Bob_Marley írta:Heti Verratti is megvolt, rohadt unalmas már.

Látom csak sajátodnak akarod ezt a topicot, nem értékeled a profi szakmai elemzéseim a riválisról..
Amúgy akkor már nem csak róla írok, hogy ne und..

Motta nagyon nagy király továbbra is, nálam ő az egyik legalulértékeltebb focista jelenleg, még Matuidinél is jobban komálom, pedig a francia is ügyes. Cavani meg hihetetlen, 1 gól és 1 gólpassz, mégse mondanám, hogy jó meccse volt, mert 3 tiszta ziccert szerencsétlenkedett el szokásos módon. Csak a szokásos nála..

Kurzawa viszont nagyon ügyesnek tűnik, jó vétel lesz szerintem. Lucas mellőzését továbbra se értem teljesen, ma is baromi jól játszott, amikor beállt, én még rosszul nem láttam focizni, ennek ellenére nem fér be a gálakezdőbe szinte sosem. Marquinhos meg nagyon jó kis védő lehet, most is ügyes már, de azért TS még szintekkel fölötte van, viszont ha tanul az öregtől, azt a szintet szerintem simán elérheti idővel.
PSG meg szokásos jó játékát tolta, élveztem most is a meccset, a labdakihozatalaik tanáriak sokszor, kegyetlen jó középpályájuk van, a Verratti-Motta kettős ma is nagyon adta.