Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Oké, hogy egy Barca kipasszolja őket, de egy jól presszingelő angol csapatot aligha, legalábbis a többség spanyol kiscsapat szerintem nem. Főleg, hogy a fizikális párharcokban erősebbek az angolok.TripleH írta:Most ez az angolok szétfutnák dolog, a pályán a leggyorsabb az mindig is a labda lesz nem pedig a futok tolom beadok focisták, de az én kérdésem attól, hogy az angol csapat futkározik 90 percen át kaputól kapuig, egy spanyol ellene miért tenné ezt? Konkrétan felkínálják a területet 1-1 konrtára, aztán futkározhatnak.
Az angol fociban nagyobb szerep hárul a fizikumra. A Vallecano-s védők két angol iramú meccs után - ahol símán végig sprintelnek egy meccset kaputól kapuig a játékosok - símán kifeküdnének, mert a seggükön vennék a levegőt. A spanyol foci ennél sokkal virtuózabb. Nem mondom, hogy jobb vagy rosszabb de más. Ők úgy szeretik, spanyolban más a módi. Egy angolnak meg két spanyol kiscsapat meccse szimpla lötyögés. Lehet butának nevezni az angol focit, de ott egy kiesi rangadó is tud jó, nézhető meccset hozni. Spanyolban kevésbé.Nero. írta: Ugyanúgy 38 forduló vab ott is, ráadásul az angolok korábban kezdik a bajnokságot. Milyen dinamikában? Az, hogy felvágják a labdát előre és mindenki szalad érte l, néha a védők meg parasztkodnak egy sort? Egy Vallecano a 60.ba már rég tartalékolhatna a következő meccsre, mert addigra már bőven kipasszolnák az ellenfelet.
Egyáltalán nem tudok megérteni ezt a fényezést az angol focival kapcsolatba. A klubcsapataik és a válogatott eredményei nemzetközi szinten önmagukért beszélnek.
Ugyanúgy 38 forduló vab ott is, ráadásul az angolok korábban kezdik a bajnokságot. Milyen dinamikában? Az, hogy felvágják a labdát előre és mindenki szalad érte l, néha a védők meg parasztkodnak egy sort? Egy Vallecano a 60.ba már rég tartalékolhatna a következő meccsre, mert addigra már bőven kipasszolnák az ellenfelet.MR. TROMORT777 írta:Egyszer biztos, de ha 9 nap alatt 3 meccset tolnának és olyan dinamikában mint az angol bajnokság, akkor már közelsem biztos milyen irányba dölne el a mérleg.Nero. írta: Szerintem meg egy Celta megkajálná reggelire egy Unitednek vagy egy Liverpoolnak a védelmét, de egy Levanténak se okozna gondot egy Stoke vagy egy Newcastle. Ebbe biztos vagyok.
Egyszer biztos, de ha 9 nap alatt 3 meccset tolnának és olyan dinamikában mint az angol bajnokság, akkor már közelsem biztos milyen irányba dölne el a mérleg.Nero. írta: Szerintem meg egy Celta megkajálná reggelire egy Unitednek vagy egy Liverpoolnak a védelmét, de egy Levanténak se okozna gondot egy Stoke vagy egy Newcastle. Ebbe biztos vagyok.
Szerintem meg egy Celta megkajálná reggelire egy Unitednek vagy egy Liverpoolnak a védelmét, de egy Levanténak se okozna gondot egy Stoke vagy egy Newcastle. Ebbe biztos vagyok.Rinku írta:De szeretnék egy ilyen abszolút több esélyes spanyol bajnokságot, mint az angol...Ahol az olyan csapatoknak is, mint a Levante vagy Valladolid, bőven terem lehetőség anyagilag erősíteni és ilyen tök random eredmények is kijönnek hétről-hétre.
Utópia. Nem feltétlen sz.r az Arsenal vagy a többi nagy. Angliában nem jól beolajozottan, szétvetett combokkal jön ki az ellenfelek 80%-a és bizony ilyen Stoke, Leicester, Southhampton teamek is tréfálhatnak, néha egész hosszú időkig is.
Lentebb beszéltük. Les volt az egész akció. De egyébként hihetetlen, hogy tudta kihagyni.hank1ee írta:https://streamable.com/smw1?t=11.2
Amúgy Bentekemondjuk 4 perc volt kiírva, és már a 96. perc volt kb.

Alapból ez az angol bajnokság szépsége, viszont idén nincs nagycsapat. Az összes egyformán gyenge. Régebben is megtudott verni bárki-bárkit, főleg egy esős estén Stoke-ban(Rinku írta:De szeretnék egy ilyen abszolút több esélyes spanyol bajnokságot, mint az angol...Ahol az olyan csapatoknak is, mint a Levante vagy Valladolid, bőven terem lehetőség anyagilag erősíteni és ilyen tök random eredmények is kijönnek hétről-hétre.
Utópia. Nem feltétlen sz.r az Arsenal vagy a többi nagy. Angliában nem jól beolajozottan, szétvetett combokkal jön ki az ellenfelek 80%-a és bizony ilyen Stoke, Leicester, Southhampton teamek is tréfálhatnak, néha egész hosszú időkig is.
Ne haragudj, de muszáj is megcáfolnom gyorsan.Bob_Marley írta:És LVG-nél sokkal jobbat nem hiszem hogy találnak.
Szerintem is ki fogják tenni, mert nem hagyják már ezt lefutni. Ez kinek jó kinek nem, ezt dönti el az idő.MR. TROMORT777 írta:Értem a érvelésed, de Anglia más kávéház és a példád is már 10 éve volt.
Megértem a türelmességed, csak az a bajom, mint a Mou-nál is volt. Hogy ez nem egy project már, hanem kényszerűség. Kényszerűségből meg nem szabad hagyni elúszni a dolgokat. Legalábbis én nem tenném,
Azt hiszem ismét kibeszéltük a témát, másképp látjuk. Majd az idő megválaszolja. De én nem sok időt jósolok már neki és teljesen meg fogom érteni ha menesztik/lemond.
Kisebb téma váltás. Arsenal... Boxing day van, szóval semmi nem meglepő. De ez az egész szezon számomra akkora csalódás. Szeretnék látni egy olyan szezont ahol jó csapatok vannak, nem egymást múlják alul a csapatok. Egyszerűen vicc.
TripleH!
Nagy igazság!
Ez így van sajnos, s ezzel is meg kell küzdeni, ez valóban így van. Rivaldoval viszont nem értek egyet, azért ott a brazil jócskán benne volt a kavarásban. Akármilyen jó játékos valaki, a helyét tudnia kell. És nélküle is ment, mindenki pótolható. Ráadásul lefelé ment a brazil, én egyáltalán nem sajnálom. Egy játékos sincs a klub felett a szememben.Triple H

Ez nem sztereotípia, én ezt így látom, hogy inkább ütempasszokból meg sebességből szoktak a védők mögé kerülni.S.Agüero írta:Ez a sztereotípia azért az utóbbi időben eléggé megdőlt.A technikás játékosok legtöbbször itt nem sokra mennek
A technikás játékosok simán át tudják játszani a buta angol védőket.