Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor megfogsz csömörleni és meg is öregszel.visca el barca írta:ez már inkább ilyen kínomban örülés![]()
már arra várok 5 éve vhogy vmi arab fickó betoljon egy rakás pénzt
Néha olyan érzésem van mintha paradox módon örülnél ha kikapnánk.visca el barca írta:Bob, hogy egy klasszikust idézzek:
I told you. What did I tell you? Didn't I tell you? Cause I told Ya MM Hmm and When did I tell you a long time a go and what did I say would happen when I told you? Exactly what just happened.
A Nizza elég jól tolja idén (köszönhetően Ben Arfanak is.visca el barca írta:nagyon nem tudok neki örülni, annyira kiszámíthatatlan ez a csapat, hogy simán benne van egy 7végi zakózás otthon a nizza ellenBob_Marley írta:Marseille nyert, bunda.
nagyon nem tudok neki örülni, annyira kiszámíthatatlan ez a csapat, hogy simán benne van egy 7végi zakózás otthon a nizza ellenBob_Marley írta:Marseille nyert, bunda.
Bizony-bizony. Nézegess vissza a topikba linkeltem már tőle pár gólt.PCsabi írta:Most nézem, hogy Ben Arfa-nak nagyon jól megy ebben a szezonban, ennek örülök
Én értékelem de van az a mondás, hogy a sör nem ital az asszony nem ember és a PSG nem csapat.palesz77 írta:Látom csak sajátodnak akarod ezt a topicot, nem értékeled a profi szakmai elemzéseim a riválisról..Bob_Marley írta:Heti Verratti is megvolt, rohadt unalmas már.![]()
Amúgy akkor már nem csak róla írok, hogy ne und..Motta nagyon nagy király továbbra is, nálam ő az egyik legalulértékeltebb focista jelenleg, még Matuidinél is jobban komálom, pedig a francia is ügyes. Cavani meg hihetetlen, 1 gól és 1 gólpassz, mégse mondanám, hogy jó meccse volt, mert 3 tiszta ziccert szerencsétlenkedett el szokásos módon. Csak a szokásos nála..
Kurzawa viszont nagyon ügyesnek tűnik, jó vétel lesz szerintem. Lucas mellőzését továbbra se értem teljesen, ma is baromi jól játszott, amikor beállt, én még rosszul nem láttam focizni, ennek ellenére nem fér be a gálakezdőbe szinte sosem. Marquinhos meg nagyon jó kis védő lehet, most is ügyes már, de azért TS még szintekkel fölötte van, viszont ha tanul az öregtől, azt a szintet szerintem simán elérheti idővel.
PSG meg szokásos jó játékát tolta, élveztem most is a meccset, a labdakihozatalaik tanáriak sokszor, kegyetlen jó középpályájuk van, a Verratti-Motta kettős ma is nagyon adta.
Látom csak sajátodnak akarod ezt a topicot, nem értékeled a profi szakmai elemzéseim a riválisról..Bob_Marley írta:Heti Verratti is megvolt, rohadt unalmas már.
Vártam már, hogy mit fogsz írni.palesz77 írta:Verratti újabb parádés meccs, 2 gólpassz és 1 gól.Mondjuk apróbb szépséghiba, hogy a 4-1-es győzelemből a gólja az az 1 szem volt, de nem számít, gyönyörűen kilőtte a sarkot, Trappnak esélye sem volt..
Érdekes, amit írsz és biztos, hogy alacsonyabb az átlag életkor. Ez talán annak is köszönhető, hogy a csapatok egymást "utánozzák" és mindenki viszi el a fiatal játékosokat a gyengébb klubokból. Régen azért általában egy Hollandia, Portugália volt az első állomás, most már rögtön viszik el az erősebb bajnokságokba.MR. TROMORT777 írta:A foci rengeteget változott az elmúlt években és hatalmas fiatalításon ment keresztül. Nem értek egyet, hogy 25 fölött kész egy játékos. Mi itt hozzá vagyunk szokva a későn írő típuskohoz, de azért ez nem mindenhol így megy. Tavalyi stat alapján az átlag életkor a PL-ben 26,8, míg spanyoloknál
26,2, németeknél 25,9, franciáknál pedig 25,8. Ha a top csapatok nagyrészét nézzük akkor még a többségük jóval átlag alatt van. A sok kis csapat emeli a statisztikákat igazán. Szerintem a PL remek példa, hogy hány fiatal meghatározó játékos van. Manapság már 32 felett egyre kevesebb a meghatáozó játékos, mert a nagy terhelés és a mai erő foci mellett nehéz lépést tartani a fiatalokkal. Nagy számok törvénye alapján ez tendencia. Nem mondom, hogy 32 éves korában öreg valaki, de játék stílus függő. 32 fölött kevés jó erőcsatár van például, de ha valaki egy jó osztogató középpályás akkor nagyobb valószínűséggel tovább fogja tolni magas szinten.
Egyébként meg hihetetlenül egyén függő, főleg adottság kérdése. Van aki 23 éves koráig tényleg ifi ,van aki meg 20 évesen képes meghatározó játékos lenni, mind fejben, mind fizikalilag.
Magyarországmessideco írta:
Kinek szurkoljak az Eb-n?
Ezt aláírom, hogy így van, de a fizikai felépítés is változott és tovább bírják a mai játékosok ezt az iramot. Attól függetlenül ma is az van, hogy 25+ felett lehet valakit futballistának tekinteni, addig óvoda.palesz77 írta:
Bob, manapság azért elég más az iram, sokkal nagyobb terhelést kapnak a játékosok, nem lehet a 20 évvel ezelőtti focit csak így összehasonlítani a maival.
jah én is most néztem rá, most estem haza... simán jó az az egy pont. otthon, a lorient ellen jó teljesítményBob_Marley írta:Csak eredményre néztem rá, Marseille-Lorient 1:1, veb biztos örül, BUNDAAAAAAAAAAA.
A tabella továbbra is gyönyörű. Angers második, Caen harmadik.Marseille 16, Bordeaux 14 (de még játszik), Monaco 10.