madridistán írtak, sehol máshol a világon nem szerepel ilyen hírpalesz77 írta:Ha minden igaz Joset kirugta a Chelsea.

Még szép h káröröm. Annyira mint a Realt csak a cselzit nem állhatom. A világ minden pénzéből összeraktak egy nézhetetlen csapatbuszt minden idők talán legvisszataszítóbb edzőjével(magánvélemény).Bob_Marley írta:Úgy éreztem "Irigység", káröröm. Kár érte mert jókat írtál.